|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
24.10.2008 13:31:31   
petrazg
Pri Anžetu, 2 leti nazaj, sem na nuhalni dobila samo slikco, potem na morfologiji pa slikce in filmčke. CD je pa ona takrat dala, ga niti nisem imela zraven... Samo na morfologiji sem bila v 28.tednu  in se je najinega malčka že full lepo videlo. Res, poteze so bile prave in je bil že pravi bejbek... Vam jih prilepim...

Materinsko knjižico je meni g dal na prvem pregledu v 7.. tednu. Jaz je ne izponjujem, notri pišeta sestar in g.

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
24.10.2008 13:38:01   
annya
Jaz pa bi morala imeti NS v ponedeljek, pa sva se danes odločila, da 99 % ne bova šla!!!Sem non stop študirala, kaj bi bilo, če bi šlo kaj narobe in sem prišla do sklepa, da bebija v nobenem primeru ne bi dala "stran" tako da se mi zdi to brezveze. Tako da moj datm za NS lahko kr brišete. Zdaj čakam na 11.11. ko imam naslednji pregled pri ginekologinji in da vidim kakšni so krvni rezultati! Me zanima, ali so vas mogoče klicali domov, če je bilo kaj narobe- s krvjo pa to???Pa ne zdaj slabokrvnost, ampak kaka toxa ali kaj podobnega??

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
24.10.2008 13:48:24   
petrazg

No, takšne so pa slikce v 28. tednu... pravi mali človeček...

user posted image user posted image

Annya - meni je sestra vedno rekla, da me pokliče , če bo kaj narobe z izvidi. Saj je vse ok...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
24.10.2008 13:48:47   
arnika
Malo za hec - malo za res:
Veste kaj , glede na to da plačaš NS 60 eur, je prav, da ti dajo malo več kod samo eno slikico(+izvid) glede na to, da nimajo veliko dela s tabo (v 10 minutah smo rešli vse od sprejema do računa).user posted image   

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
24.10.2008 14:01:59   
ella.
petrazg: tole je pa ne samo pravi mali človeček, ampak že prav ornk lep gospodič :))) user posted image

arnika: moja G je pa na NS si kar čas vzela in sem bila vsaj pol ure noter, vse mi je pokazala, spraševala sem lahko vse mogoče....se je splačalo, čeprav bi vseeno morda tudi kak movie imela, mapak kot rečeno...slikca mi je čisto dovolj za prvič :)

Anya: jaz tudi čakam še izvide....naj bi bili enkrat naslendji teden, pa tudi meni so rekli, da če je vse OK, počaka z obvestilom do naslednjega pregleda, če pa kaj ni ok, pa pokličejo ali pošljejo pošto.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu arnika)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
24.10.2008 14:02:13   
U_SURDI
ella. tudi meni je materinsko knjižico dala sestra že na 1.pregledu.
Kolegica pa mi je zadnjič prinesla knjigo o poteku nosečnosti- in punce res vam jo priporoač. Ful je dobra in po eni strani mi je žal da je nisem imela že prej da bi si pisala od dneva ko sem izvedela da bomuser posted image .
Skratka vam jo priporočam. Mislim pa da se imenuje Nosečniški planer.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
24.10.2008 14:02:17   
Anonimen
živjo!

sem pršla od NS, ma je blo super sem videla tistega majhnega pajacka, vse je bilo OK. sem začela kr malo jokat ko sem videla kako mu utripa srček! kaj je to luštkano ko vidiš kako se ti user posted image razvija v tvojem trebuhu, mi gre kar na jok tojk sem vesela novega naraščaja. aja za spol pa nisem vprašala ker nočeva še zdaj vedit!

sem G. vprašala glede toplic in zaprtih bazenov in moja G pravi da sploh ni nobenega problema glede tega, da se grem lahko komot kopat v kakšen bazen sam tiste bazene ki imajo res toplo vodo nad 36°c se pa raje izogbajmo, in da slučajno kateri ne bo prišlo na misel da bi si dala tampon v nožnico, ker pol bo pa res kaj narobe!

Materinsko knjižico dobiš že pri prvem pregledu, saj jaz sem jo dobila, pa moja G je ful vesela če imam sabo tud od prve nosečnosti MK tako da nosim s sabo kr obe in potem mal primerjam, ma je blo pr prvem kr en glih kot zdaj!

L.P.

