|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
18.9.2008 11:40:23   
Anonimen
O ful ti hvala, sem kar malo bolj pomirjena.......

Sedaj bom ap veselo čakala na 29. 09 ko imam naslednji pregled in upam da vidim že mojo malouser posted image  kako ji začenja biti srčece. Ampak je prav lep filing ko zdaj zdaj vem da se bo začelo razvijati v meni in občasno pomislim joj kaj se ta moment dogaja v meni, že bije ali še ne, kateri del telesa se sedaj razvija,....
Skratka res je lepo, samo je pa dolgih teh prvih 12 tednov...............

(odgovor članu baba84)
  Neposredna povezava do sporočila: 351
18.9.2008 11:44:55   
vanilla
Joj, sej ne morem verjet, da vas (nas) je res že toliko majčic..... No, jaz sem zdej v 8. tednu.... Oz. za vikend se začenja že deveti.... Znaki: še vedno mam rahle slabosti, ki prihajajo v valovih.... Je malce boljše kot prejšnji teden (al sm se pa navadla, hm) .... Občasno še vedno čutim topo bolečino v spodnjem delu trebuha. Prsi so me tut že pred takima dvema tednoma nehale bolet, edino ponoči oz. proti jutru čutim bradavičke - me čudno ščemijo oz. bolijo. Prav tako neprijetno oz. moteče, da se jih bognedaj ne smem dotaknit user posted image .

Drugač pa.... hormoni me še nič kaj ne dajejo.. Edino še vedno me malce spremlja tisti čudn filing strahu pred neznanim, pred tistim: ali sem sploh zmožna oz. sposobna dobro skrbet za otroka, pa ali bom izgubila vso svojo svobodo in neodvisnost, ki jo mam zdaj... Pa z možem se mava tako fino.. ali bo potem kaj slabše, ko se bo vse okrog otroka vrtelo?
Sej sm enkrt že rekla - to je zato tko, ker je to moja prva nosečnost, pa še odprve nama je ratalo... In je bil res kr šok user posted image . Ampak si res želim, da tile bedni občutki in dvomi, strahovi izginejo.... Je to kr huj kot pa slabosti user posted image .

Aja, prvi pregled bom mela pa v torek...

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.9.2008 11:47:28   
pokica_
Živjo majčice!

Kako ste prespale noč? Jaz sem kot novopečena mamica v pričakovanju user posted image  spala začuda kar fajn. Tako prijetno toplo mi je bilo pri srčeku, ker sem vedla, da nosim majhno pikicouser posted image .

Vse to je zame 1., pa bi rada vedla, kdaj ste se kaj naročevale za 1. pregled, da se potrdi nosečnost? Jaz sedaj tečem v 5. teden, pa verjetno nebi bilo slabo, če bi se skušala naročit, ane?

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.9.2008 11:55:34   
vanilla
Vse to je zame 1., pa bi rada vedla, kdaj ste se kaj naročevale za 1. pregled, da se potrdi nosečnost? Jaz sedaj tečem v 5. teden, pa verjetno nebi bilo slabo, če bi se skušala naročit, ane?
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Ja, pokica, ti se kr naroči... Jaz sem tut v 5. tednu poklicala G in se naročila.. Itak te vpraša, kdaj je bla tvoja zadnja M (če imaš dokaj redne) in potem prešteje tedne in te naroči nekje v 8. ali 9. tednu, ko se lahko že srček sliši user posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.9.2008 12:01:09   
pokica_
Hvala vanilla za nasvet.
Se bom še danes naročila. Koooomaj čakam 1. pregled, upam da se bo slišal srčekuser posted image .  A ti tudi pričakuješ 1. user posted image , ali že imate doma kakega nagajivčka? user posted image

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.9.2008 12:30:16   
vanilla
Ja, pokica, to je moja prva nosečnost.... Sej sm prej gor napisala že,da je ratalo odprve, ko sva začela delat na tem.... Sm bla res blazno presenečena.... user posted image . Kako dolgo pa sta vidva delala na otročku?

Meni je tut še vse novo.... Imaš že kakšne znake? Jaz sem jih mela že malo preden sem sploh test nardila.... Bolj boleče prsi, boleči jajčniki.... No, potem od 5. tedna naprej pa še kakšen krč v maternici, topa bolečina.... rahle slabosti....

Aja, pa sploh nimam apetita... Ta teden se mi je mogoče malce popravil... Pa vse mi nekak smrdi... Nobena hrana mi ne paše, kava mi smrdi, juhe, sveže pečen kruh, meso... uffff user posted image .

