|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
20.9.2008 8:35:11   
pokica_
Jutro čvekice!

Jaz bi tudi prosila, da še mene dodate v ta lep seznam; in sicer pričakujemo 1. user posted image , prvi pregled pa imam 1. oktobra.

Kako ste spale? Js bolj tak-tak. Nisem mogla zjutraj več spat, pa sem se spravla že ob 7h likat, pa zlikala celo goro perila, je vsaj hasek od meneuser posted image .
Boga rozcaa, počivaj v postelji, pij čajeka in se pusti razvajat malček.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 401
20.9.2008 8:48:18   
andrejka_237
Rozcaa, čim prej se pozdravi. Dosti vitaminčkov, čajeka, pa bo.
Pokica, si pa zelo pridna.user posted image Jaz sem zdaj pojedla zajtrk, greva z mojim še v trgovino po stvari za kosilo, pospravljala bom pa potem popoldan. Sobota je pri nama tak dan za pospravljanje.

LP vsem

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 402
20.9.2008 10:36:12   
rozcaa
Ce cajcki ne bodo pomagali, bodo pa vase zelje sigurn. Hvala.user posted image user posted image A ni grozno, da vikende namenjamo ciscenju, namest, da bi pocivale al pa sle na kak izlet?user posted image Prav razumem tiste, ki placajo gospodinjsko pomocnico, da jim 1x na teden pride pocistit.. Ko bom velika in imela velik dnarja si jo bom jst tud najela.user posted image

No..tista ki bo urejala seznam..Moj prvi pregled je 6.10 pr eni g in 21.10 pri drugi.user posted image Upam, da bo vse ok in da bom vidla tisto malo bitjece sredi trebuha. Se mi zdi da sploh se ne dojemam...Sele, ko mi bo trebuh zacel rast, bom pomoje dojela.user posted image

Danes zvecer oz. jutri zjutraj bom povedala svojim starsem..Ful me je strah kk bodo reagirali. Cist nepricakovano jih bo zadelo..Se mi zdi, da moja mami se vsak 3 leta ne bi bla v vlogi babice.user posted image
Drzite pesti zame..

lp

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 403
20.9.2008 10:50:05   
girly
Pozdravček še z moje strani. moje jutro se tudi ni začelo najbolje, ker me full slabi pa glava me boli user posted image  ampak potem pa pomislim na user posted image  pa mi je takoj bolje user posted image

rozcaa, pocajtaj se. bomo skupi mislile nate, da boš mela tok energije, da boš tik-tak zdrava user posted image

pokica, res si pridna. jaz sem pa tok utrujena, da se mi niti slučajno ne da pospravljat, čeprav bi bilo dobro, da bi malo. pa še mojga danes ni, ma službo pa sem sama doma.

ah, vse bo, samo, da so naši user posted image  zdravi

drugače pa, imeni imam že izbrani, sta samo čakali, kdaj ju bomo uporabili user posted image

uživajte punce pa vsem user posted image

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 404
20.9.2008 11:41:51   
pokica_
rozcaa, v katerem tednu pa si? Midva sva včeraj bila pri naših, pa me je že imelo, da bi kaj rekla na to temo, sam sem si premislila in boma počakala kar vsaj do 1. pregleda ali pa še dlje. Kakor me bo volja. Vem pa, da bojo naši veseli, ker že skos sanjajo o vnučkihuser posted image , pa čeprav bojo moji mladi "stari starši"user posted image .
Zaenkrat vema samo še midva. user posted image

Evo, sem rekla, da bom pucala, pa še nisem! user posted image  Ne ljubi se mi še, grem še perilo obesit, ko je moj sam prinesel iz stroja, vidim pa, da glih ne misli obesit na stojalouser posted image .

pridne bodite!

