|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
27.10.2008 10:16:45   
ella.
janci10: baje je poln nos ena od klasičnih značilnosti oz. znakov nosečnosti v 1. tromesečju. Kaj če bi poskusila uživati v tem? :)
Tako rečejo ginekologinje vsem bogicam, ki objemajo WC školjke...naj uživajo v tem, saj je del materinstva. Se mi zdi, da je kar težko najti ugodje v bruhanju, mar ne? ;)

AMpak...za otročkote vse! user posted image user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
27.10.2008 10:26:47   
Anonimen
ella: user posted image user posted image user posted image jaz res upam da je to to! ker me resnično jezi ker nemorem zaspat in potem mi gredo same neumnosti po glavi!user posted image

drugače pa jaz ne morem spat na trebuhu od kar vem da sem noseča,pa že prej če pomislem me je tišal v trebuhu, tako da spim na boku ali na hrbtu, zato pa potem tudi smrčim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.10.2008 10:46:00   
ella.
Janci10: ni kaj, uživati moraš pa zraven kihat, smrkat in smrčat user posted image user posted image user posted image
Punce, jest mam pa baje posteljico spredaj in mi je trebušček že kar ornk ven skočil...a ima še katera okoli 3. mesecev že kar viden trebušček?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.10.2008 13:46:54   
mucka25
Dobrodošle vse noveuser posted image user posted image . Lepo, da nas je tako veliko.

Pri meni se trebušček že tako lepo pozna kot bi bila v kakem petem mesecu in ne komaj začetek četrtega. Pri prvi nisem imela takega trebuščka vse do morfologijeuser posted image in ga že komaj prikrivam. Moj mi seveda pravi, da ga naj kar rajš mal pokažem okol, da bo lahko tud sosedom začel razlagat, da bomo zopet zibali in to dvojčke.

Aja mojmaček poskusi za omelitev slabosti vzet kako tabletko B kompleksa, meni je zelo pomagalo. Mi jo je priporočila G in niso nič škodljive, ker gre le za vitamin b in ta naj bi pomagal pri prebavi beljakovin, OH ...  Drugače pa saj bo kmalu minilo boš vidla, ti si le po vsakem obroku vzemi čas in počivaj in veliko pij.

pridne bodite, božajte trebuščke in sanjajte o svojih otročičkih

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
27.10.2008 14:17:26   
ella.
mucka25; čestitam za dvojčka! :) A se že ve, kakšne vrste dvojčka?

Kr malo se považi med sosedi :))

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
27.10.2008 14:36:02   
Anonimen
Halo

kako kaj danes? Jaz uživam v počitnicah. Kar paše malo, da lahko poležim in tako. Sem kar precej zaspana. user posted image
Listam po knjigah pa po internetu, pa čakam na pregled, pa gledam, če kaj trebušček raste...pa ničuser posted image ...v glavnem...dolgčas.

Vreme je pa tudi kr neki...user posted image

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1381
27.10.2008 15:47:08   
Leela
živjo,

pozdravjlene nove zmajčice user posted image

u-surdi, HB da je vse vredu, zdaj pa počivaj in se čuvaj.

Jaz sem danes povedala v službi, da sem noseča. Je bilo kar ok. Zdaj pa čakam navodila, kako bodo razporedili delo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
27.10.2008 17:33:27   
mani2
Pozdravljene.
Ko pa
Da se vam še jaz malo javim. Danes sem bila na NS in bilo je izredlo lepo doživetje. Izvidi dobro kažejo tako da pravi da je tveganje zelo nizko. Sva pa bila z user posted image  Zelo raznežena ko vsa videla najino user posted image  kako se premika in maha z rokami. Bilo nama je res krasno doživetje ko sva to vse videla in tuda da veva za se naši pikici dobro godi.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
27.10.2008 18:40:05   
U_SURDI
Čer!
No pa sem prišla s pregleda pri moji G. Vs eje ok, pikica raste. Smo mislili, da bo danes očka že videl pikico,pa je delala zunanji UZ pa se je slabo videlo, pa je rekla kakor želim. Pa sem potem rekla da brez veze ker se nič še ne vidi. Potem pa je še notranjega delala in je pikica pančkala, drugače pa je velika že 3.7 cm.... Krvavitev več nimam, pa tudi rjav izcedek se umirja in je tudi rekla da bo počasi izginil.
Drugače pa naslednji pregled oz. kontrolo imam v ponedeljek 3.11.- do takrat pa sem na bolniški in se z malo user posted image čuvava in crklava doma...... Skratka počivat moram.