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.9.2008 12:35:08   
baba84
vanilla verjemi, da vama bo otrok zvezo le še izpolnil! user posted image  Je pa seveda malo več obveznosti in predvsem ti ne boš več tako zelo svobodna odvisno kakšnega možeka maš se bo še vedno našel čas tudi samo zate, če ga boš potrebna... ---> čestitke!  aja pač nič straha pred neznanim ko boš dobila tvojo štručko v roke boš takoj vedla kako in kaj čeprav bo ševedno veliko vprašanj, sicer se boš pa že prej fajn navezala na bebiko že v trebuščku, ko boš čutila prve premike itd. to je res najlepši čas jaz komaj čakam user posted image

pokica_čestitke tudi tebi! ja jaz sem se tudi takoj ko sem izvedela naročila, itak da dajo tako kor pravi vanilla nekje okorg 8t na pregled ko je že kaj videt....

anonimna res je vse prelep občutek! kaj šele prihaja.... user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 357
18.9.2008 12:46:35   
vanilla
vanilla verjemi, da vama bo otrok zvezo le še izpolnil! Je pa seveda malo več obveznosti in predvsem ti ne boš več tako zelo svobodna odvisno kakšnega možeka maš se bo še vedno našel čas tudi samo zate, če ga boš potrebna... ---> čestitke! aja pač nič straha pred neznanim ko boš dobila tvojo štručko v roke boš takoj vedla kako in kaj čeprav bo ševedno veliko vprašanj, sicer se boš pa že prej fajn navezala na bebiko že v trebuščku, ko boš čutila prve premike itd. to je res najlepši čas jaz komaj čakam
IZVIRNO SPOROČILO: baba84

Ja, srečo imam, da je moj možek resnično vedno v pomoč.. Že zdaj, ko sem komaj na začetku, mi pripravi kaj za pojest, pa sokec, čajček, če se ne počutim dobro..... Je prava gospodinja po hiši in vem, da se bo z otrokom ukvarjal toliko kot jaz.. Le da bo otrok seveda zaradi porodniške več z mano... Tako da glede tega res ne bo težav.
Je pa res, da se človek nekako ugnezdi oz. navadi tega življenja samo v dvoje in da lahko vedno počne kar hoče in gre kamor hoče in se poči pred TV, če mu paše in se zavije v dekco in spi tri ure, če treba.... To je tisto, kar se potem spremeni, čeprav ti pa tole bitjece izpopolni življenje, tako kot praviš baba84 user posted image . Je vedno vsaka do zdej še rekla, da ji je z otrokom zdej desektrat boljše, kot pa prej, ko sta bila še sama.... Je pač novo obdobje v lajfu, ampak sej bo šlo, sej bomo zmogli, sej smo pametni in se bomo trudli po najboljših močeh....

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.9.2008 13:04:06   
pokica_
vanilla, sem še v šoku od veselja in user posted image , pa sem spregledala, da vama je takoj ratalo. Ja, lahko rečem, nama je ratalo v 2., dosti zgodaj,...nisem mislila, da bo tako hitro uspelo in glej jo user posted image user posted image . Upam, da bo vse ok, ker že imam 2 ss za sebojuser posted image   da mi tale pikica ne uide nikamor.
Zdaj zdaj bom začela klicarit, molim boga, da mi kdo dvigne slušalko, da se naročim. Zmeraj imajo taaaako gužvo in skos zaseden tel., da je joj.user posted image
Imam pa že precej user posted image znakov, od bolečih zizik,...se jih sploh dotaknit ne smem (sem danes že nabavla 2 nova modrčka in to kar za eno košarico večja, tako zelo so mi nabrekle zizeuser posted image ), občasno špikanje v jajčnikih in maternici, beli tok, izcedek iz nosa, zjutraj na tešče slabost, zato moram hitro nekaj pojest in popit, pa je pol vredu, vrtoglavica. Pa mislim, da je to to, bo dost zaenkratuser posted image .

baba84, hvala za lepe željeuser posted image . Tudi jaz tebi želim lepo in zdravo user posted image !

Ella, kje si mi ti?

