|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
17.9.2008 10:43:24   
Anonimen
Tukaj anonimna user posted image .
Ledenka jaz sem istega mnenja. Če se bo le dalo, bom delala do konca. Nimam nekega težkega dela in tudi finančni bi se mi bolniška poznala. Zato upam, da ne bo nekih zdravstvenih problemov in bom lahko delala. Bom pa po pregledu povedala v službi. Me res zanima kakšna bo reakcija. Počutje je dobro in res nimam nekih nosečniških znakov. Upam, da ne pride v 7 tednu kakšna slabost na obisk user posted image .

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 301
17.9.2008 10:48:07   
BIA79
Jaz tudi delam v pisarni in me obkroža dober kolektiv, stresa zaenkrat še ni veliko, ker sem zadnji prišlek...še največji stres je vožnja v službo, ker so pri nas same kolone :)
kar se tiče bolniške, bom šla verjetno samo, če je potrebno (upamo da ne)...verjetno pa bom vzela dopust, ko bo gripa razsajala...letos je baje (kot sem prebrala v enem članku) avstralska gripa na vrsti, proti kateri še ni učinkovitega cepiva..no do takrat je še daleč..čeprav že zdaj vsi šmrkamo,ker nas je presenetil "mraz" :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 302
17.9.2008 11:11:15   
Anonimen
Ja ja tudi jaz sem v rpvi nosečnosti razmišljala tako kot ve punce, ampak po dveh ss pa iščem vzrok tudi v služi in stresu na delovnem mestu. Nimam težkega dela, sem pa poslovna sekretarka oz. tajnica direktorja in je stresno, ker je psihopat in se za vsako stvar razpizdi na mene, tko da vem tudi če mu povem da sem noseča ne bo nič bolje. Sam problem je v tem da jaz nisem oseba taka, ki bi lahko kar rekla ej jutri me več ne bo, ker nimamo nikogar ki bi me nadomeščal in vem kako bo, tud če bom doma me bo non stop fehtaru naj pridem ker narest.

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 303
17.9.2008 11:42:38   
tija75
Pozdravljene user posted image

Evo še ene v prijetnem pričakovanju. Drugače imamo doma že eno 2-letno nadobudnico oz. kakor si tudi sama pravi "navihanko", tako da bo naslednje leto še bolj pestro.

Nekih nosečniških znakov še sploh nimam (slabosti, utrujenosti, napetosti) razen trebuh je že kar napet.

Uživajte in si kaj tipkamo

Naša Tia je prikukala 3.8.2006
Pridružil se ji je GAL 4.5.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 304
17.9.2008 12:15:46   
lananai
Evo, še jst. Dva dni nazaj sem naredila test in je pokazal user posted image . Šok! No, sva nekako v bližnji prihodnosti načrtovala, ampak je ratalo takoj... Tabletke sem nehala jemat tri mesece nazaj, namesto menstruacije sem imela ta mesec le rjav izcedek - ga imam malo še vedno. Drugih znakov nimam nobenih... samo test je pokazal pozitivno, tako da moram verjet. Prvi dan zadnje menstruacije sem imela 29.07., ki pa je bila zaradi prenehanja jemanja KT neredna. Po mojih izračunih, naj bi bil moj rok začetek maja... bomo vidli, kaj bo rekla G.

(odgovor članu tija75)
Neposredna povezava do sporočila: 305
17.9.2008 13:07:29   
Anonimen
čestitke

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 306
17.9.2008 13:15:41   
Anonimen
Še ena user posted image tu... ampak sem šele dans nardila test in bom počakala na pregled in se vam potem pridužila. Rok naj bi bil 23.5.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 307
17.9.2008 13:26:05   
BIA79
Kakšna gužva bo maja v porodnišnicah user posted image  Lepo upam, da bomo vse brez problemov šle skozi...
Anonimna, ki ima psihopatskega šefa? Koliko časa bi rabila za uvajanje nove delavke? A skrajšan delovni čas pri tebi ne bi prišel v upoštev? Najti moraš eno rešitev, ker je zdravje tvoje pikice in tebe na prvem mestu...držimo pesti...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 308
17.9.2008 13:27:27   
Anonimen

Anonimna 2.5. tukaj.

Punce, imam eno vprašanje. Že dva dni opažam, da imam malo pomodrele nohte. Me je malo strah, kaj bi to lahko bilo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 309
17.9.2008 13:29:46   
Anonimen
halo? Nohte?
ej to pa prvič slišim, oz. ne poznam da bi bil to lahko tudi znak nosečnosti.
Naj pa rečem, d aimam vedno nalakirane in sploh ne opazim tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 310
17.9.2008 13:31:38   
Anonimen
Evo anonimna kle s tistim psiho šefom!!

Ma za uvajanje bo vsaka prej ušla, pa z nobeno ne bo zadovoljen in če povem po pravici ne bom nobene uvajala, ker tudi mene ni nihče...... Milo za drago. Tko da do pregleda ki ga imam 29 09 še počakam pol pa če bo vse OK, bom videla kaj bo rekla G., če reče da grem v bolniško pač sory šefe grem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 311
17.9.2008 13:32:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Že dva dni opažam, da imam malo pomodrele nohte. Me je malo strah, kaj bi to lahko bilo?

