|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
25.10.2008 10:21:54   
mary12
Lep pozdrav,

ste ful pridne...arnika hvala za odgovor. No ja sj slikce bodo tud ok ane. Bolje nekaj kot pa nič.
No jest sem na šihtu povedala, tud eno dvoletno izobraževanje sem skenslala, ker se hočem popolnoma posvetit svojemu prvemu otročaju. Na srečo je šefica pregovorila direktorico šole, da mi niso zaračunali vpisnine in enega predmeta kot je v navadi. Stalo bi okoli 500,00€. Ufff.Sem kar šefici hvaležna.
V album sem dala zadnjo slikco k sem jo dobla. Kot en pajac...ful mi je smešen.  

No lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
25.10.2008 10:26:13   
mary12
Sem mislila da bom hkrati lahko naložila še slikco kot sem napisala prejšnje sporočilo, zdaj me pa neki j...in ne gre gor. Bom dala slikco gor ko mi uspe....Drek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
25.10.2008 13:44:51   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: rozcaa

Hej zmajcice!user posted image  

Pokica..kaj bova zdej glede tamponov? Janci10 pravi, da ni fajn..Sej ne vem, kaj bi si misla. Mogoce pa vseen mal zasciti.user posted image
Pokica..glede sluzbe. Jst bi pa na tvojem mestu vseeno sla na razgovor. In bi povedala, da si full zelim to delat in da sem sposobna, zanesljiva (bla,bla,bla) in pol bos vidla, kako bo. Mogoce bi te pa vzeli kljub user posted image .Why not.Probat ni greh.user posted image

Čao majčice!

Ste pridne z pisanjem. user posted image
Danes ni bilo še nobene slabosti, mogoče jih bo pa končno konec. Sma z lubim imela čistilno akcijo, tako kot vsako soboto.

Ella, meni je prijateljica svetovala naj si kupim v trgovini ali v knjigarni Nosečniški planer, zraven so nalepkice in lahko lepo po dnevih pišeš dogodke, limaš slikce, itd. Ona mi je svojga pokazala in je full full lep spomin na celotno nosečnost.
Materinske še jaz pri 6 tednih tudi nisem dobla, jo bom pa zdaj v sredo, ko imam 2. pregled.
rozcaa, saj imaš prav glede razgovora, izgubit res nimam kaj veliko, če grem vseeno. Saj, ko se bom šla kopat bo že več kot 3 mes nosečnosti, tako da bo vse ok, upam!

Kdaj pa se začne otrok premikati tolk, da že začutiš 1. brce? Jaz že komaj čakam, da doživim tole...user posted image

Lep vikend vsem!

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 25.10.2008 13:46:35 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
25.10.2008 14:20:10   
majuška10
zdravo punce!
dons sem kot cunja, tako sem zmatrana, da grem sam še počivat.  sem bila v KR in sem šla gledat če je kej pametnega za obleč, predvsem hlače -ni nič, me že skrbi, kaj bom oblekla, nič ne dobim, če kupim večje št. da mi je čez pas prav, mi je čez noge kot žakelj, edino kakšne volnene oblekce bi prišle v poštev, sej majčk pa tunik se ogromno dobi, samo hlače so pa res problem. skratka beda.
glede NS me zanima,  te ki ste že ble, če je treba kej prej  potrditi obisk, al velja in zadošča datum, ki ga dobiš, ko se naročaš.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
25.10.2008 14:25:19   
Anonimen
Hejla.

Jaz sem bila danes pridna in sem malo pospravljala. Ma ste studi ve pridne s čvekanjem!user posted image Sem vam pa kar folš, da ste že v glavnem videle svoje pikice. No, zdaj so že pravi korenjaki in korenjakinje.