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 18.9.2008 13:10:12 >

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.9.2008 13:09:39   
Anonimen
pokica_ pol se mi pa kr pazi- sva na istem. Tudi za mano sta že dva ss- prvi z abrazijo drugi pa sam od sebe,tako da um+pam da res drži da v tretje gre rado- pa bomo vidleiuser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 360
18.9.2008 13:17:32   
pokica_
Se bom pazila, itak dauser posted image . Sem že začela z naročevanjem, pa bo loterija, če me receptor sploh uspe dat na čakanje za klic, kaj šele, da povem sestri, da sem user posted image in bi rada pregled.user posted image  Ah jej,...je treba čakatuser posted image .
Kako je pa pol naprej z pregledi? Verjetno G pol itak pove, kdaj na naslednji pregled, da se ni treba extra sam naročevat, ane?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.9.2008 13:31:38   
Anonimen
pokica_ veš kako pravijo da dva splava sta še naklučje, po tretjem te dajo pa že na krvne preiskave- kromosomi in to- tko da upajva da pri nama tega ne bo.....user posted image user posted image , da bova do konca srečke nosečke.
Meni je sedaj predpisala tablete Prometrium ki si jih 2x na dan vstavljam v nožnico in baje da so zelo dobre. Pa rekla je da me bo sedaj naročala na 2 do 3 tedne ne več na 4 kot običajno nosečko. Tko da jupi, večkrat bom videla svojo pikico. Pa moram mojo G ful pohvalit, ker kadar koli sem pri njej mi vedno delka UZ do sedaj mi je vedno vaginalnega , ker ni bilo še nikoli tako daleč da bi zunanjega.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 362
18.9.2008 13:37:05   
pokica_
Imaš res dobro G. Moram jaz tudi svojo pohvalit, je full prijazna in vse razloži, pa vpraša če imam kako vprašanje, itd.

Sem dobla datum svojega prvega pregleda in sicer 1. oktobrauser posted image . Sestra je rekla, da se bo že videl srček moje pikiceuser posted image ....wiiiiuser posted image ! Če bi bilo pa karkoli narobe, pa itak naj pridem nujno na urgenco, upam, da do tega nebo prišlo, to si najmanj želim.

Kaj pa domačim ste že kaj povedale veselo novičkouser posted image ? Jaz tuhtam, da bi povedala ali po 1. pregledu ali pa šele po NS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.9.2008 13:39:20   
Anonimen
ja tudi midva sva se odločila, da bova povedala šele okoli 12 tedna- se pravi čez ene 6 tednov šele- oki no domači vedo moji in  njegovi, ampak sem zabičala, da ni šans da komu črhnejo besedo, ker dvakrat sem se že opekla, zdej se pa ne bom več,.... pa mislim, da mi ne bo težko zdržati.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
18.9.2008 13:43:27   
mayflower
Pokica-tudi jst mam prvi pregled 1. oktobra

Me bo pa zvilo prej od želje, da bi vsem raztrobla veselo novico. Prvič sva povedala vsem po nuhlni. Sem pa zdej kar v paniki-glih danes sem bla pri dohtarju-imam virozo. In seveda to ni dobro v zgodnji noenosti, velika verjetnost za SS. Tako,da moram misliti samo pozitivno.

Počivam, ker sem čist hin od utrujenosti, tako, da bom še par dni na bolniški. Pri meni se že kaže rek, da dve nosečnosti nista enaki. V prvi nisem imela niti enega problemčka od začetka do konca. Zdej pa polno slabosti, .... Verkjetno že zato, ker je tamali ratal takoj, za to piko sva se pa pol leta matrala.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 365
18.9.2008 14:32:52   
pokica_
mayflower, ti kar pridno počivaj, pa bo vse okuser posted image .

Vse bolj me drži, da bi obojim povedala šele po NS, se bojim, da bi bilo kaj narobe, pol pa vsi sprašujejo in so tečni 100/huser posted image . Itak sem pa tako vesela, da bi najraje že povedla staršem. Bojo morali še počakat. Mami mi itak skos govori, da bi bila rada že babicauser posted image , to bo presenečena. Atetu smo pa itak za abrahama morali kupit še gugalnik, da se bo menda gugal z vnučki....vse vnaprej pripravljenouser posted image . Kaj so hecni, ti naši atiji in mame, kaj?user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 18.9.2008 14:33:50 >

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 366
18.9.2008 15:39:37   
Anonimen
midva sva se zmenila, da nikomur ne poveva, pa je šel vseeno zinituser posted image Čeprav je vedel, da mi ogromno pomeni, da je tihouser posted image

Mi je pa slabo za znoret, tko da so tut v službi opazili, da sem slaba. Smo zelo mali kolektiv, vsega 4je ljudje in itak se vse opazi. Pol sm pa še njim povedala- sej itak že vsi drugi vejouser posted image