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 405
20.9.2008 11:48:43   
baba84
Hellow čveke, da se vam še jaz na hitro javim..

morem jit kuhat kosilo, da ne bomo lačni in joooj tud jst mam poln kup stvari az narest pa sem bolj lenčkana... no ja bomo že ;)

edin kar me je zelo neprijento presenetlo danes zjutrj in včeraj zvečer slabosti in obisk wc-ja ggrrr user posted image
očitno tudi v drugo ne bom te sreče, da mi ne bo slabo.... No ja in ko pomislim kaj vse me še čaka je včasih kr naprno ampak najlepša nagrada pride ;)

nič šibam samo, da sem vas pozdravila!

aja čestiek vsem za lepo orpavljene preglede ;)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 406
20.9.2008 12:40:43   
rozcaa
Hvala girly.Upam da bo tud tvoj glavobol cimprej mimo. Meni ful pomaga, ce velik vode popijem al pa ce poskusam zaspat. Sicer so se ene krasne tablete-Saridon, sam ne vem ce jih lahko jemo med n. A pol midve obe dans samevava? Kk je prazno, ko ni nasih dedcev. Z njimi je tezko, brez njih je pa se hujs.user posted image

Pokica..zacenjam 7. teden.  Sej bi blo najbols se mal pocakat, sam ko naju oba z user posted image razganja od tega da bi kr vsem povedla. user posted image Ceprav sva zaenkrat samo njegovim starsem..Rada bi pocakala do 1. pregleda, sam kaj ko je se tk daaaaalec..Pa se moja mami je dobesedno detektor lazi. user posted image Ne morem se ji zlagat! Ni sans! In ce me bo kej takega vprasala, bom pecena. Tk da bom verjetno kr povedla. Kar bo pa bo.user posted image Pokica sej moji bodo tud kr mladi stari starsi..51 pa 53 sta stara.V najlepsih letih.user posted image
Nic..grem sesat..Ta teden se nama nic ni lublo delat. Mava pravi svinjak.user posted image Uzivajte!Baba84 ti pa kej dobrega skuhaj. Pa cimmanj slabosti ti zelim!

lp

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 407
20.9.2008 12:43:48   
pokica_
Sem dala filano papriko kuhat, pa pire krompir bo zraven. Čakam, da moj posesa, pol pa js pomijem tla,..če že imam na izbirouser posted image .
Naša dva bosta pa ate 51, mama pa 49user posted image . Če tako gledaš,...sj ni nič takega, ane,...sam ene ženske pr teh letih še skoraj rojevajo svoje otroke dandanes, naša mami bo pa že babica. Bo mladaaaa babicauser posted image .

Tako, zdaj pa šibam naprej delat...LP

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 408
20.9.2008 16:11:35   
heln
Živjo.
Včeraj sem imela prvi pregled in je vse ok, pikica meri 9 mm. Naslednji pregled imam skupaj z nuhalno 27. oktobra, PDP pa je en dan kasneje kot sem računala sama: 7. maj. Super, da nas je vedno več majčic, kar tako naprej. Pazite nase in svoje pikice!

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 409
20.9.2008 17:53:34   
tropical

user posted image MAJSKE NOSEČKE ZA   user posted image

PDP           IME            (št. ,št. )         PREGLED        NS

01.05.
user posted image Carpe diem        (?.user posted image , ?user posted image )         ?                    ?
user posted image   ella.                    (?.user posted image , ?user posted image )          ?                  ?

user posted image    Maj_taj              (?. user posted image  , ?user posted image  )          ?                ?
user posted image   FLASK_A            (2.user posted image  , 1user posted image  )             18.9.          ?

02.05.
user posted image  Anonimen           (2.user posted image , 1user posted image )         24.9                ?

04.05.
user posted image Rosi*                  (1.user posted image , 0user posted image )     02
.09        14.10.    

05.05.             

user posted image Maj09(28.let)    (3.user posted image , user posted image )           ?                   ?
user posted image vanilla                 (1.user posted image , 0user posted image )     23.09.              ?
user posted image baba84                 (2.user posted image  , 1user posted image )        24.09             ?
user posted image   A  user posted image                     (?. user posted image  , ? user posted image )         ?                   ?

06.05. 
user posted image girly                     (1.user posted image  , 0user posted image )      7.10.              ?
user posted image  polna_luna          (?.user posted image  , ?user posted image )      12.09.                 ?

07.05.
user posted image  piikapolonica      (?. user posted image , ? user posted image )          11.09.           ? 
user posted image heln                    (?.user posted image , ?user posted image )      27.10.           ?   