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1332
24.10.2008 14:10:33   
ella.
Janci10: user posted image user posted image user posted image Mi smo pa s tabo srečni :)

A veste kaj, punce, jest pa ne vem, zakaj prve tri mesece malo ne počakate s takimi zadevami, kot je kopanje v javnih bazenih...celo življenje imate še čas kopati se...a sem preveč zoprna? ;) Ampak res ne vem, zakaj se izpostavljat morebitnim okužbam...potem, ko je vse ok in dete že ornk raste, pa valda v bazenčke malo migat, ker baje tudi otročki uživajo...samo prvih 13 tednov bi pa lahko počakale noooo
Ne se jezit name, samo skrbi me ;)

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
24.10.2008 14:23:32   
Anonimen
HVALA,HVALA.....user posted image
Glede bazenov je G. rekla da se lahko kopaš sam previdno, jaz sem jo vprašala zato ker moj fant boleha za laringitis in je priporočeno gremo čim večkrat na primorsk zaradi morskega zraka, mi hodimo v Bernadin ker imajo v bazenu morsko vodo, mi je tud rekla da se grem tja pa bres skrbi kopat ker je že voda morska in z bakterijami svoje naredi, ni pa nikjer 100% da se ne boš ukžil s kakšno bakterijo, po pameti pa bo!

(odgovor članu ella.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1334
24.10.2008 14:25:17   
U_SURDI
janci10 user posted image user posted image user posted image - samo da je vse ok. Gremo vse počasi za tabo, tako da še malo pa bomo sredinske majčice prišle na vrsto.
Glede bazenov pa ja tudi jaz ne bom tvegala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
24.10.2008 14:30:32   
petrazg
Janci user posted image user posted image user posted image za nuhalno... full ganljiv trenutek , a ne? Super, da sta videla pikico in da je vse ok...

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
24.10.2008 14:38:32   
U_SURDI
janci10 ampak gledam da imaš ti pdp23.05- pa mi nikakor ne gre skupaj kako to da si že imela NS, a ni ponavadi od 11--14 tedna? Tako da malo mi je to čudno.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
24.10.2008 15:12:53   
Leela
petrazg kako lepe slikce.

Ko sem bila prvič noseča leta 2005 so tile 3D šele prihajali, v postojni so ga šele nabavljali. Moj G nima takega UZ, posebej pa ne bom hodila.
Sem pa dobila 1 slikco in posnet 3D cd sedaj na NS, ki traja ene 3 sekunde. Oskubili so me pa za dodatnih 15€ (poleg 60€). Res služijo tam kjer vedo, da bodo sigurno dobili denar.

annya res, ko vidiš otroka bi se težko ločil od njega. Če sta se tako odločila je že prav. Jaz imam razloge za pregled, vendar jih ne bom razlagala.

Materinsko knjižico pri nas dobiš okoli 10 tedna, prej je ne dajo.

U-surdi- za dnevnike pa jaz žal nisem, ne znam dobro pisati.

Bazeni: mogoče v Bernardinu res ni tako kritično, sploh takrat ko ni gužve, v toplice pa jaz ne bi šla plavat, ker kot sem enkrat že napisala sem v Čatežu fasala glivice.

Drugače pa je meni vedno bolj slabo. Sem pa v 12 tednu. Drug teden bom povedala v službi. Se že psihično pripravljam.

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
24.10.2008 15:33:44   
Anonimen
U_SURDI: ja vem se je moja G mal zmotla pa me je tojk prej naročila, jaz pa ker pr taprvem nisem bila na NS, sem misenla da je to čist prav, no in dons ko sem pršla je šele opazla da je ful hiter, ampak mi jo je vseeno naredila, se je kr dost videl, sam je še ful majhen, sej men je ta nuhalna kr neki sam to sem videla kako lepo bije srček pa vidla se glavica, no razvit pa še ni vse tako da bom jo imela še enkrat sam to mi je rekla da bo mi pa povedala kdaj bom mela še enkrat pri naslednjem pregledu, rekla je da bo mi kr med pregledom naredila če bo soba za NS frej. men je že veliko ko vidiš bitje srca tko da nevem če bom privolila še enkrat! mi tud računala ni nič, ker je rekla da je sama zafrknila, pa sej ni panike!
sej je čist vseeno, ker vem da ne bom delala splava pa četudi je z user posted image kaj narobe!

