|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
23.10.2008 14:28:03   
Poloma
Hej hej!

Pa se še jaz malo oglašam. Me je malo prej klicala gin, ki je dobila izvide od krvi in urina. Nič kaj pozitivnega :( Ful sem slabokrvna (me je prijateljica potolažla, da je to večina nosečk), v urinu pa so tudi neke bakterije. Tak da sem naslednji teden spet pečena v laboratoriju, pa neki sirup mi bo dala za slabokrvnost. Še katera z podobnimi izkušnjami?

Sicer pa je boljše, nič več hudih slabosti, edino zgaga mi ob večerih nagaja.

Aja še podatke da dopolnim - naslednji pregled imam 3.11, nuhalno pa 14.11. Pa stara sem 24 oz. bom ob porodu že 25 :)

Lepo se mejte in lep vikend vam želim!

P.S.: Dobrodošle vse nove nosečke!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
23.10.2008 14:34:38   
alijana
Pozdravljene.

Janci 10 in Myflower tudi jaz sem na bolniški. Že od 6 tedna in mi bo najbrž podaljšala. Je že res, da je dan dnevu skoraj enak, a se tudi jaz poskušam z različnimi opravili zamotiti. Tudi s hčerkico se malo zaigram, poleg nje pa itak čas ful mine.
Jaz imam zelo stresno službo, tako da je za user posted image sigurno boljše, da je mami v bolj udobnem in počasnem ritmu.
Sicer pa resnično upam, da bo vse vredu na naslednjem pregledu in bomo videli, če mi bo podaljšala bolniško ali ne.
Telovadba v nosečnosti: ja, jaz bi se je tudi rada udeležila po 13.tednu, če bo seveda vse ok, in mi bo G dala zeleno luč. Bi pa šla na pilates za nosečnice.

Janci10: tudi jaz imam 3.letno hčerkico, ki ji včasih ni za it spat. Res, da rabijo malo manj spanja pri tej starosti, sploh če zjutraj dlje časa spi. Čez vikend je običajno ne silim v posteljo opoldan, a mi je potem žal, ker je okrog 5-6ih popoldan zelo utrujena. Čez teden pa k sreči gre spat opoldan, da skuham in sedaj ko je že kuhano grem na ringaraja.net.

Aja, katera dopisuje seznam, nuhalno imam 5-11-2008.

Lepo bodite, božajte bušije in se tipkamo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
23.10.2008 14:41:36   
alijana
Ali se je katera dala cepiti proti gripi? Jaz sem lani bila cepljena in je bilo vse ok. V torek, ko sem bila na pregledu sem pozabila G vprašati, če se v nosečnosti lahko damo cepiti ali ne.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
23.10.2008 17:13:42   
mayflower
Poloma - jst sem celo prvo nosečnost bila slabokrvna in sem papala Ferrm Lek tablete. Bljek. Sedaj sem mela prve izvide OK, bomo vidli kako je zdej. Kar se tiče krvi ni nič posebnega slabokrvnost v nosečnosti.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu alijana)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
23.10.2008 20:30:45   
majuška10
ojla!
je še katera že imela NS? Željna informacij :-) hehehe
Jaz komaj čakam, še 11 dni, da dam to čez.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
23.10.2008 20:38:40   
Steffi
Hi,

Še ena nova user posted image na forumu, ki šele ko ji bodoči očka pobegne na službeno najde malo več časa za čvek po računalniku. A je katera trnutno na forumu?

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
23.10.2008 20:44:22   
mani2

01.05. 

* Carpe diem (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 20.10.
* ella. (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 20.10., 33 let
Maj_taj (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
FLASK_A (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?
PC Baby (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
Pikicapokica6 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.11., NS 21.10. , 27 let

02.05. 

vanilla (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 24.10., NS 23.10.
copka (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 12.11., NS ?, 28 let

03.05. 

annya (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 11.11., NS 27.10.
* arnika (1user posted image  ; 0user posted image  )  ; pregled 22.10. ; NS 23.10. 35 let

04.05. 

Rosi* (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS ?
* tubby  (?user posted image  ; ?user posted image  ) pregled? , NS 28.10

05.05. 