08.05
user posted image Anonimnauser posted image       (2.user posted image , 1user posted image )        2.10.                ?
         (mucka25)

09.05.
user posted image mani2                  (2.user posted image , 1user posted image )          30.10.            ?
user posted image  andrejka_237     (1.user posted image , ?user posted image )         25.9.                  ?
user posted image mayflower             (2.user posted image  , 1user posted image )          1.10

10.05.

user posted image  psaša                    (2.user posted image , 1user posted image )       7. 10.                ?
user posted image Auser posted image                (2.user posted image , 0user posted image )        18.9.           15.10.           
user posted image BIA79                ( ?.user posted image , ?user posted image )         25.9.             ?

11.05.
user posted image rožmarin            ( ?.user posted image , ?user posted image )        8.10.                   ?

12.05.

user posted image tropical               (?.user posted image , ?user posted image )            30.9.                   ?

13.05.
user posted image

ledenka               (1.user posted image , 0user posted image )      26.09.                  ?
user posted image  mica77                (?.user posted image , ?.user posted image )        ?                  ?

14.05.

user posted image Anonimnauser posted image           (?.user posted image , ?user posted image )           ?                  ?
user posted image  ptejka              (?.user posted image , ?user posted image )            9.10.                 ?

15.05.
user posted image  anonimna            (?user posted image , ?user posted image  )                 15.10.                 ?

16.05. 
user posted image  Anonimna  user posted image          (3.user posted image , 2user posted image )          6.10.                   ?
user posted image sibirka                   (1.user posted image  , 0user posted image )             ?                    ?

17.05.
user posted image   rozcaa                  (1. user posted image  , 0user posted image )         6.10                  ?
user posted image    taškica                  (3.user posted image  , 2user posted image  )          ?                 ?

18.05
user posted image  Anonimna          (3.user posted image , 2user posted image  )            15.10.
user posted image    tija75                ( 2user posted image , 1user posted image p)          26.9.              ?

19.05.
user posted image Anonimen19.5.           (3.user posted image , 0user posted image )       29.9.                ?

user posted image  cebelica82         (1.user posted image  , 0user posted image  )           9.10.              ?

23.05
user posted image    anonimna           (?.user posted image  , ?user posted image  )           ?                   ?

25.05.
user posted image    pokica_              (1.user posted image  , ?user posted image )        1.10.           ?
user posted image   anonimna t           (3.user posted image  , 2user posted image  )            ?                   ?

XX.05.
user posted image Anonimna           (?. , ? )           ?                  ?
user posted image  žanka(32 l.)             (3.user posted image  , 2user posted image )      19.09            ?        
user posted image Katha                    (1.user posted image  , 0user posted image )          2.10               ?
user posted image annya                 (?. , ? )           ?                  ?
user posted image   Lalica 1                 (?. , ? )        26.9.     ?
user posted image    Rebeka_              ( ?. , ? )          ?           ?

user posted image    lananai                   (?. , ?)               ?               ?
user posted image     pena                    (?. , ? )               19.9.            ?
SKUPAJ user posted image :47
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.        user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil tropical -- 20.9.2008 18:00:05 >

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 410
20.9.2008 17:55:37   
tropical
Javite napake, ker tu je zelo veliko anonimnihuser posted image

Dobrodošle nove user posted image .

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 411
20.9.2008 17:59:36   
heln
O, hvala, Tropical, da si obnovila seznam user posted image , jaz se ga kar ne upam lotit, da ne bi kaj zafrknila user posted image  

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 412
20.9.2008 18:03:07   
tropical
Danes sem imela čas in sem šla od prvega dne počasi. Predelala. Ma ne sam zdej , čez cel dan ko sem mela kako luknjo fraj. No če je kaj narobe pa javite oz. same popravite.  Ker nekaj je prav čudno napisano tako da sem pustila kot je bilo. Anonimne vsaj kak znakec pred sabo da se vas ločiuser posted image

(odgovor članu heln)
Neposredna povezava do sporočila: 413
20.9.2008 18:47:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tropical

Danes sem imela čas in sem šla od prvega dne počasi. Predelala. Ma ne sam zdej , čez cel dan ko sem mela kako luknjo fraj. No če je kaj narobe pa javite oz. same popravite.  Ker nekaj je prav čudno napisano tako da sem pustila kot je bilo. Anonimne vsaj kak znakec pred sabo da se vas ločiuser posted image

Tropical, lahko prosim dodaš še mene. 2. nosečnost, doma imamo že eno punčko. Po mojem izračunu rok 14.5., prvi pregled pa 14.10.

