|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
28.10.2008 20:22:06   
copka
janci10- jaz se ne morem rect, da so me povsem zapustile. Vsak dan upam,da mi zjutraj ne bo slabo. No, morda se stanje izboljsuje. Prej sem morala tect na wc, vceraj pa sem sla samo lulat in zajtrkovat, pa je bilo vse ok, tudi danes bi po moje bilo isto, pa sem se dolgo oblacila, bruhala sem pa manj intenzivno in manj.

Sem pa danes prvic imela zeljo po hrani. Mi je disala sirova strucka pa salama. Kako je bilo dobrouser posted image

A ve ze kaj slikate trebuscke? Jaz se nic, pa se ze kar vidi. Mislim, da je moji mami malo smesno/nenavadno me videt s trebusckom. Sva bile danes v trgovini in sem imela zapeto jakno- je bilo bolj na tesno, pa pravi: o, trebuhuser posted image  in se tako malo nasmehnila. jah, kaj cmo, to bo njen prvi vnukuser posted image

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
29.10.2008 7:40:38   
Anonimen
dobro jutro user posted image

kako smo bodoče mamice?

jaz sem danes malce bolje, sam mam spet pritisk ful nizek!

men tud trebušček kr rase, in rase,

l.p.

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1402
29.10.2008 7:48:57   
Anonimen
Jutro!

Moj trebušček je še lih tak kot je bil.Edino po obrazu cvetim,mi je spet izbruhnil dermatitis.user posted image Zgleda zelo lepo...

Grem po bolniški list,pa v službo pogledat.

Ima katera tisti pasek Beybi belt,al kako se reče,ki ga v normalne hlače vštukaš?Me nekaj mika da bi ga naročila.

Lep dan vsem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1403
29.10.2008 8:30:41   
lananai
Jst sem celo 2 kili shujšala, tko da trebuščka po moje še neki časa ne bo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
29.10.2008 9:01:08   
ella.
jutro, punce,

janci10, moje slabosti so po 12 tednu res kar izginile, trebušček imam pa že velik, tako da nosim trenirke, ene nosečniške hlače sem si tudi že kupila ali pa kavbojke z odpeto zadrgo, ki jo skrijem po majčko in tuniko ;) Imam pa lepšo kožo, se mi zdi...končnooooouser posted image Ker sem čez kritično mejo 3 mesecev, sem se odločila malo razmigati moje telo in sem se odločila za jogo. Prav super pomiri in ragiba, pa še danes ponoči me niso nič vezi okoli trebuščka bolele. Ok, pibam na delo, bodite pridne.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
29.10.2008 9:01:31   
Leela
tudi jaz sem shujšala. Nimam apetita, ker mi je slabo. Trebuh imam večji ampak mogoče sem v rit kaj zgubila in so mi hlače zaenkrat še prav.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
29.10.2008 9:07:47   
baba84
Ojla

no da se še jaz malo javim, pri meni je vse okej, in včasi mam že občutek da čutim od malega kovcanje user posted image  možno je vse ker prvič sem tudi otroka čutila že v 16t (hitro za prvič)

drugače pa počutej je danes in včeraj boljše ni tako zelo slabo in lažje preživljam dneve, tudi jaz em s kilami v - ampak bom vse nadoknalda user posted image

punce pridno božat user posted image  in pozitivno mislit!!!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
29.10.2008 11:22:11   
nena22
user posted image user posted image user posted image drage punce!!!

poslavljam se od majčic 2009. včerajšnja NS je pokazala da se sečila niso razvila kot bi se morala, in sedaj čakam do torka ko grem v porodnišnico pred komisijo da mi odobrijo splav. tudi v tretje ne gre kot bi moralo iti. sem trenutno na bolniški ker nisem sposobna delat s pacienti, ki imajo še slabšo prognozo kot jaz.

zato vam rečem, da čuvajte svoje ne več tako male pikice...

papa, nežka

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
29.10.2008 11:26:36   
mayflower
Nežka- pazi nase in veliko dobregauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
29.10.2008 11:33:40   
Anonimen
nena Nežka, drži se in počivaj...mi je hudo, ker si že 3. žalostna...user posted image
pošiljam en topel objem in misel na lepši jutri...
te lahko samo vprašam, kako ste to opazili...in je otroček še živ? Če ti je prehudo to povedati, me kar zavrni. Sprašujem za vse nas, ki še nismo bile na NS, da bi bile pozorne na to....
Verjamem, da ti bodo bližnji znali stati ob strani...

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
29.10.2008 12:13:39   
copka
joj, nena22 user posted image  Sploh nimam besed.user posted image

To pa tudi mene zanima, ce si pri volji nam povedat. Ker jaz sem bila na NS, pa mi ni nic omenjala, kaj se je razvilo in kaj ne. itak sem bila ful zgodnja 11t 2dni.