Mejte lep dan!user posted image

(odgovor članu majuška10)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
25.10.2008 19:03:19   
Anonimen
jaz sem tud mal pospravljala, in mal počivala se mi je ful v glavi vrtel, potem sem pa skuhala kosilo za celo familijo tud za tasta in svakinjo no ja mal je tud tast pomagal namreč tašča je ful zbolela da me prov skrbi za njo, namreč že več kot 13 let se bojuje za rakom in me prav skrbi kaj bo zdaj, a se bo zvlekla in srčno upam da bo ušla smrti in da bo lahko videla svojega drugega vnuka/vnukinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti!

drugače je pa vse po starem!

lep vikend

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.10.2008 19:09:28   
U_SURDI
Čer mamice!
No jaz pa danes cel dan ležim, ker sem ponoči obiskala urgenco. Okoli 2 ure zjutraj sem se zbudila da grem na WC in vidim celo pižamo do kolen user posted image . KATASTROFA. Veste kakšen šok. Sem zbudila mojga in takoj na URG. Malo me je tolažilo da ni bilo nobenih krčev in strdkov v krvi. Tako da sem bila malo pomirjena. Na urg so mi naredili notranji UZ, ker se je oj user posted image lepo premikal, , srček je lepo bil, velik je tednom primerno- približno 4 cm in prav dobre volje je bil. Tako da sem bila prav vesela. Ampak ni mi jasno od kje krvavitev?? Nič težkega ne delam, ma popolnoma NIČ, zdravo probam jest- tako ne vem!!! Ampak smao d aje sedaj OK in da bo vse dobro šlo naprej. V ponedeljek imam tako ali tako redni svoj pregled in bomo videli. Drugače pa je sedaj čez dan že ok, le še ko grem na WC in se obrišem je malo rjavo, ampak počasi izginja. Tako da res nimam pojma od kje toliko krvi.

Drugače pa sem OK, brez slabosti, le velike joške,... ki še rastejo, ampak niso boleče..... Držite se in pregurajmo še par tednov rizika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.10.2008 19:22:03   
Anonimen
U_SURDI :sam da je vse OK!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu U_SURDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
25.10.2008 19:25:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Hejla.

Jaz sem bila danes pridna in sem malo pospravljala. Ma ste studi ve pridne s čvekanjem!user posted image Sem vam pa kar folš, da ste že v glavnem videle svoje pikice. No, zdaj so že pravi korenjaki in korenjakinje.

Mejte lep dan!user posted image

Ojla, ku kuc.....user posted image

Sicer junijka 2009 , zna se zgoditi da me kaj prehiti in bom majčica, čakam 1. pregled, ki je šele 10.11.
Sicer bila zadnja m - prvi dan tam nekje 27. oz. 28.08.

Majch h kateri ginekologinji v Nm pa si se naročila? Jaz grem k dr. Bučarjevi.

Uživajte majčice, pobožajte bušije.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.10.2008 19:26:38   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: janci10

U_SURDI :sam da je vse OK!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U_SURDI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pazi nase.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
25.10.2008 19:28:20   
Anonimen
Ja, princeska, Bučarjeva je tud drugač moja ginekologinja. 

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.10.2008 19:31:24   
Anonimen
Se še kaj tam srečava user posted image in primerjava "zapiske".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
25.10.2008 19:50:51   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Majch

Se še kaj tam srečava user posted image in primerjava "zapiske".

Seveda. user posted image  Z veseljem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.10.2008 21:07:06   
maj2009
olja!
tudi jaz sem ena izmed srečnih majčic 2009user posted image .
Moj rok je 5.5. v ponedeljek, 27. pa imam NS.
stara sem 24 let in je to moja prva nosečnostuser posted image . Lahko rečem, da nimam nobenih večjih težav razen tega, da me zelo bolijo prsi,ne moram videti kisle hrane, neznansko mi paše sladoled, čokolada in mlečne zadeve. Malo sem brala po forumih o NS in me kar malo stiska ker imajo zelo različne izkušnje (pokaže vse ok pol pa rodiš otroka z DS).sem kar malo živčna, čeprav se za nosečnico odlično počutim in tudi moj mož mi pravi, da če se tako dobro počutim, da je zihr vse ok.
po eni starni komaj čakam, da greva skupaj na pregled, po drugi pa....
Aja pa knjižice še nisem dobila, jo dobim v ponedeljek.

Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
26.10.2008 6:50:43   
Anonimen
dobro jutro punce

a ste premaknile za eno uro nazaj, mi smo že včeraj, no in je naš cukrček vstal že ob šestih, po stari uri pa ob sedmih, kaj pa ve še spite, blagor vam!
men je pa spet slabo, sem mislila da je že konec s to slabostjo, dons mi je pa tojk slabo da sem šla že bruhat, kaj se to dogaja!user posted image user posted image user posted image

dobrodošla maja2009user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj mož je reku da dreva k maši ker je krstna nedelja, da gre mali mal župnika pogledat!
pa nevem če bom šla, ker mi tojk slabi pa še te preklemanske vrtoglavce!

l.p.

(odgovor članu maj2009)
  Neposredna povezava do sporočila: 1365
26.10.2008 8:43:50   
rozcaa
Jutro janci10 in ostale, ki ste ze tu!

Jst sem tud med tistimi, ki ne morejo spat..user posted image Sem se zbudla ze ob 6 po novi uri. Vseen bols kot pa moja mami, ki vsako jutro ze pred peto strasi po hisi.user posted image

Janci..upam,da bodo vrtoglavice in slabosti cimprej minile..user posted image Jst mam kr sreco, da nimam teh tezav.

Maj2009..dobrodosla!user posted image In odzeni negativne misli. Tvoj mozek ma prav, sigurno bo vse ok!

Kaksno pusto vreme..joj..A ni bilo sonce za danes napovedano? Komaj cakam, da jutri z user posted image pustiva to megleno ljubljano za sabo in greva na kratek oddih na morje.

Bo se katera sla kam med temi pocitnicami?

Lepo nedeljo vam zelim in veliko sonca!

Rojstvo je boleč in garaški dogodek, prinese pa nekaj tako lepega..Nama je prinesel sončka Urbana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
26.10.2008 10:18:03   
Anonimen
jaz ne grem nikamer bom kr doma, pa še na bolniški sem, in ne bi rada reskerala da me vržejo ven iz službe!
svoji poslovodkinji moram za vsak pregled obrazložit zakaj me ni ali ne bo doma, če me pa kdo vidi da se zunaj ji moram tud obrazlagat zakaj ne ležim če pa sem na bolniški, kr naprej me kontrolira, če ne sama pa kakšno sodelovko pošlje na kontrolo, a to ona sploh sme delat???!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače sem pa zdajle mal boljš

l.p.

(odgovor članu rozcaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1367
26.10.2008 18:38:02   
Anonimen
kukuc majčice,

vidim, da še vse uživate, jaz sem pa kr doma, se je ful hiter noč naredila me je kr presenetel, kojk hiter je noč!

sva se z možem danes dogovorila in seveda s taščo in tastem da bomo ta teden začeli gor na podstrehi rihtat stanovanje, komaj čakam da ga bom imela gor, ker bom imela več prostora, zato greva naslednji teden na sejem pohištva, ki bo od 3.11 - 9.11.08 upam da bova kaj pametnega videla in seveda koristnega ker bo podstrešno stanovanje! lep večer še naprej

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1368
26.10.2008 20:29:19   
Tanja_
Pozdravljene punce!

Tudi jaz sem majčica 2009. PDP naj bi bil 27.5.2009, mogoče bo kaj popravljen na nuhalni, ki jo imam 18.11. Sicer pa se super počutim, kile niso šle nič gor, hrana mi paše ista kot vedno, skoraj vsak dan športam, hodim v službo... Upam, da tako tudi ostane.
Pozdravček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
27.10.2008 8:23:43   
andrejka
Hej srečke nosečke!

Tudi sama se vam pridružujem.
Tanja_, mava na isti dan PDP, 27.5.09.

Sem mela malo težav na začetku-krči- zdaj je pa vse v redu.
Je pa to sicer moja druga nosečnost in mam že eno navihanko doma, ki bo novembra dopolnila dve leti.