Maj09 (3user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?, 28 let
baba84 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 03.11., NS 23.10.
Auser posted image (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

07.05. 

pikapolonica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
* heln (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 27.10., NS 27.10.
girly (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 5.11. , NS /, 26 let
nena22 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 28.10.
* katha (1user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 03.11., NS 28.10.,
27let

08.05. 

mucka25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 06.11., NS 20.10. (2user posted image ) 26 let
Leela (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS 21.10., 32 let
pena (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS 27.10.

09.05. 

mani2 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 30.10., NS 27.10., 29 let
andrejka_237 (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 6.11., NS 30.10.
mayflower (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS 03.11.
BarbyD (2user posted image  ; ¸1user posted image ) ; pregled 23.10, NS ?,
25 let

10.05. 

psaša (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 18.11., NS 27.10.
petrazg  (2user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?
majuška10 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 4.11., NS 3.11.

11.05. 

rožmarin (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
ledenka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 05.11., 34 let

12.05. 

mary12 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 11.11., NS 3.11. , 28 let
alijana (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 06.11., NS 05.11.

13.05. 

mica77 (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

14.05. 

Anonimnauser posted image  (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
ptejka (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
Anonimnauser posted image  (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

15.05. 

Anonimna (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?

16.05. 

AKP (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled 5.11, NS 27.10.
sibirka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 03.11., NS 04.11. 25 let
U_SURDI  (3user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 27.10., NS 06.11. , 27 let
* Lalica1 (2.user posted image ; 1user posted image ); pregled 18.11; NS 28.10, 28 let

* Rebeka_ (1user posted image  ; 0user posted image  ) , pregled ? ; NS 04.11. 31 let

17.05. 

rozcaa (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 05.11., 26 let 
taškica (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS ?, 34 let (2user posted image )
maja1488 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 17.11., NS 06.11. 25 let

18.05. 

Anonimna (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS ?
tija75 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

19.05. 

cebelica82 (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 13.11., NS 03.11.

20.05. 

lananai (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 21.11., NS 10.11.,
27 let
* Poloma (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 03.11., NS 14.11. 24 let 

21.05.

* BIA79 (1.user posted image  ; 0user posted image  ) ; pregled 04.11.. NS? 

Katarina_K (1.user posted image ;0user posted image ); pregled ?; NS 10.11., 27 LET

22.05. 

23.05. 

Agrojuhica (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
janci10 (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 04.11., NS 24.10., 27 let

madejka (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled 12.11., NS 12.11., 28 let

24.05. 

Anonimna (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?
KatMat (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS 13.11. 22 let

25.05. 

pokica_ (1user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled 29.10., NS 11.11.
tea (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS ?
five (?user posted image  ; ?user posted image ) ; pregled ?, NS ?
pikonina (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled ?, NS ?

26.05. 

* Lara light (1user posted image ; 0user posted image ) ; pregled 17.11., NS 18.11., 34 let
(2user posted image )

27.05. 

*Lina* (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

29.05. 

Majch (1user posted image  ; 0user posted image ) ; pregled 04.11., NS ? 26 let

30.05. 

mojmaček (2user posted image  ; 1user posted image ) ; pregled ?, NS ?

XX.05. 

žanka (3user posted image  ; 2user posted image ) ; pregled ?, NS ?, 32 let

skupaj user posted image : 68

pričakujemo user posted image : 71 

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
23.10.2008 20:45:33   
mani2
Upam da nisem katere pozabila.
Steffi dobrodošla med nami.

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
24.10.2008 7:54:16   
rozcaa
Mayflower, janci10, alijana..tudi jaz sem na bolniski. A ustanovimo klub?user posted image Me je osebna zdravnica dala, ker sem bla v torek cist paf z energijo in spet so se me lotli glavoboli.user posted image No,danes je ze kr ok.
Jst cez dan pocivam, mal brkljam po netu, kej malega pospravim, vceraj sem sla na sprehod. Upam,da me ni kdo od nadrejenih videl.user posted image Skratka..dan mine kot bi reku keks.