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1339
24.10.2008 15:35:37   
rozcaa
Hej zmajcice!user posted image

U-surdi, ella, petrazg..verjamem, da ni prevec fajn. Tud jst sem mela kr pogosta vnetja.Ma..bom vidla. Ne bom dolgo cofotala in crtala bom jakuzzije in bazen z vroco vodo. Upam na najbols. Pokica..kaj bova zdej glede tamponov? Janci10 pravi, da ni fajn..Sej ne vem, kaj bi si misla. Mogoce pa vseen mal zasciti.user posted image
Pokica..glede sluzbe. Jst bi pa na tvojem mestu vseeno sla na razgovor. In bi povedala, da si full zelim to delat in da sem sposobna, zanesljiva (bla,bla,bla) in pol bos vidla, kako bo. Mogoce bi te pa vzeli kljub user posted image .Why not.Probat ni greh.user posted image

Glede nuhalne..prav razkurjena sem, ko pisete, da ste dobile cdje s slikami. Jst morem placat 60e za pregled in se 15e za slikce, ce jih hocem! Prokleti oderuhi..Mogli bi poenotit cene, ne pa da majo eni tk, drugi pa drugac.user posted image user posted image user posted image Leela..a se greva pritozit na varstvo za zascito potrosnikov?user posted image

Ella..jst sem materinsko dobla na drugem pregledu. Mi je g vse not vpisala, sam en vprasalnik  na sredi je rekla naj resim.

Pisuka..ze cel teden me mucijo glavoboli. Sploh ne vem, kaj naj.Bljah.user posted image

Veste kaj..a ze katero muci sindrom "gnezdenja"?user posted image user posted image Jst sem danes kr neki stole premikala, pa lazje pohistvo predstavljala.user posted image bo kap, ko pride domov. Sam kaj naj, ce bi si pa rada nezdece uredila (paa ceprav 6 mescev prehitr).user posted image user posted image

Rojstvo je boleč in garaški dogodek, prinese pa nekaj tako lepega..Nama je prinesel sončka Urbana.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
24.10.2008 15:49:24   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: rozcaa

Veste kaj..a ze katero muci sindrom "gnezdenja"?user posted image user posted image Jst sem danes kr neki stole premikala, pa lazje pohistvo predstavljala.user posted image bo kap, ko pride domov. Sam kaj naj, ce bi si pa rada nezdece uredila (paa ceprav 6 mescev prehitr).user posted image user posted image

user posted image , ja saj v današnjih časih je res vse bolj prej.
Slikce na NS pa itak kupiš, čeprav zraven srebaš, ker to je pa res drago.

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
24.10.2008 16:02:01   
AKP
Pozdravljene čveke.
V ponedljek imam tudi jaz NS. Komaj čakam. Bom pa sigurno že vprašala za spol, ker sem ful radovedna kaj imam. Materinsko sem dobila že na prvem pregledu. Zraven tudi vedno nosim staro. Mi je rekla sestra, da takšne materinske še pa sploh ni videla user posted image . Za evidenco pa sporočam, da sem stara 37 let. Mislim, da po letih vodim. Sedaj pa hitro švigam domov in se kasneje zopet oglasim.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
24.10.2008 16:22:01   
BarbyD
Pozdravljeneuser posted image
Tudi jas sem včeraj imela nuhalno, naredil mi jo je moj ginekolog, računal ni nič, slikc mi je dal ene 15user posted image tudi 3D posnetke, bi mi pa tudi posnel samo sva z mojmu mal zafrknla ker sva prinesla cd namesto dvd-ja user posted image  ...tako da naslednjič bo pa tudi posnetekuser posted image  nuhalna je bla super ( 0,9 )user posted image user posted image  tako da sem kr bolj mirna kot prejuser posted image  srček "mu" bije 175na urouser posted image  velik pa je 3,99cm občutek pa krasenuser posted image user posted image  pozabiš na vse slabosti ko ga vidiš user posted image  sploh ko si obrazek pokriva z rokicami, brca in se obračauser posted image user posted image  
Materinsko sem pa jas dobila šele včeraj ( se pravi v 11tednu) večina sem jo izpolnila sama, ostalo pa v prvi posvetovalnici ki jo imam 6.11 user posted image

No pa sem se malo razpisalauser posted image  uživajte s svojimi trebuščki in se hmalu spet kaj oglasim

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
24.10.2008 19:40:48   
lara light
Drage nove majčice dobrodošle in čestitke!user posted image

Oh, vas je lepo brat...o nuhalni, o izkušnjah, o bazenu...hvala za nasvete! Komaj čakam naslednji pregled...a, še dolga bo.

Kako je tadruga dvojna nosečka, taškica?user posted image  Upam,da vse ok.

Prelep vikend!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu BarbyD)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
24.10.2008 20:38:00   
copka
IZVIRNO SPOROČILO: rozcaa
Glede nuhalne..prav razkurjena sem, ko pisete, da ste dobile cdje s slikami. Jst morem placat 60e za pregled in se 15e za slikce, ce jih hocem! Prokleti oderuhi..Mogli bi poenotit cene, ne pa da majo eni tk, drugi pa drugac.user posted image user posted image user posted image Leela..a se greva pritozit na varstvo za zascito potrosnikov?user posted image

Kolikor jaz vem, so cene enotne- 60€, ce pa hoces cd s slikicami pa doplacas 15€. Seveda pa je malo drugace, ce ti to dela tvoj ginekolog. 