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
18.9.2008 15:41:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

anonimna vrtnica user posted image  žal mi je, da se to dogaja v času, ki bi moral biti eden od najlepših. upam, da se bo to sčasoma uredilo... ker je plavanje vzporedno ena najhujših stvari, ki se lahko zgodi v partnerstvu. morda bi vama ustrezal kak skupen interes, hobi, kaj podobnega, o čemer se lahko pogovarjata? žal se po rojstvu otroka vse prerado zgodi, da je tema pogovora samo še otrok...
morda bi ne bilo slabo kakšno zakonsko svetovanje? včasih je dobro, če imaš pri pogovorih strokovno pomoč, ki pomaga premagat ovire in zidove pri partnerjih. pomanjkanje komunikacije in neznanje pogovora je žal precej pogost problem.

ti želim, da prideta čez to oviro in zaživita znova.

hvalauser posted image user posted image user posted image

tudi jaz upam, da bova premagala ovire, ker sva drugače res prečudovit paruser posted image

vrtnicauser posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 368
18.9.2008 17:16:57   
rozcaa
Vrtnica..hm..sej nocem bit pametna sam..kk sta lahk precudovit par, ce se pa tk obnasa do tebe? Upam, da se zavedas, da si zasluzis dosti vec, kot to, kar zdaj trenutno prejemas od njega..Upam, da se bo hitro skuliral in da bo tak, kot pravis, da je ze bil.
Vanilla..midve pa dozivljava ful podobne obcutke.user posted image Mene tud mal strahci obdajajo, sploh to, kaksen boodnos z mojim user posted image , pa kr zdi se mi, da se nisem zadost uzivala sama z njim. Sploh  glede potovanj me mal muci..pa sej..ene druzinice ze ful zgodi s svojimi otrocki okol potujejo..Upam, da bomo tud mi taksni. In tud pri nama je ratalo v prvo, ker sem se jst mal zakalkulirala.user posted image

Majcice..zanima me, ce jeste kaksna prehranska dopolnila razen Tifola? Jst sem mal slabokrvna in bom pomoje mogla  G rect za kake tablete..je se katera?

Pa se en problem mam. Krcne zile..Do zdej sem jedla tablete Detralex, zdej ko sem pa nardila test, sem pa vidla, da user posted image odsvetujejo jemanje, ker - oz. + ucinki niso dokazani.Kaksen predlog, kaj naj?

Mejte se fuuul lepo!

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
18.9.2008 17:36:11   
mayflower
rozcaa Kar se tiče krčnih žil sem jst v prvi nosečnosti nosila hlačne nogavice za nosečnice. Sploh v prvem tromesečju se je najbolje izogibat zdravilom. Seveda pa je najbolje,da se čimprej posvetuješ s svojo G, sploh če imaš hujše težave.
Kar pa se tiče potovanj zuser posted image , ni panike. Mi smo šli prvič s tamalim, ko je imel 9 mesecev-samo do Raba, je bilo pa super. Poznam pa tudi par, ki je s približno tolk staro punčko šel v Turčijo, itd. Največja razlika je, da imaš avto poln baby opremeuser posted image user posted image user posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 370
18.9.2008 19:11:36   
Anonimen
Pozdravček od nosečke 2.5user posted image

Kako je pri nama prvi otrok vplival na naju?  Midva sva se pred prvim otrokom zelo dobro razumela, nikoli se nisva kaj dosti prepirala. Ko se nama je rodila hčerkica, je na začetku bilo še ok, potem pa so se začela razhajanja - predvsem glede vzgoje, hranjenja, staršev, itd. Je bila nekaj časa zelo zelo kriza in če ne bi bila že prej tako močno povezana, ne vem, kako bi zvozila. Ampak to je samo moja izkušnja. Lahko, da nekatere otrok bolj poveže - no pravzaprav te otrok v vsakem primeru bolj poveže, saj se vse vrti okrog njega. Vendar pa naju kot zakonca to ni povezalo, ampak odtujilo. Včasih mi je mož očital, da se počuti odrinjenega. Enostavno sem bila preutrujena za kakšne aktivnosti zvečeruser posted image . Ampak sva prebrodila.

Kasneje nadaljujem. Mož me podi dol.

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 371
18.9.2008 19:34:46   
tropical
Ola kako smo kaj.

Jaz sem super, razen špikanja v trebuhu in jutranjih sabosti mi ne manjka nič.

Zanima me tiste, ki ste bile že na prvem pregledu a ste dale tudi vodo in odvzem krvi.
Jaz se ne spomnim od prve user posted image , kako je bilo na prvem pregledu.