Poloma..koliko pa si imela vrednost hemoglobina? Jst sem mela 112 (normalno je od 120 gor) in mi je G rekla, da to ni nic posebnega in da so za nosecnice posebna merila. Osebna zdravnica mi je pa rekla,da mi bo G sigurno dala kej za kri..Komu naj pol clovek verjame??user posted image

V pondelk greva z user posted image za 3 dni na morje. Komaj cakam! G je sicer rekla,da kopanje odsvetuje, ampak jst ze 2 mesca sanjarim o bazenu, tk da bom drzala pesti da ne staknem kakih gliv. user posted image
A se katera od vas prakticira kopanje al ste vse vzdrzne?user posted image

Nic..pridne bodte pa se tipkamo.

p.s Trebuscek tk pridno raste, da je postala pizama moje najljubse oblacilo.user posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
24.10.2008 8:06:03   
Anonimen
dobro jutro user posted image

najprej dobrodošlica vsem novim user posted image , me en dan ni na forumu, pa je že veliko novega!

Danes imam NS komaj čakam da vidim user posted image , sam me mal tud skrbi ker sem včeraj sinka dvakrat dvignila in me je v spodnjem delu trebuha ful zabolel, upam da ni kaj narobe, ker me še danes boli!user posted image user posted image

a katera že razmišlja kaj bo delala za novo leto, saj vem da je še dva meseca, ampak ko pa tako hitro čas mineva da bo zdaj, zdaj tukaj. jaz bo kr doma v krogu svoje družine!

jaz sem bila v prvi nosečnosti na začetku vul slabokrvna, ampak potem se je vse uredilo, in ni bilo problemov, glede bakterij v urinu, pa moraš sam veliko pit in jih ne boš imela saj pri meni je bilo tako na začetku prve nosečnosti sem premalo pila in sem imela bakterije ko pa sem se navadila veliko pit so bakterije v vodi izginile, tako da sem imela v prvi nosečnost probleme sam z pritiskom. v tej nosečnosti bomo pa še videli, kako bo z vodo in urinom, namreč pregled imam šele 4.11. glede pritiska pa bom imela učitno iste probleme ker imam preniskega ravno toliko kot v prvi nosečnosti!

l.p.
se beremo, ko pridem iz NS

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1310
24.10.2008 8:22:28   
U_SURDI
janci10 držim pesti in verjamem da bo vse ok. Poročaj kako bo in kaj boste imeli?!
rozcaa ja tudi meni so odsvetovali kopanje v bazenu. Ampak drugače jaz že prej ko nisem bila noseča, sem imela stalno neka glivična obolenja in me je moja llllllll tok srbela da je blo grozno, tako da sedaj pa smo temu še toliko bolj podvržene. Predlagam da ne raskiraš.

Drugače pa jupi punce vikend je tu, in potem komaj že čakam ponedeljek ko imam naslednji pregled in upam da bo moja user posted image že veselo plavala v mojem trebušku, ki pa še nič ne raste, le v obseg sem pošteno dobila - tako da hlač ne zapnem več. Trebuščka pa še niuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
24.10.2008 8:22:45   
pokica_
janci10, dobro opravi nuhalno in nam poročaj kako je bilo....čakaaaamo! user posted image  
Jaz pa moram čakati na nuhalno še doooolgih 18 dniuser posted image ,...le kje je še to.
Mislim, da boma midva za novo leto kar sama doma, malo šla v mesto na ognjemet in si naredla fino večerjico v dvoje.

rozca, midva sma lih včeraj tud dobla povabilo za november, da se naj pridema kaj kopat v terme, ker imajo prjatli višek kart, pa mislim, da boma kar šla, ker se mi že lušta bazen in topla voda. Včasih sem tudi jaz imela razna vnetja, ipd. Sem se na srečo zdaj pozdravila, ampak bom pa vseeno uporabila za v bazen tampon, za vsak slučaj.