Anonimna user posted image

(odgovor članu tropical)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
20.9.2008 18:55:28   
tropical

01.05.
user posted image Carpe diem        (?.user posted image , ?user posted image )         ?                    ?
user posted image   ella.                    (?.user posted image , ?user posted image )          ?                  ?

user posted image    Maj_taj              (?. user posted image  , ?user posted image  )          ?                ?
user posted image   FLASK_A            (2.user posted image  , 1user posted image  )             18.9.          ?

02.05.
user posted image  Anonimen           (2.user posted image , 1user posted image )         24.9                ?

04.05.
user posted image Rosi*                  (1.user posted image , 0user posted image )     02
.09        14.10.    

05.05.             

user posted image Maj09(28.let)    (3.user posted image , user posted image )           ?                   ?
user posted image vanilla                 (1.user posted image , 0user posted image )     23.09.              ?
user posted image baba84                 (2.user posted image  , 1user posted image )        24.09             ?
user posted image   A  user posted image                     (?. user posted image  , ? user posted image )         ?                   ?

06.05. 
user posted image girly                     (1.user posted image  , 0user posted image )      7.10.              ?
user posted image  polna_luna          (?.user posted image  , ?user posted image )      12.09.                 ?

07.05.
user posted image  piikapolonica      (?. user posted image , ? user posted image )          11.09.           ? 
user posted image heln                    (?.user posted image , ?user posted image )      27.10.           ?   

08.05
user posted image Anonimnauser posted image       (2.user posted image , 1user posted image )        2.10.                ?
       (mucka25)

09.05.
user posted image mani2                  (2.user posted image , 1user posted image )          30.10.            ?
user posted image  andrejka_237     (1.user posted image , ?user posted image )         25.9.                  ?
user posted image mayflower             (2.user posted image  , 1user posted image )          1.10

10.05.

user posted image  psaša                    (2.user posted image , 1user posted image )       7. 10.                ?
user posted image Auser posted image                (2.user posted image , 0user posted image )        18.9.           15.10.           
user posted image BIA79                ( ?.user posted image , ?user posted image )         25.9.             ?

11.05.
user posted image rožmarin            ( ?.user posted image , ?user posted image )        8.10.                   ?

12.05.

user posted image tropical               (?.user posted image , ?user posted image )            30.9.                   ?

13.05.
user posted image

ledenka               (1.user posted image , 0user posted image )      26.09.                  ?
user posted image  mica77                (?.user posted image , ?.user posted image )        ?                  ?

14.05.

user posted image Anonimnauser posted image           (?.user posted image , ?user posted image )           ?                  ?
user posted image  ptejka              (?.user posted image , ?user posted image )            9.10.                 ?
user posted image Anonimna user posted image       (2.user posted image  , 1user posted image  p)    14.10.                      ?
15.05.
user posted image  anonimna            (?user posted image , ?user posted image  )                 15.10.                 ?

16.05. 
user posted image  Anonimna  user posted image          (3.user posted image , 2user posted image )          6.10.                   ?
user posted image sibirka                   (1.user posted image  , 0user posted image )             ?                    ?

17.05.
user posted image   rozcaa                  (1. user posted image  , 0user posted image )         6.10                  ?
user posted image    taškica                  (3.user posted image  , 2user posted image  )          ?                 ?

18.05
user posted image  Anonimna          (3.user posted image , 2user posted image  )            15.10.
user posted image    tija75                ( 2user posted image , 1user posted image p)          26.9.              ?

19.05.
user posted image Anonimen19.5.           (3.user posted image , 0user posted image )       29.9.                ?

user posted image  cebelica82         (1.user posted image  , 0user posted image  )           9.10.              ?

23.05
user posted image    anonimna           (?.user posted image  , ?user posted image  )           ?                   ?

25.05.
user posted image    pokica_              (1.user posted image  , ?user posted image )        1.10.           ?
user posted image   anonimna t           (3.user posted image  , 2user posted image  )            ?                   ?