Glede rezultatov NS- zadnjic sem na eni temi prebrala dober razlog (vsaj meni se zdi) za to da se opravijo razni pregledi. Tako se lahko pripravis na morebitne bolezni, tezave. Saj ce na kaksnem pregledu ugotovijo, da bi lahko otrok imel kaksno okvaro, prvic ni receno, da so rezultati pravilni, drugic pa ni treba za vsako tezavo na splav. Se sam odlocis.

Sicer pa jutri vstopam v 13t, pa mi je zjutraj vsak dan slabo, da bruham. Potem pa se vcasih slabosti koncajo, ali pa ne in potem se zvecer bruham. Se mi zdi, da je vedno slabse.user posted image  Sej s pozitivnimi mislimi skusam tudi slabost odgnat.user posted image
Danes sem sla v kitajsko. S kaksnim veseljem sem zmazala spomladanske in mongolsko. Me je kolega prav gledal in ni mogel verjet, da sem toliko pojedla (meni se ni zdelo tako velikouser posted image ), sem pa res dokoncala tudi jed, ki jo je narocil moj user posted image .
Zdej moram pa res pocivat, ker me ze trebuh boliuser posted image

Pridno pisite!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
24.10.2008 21:02:20   
mayflower
Copka- a veš, da je meni dva dni nazaj tako zapasala kitajska, da je moral it moj po en take-away. Kolk je bla dobra sladko kislasvinjina. NJamiuser posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
24.10.2008 21:56:53   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: copka

Sicer pa jutri vstopam v 13t, pa mi je zjutraj vsak dan slabo, da bruham. Potem pa se vcasih slabosti koncajo, ali pa ne in potem se zvecer bruham. Se mi zdi, da je vedno slabse.user posted image   

ja pri meni isto.

Drugače pa samo, da si se najedla user posted image .

(odgovor članu copka)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
25.10.2008 6:34:16   
Anonimen
Jutro majčice!

Nikakor mi ne uspe priti do comp.,enkrat ni povezave,enkrat nekaj crkne...zdaj pa mislim,da bo.Sem AA iz 18.05,rok imam prestavljen na 17.5.Sem nekaj za nazaj brala...Stara sem 26 let,maja pričakujem tretjega otroka doma imam že user posted image inuser posted image .Trebuh sem si mazala samo med prvo nosečnostjo,kljub temu sem se  razcvetelea po stegnih in tazadnji,trebušček imam še vedno kot nov.user posted image Kaj naj vam še povem...Zdaj sem na bolniški,zaradi slabosti,utrujenosti in ne lih najbolj primernega dela za nosečnico.Hlače še spravim gor,malo so našponane čez ri- bo treba počasi zamenjat.NS imam 3.11 v Po,čEprav najraje kar ne bi šla,me je kar nekaj strah.Ta prvič sem imela full povečano,sam,hvalabogu,je bilo vse O.K.Drugič je bila uredu.
Nenormalno mi smrdijo parfumi,moški-uni ta dragi.Bljek!Pa veste kaj še:hrana mi nenormalno diši.user posted image Zdaj so že drugi teden na vrsti siri,feta in ementalec.
Se kmalu javim.

lp O

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 1348
25.10.2008 9:18:59   
piikapolonica
po dolgem času vam pišem spet jaz

včeraj sem bila na NS in sicer v Izoli, spola mi ni mogel povedati saj je naša pikica bila kar nagajiva in se nikakor ni hotela preobrniti, tako da mi preko normalnega ultrazvioka niti ni mogel izmeriti za NS, zato mi je naredil vaginalnega, full lepše slikice so preko vaginalnega, bol čiste

naša pikica ima 5,3cm, rezulatat nuhalne pa je bil 1:4951, tako da se nisem odločila še za test preko krvi.

v izoli ne dobiš nič posneto na cd-ju

le pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
25.10.2008 9:20:01   
Anonimen
dobro jutro punce kako ste!

ste se naspale, jaz se nisem, ker me je celo noč neki zvijal, sem ful utrujena pa še vstala nisem orenk!

drugače slabost, me je minila sam še tam pa tam mi pojide huda slabost in vrtoglavca, ta se pa kr ne morem rešit!

kaj vam vse paše men hrana sploh ne gre jem ker morem, ja vsake toliko imam kakšno željo po hrani ampak to je sam kakšna sekundna želja in potem me mine.
lep vikend vam želim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.