Preden sem postala user posted image sem aktivno iskala šiht po opravljeni diplomi, pa ga skoraj leto dni nisem dobla. Sedaj, ko sem pauser posted image  mi kr vsi ljudje povejo, da iščejo v njihovih firmah. Prav danes sem spet dobla povabilo na razgovor na občino za oddelek za gospodarstvo; pa sem si te službe tako želela,.....verjetno ni niti dobra ideja, da grem sploh na razgovor, če sem že v 11. tednu, aneuser posted image  Itak bi morala kmalu povedat da sem user posted image , če že nebi bila tolko fer pa bi povedla že na 1. razgovoru?!
Ahhhh,...ko življenje ubira take poti....ampak glavno, da bo pikica rastla in bo zdrava, šiht bo že počakal. Sicer pa zdaj itak imam honorarno zaposlitev in bom delala kolk dolgo bom pač mogla.

Tipkajte kaj! user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 24.10.2008 8:26:10 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
24.10.2008 8:36:09   
petrazg
Bobro jutro nosečkice...

Moja dva moška - beri sinko in možek sta pravkar odšla novim dogodivščinam naproti. Mami je pa doma in pazi na delavce, ki so prišli okna menjavat... To še bo dolg dan...user posted image Ma sej zgledata vredi dečka...user posted image

Sem bila kar malo šokirana s tole bolniško (v prvi nosečnosti sem delala čisto do konca, pa še kakšen dan po sem šla kej pomagat, če je bilo treba). Ampak , če dobro pomislim imam tako veliko stvari za nardit, da mi pa nekaj časa hitro minilo. Pa še dosti nas je doma, bomo lahko bolj čvekala dopoldan. Popoldan, ko pride moj malček domov, je pa računalnik ugasnjen. Ne vem, če sem vam že povedala, da imam fantka , ki bo skoraj za 2 rojstni dan dobil bratca ali sestrico user posted image . Pa tudi pri njemu sem bila majčka , samo z drugo letnico user posted image user posted image user posted image

Nuhalni imam 27.10. in upam, da mi bodo povedali ali dobimo fantka ali punčko. Pri Anžetu nama je Strahova na NS rekla, da je pa 99% da bo fant... in res smo dobili korenjaka... A vam, ki ste že bile na nuhalni so že povedali spol tistim, ki ste vprašale?

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
24.10.2008 8:45:58   
petrazg
Sem navajena, da pišem v 2 delih, ker me je že prevečrat ven vrglo...user posted image

Kopanje v bazenu
- Rozcaa jst ti tega ne bi svetovala, ker je lahko problematično... Kopanje v bazenu g odsvetujejo, ker smo user posted image veliko bolj dovzetne za razne bakterije... Ni pa problematično kopanje v morju (pa jeseni ti to govorim). Veš kako se meni lušta kopanja, še bolj pa savne, pa ne grem... Najbolj se mi smili pa mali, ki naravnost obožuje vodo in smo se šli vsaj na 14 dni kopat, samo... ga bosta pa dedi in babi peljala...

Slabokrvnost - med nosečnostjo sem bila tudi sama, pa niso delali panike, po porodu so me pa nafilali s sirupi user posted image

U -sURDI - bova obe videli najini pikici v ponedeljek user posted image user posted image user posted image

Pokica - vse je za nekja dobro, službo boš pa itak našla po koncu porodniške...

Janci - poročaj kako je bilo NS... držim pesti

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
24.10.2008 9:12:34   
Poloma
Mayflower in ostale - hvala za tolažbo :)

Natančnih vrednosti ne vem, tak da dejansko ne vem kako "tragično" je, je pa gin. oz. sestra rekla, da je kr na meji slabokrvnost in da naj se "filam" z rečimi prehrambenimi zadevami (pesa, rdeče grozdje,..). No težave z bakterijami v urinu sem imela že prej, tak da...bom dooosti pila in upala da izginejo :)

Sem si pa malo na netu prebrala in dejansko ma večina nosečk težave s slabokrvnostjo tak da...

Lep in sončpen vikend vam želim!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
24.10.2008 10:46:29   
arnika
Pozdravljene! user posted image
Jaz sem pa imela NS  včeraj in je vse super , tako da sem zelo vesela.user posted image
Naročena sem bila pri Dr. Strah in kljub temu, da sva zamujala 20 minut so nas sprijeli. Pregled sem odpravila v slabih desetih minutah, vse se je super videlo in dobili smo tudi slikice na CD.
Bila je zelo prijazna. Edino kar se mi ni zdelo prav je to, da ko sem se naročala ti ne povejo, da imajo preglede samo samoplačniško, ne z napotnico (jaz sem imela napotnico).
Uživajte!