Vidim, da se nas je ful nabralo maja. Ja kaj pa čmo, dopusti so biliin imeli smo čas delati user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
27.10.2008 18:40:11   
Anonimen
MANI2: sam da je vse ok. lepo doživetje!

mene pa zdaj nekaj druzga skrbi; namreč 4.11 mi poteče bolniška, saj bo dala doktorca po naročilo G. na komisijo sam me skrbi da bom mogla it delat oz. da me komisija odbije. G. mi je napisala da imam rizično, sam sem že tojk punc slišala da jih je komisija odbila, pa ne vem kaj naj naredim, ker me moja šefica hoče dat nazaj na mlečno - zmrzjen oddelek! kaj mislite, kaj mi podo podalšal!

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
27.10.2008 19:37:02   
nena22
user posted image user posted image user posted image pozdravljene souser posted image !!!!

s ponosom sporočam, da sem ravnokar naredila strokovni izpit z odliko. matr sm dobra ane?!zdej sem pa res taprava 100% sestrauser posted image user posted image user posted image . sicer od aprila naprej brez redne zaposlitve ampak bouser posted image

me veseli da ste vse ok in da se ni nobena poslovila od najlepšega meseca v letuuser posted image . jutri sporočim rezultate NS pri Pušenjaku ob 17:15-----komaj čakamuser posted image da z mojim vidivauser posted image .me prav zanima kakšno reakcijo bo naredil moj user posted image  ko bo videl svojega potomca. . . . .

v glavnem grem sedaj proslavljat in se slišimo jutriuser posted image user posted image user posted image

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
28.10.2008 8:25:52   
psaša
Jutro. Včeraj sem imela NS. Vse je bilo OK, otroček velik skoraj 6cm. Prav lepo je bilo videti, spola nismo izvedeli, ker je tko čudno ležal. Je moj rekel, da bo punčka, ker se skrivauser posted image . Pri prvem smo videli čisto vse, še noge je dal narazen, da smo ja videli kaj je med nogami.user posted image
V glavnem bil je lep dan.
Čez vikend smo prazovali 2.rojstni dan našega malega. Se mu je full dogalajo, še včerja so v vrtcu praznovali, tako da je še danes full utrujen. Bo že nadoknadil.

Dobrodošle vse nove user posted image .

Lep dan.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
28.10.2008 8:26:46   
petrazg
Dobro jutro nosečkice...

Kakšno je danes stanje... ste ok in uživate v sončku? V Ljubljani je tak lep sonček, da kar verjeti ne moreš...

No, mi smo bili včeraj na NS in je z našim pikecem vse ok. Dobili bomo pa še enega fantka, čeprav tokrat ni bila tako prepričljiva... je prvič rekla , da je 99% , zdaj pa da se ji zdi da je fantek, ampak da ni čist ziher... Sej ni važno, samo  da bo zdrav... Dobila svo tudi 3 slikce in se ga kar ne morem nagledat. To je res takšno čustveno doživetje... sva bila oba čisto raznežena in zelo zelo ponosna. Bo pa mali očitno spet divjak v trebušku, ker je tako migal, da ga je Strahova komaj zmerila user posted image ... V glavnem nepozabna izkušnja...

Danes sem bom lotila papirjev, ki jih odlagam že pol leta in upam, da mi bo uspelo... Tako brezvezno delo, ampak ga moram enkrat nardit, zdej sem pa doma , pa še čas imam... ni izgovorov...

Še eno vprašanje ... a ima katera Angel Sounds?...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu nena22)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
28.10.2008 8:28:44   
petrazg
Psaša in mani2 - super za nuhalno in da je vse ok user posted image user posted image user posted image ...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
28.10.2008 8:49:50   
tea
Dobro jutro!

Sem vam po dolgem času zopet oglašam, ampak prej ni šlo, ker sem bila v bolnici.user posted image  S fižolčkom je zaenkrat vse ok, jaz pa sem pristala na infuzijah, ker sem povsem dehidrirala. Sem vse zbruhala, čisto nič ni ostalo v meni. Zdaj sem za spoznanje bolje, vendar mi je še vedno ves čas slabo in tudi bruhanje se še ni čisto umirilo. Zdravila pa jemljem v najmanjši možni meri, saj veste, da posledično vse dobi tudi mali mižek. Ampak brez pa žal ne gre, ke potem bi bila pa na istem, kot pred bolnico.
Res upam, da kmalu mine.
Aja, NS imam pa 11.11. pri dr. Pušenjaku. Bomo videli, kaj bo povedal.
Lep dan, tea

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
28.10.2008 9:06:24   
lananai
01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 20.10.
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 20.10., 33 let
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
FLASK_A (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.11., NS 21.10. , 27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 24.10., NS 23.10.
copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 12.11., NS ?, 28 let

03.05. 

