|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
16.9.2008 9:05:19   
mišk
Število UZ: Naš ginekolog dela UZ na vsakem pregledu. Vsaj na hitrco, da preveri utrip srčka. To se mi zelo dopade, čeprav je bilo zadnjič po TV, da naj bi UZ nekaj škodil user posted image . Mislim da ni panike.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 251
16.9.2008 9:11:23   
baba84
Ja tudi pri meni bo zdej v drugo bol tak tak z partnerjem upam, da bo uspel jit z mano na NS ali pa na morfologijo drugače ga bom pa kr mogla za varuško punucat tist cajt k bom jst pr G razen če uzamem oba sabo user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 252
16.9.2008 9:14:19   
mani2
Zdravo
Čeprav vas redno berem pa bolj malo kaj napišem. Bi pa rekla da sem kar malo na trnih in komaj čakam 18.9. da grem na regled in zagledam našo malo pikico. Me pa malo skrbi to da sem se že zredila. V prvi nosečnosti se do četrtega meseca nisem nič ( sem pa zato kasneje vse nadoknadila in se kar precej zredila) sedaj pa že kar nazačetku. Moram pa reči da imam kar srečo kar se tiče slabosti. Prejšni teden je kazalo da se jim me bom mogla izogniti saj me je kar nakajkrat obšla slabost sedaj pa se jeto nehalo in se kresno počurim edino malo sem utrujena.

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 253
16.9.2008 9:50:14   
Anonimen
punce hvala vam da držite pesti, čeprav ne verjamem da bi se lahko srček že videl ker je le šele 5 teden - ZM je bila 09.08 - tako da- hm upam le da bo vse OK. Me je pa naročila tako hitro zato, ker sem imela že dva ss in me bod sedaj malo bolj kontrolirali- pa saj prav bom več tam visela, kar mi je prav všeč.

(odgovor članu mani2)
  Neposredna povezava do sporočila: 254
16.9.2008 9:50:22   
andrejka_237
Jaz sem glede počutja zadovoljna. Slabo mi ni nič, samo prsi me bolijo. In to kar konkretno. Na trebuhu več ne morem ležat. user posted image  Ampak vsaka bolečina je v tem primeru dobrodošla. Nisem si mislila, da bom kdaj vesela  neprijetnosti, ki jih prinaša nosečnost. Upam samo, da mi ne bo slabo. Ker sem v 7. tednu še ni nujno, da se bom temu 100% izognila.

LP

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 255
16.9.2008 10:11:13   
Anonimen
Andrejka_237
Kdaj pa so te začele boleti prsi? Mene so do nedelje ful boelle, da nisem mogla spati na trebuhu, potem pa kot bi odrezal iz nedelje na ponedeljek pa nič več, le na pritisk me malo malo bolijo bradavice. Ali lahko to niha?

(odgovor članu andrejka_237)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
16.9.2008 10:40:09   
Anonimen
Tukaj anonimna user posted image . Baba84 se zelo trudim, da gledam pozitivno. Res sem si zelo želela tega 3 user posted image  zato me je malce strah, da bi bilo kaj narobe. Pri prvih dveh user posted image  sem bila dosti mlajša in se sploh nisem obremenjevala s tem. Že dva dni sem tako user posted image , da je kar hudo in malce me špika v križu in trebuhu, zgleda da se maternica širi. Zaenkrat se še nisem nič zredila in upam, da se čim dalje ne bom nič, ker imam itak preveč kg in jih ne potrebujem nič več dodatno zraven user posted image . Zjutraj imam malce probleme pred omaro, ker ne vem kaj naj oblečem. Sem si hlače malce predelala z gumico, ker si jih ne morem več zapeti in ko imam srajco preko se sploh ne vidi, da nimam hlač vredu zapetih. Materinsko izkaznico še imam staro, vendar je že polna. Bo pa lahko g določene podatke uporabil iz nje.
Za statistiko dodajam te podatke:
anonimna user posted image  termin 16.5. prvi pregled 6.10.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 257
16.9.2008 10:45:11   
taškica
Zdravo, se vam še jaz pridružujem. Imam že dva fantka; 5 in 6,5 let, zdaj smo v pričakovanju tretjega. Rok je približno 17. maja, bi pa bila vesela, če bi se mi katera oglasila, ki tudi pričakuje tretjega. Mož pravi, da naj stvari so tri, mene pa skrbi (pa še rima se!!!!). Vas vse lepo pozdravljam....