XX.05.
user posted image Anonimna           (?. , ? )           ?                  ?
user posted image  žanka(32 l.)             (3.user posted image  , 2user posted image )      19.09            ?        
user posted image Katha                    (1.user posted image  , 0user posted image )          2.10               ?
user posted image annya                 (?. , ? )           ?                  ?
user posted image   Lalica 1                 (?. , ? )        26.9.     ?
user posted image    Rebeka_              ( ?. , ? )          ?           ?

user posted image    lananai                   (?. , ?)               ?               ?
user posted image     pena                    (?. , ? )               19.9.            ?
SKUPAJ user posted image :47

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA      user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.        user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo

• urejanje dokumentacije

vloga S-1/1
priloga S-1

vloga S-1/2

Priznanje očetovstva

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 415
21.9.2008 6:39:44   
rozcaa
Katastrofa..spet me je mehur zbudu in zdej ne morem vec zaspat..user posted image
Mojmu se bo zmesalo! Spat hodim s kurami (9, 10)- enostavno sem na koncu z mocmi, vstajam pa ob 6, 7. user posted image
In ta utrujenost je skor edini N znak , kar jih premorem. user posted image Razen spikanja v jajcnikih.. In konstantnega sprehajanja na wc.

Zelim vam doooooolgo spanje..smrk smrk  user posted image

lp

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 416
21.9.2008 7:17:09   
five
user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsem, mi pričakujemo user posted image 25.5.2009.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.9.2008 7:35:01   
five
Tudi jaz bi se rada vpisala v ta seznam, pa ne pogruntam kakouser posted image . Mi lahko kdo pove.?!
Drugače pričakujemo drugega otroka in sicer 25.5.2009!!

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 418
21.9.2008 7:52:06   
rozcaa

01.05.
Carpe diem        (?. , ? )         ?                    ?
  ella.                    (?. , ? )          ?                  ?

Maj_taj              (?.  , ?  )          ?                ?
  FLASK_A            (2.  , 1  )             18.9.          ?

02.05.
 Anonimen           (2. , 1 )         24.9                ?

04.05.
Rosi*                  (1. , 0 )     02
.09        14.10.    

05.05.             

Maj09(28.let)    (3. , )           ?                   ?
vanilla                 (1. , 0 )     23.09.              ?
baba84                 (2.  , 1 )        24.09             ?
  A                       (?.  , ? )         ?                   ?

06.05. 
girly                     (1.  , 0 )      7.10.              ?
 polna_luna          (?.  , ? )      12.09.                 ?

07.05.
 piikapolonica      (?. , ? )          11.09.           ? 
heln                    (?. , ? )      27.10.           ?   

08.05
Anonimna       (2. , 1 )        2.10.                ?
       (mucka25)

09.05.
mani2                  (2. , 1 )          30.10.            ?
 andrejka_237     (1. , ? )         25.9.                  ?
mayflower             (2.  , 1 )          1.10

10.05.

psaša                    (2. , 1 )       7. 10.                ?
A                (2. , 0 )        18.9.           15.10.           
BIA79                ( ?. , ? )         25.9.             ?

11.05.
rožmarin            ( ?. , ? )        8.10.                   ?

12.05.

tropical               (?. , ? )            30.9.                   ?

13.05.

ledenka               (1. , 0 )      26.09.                  ?
 mica77                (?. , ?. )        ?                  ?

14.05.

Anonimna           (?. , ? )           ?                  ?
 ptejka              (?. , ? )            9.10.                 ?
Anonimna       (2.  , 1  p)    14.10.                      ?
15.05.
 anonimna            (? , ?  )                 15.10.                 ?

16.05. 
 Anonimna            (3. , 2 )          6.10.                   ?
sibirka                   (1.  , 0 )             ?                    ?

17.05.
  rozcaa                  (1.  , 0 )         6.10                  ?
   taškica                  (3.  , 2  )          ?                 ?

18.05
 Anonimna          (3. , 2  )            15.10.
   tija75                ( 2 , 1 p)          26.9.              ?

19.05.
Anonimen19.5.           (3. , 0 )       29.9.                ?

cebelica82         (1.  , 0  )           9.10.              ?

23.05
   anonimna           (?.  , ?  )           ?                   ?

25.05.
   pokica_              (1.  , ? )        1.10.           ?
  anonimna t           (3.  , 2  )            ?                   ?
  five                        (2. user posted image , 1user posted image )           ?                    ?