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 11.11., NS 27.10.
* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 20.11. ; NS 23.10. 35 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS ?
* tubby  (?user posted image  ; ?user posted image  ) pregled? , NS 28.10

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 03.11., NS 23.10.
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

maj2009 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 27.10., 24 let

07.05. 

pikapolonica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 27.10., NS 27.10.
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 5.11. , NS /, 26 let
nena22 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 28.10.
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 03.11., NS 28.10.,
27let

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 06.11., NS 20.10. (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS 21.10., 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS 27.10.

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 30.10., NS 27.10., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.11., NS 30.10.
mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS 03.11.
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled 23.10, NS ?,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 18.11., NS 27.10.
petrazg  (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ? , NS 27.10.
majuška10 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.11., NS 3.11.

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 05.11., 34 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 11.11., NS 3.11. , 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 06.11., NS 05.11. 

13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 5.11, NS 27.10., 37 let
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.11., NS 04.11. 25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 27.10., NS 06.11. , 27 let
* Lalica1 (2.user posted image ; 1user posted image ); pregled 18.11; NS 28.10, 28 let

* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ; NS 04.11. 31 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 05.11., 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS ?, 34 let (2user posted image )
maja1488 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 17.11., NS 06.11. 25 let

Anonimna (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS 03.11., 26 let

18.05. 

tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 13.11., NS 03.11.

20.05. 

lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.11., NS 10.11.,
27 let
* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 03.11., NS 14.11. 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 04.11.. NS? 

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; NS 10.11., 27 LET

22.05. 

23.05. 

Agrojuhica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 04.11., NS 24.10., 27 let

madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.11., NS 12.11., 28 let

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 13.11. 22 let

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 29.10., NS 11.11.
tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS 11.11.
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS ?

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 17.11., NS 18.11., 34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

Tanja_ (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS 18.11.
andrejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.11., NS ? 26 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS ?, 32 let

skupaj user posted image : 71

pričakujemo user posted image : 74 

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
28.10.2008 9:27:03   
taškica
Mucka25; se ti moram oglasiti, ker sem jaz isto ugotavljala glede trebuščka. V 12 tednu sem tako lepo zaobljena kot v 5 mesecu enojčkov. Malce je bilo tudi zaradi napihnjenosti (ki dejansko je problem v zgodnji nosečnosti), vendar se mi vidi in v bistvu sploh ne morem skrivati. Nosečničniških hlač še nimam, si pa jih moram omisliti. Sem pa pristala doma, saj dvojna nosečnost + dva fanta doma, ni mala malca. Ne skrbi me niti komisija; če me ne mislijo zadržati doma, jih bom pa šla osebno povprašat "po zdravju". Tudi na dom. Drugače komaj čakam NS, upam, da bo vse ok. Slabosti so minile, veliko bolje se počutim in moja stara energija se mi vrača.

Glede preživljanja časa doma, pa moram povedat, da mi ČASA zmanjkuje! Zdaj resnično počnem tisto, kar prej nisem imela časa; branje, pisanje, kuhanje najljubših jedi....

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
28.10.2008 10:45:54   
Anonimen
no jaz sem pa ravnokar prišla domov!

je mel moj miško pregled pr psihiatru za tri leta! in kot vedno nekajpozabiš sem jaz pozabila napotnico in zd izkaznico, tako da je mogu mož zdaj še enkrat v lj. kaj to sovražem ko kaj pozabimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa saj se ne dogaja velikokrat mogoče enkrat letno, enkrat bom samo še glavo nekje pozabila pa bo. hvala bogu sem noseča, pa sem kar rekla da je to nosečniška pozablivostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače, pri nas rosi ni nič sončka

l.p.

(odgovor članu taškica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1393
28.10.2008 11:14:50   
Anonimen
dobro jutro