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 258
16.9.2008 10:55:32   
andrejka_237
Andrejka_237
Kdaj pa so te začele boleti prsi? Mene so do nedelje ful boelle, da nisem mogla spati na trebuhu, potem pa kot bi odrezal iz nedelje na ponedeljek pa nič več, le na pritisk me malo malo bolijo bradavice. Ali lahko to niha?

Anonimna, prsi so me začele boleti skoraj takoj po spočetju, ampak sem mislila, da bo to zaradi menstruacije. Se je pa pokazalo, da ni bilo zaradi tega.user posted image  Je pa res, da bolečina niha. Npr. včeraj in danes je bolečina kar močna, še prejšnji teden pa so me bolele samo bradavice, in sicer na pritisk, tako kot tebe. Ni vsak dan enako. Pri meni je bila en dan kar močna, drug dan pa ne. Sem postala panična. Ampak zdaj me boli tudi okoli bradavice. Očitno res lahko bolečina niha, tako da brez skrbi. user posted image  Telo se iz dneva v dan spreminja in s tem verjetno tudi reakcije.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 259
16.9.2008 11:24:34   
Anonimen
Zdravo, nosečke,

imam vprašanje za vas: ali morda opažate kakršnekoli izcedke? Mene zanima, ali je močan izcedek rumenskaste barve značilen ali ne? In pa vsakršen drug izcedek?

Hvala za odgovor user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 260
16.9.2008 11:27:18   
Anonimen
Andrejka_237
O ful ti hvala, malo sem pomirjena- samo imam občutek, da me danes bolijo še manj kot včeraj. No saj danes imam pregled, pa bomo videli kaj bo rekla. Drugače pa jemljem tudi Prometrium in morda je vzrok tudi v tem.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 261
16.9.2008 11:33:34   
andrejka_237
Ni kaj. Veliko sreče danes na pregledu. Uživaj ob pogledu na tvojo malo pikico. user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 262
16.9.2008 11:38:50   
baba84
o čveke danes ste pa bolj pridne za čvekat user posted image user posted image

glede bolečin v prsih mene pri 1user posted image  niso nič bolele pa tud povečale se mi niso nič, dokler nsiem rodila pol pa sem bla že bl pamelca user posted image  zdej pri 2user posted image pa sem takoj začutla še mlek je prteku pa ne dojim že pol leta. Očitno je res vse odvisno od vsake nosečnice posebaj...

Anonimen ja jaz imam tudi izcedke take rumenkaste je kot močnejši beli tok, vendar to kakor jaz vem ni nič narobe, mogla bi edino opazovati na začtku če bibil rjavkast ali krvav....

taškica dobra je tale od možeka " da naj stvari so tir" dobrodošla jaz sem šel pri drugem upam, pa da bom nekoč čakala tudi tretjega samo z malo "predaha"

anonimnauser posted image  ja verjame, da ko si starejši je več skrbi itd. je bla z mano ena v prodnišnici stara nekaj čez 30 let z 1 otrokom pa je bila tako prestrašena, da se otroka ni upala dvignit.... jaz pa kot za šalo pa me je blo tud strah kako bo user posted image

anonimna  le sporoči kako je blo na pregledu!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 263
16.9.2008 11:43:50   
girly
IZVIRNO SPOROČILO: andrejka_237

Andrejka_237

Anonimna, prsi so me začele boleti skoraj takoj po spočetju, ampak sem mislila, da bo to zaradi menstruacije. Se je pa pokazalo, da ni bilo zaradi tega.user posted image  Je pa res, da bolečina niha. Npr. včeraj in danes je bolečina kar močna, še prejšnji teden pa so me bolele samo bradavice, in sicer na pritisk, tako kot tebe. Ni vsak dan enako. Pri meni je bila en dan kar močna, drug dan pa ne. Sem postala panična. Ampak zdaj me boli tudi okoli bradavice. Očitno res lahko bolečina niha, tako da brez skrbi. user posted image  Telo se iz dneva v dan spreminja in s tem verjetno tudi reakcije.