Meni se to zgodi, če me zebe ali pa samo če iamma malo bolj mrzle prste. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 312
17.9.2008 13:33:47   
Anonimen
ja meni tudi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 313
17.9.2008 13:48:43   
pokica_
user posted image Pozdravljene Majčice!

Sem samo od daleč upala in vas brala, nisem si pa mislila, da se vam bom tako kmalu pridružila pri čvekanju v pričakovanju. Še posebej pa v maju, ko mi je najlepši mesec v celem letu. Torej a me vzamete medse?user posted image  Danes zjutraj sem naredila BC in je še v isti sec pokazal user posted image , tako da upam, da je res to to. Itak da še ne dojemam, zato bom še popoldan naredila CB in se prepričala z mojim user posted image , upam, da bo debel plus! user posted image
Zadnjo M sem imela 17.8., tj. mi v koledarčku pokaže PDP na 25.5.2009. Je pa res, da nimam čisto točne M.
Znakov pa poleg izostale M imam kar nekaj (boleče, napete in podvojene prsiuser posted image , ki bojo glih kar počile, slabost, vrtoglavica, izcedek iz nosa, vgnezditven izcedek pred nekaj dnevi), preveč za začetekuser posted image .

Veselim se radosti user posted image in klepetanja z vami!user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 17.9.2008 13:49:52 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 314
17.9.2008 14:07:37   
Maj_taj
Pozdravljene Majčice!!

Sedaj ko je ginekolog potrdil utrip srčka, se še jaz oglašam z namenom, da se pridružim vaši debati o user posted image .

Datun poroda: 1.5.09user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 315
17.9.2008 14:12:09   
ella.
ooo MAJ_TAJ!!!! Kako lepo!! Bova skupaj rojevali ;) Čestitam!!!
In ker jaz še nisem imela pregleda, sem pa na istem PDPju, mi prosim povej, kako je izgledal pregled :)))
Si dobila slikco??

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Maj_taj)
Neposredna povezava do sporočila: 316
17.9.2008 14:12:47   
ella.
POKICA!!
SI že kle!! user posted image user posted image user posted image

welcome!!!

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 317
17.9.2008 15:03:07   
mani2
pokica_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti lepo user posted image brez slabosti in ostalih nosečniških problemčkov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 318
17.9.2008 15:11:00   
rozcaa
Jst pa delam v soli in sam upam, da ne bo kmal kej razsajalo..Bi ful rada bla cimdlje z mojimi nagajivci.user posted image
Drugac sem se pa zmenila s svojo bivso (zaenkrat se zdajsnjo) G, da bi na prvi pregled prisla k njej - mi je dala datum 6.10, kar je zame 100x bols kot pa 21.6. pri novi G. Ze itak me bo do 6. konec od pricakovanja in radovednosti!user posted image Upam, da me nova G ne bo prevec cudno gledla, ker prvega pregleda ne bom opravila pri njej..user posted image

Koook je dans lep soncek!Kok bi sla na kolo al pa tect...A mi lahk poveste, kako je glede sportne aktivnosti med n? Ples je kul? Kaj pa plavanje?

Lepo se mejte punce, pa velik se smejte!user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 319
17.9.2008 15:13:44   
rozcaa
Uuu prva zvezdica..Kaksna cast.user posted image

Pozdravljene vse nove user posted image !

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 320
17.9.2008 15:39:37   
Anonimen
Pozdravljene, se vam pridružujem še ena user posted image . Zaenkrat bom ostala anonimna - dokler ne povem doma in v službi, potem pa se vam pridružim tudi uradno. Po mojih izračunih bo rok 15.5., bomo pa videli, kaj bo naračunala G. Doma imamo že eno punčko.

user posted image

(odgovor članu rozcaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 321
17.9.2008 15:47:06   
mucka25
Rozcaa na plavanje razen v morju pa kar pozabi, če nočeš kake bakterijske infekcije dobit, no pa kolesrjenje tudi ni priporočljivo zarad možnih padcev. Na splošno so vsi špotri, kjer se pojavijo nenadni hitri gibi in padci nepriporočljivi.

Dobrodošle vse nove nosečke. user posted image

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 322
17.9.2008 15:47:18   
Anonimen
o super. Madonca zdej se nas je pa že ful nabralo. Kdaj bo pa obnovlje seznam,?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
17.9.2008 15:50:59   
pokica_
Pozdravljene nove nosečkeuser posted image  in hvala vsem za lep sprejem! user posted image
Ella, sem že tu...ampak šibam dokončat kosilčeka za mojega user posted image , za sladico pa mu povem, da bo čez 8 mes postal očkauser posted image user posted image . Upam, da ga nebo kapuser posted image .

LP

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
17.9.2008 15:51:25   
Anonimen
JOGA, dekleta moja, pomiri telo in duha user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?