XX.05.
Anonimna           (?. , ? )           ?                  ?
 žanka(32 l.)             (3.  , 2 )      19.09            ?        
Katha                    (1.  , 0 )          2.10               ?
annya                 (?. , ? )           ?                  ?
  Lalica 1                 (?. , ? )        26.9.     ?
   Rebeka_              ( ?. , ? )          ?           ?

lananai                   (?. , ?)               ?               ?
    pena                    (?. , ? )               19.9.            ?
SKUPAJ :47

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA      SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.        VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                       NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo

• urejanje dokumentacije

vloga S-1/1
priloga S-1

vloga S-1/2

Priznanje očetovstva

< Sporočilo je popravil rozcaa -- 21.9.2008 7:57:41 >

(odgovor članu five)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.9.2008 7:59:18   
rozcaa
grrrrrrrrrr....ne znam user posted image user posted image user posted image Five sem probala sam mi slikc noce dat zravn. Bova pocakale da se katera od mojstric zbudi in zadevo vzame v svoje roke.user posted image

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.9.2008 9:52:36   
lananai
Še mene dopišite, prosim! Po mojih izračunih PDP 06.05.2009, ampak bo najbrž kasneje, ker sem imela zelo neredne cikluse (pred kratkim sem končala s tabletkami). Prvi pregled 26.09.
Mi je pa tko čudno, ker nimam nobenih znakov... Sem že rekla mojmu, da nič ne verjamem, dokler mi ne potrdi ginekologinja. user posted image Po pregledu bova najbrž počasi povedala vsem. Tudi na NS bova šla, ampak do takrat je še kak mesec. Drugače je pa to moj prvi otrok in sem kar malo živčna... user posted image

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.9.2008 10:43:32   
Anonimen
Dobro jutro še od mene.Ja volitve so za mano,sma šle z Nežo skup volit,je bla najmlajša obiskovalka volišča.Kar se tiče jutranjih slabosti jih še pr men ni(zaenkrat hvalabogu).Upam,da jih sploh ne bo,ker lani tak čas mi je že blo tak,da sem misla da bom kr hin.Bolijo pa me ful prsi,tak da boma midve počas nehale z dojenjem,sej mi je kr grozn,ampak ne gre drugače.Sem ji pa že včeraj dala mal po flaški in upam,da ne bo problema.Sem pa zelo zelo utrujena ,pa sej bo tud to minil.Sploh ne upam veliko jamrat,da mi nebi mož kej reku.Pa sej se bo čist spijaznu,verjamem pa da ga skrbi.No,mal sem se razpričala,lepo se mejte,kej doberga skuhite,pa se še kej tipkamo.BAJ

(odgovor članu lananai)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
21.9.2008 11:10:10   
five
user posted image user posted image ali nam lahko zaupaš kolk imaš staro punčko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
21.9.2008 11:14:06   
pokica_
Jutro čvekice!

Za menoj je že zajtrk, zdaj pa počasi srkam zeleni čaj. Na sosedovi poroki je bilo super, prava mala fešta, čeprav so imeli v ožjem krogu. Nisma bla niti dolgo, ker sem bila full utrujena, moj si je pa malček preveč spil, pa mu tudi ni blo za bit dlje, sem pa čula da so ga žurali do jutra. Imam pa slabo vest, ker sem spila 3 kozarčke(1 šampanjec in 2 vina), če so pa taaaako silili, pa še povedala nisma nikomur, pa so kar nalivali skos, itak sem se zgovarjala, da mam antibiotikeuser posted image . Saj nebo nič narobe z pikico?user posted image  Menda še v začetku user posted image mamica ni povezana z pikico preko popkovine, ane? Od zdaj naprej pa fešte gor-dol, nema ništa više alkojauser posted image .
Me je pa zgrabil prehlad pa grlo me boli, ker sem se pol samo še nacejala z hladdddddno radensko.

A že kuhate kosilo? Midva boma kar polnjeno papriko, ko je je veliko ostalo od včeraj, sem vedla, da moram več skuhat, ker mi danes nebo volja za kuho. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 424
21.9.2008 11:17:44   
five
 Če sem prav videla pričakujete tretjega user posted image user posted image user posted image in koliko sem razbrala imaš sedaj zelo malo razliko. Tudi jaz za tem otrokom planiram še takoj enega in pozorna bom nate, da vidim, če ne bo prenaporno, ker sem malce v negotovosti oz. me je strah imeti takoj enega za drugim, saj je moj prvi otrok bil zelo naporen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?