Se še kaj beremo, pa srečno še napej.

A

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
27.10.2008 8:59:53   
Anonimen
dobro jutro user posted image

Dobrodošle nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa dons kr en k... user posted image ponoč nisem nič spala mam eno čudno alergijo, kr naprej smrkam zdaj ko pa smo začel kurt pa še bolj kot da bi bila cel let prehlajena, tko da mi gre že krepko na živce, ko pa pridem k dr. mi pa nič ne svetujejo kaj naj naredim da bom nehala smrkat, aaaaaaaaaaaaaaaaa koj sovražem ta nosuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p. se pišemo

(odgovor članu andrejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1371
27.10.2008 9:04:15   
mayflower
Vidim, da ste vse pridne. No, jst mam pa danes pregled. Sem kar malo nervozna, ker je G obljubila, da se bo malo pozanimala o vplivih te moje ščitnice na otročka. Imam že kar velik trebušček in mi je grozno ob misli na kako slabo novico.

Ampak glavo gor. Nosečke moramo biti pozitivne. zato sem se zamotila z likanjem včerajšnje žehte. Pri nas na Goriškem smo imeli prekrasen vikend s soncem in toploto. Danes pa je že oblačno in že malo dežuje. Lepo, da se nam pridružujejo nove punce. Vse dobrodošle. Mislim, da smo zaenkrat kar uspešno prebrodile to začetno negotovo obdobje. Seveda pa jst tudi nestrpno čakam NS, ki jo imam šele naslednji ponedeljek. Lep dan!

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu andrejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
27.10.2008 9:09:13   
petrazg
Samo, da vas na hitro pozdravim... Si potem kaj več časa vzamem...

Dobrodošle vse nove nosečke, pa pozitivno mislit punce, drugač bom huda...user posted image

Jst grem zdajle v Domžale na NS in komaj čkam , da vidim svojo malo pikico... Držite pesti!

papa

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
27.10.2008 9:55:49   
mojmaček
Uh kako ste ene fajn in fit.    Meni se zdi da sem ena zjamrana stara baba, brez energije, ki nonstop prečepi na WC ju.   Čisto drugačna nosečnost kot prva.

Slabo mi je nonstop, včasih tudi bruham, da sem čist izžeta.  Utrujena, tak da bi kar dol padla,  zaspana,  nonstop lačna, ko pa vidim hrano mi dvigne in zasmrdi.    Hodim sicer v službo ( z mukami),  pa ne vem če bom še lahko.  

V glavnem,  če ne bo kmalu minlo me še lahko pobere.  Sem pa komaj v 10 tednu.

Upam da bo jutri bolje, 
lepo bodite

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
27.10.2008 10:13:27   
ella.
good morning, punce,

res se danes kar čuti dobra volja na forumu (ok, mojmacek, še tebe porihtamo, pa bo vse bp :)) - sicer pa zdravniki rpavijo, da po 10. tednu nekako začnejo slabosti slabiti in okoli 12. znaš že cveteti kot rožica),
vsem bejbam, ki letijo na NS, želim prijetno izkušnjo in vse super - seveda čakamor eport skakšno slikco mogoče?? :)

U_surdi: da sta le oba OK. SI kar predstavljam, kako si se morala ustrašiti...zdaj pa ubogaj zdravnike in lenari/počivaj/zabušavaj/beriknjigeodojenčkih/ker ti paše user posted image

Moja tedenska posebnost, če katero zanima: v 14. tednu me je ponoči že dvakrat zbudila neprijetna bolečina (ne sicer prav močna) okoli trebuščka...kot bi me nekaj vezalo okoli maternice. Ko sem vstala in se sprehodila do WCja, je bilo potem vse ok in sem zaspala kot angelček. Upam, da je to le rastoča maternica. Drugače pa zaspim na trebuhu (zaenkrat še lahko), kaj pa ve? Kako (za)spite?

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.