Bom rekla G naj se ona pogleda, ce je vse ok. Zdaj sem pa malo zaskrbljena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
29.10.2008 13:42:36   
Anonimen
Nena nežka drži se...hudo mi je zate.user posted image

(odgovor članu copka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1412
29.10.2008 14:17:39   
nena22
to zgleda tko, da trebušček zapolnjuje ena velika črna cista-megacista, kot bi bila luknja v trebuščku. se pa to v 90% zgodi večina fantkom in ni dedno. srček bije , ponavadi pa po 15t neha bit. nama je pod uz pomahal, tako da veva da se je poslovil.........sploh ne vem, kako sva prišla domov-imela sem takšno moč da sem že iskala macolo in hotla podret zid..............
zjutraj sem bila pri g ki je pogledala še enkrat uz če srček bije. zato moram počakat na komisijo, ker je zakonsko določeno da je po 10 t prepovedan splav... najraje bi začela krvavet, ker potem mi je pa dovoljeno it na ss?! mineva ravno eno leto-na isti dan 29.10.2008-ko sva se poslovila od drugega srčka-ne morem verjet!!!rada bi samo čimprej šla naprej........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
29.10.2008 14:39:20   
ledenka
nena user posted image user posted image user posted image  ti želim, da bi bilo to čim prej za tabo in da bi kljub vsemu držala že naslednje leto svojega user posted image  v naročju!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
29.10.2008 14:50:03   
petrazg
Nežka ...  user posted image user posted image user posted image vsaka beseda bo odveč... drži se in vedi, da bo tudi zate posijalo sonce. Ko želiš jokati, se zjoči, ko želiš govoriti, se nam oglasi... V mislih sem s teboj in ti pošiljam en velik objem... 

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
29.10.2008 14:57:41   
ella.
Nenna, tole je bilo pa težko prebrati, kaj šele doživeti. Mislim nate. Vem, da nič ne pomaga, razen tvoja moč, ki jo je čutiti v zapisanem.
Vse dobro ti želim za vnaprej.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
29.10.2008 15:35:11   
taškica
Nena, tudi z moje strani vse dobro. Bodi pogumna, ne nehaj upati.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
29.10.2008 15:36:52   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

nena user posted image user posted image user posted image  ti želim, da bi bilo to čim prej za tabo in da bi kljub vsemu držala že naslednje leto svojega user posted image  v naročju!

Draga nena, nimam kaj dodat...od srca ti želim lepših časov.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
29.10.2008 15:48:11   
petra a
nena22-drži se

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
29.10.2008 15:51:48   
petra a
Pozdravljene majčice 09!

Na pobudo petre zg se javljam tudi na tem forumu. Tudi mi pričakujemo maja, in sicer drugega majčka ali majčico.

Ker sem bolj na kratkem s časom se bom javljala bolj poredko, morda več ko naši malčki že pridejo in bo več časa (beri:bomo na porodniški).

Imejte se lepo in uživajte vsak trenutek.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
29.10.2008 16:10:11   
Anonimen
NENA22: zelo mi je hudo zate, upam da boš lahko pestvala svojega user posted image ! moje sožalje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa danes počivamo, ker pada dež!

l.p.

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
29.10.2008 17:42:47   
U_SURDI
 nena22 sočustvujem s tabo, vem kako je to, ko v tretje upaš da bo in ko si že čez kritično mejo, se ti svet podre.
Pojdi polna optimizma naprej in novim zmagam na proti. Bolje tako, kot pa da je kasneje z otročkom kaj narobe.
DRŽI SE!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
29.10.2008 18:02:01   
pikonina
Draga nena. zelo mi je žal za tvojo pikico vendar ne obupaj prosim. user posted image user posted image user posted image user posted image                  rada bi pa še povedala da sem bila na pregledu in je pikica zdaj velika že 3 cm. na nuhalno sem se naročila in imam 11.11 naslednji pregled pa 4.12. prosim tisto ki ureja seznam če pri meni dopiše. aja pa še to PDP imam 23.5 in ne 25.5. najlepša hvala. pazite na svoje pikice in jih pobožajte.

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
29.10.2008 18:56:38   
copka
nena22, hvala za razlago. Tvoja zgodba je res zalostna in mi je zelo zal, da se ti je to moralo zgodit. Upam, da bos kmalu lahko drzala v narocju svojega tako zeljenega otroka. Posiljam ti objem.user posted image

(odgovor članu pikonina)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
29.10.2008 18:57:32   
copka
Dobrodosla, Petra auser posted image  Upam, da bos vseeno nasla cas in nam kdaj podelila svoje dogodivscine.user posted image

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?