|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2009
16.9.2008 12:15:44   
Rosi*
Ne na prvem se je samo vrečka videla, bila sem pa takrat v 6. tednu. Sedaj v 8. pa se je zelo lepo videl srček. Sem se prav raznežila tam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 276
16.9.2008 12:19:55   
Anonimen
Baba, hvala za odgovor glede izcedka. Poanta je, da je pri meni tudi večinoma bel, pride pa dan, ko se spremeni na bolj rumenkastega in potem paničarim user posted image

Rosi in ledenka, komaj čakam, da bom lahko še sama izkusila srečo, ki sta jo vidve ob bitju srčka!

(odgovor članu Rosi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 277
16.9.2008 13:30:05   
Anonimen
Rosi* a pa je bnila tko kej začudena G ko ni videla nič, al je rekla da je vse OK?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
16.9.2008 13:32:43   
Anonimen
kATHA - kako je bilo na prvem pregledu? se je že kaj videlo? Koliko si že noseča? Malo nam poročaj.

(odgovor članu mišk)
  Neposredna povezava do sporočila: 279
16.9.2008 13:33:59   
BIA79
Ej, same profi mamice tu na forumu :) Upam,da boste pridno delile vaše izkušnje z nami,ki se prvič podajamo na to pot :)

jaz pridno čakam pregled, še 9 dni...skoraj še vedno ne verjamem, čeprav me še vedno daje velika utrujenost, čisto sem brez energije, prsi bolijo, izcedek je povečan (še posebej,če imam kakšne kavbojke)...kot bi rekel moj dragi dokler ne vidim ne verjamem...

Upam,da bo čas hitro minil...do pregleda pa pridno berem vaša novosti in se z vami veselim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 280
16.9.2008 13:35:34   
Rosi*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Rosi* a pa je bnila tko kej začudena G ko ni videla nič, al je rekla da je vse OK?

Videla se je vrečka, kar je bilo za 6. teden čisto normalno. Samo potrdila mi je, da je to to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 281
16.9.2008 14:34:46   
rozcaa
Hej punce!
Sporocam, da sem dobila novo G in to dr. Toff Jovan v ZD Sentvid. Baje je fajn..je katera pri njej? Je bilo pa ful cudno, ker me sestra najprej ni  hotla vzet (zdravnica je trenutno bolna), po nekajminutnem pregovarjanju sva pa le prisle do tega, da  otrocka nameravam obdrzat in pol me je takoj napisala za pregled. Ampak..ko mi je rekla datum, nisem mogla verjet..sele 21.10!!!! Zakaj tako pozno!!!user posted image user posted image In mi je povedal, da pri njih delajo preglede v 11. tednu. Zakaj ne prej??user posted image Kaj ce bi bilo slucajno kaj narobe (upam,upam,upam da ne)? Sej pol je ze prepozno za karkoli..user posted image user posted image
Cist sem paf in ful bi rabla kak vas nasvet ali spodbudno besedo..

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 282
16.9.2008 14:46:04   
BIA79
rozcaa kolikor sem prebrala in so mi povedali, greš ponavadi na prvi pregled tam od 8 do 10 tedna, če seveda nimaš kakšnih težav. 11 teden...verjamem da ti je čudno, kajti vsi bi radi čim prej zvedeli da je z našimi pikicami vse ok...
Če res ne moreš zdržat in da se znebiš dvomov ti verjetno preostane samo samoplačniški pregled...no upam, da bo katera našla boljšo rešitev.

(odgovor članu rozcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 283
16.9.2008 14:56:10   
Anonimen
Tukaj anonimna user posted image . Da te potolažim rozcaa, tudi jaz bom že 9 tednov user posted image , ko grem na pregled. Če bi pa bilo kar koli narobe pa ti tvoje telo to tudi pove. Nič se ne sekiraj, je pa res hudo tako dolgo čakat, ko si želiš čim prej videt svojo pikico. Če boš pa imela kakšne probleme pa pojdi, kar prej na pregled.

(odgovor članu BIA79)
  Neposredna povezava do sporočila: 284
16.9.2008 15:37:26   
Lalica1
ZA VSE!!!!!

Mogoče bo kateri moj nasvet prišel prav. Sem drugič user posted image  in sem se v prvi user posted image  pripravljala na dojenje zelo preprosto. Bradavice sem si vsak večer drgnila s suho in ostro brisačo. Kot veste znajo bradavice razpokati tudi do krvi ko dojenček sesa. To je eden od načinov. Na začetku je sicer malo neprijetno sčasoma se pa navadite. Lahko povem, da je meni pomagalo. Bradavice so me sicer zelo bolele user posted image  in so bile vmes kakšen teden tudi rdeče, ampak niti približno kaj takega kot pri drugih, ki morajo dojenje včasih tudi opustiti.

Toliko za en napotek. Poskusiti ni greh!

Tudi sedaj bom začela s tem čez kakšen mesec.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 285
16.9.2008 16:13:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rozcaa
sem dobila novo G in to dr. Toff Jovan v ZD Sentvid. Baje je fajn..je katera pri njej?

pri njih delajo preglede v 11. tednu

Pozdravljena, tudi sama sem pri dr. Toff in res naroča šele v 11. tednu za prvi pregled, če bi imela kakšne krče ali krvavitve, pa lahko pokličeš in se naročiš prej. Je pa res OK.