Mi smo doma pri obeh povedali, ker se bojim da bi v službi izvedeli prej kot domači.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 372
18.9.2008 19:54:41   
Soncnica Sandra ***
Ojla majčice 2009!

Jaz sem majčica 2008. Moja sončica se je rodila ravno 1.5.2008. user posted image

Želim vam nepozabnih 9 mesecev s pikico, ki raste pod vašim srčkom in se bo po 9ih mesecih spremenila v pravega sončka.

Vsem vam želim veliko zdravja, nobenih komplikacij ter upam, da vse dočakate svoje sončke!!!

SREČNO punce!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 373
18.9.2008 20:09:40   
mišk

user posted image MAJSKE NOSEČKE ZA   user posted image

PDP           IME            (št. ,št. )         PREGLED        NS

01.05.
user posted image Carpe diem        (?.user posted image , ?user posted image )         ?                    ?

user posted image   ella.                    (?.user posted image , ?user posted image )          ?                  ?
02.05.
user posted image Anonimna           (?.user posted image , ?user posted image )      ?.              ?

user posted image  Anonimen           (?.user posted image , ?user posted image )         24.9                ?
04.05.
user posted image Rosi*                  (?.user posted image , ?user posted image )         02
.09                ?         

05.05.             

user posted image Maj09(28.let)    (3.user posted image , user posted image )           ?                   ?
user posted image vanilla                 (1.user posted image , 0user posted image )     23.09.              ?
user posted image baba84                 (2.user posted image  , 1user posted image )        24.09

06.05.
user posted image heln                    (?.user posted image , ?user posted image )      19.09.              ?   
user posted image girly                     (1.user posted image  , 0user posted image )      19,09

07.05.
user posted image  piikapolonica      (?. , ? )              11.09.              ? 

08.05
user posted image Anonimnauser posted image       (?.user posted image , 1user posted image )        2.10.                ?

09.05.
user posted image mani2                  (2.user posted image , 1user posted image )          18.9.            ?
user posted image  andrejka_237     (1.user posted image , ?user posted image )         25.9.                  ?
user posted image mayflower             (2.user posted image  , 1user posted image )          1.10

10.05.

user posted image  psaša                    (2.user posted image , 1user posted image )         ?                   ?
user posted image Auser posted image                (2.user posted image , 1user posted image )          15.10                ?
user posted image BIA79                ( ?.user posted image , ?user posted image )         25.9.             ?

11.09.
user posted image rožmarin            ( ?.user posted image , ?user posted image )        8.10.                   ?
12.05.

user posted image tropical               (?.user posted image , ?user posted image )            30.9.                   ?

13.05.
user posted image

ledenka               (1.user posted image , 0user posted image )      26.09.                  ?
user posted image  mica77                (?.user posted image , ?.user posted image )        ?                  ?

14.05.

user posted image Anonimnauser posted image           (?.user posted image , ?user posted image )           ?                  ?
user posted image  petejka              (?.user posted image , ?user posted image )            9.10.                 ?

15.05.
user posted image  anonimna            (?user posted image , ?user posted image  )                 15.10.                 ?
16.05. 
user posted image  Anonimna           (3.user posted image , 2user posted image )          ?                    ?
user posted image sibirka                   (1.user posted image  , 0user posted image )             ?                    ?

17.05.
user posted image   rozca                  (1. user posted image  , 0user posted image )

18.05

user posted image  Anonimna          (?.user posted image , ?user posted image  )            15.10

19.05.
user posted image Anonimen           (3.user posted image , 0user posted image )          16.9.                ?

user posted image   cebelica82         (?.user posted image  , 0user posted image  )           ?               ?

XX.05.
user posted image Anonimna           (?. , ? )           ?                  ?
user posted image Žanka                  (3.user posted image  , 2user posted image )      19.09
user posted image Katha                    (1.user posted image  , 0user posted image )          15.09

user posted image  annya                 (?. , ? )           ?                  ?

user posted image   Lalica 1                 (?. , ? )        26.9.     ?
user posted image    Rebeka_              ( ?. , ? )          ?           ?
SKUPAJ user posted image : 38
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.        user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

0

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 374
18.9.2008 20:11:31   
mišk
Tako. Jst sem se zbrisala s seznama, ker se pridružujem aprilčicam. Kdo ve, mogoče pa bom na koncu vseeno postala majčica in se vam po porodu pridružim.user posted image
Vse lepo še naprej vam želim...user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?