Ja mene tudi zelo bolijo prsi, vendar prav tako ne vsak dan enako. Ja, res niha, tako da po mojem je to normalno.

Drugače pa so meni tudi že malo tesne hlače, sem tako napihnjena, čeprav zredila se hvala bogu še nisem user posted image

Drugač pa imam jaz izcedek, samo ni rumenkast, temveč bel...

Joj, komaja čakam na petek, ko bom vidla svojga user posted image . Na 1. pregled grem sama, potem pa na NS bo moj definitivno šel z mano

Kris je najin sonček :)

Neposredna povezava do sporočila: 264
16.9.2008 11:50:44   
U_SURDI
hvala vam vsem za podporo. Jaz mislim da srčka po vsej verjetnosti še ne bom videla danes- ča pa bo bom pa definitivno vesela- vendar pa vseeno upam da bo vse okej in brez problemov. Glede prsi pa ja no, upoam, da me bodo začela nazaj boleti, ker da so takole nehale...... Res me skrbi....user posted image

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 265
16.9.2008 11:52:37   
baba84
nč bat glede prsi mene tud ne bolijo vsak dan to jeblo verjetno samo zaradi kakšenga hormona, da je bubalo, zdaj pa je minilo samo brez panike!!!!!

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 266
16.9.2008 11:52:57   
U_SURDI
no toliko o anonimnosti- ...user posted image

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 267
16.9.2008 11:53:51   
U_SURDI
ej baba84 a pa si tudi na začetku nosečnosti?Pa so te močno bolele, pa sedaj poplnoma nehale al kako?

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 268
16.9.2008 11:56:15   
baba84
ja men so na začetku močno bolele oz. bolj kot ščemele in ko sem si stisnla bradavico je prteku vn mlekc, zdej pa ni več tega no ja kkšen dan ma bolj poredko in ne tak močen občuek

(odgovor članu U_SURDI)
Neposredna povezava do sporočila: 269
16.9.2008 12:07:52   
Anonimen
Tukaj anonimna user posted image . Končno smo začele malce bolj čvekat. Se prebijam skozi ure v službi. Delodiša ravno danes nimam. Se tolažim s tem, da bo jutri boljše. Baba84, ko malce poklepetamo mi je že dosti lažje. Tolažim se s tem, da mi gre rokovanje z dojenčki prav dobro od rok in da okoli tega ne bo nobenih problemov in če bo ta otrok tak kot sta bila prva dva bo tudi vse ostalo user posted image . Mogoče bo pa tudi nosečnost potekala bp.

(odgovor članu girly)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
16.9.2008 12:09:09   
Anonimen
ej a katera ve kako je bilo na pregledu pri pikapolonici ?? Baje da je imela 11.09.- tako piše na seznamu!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
16.9.2008 12:10:04   
Rosi*
Pozdravljene punce,

jaz pa sem bila ze na drugem pregledu. Sem gledala kako našemu bodočemo članu že bije srček. user posted image  Tudi kri je v redu. Počutim se pa fenomenalno. No skoz bi nekaj jedla, pa prsi me bolijo, samo prav paše, ko veš zakaj je tako. user posted image

Glede izcedka, tudi jaz ga imam, in ni to nič narobe.

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 272
16.9.2008 12:13:27   
ledenka
sem bila včeraj na pregledu (zaradi določenih težav prej), in sem že vidla srčka user posted image  to je res pogled... naslednji teden imam pa pri moji G tapravi pregled.

znaki so običajni - boleče prsi (včasih tako, da me srbijo od bolečine) in rahla slabost. pa teka nimam, to je zame res čudno user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 273
16.9.2008 12:13:37   
Anonimen
ej Rosi ampak a si tudi na prvem pregledu že videla srček?Kdaj pa si ga imela?

(odgovor članu Rosi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 274
16.9.2008 12:15:28   
Anonimen
KDAJ PA SI IMELA PREGLED?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?