Kako kaj danes? Jaz kar pridno lenarim. Takooo paše. Malo brskam po spletnih trgovinah, da se seznanim s stvarmi, ki obstajajo za otročke. Ma, sej se ti mora zmešat. Preveč je vsega. Potem s epa vprašaš, ali res vse to rabim?? Uh, bo še zanimivo. Sicer pa preganjam dolgčas do pregleda...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1394
28.10.2008 16:01:14   
BarbyD
Pozdravljeneuser posted image  
petrazg user posted image jas imam angelsound, mi ga je dala ena prijateljica ki je že rodila...noseča sem 11tednov in 3 dni vendar se srčka še ne sliši, slišiš kako se premika pa še to če je zelo živahen..drugače pa bo treba kakšn slab mesec še počakati user posted image   je pa odvisno kakšen karakter si, ker prijateljica je rekla da je velikokrat ni slišala in je bila potem čisto panična...je pa tako da na to kdaj slišiš kdaj ne vlipa marsikaj, od položaja otročka, do tega kako močen je tvoj pulz (slišiš svojega namesto od bebike ) celo to koliko si močna, bolj kot si suha in manj maščevja ko imaš prej boš slišalauser posted image ...jas mislim da ga sama nebi kupila, ker ni prav poceni in niti ni tako zelo zanesljiv..je pa res da ti ostane lep spomin če posnameš ( kar tudi ni tako zelo enostavnouser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
28.10.2008 16:02:31   
AKP
Včeraj sem imela v UKC pregled, pravzaprav razgovor. Sem naročena na amniocintezo. Sem mislila, da bom imela NS ali pa vsaj kakšen ultrazvok pa ni bilo čisto nič. Še moj user posted image  je šel zraven, pa sva bila potem oba tako razočarana, ker nisva videla našega pikeca. Mogoče bo mi vsaj na pregledu naredil ultrazvok in bom končno dobila kakšno slikico. Saj bo 4.11. hitro in bom vsaj kaj novega izvedela. Opažam, da nekatere še ne nosite nosečniških hlač jaz pa jih že en mesec nosim. In včeraj je bilo isto v bolnici, skoraj vse so bile ravne kot deska jaz pa z tako velikim trebuhom. Sem srečala eno kolegico v bolnici in je mislila, da sem v 6 mesecu. Potem pa me je vprašala če sem noseča z dvojčki. Moram vprašati mojega g če je to normalno, da sem tako široka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
28.10.2008 16:23:52   
mayflower
AKP- brez skrbi-nisi edina z velikim trebuščkom. Jst ga mam ko prej v 4-5. mesecu. Glih včeraj, ko sem bila pri G se mi je smejala, ko sem se pritoževala nad velikostjo. Je rekla,da je v 2user posted image čisto normalno. Tako da sem tudi jst ven povlekla nosečniške cunje. Moram iti po še ene hlače, ker mam vse bolj poletno. 
Kako pa,da si šla direktno na amnio?

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
28.10.2008 16:50:49   
Anonimen
AKP: mislim da imamo kr vse trebušček ki smo drugič noseče, jaz že nosim nosečniške hlače kr neki časa ker se prov slabo počutim če me kaj veže okrog pasu! doma pa imam široke trenerke, tako da se čim bolj komot počutim.

slabost me še zdaj ni minila, sem mela dans ful močno vrtoglavco tako da sem šla prej k dohtorju in mi je izmeru pritisk in sem mela ful niskega, svaštauser posted image

kako ste pa kaj ve z slabostjo, ki imate začetek maja rok, a vas je že kaj minila slabost?

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
28.10.2008 18:12:39   
AKP
Mayflower nisem šla, kar direktno na amnijocintezo. Zaradi moje starosti sem imela genetsko posvetovanje. Ko me je sestra naročevala je računala, kdaj bom v 12. tednu da ne bom zamudila NS, zato sem mislila da bom imela najprej NS in če bo slab rezultat amniocintezo. Ona pa je samo pogledala  napotnico in neko tabelo in mi jo takoj svetovala. Sem se že naročila in jo imam v začetku decembra. Upam, da bo takrat vse vredu in da bomo do božiča izvedeli rezultate.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
28.10.2008 18:52:56   
U_SURDI
BabrbD tudi jaz imam doma AS in sem poslušala že ko sem bila 10 t in 3 dni noseča, pa se ga najprej ni slišalo,potem pa čisto nad sramnimi dlakami sem ga ujela- in ga ne moreš zgrešiti ker je res tako drugačen in hiter od tvojea. Potem sem pa spet poskusila čez dva dni, pa ga nisem našla, potem pa mspet čez dva dni in sem ga ponovno. Tako da res odvisno od tega kako leži in kaj se mu dogaja v naših user posted image . Tako da jaja še par tednov počakamo, pa nam ne bo treba več iskati.

Danes sem bila v HM in sem kar nekaj dobrih hlač našla zase, sam pimo, ponavadi sem nosila 36, sedaj pa me že 40 kar tišči. Pismo, sem se razširila čez boke. Sicer trebuščka še ni, no ja proti večeru je kot da bi bila v 5 mesecu,... ampakzjutraj pa nič- ampak počasi bo tudi nam bolj suhicam začelo rasti....

Drugače pa nič posebnega. Rjavega izcedka imam več, čakam pa v ponedeljek na naslednji pregled, tako d aprosim katera popravlja seznam, naj mi popravi d aimam pregled 3.11.

Hvala in lep večer.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?