(odgovor članu Poloma)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
24.10.2008 11:35:38   
U_SURDI
arnika vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image . Tudi jaz grem k dr. Strahovi, pa upam da bo vse okej- joj še dva tedna......

Drugače pa a sta vprašala za spol?

(odgovor članu arnika)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
24.10.2008 11:44:25   
mojmaček
Meni je rekel pri prvem  user posted image , ko smo bili na NS da se še ne vidi, in da noben G pri 12 tednik ne more 100 % ugotoviti spola.   Pa raje ni govoril.  Pri morfologiji, pa me je takoj ko me je priklopil na UZ vprašal če želimo vedeti spol,   in res je kazal lulčka.  
Zdaj pa mi je čisto vseeno,  po moje niti vprašala ne bova.   Doma imamo vse bolj nevtralno za user posted image , tak da je itak vseeno.

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
24.10.2008 12:04:06   
petrazg
Arnika super za nuhalno user posted image user posted image user posted image

Jst grem tudi Strahovi v ponedeljak... komaj čakam... Je pa res važno samo to, da je z malo pikico vse ok in da bo nosečnost do konca potekala normalno in bomo maja vse vesele mamice...

Koliko si pa dala za NS aRNIKA?

(odgovor članu mojmaček)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
24.10.2008 12:05:17   
petrazg
Eca jst pa tebe vidim, da špegaš.... user posted image A bova spet skupaj zibale al sam firbcaš?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
24.10.2008 12:13:05   
arnika
Po pravici ti povem, da sem bila tako vesela in istočasno zmedena, ko sem gledala malčka kako se premika, da nisem vprašala če mi lahko pove spoluser posted image . Moj partner je tudi bil kar brez besed od veselja. Čeprav sva oba videla nekaj med nogami, a le nisi siguren če si prav videl, ker  ona ni nič reklauser posted image ( mislim pa, da ni hotela nič povedat ker če sva videla mi dva, je sigurno tudi ona , a nama ni nič omenila).
20.11 imam pregled pri mojem ginekologu, pa bom njega vprašala če mi lahko poveuser posted image (je pa še dolgo za čakat).

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
24.10.2008 12:31:51   
mary12
ARNIKA...KJE SI PLAČALA POTEM ZA NS...KER JAZ GREM TUDI K NJEJ, SEM PA Z JESENIC. ALI TO PRI NJEJ PLAČAŠ ALI MORAŠ ŽE KJE NA SPREJEMNI AL PA KAJ?

NA CD TI JE PA SAM SLIKCE DALA, JEST SEM MISLILA DA JE PROU POSNETEK. ALI SI IMELA CD S SABO?

(odgovor članu arnika)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
24.10.2008 13:08:45   
arnika
Plačaš pri njej v ambulanti (sestra ti izda račun…);ambulanta je v prvem nadstropju, po stopnicah na levo. CD sem imela  sabo( pazi da je CD-R,ker meni je šele ko smo končali povedala, da snema  samo na CD-Ruser posted image ).
Posname samo slikice, meni ni posnela nobenega posnetka.   
Lepo odpravi!

(odgovor članu mary12)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
24.10.2008 13:13:27   
U_SURDI
Ja tudi jaz ko sem se prijavila sem, vprašala če posname filmček pa ga ne, smao slikce ti da na CD in to je vse.....

(odgovor članu arnika)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
24.10.2008 13:17:17   
ella.
Hello, bejbike

danes se pa ful dogaja klele :)
JanciF: javi lepe novičke z NS. Nestrpno čakamo.
U_surdi, arnika, meni je pa na NS samo sprintala eno slikco malčka, morfologijo je pa rekla, da bo posnela filmčke in mi jih na DVD zapekla. Ta pregled je okoli 20. tedna, tako da na my movie star imam še kar nekaj tednov za počakat ;)
Ampak meni je dovolj že slikca...

A materinsko knjižico vse imate in ali jo tudi same kaj izpolnete? Pa zanima me, če katera že kakšen dnevnik piše? user posted image

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.