(odgovor članu rozcaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 286
16.9.2008 16:22:37   
andrejka_237
Vem, da je čakanje na prvi UZ mučno, ampak mislim, da je bolje naročati kasneje, ko se zagotovo otrok že vidi. Jaz sem naročena v 7t6d. Malo me je strah, da se še ne bo nič videlo. Ampak je pa res, da se pri vsaki ženski vidi drugače. Pri nekaterih že v 6. tednu, pri nekaterih komaj v 9.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 287
16.9.2008 16:39:59   
rozcaa
Lalica1..ko sem prebrala tvoj post sem sla takoj se mal pobrkljat po netu, ker o tem prej se nisem razmisljala in poglej, kaj sem nasla..

Drgnjejnja bradavic in mazanja z oljem se že vrsto let sploh ne priporoča ampak celo zelo odsvetuje!

Bradavic torej NI POTREBNO utrjevati. Bradavice morajo biti mehke in voljne za usteca vašega dojenčka. Če so bradavice ranjene v času dojenja, je v 98% vzrok v NEPRAVILNEM pristavljanju in sesanju dojenčka. Nekateri ostali vzroki so lahko: pretesen modrček, prsne blazinice (ki so idealno gojišče za rast bakterij in gljivic), preveč umivanja z milom (zadostuje samo voda), razne kreme ki onemogočajo naravno sposobnost kože, da se vlaži in maže iz žlez, ki so temu namenjene na areoli,... Poleg tega se z drgnjenjem odstranjuje naravni zaščitni sloj, ki ga naredijo žleze na areoli in je koža potem še bolj izsušena in občutljiva. Bradavice torej pustite takšne, kakršne so. V zadnjih mesecih nosečnosti kakršnokoli utrjevanje sploh ni priporočljivo, saj z drgnjenjem bradavic (preko hormonov) stimulirate krčenje maternice in lahko pospešite prezgodnji porod.

(odgovor članu andrejka_237)
Neposredna povezava do sporočila: 288
16.9.2008 16:45:45   
mayflower
Halo punce. Jst sem pa bolnauser posted image user posted image user posted image Najprej je mel tamali angino, pol je bil bolan mož. Jst junak pa sem šla delat-ne zastonj-sem se že v službi tresla. Danes sem pa vsa razbolena. Ne smem misliti na to,da je v prvem tromesečju vsaka viroza zelo nevarna.
Kar pa se tiče UV-jst sem vidla vrečko že v 5.tednu. Je zdarvnica rekla, da je sploh redkost, da se jo tko zgodaj že vidi. Je pa bila pa potrditev, da ne gre za izvenmaternično nosečnost. Živčno čakam do 1.10., ko bom videla, ali je z otročkom vse OK.
Počutje je pa zelo slabo. Če v 1user posted image nisem imela nobenih nosečniških težav, imam sedaj vse po spisku.

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

Neposredna povezava do sporočila: 289
16.9.2008 20:09:01   
girly
Jaz bom pa na prvem pregledu 7 t in 2 d in res upam, da se bo kaj videlo, da bom vedela, da je moj user posted image  vredu...

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 290
17.9.2008 8:19:47   
ledenka
dobro jutro, da nas malce bolj gor dvignem, da ne pademo na naslednjo stran user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
17.9.2008 8:25:11   
Lalica1
rozcaa

Mogoče imaš prav, vendar sem jaz govorila iz lastnih izkušenj in mi je zelo pomagalo. Mogoče nimam prav, ampak sem prepričana da rdeče in včasih krvave dojke niso posledica slabega in nepravilnega pristavljanja. Dojke pač niso navajene nekajurnega sesanja na dan in je to stranski učinek. Je pa res, da vsak zdravnik in vsaka revija svetuje drugače, me pa se moramo same odločiti kakšno pot bomo izbrale. Jaz sem sigurna da mi je prvič drgnjenje pomagalo in bom to naredila tudi v drugo.
Sicer pa ne drgneš tako intenzivno, da bi si res kaj poškodovala povrhnjico....

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 292
17.9.2008 8:35:17   
Anonimen
Jutro punce!
nO PA JE PRVI PREGLED ZA MANO. Videla se je le vrečka (kar sem tudi pričakovala, in ta je bila velika nejke okoli 6 mm, in naj bi to bilo za 5 tednov..... Tako da čakam sedaj na drugi pregled ki ga imam 29.9.....

Do takrat pa uipam da bo vse OK, kljub temu da so mi prsa oplahnila, nič več me ne bolijo- drugih znakov pa sploh nisem imela.

(odgovor članu Lalica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
17.9.2008 8:43:50   
Anonimen
Jutro!
Anonimna user posted image  se javlja.
Danes sem doma,mi je tamala celo noč bruhala,upam da ne bo šlo še kej name.user posted image Sem kot rožica(zaenkrat),brez nos.znakov,edino malo utrujena.
Pri ta prvih dveh nosečnostih mi je bilo slabo,obakrat sem krvavela v 10 t....
Edin teh krvavitev me je strah.A še vse delate ali ste na bolniški?Jaz  zaenkrat še delam,čeprav imamo veliko dvigovanja v službi.
lp

Grem ponovno zalaufat pralni stroj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 294
17.9.2008 9:11:52   
Anonimen
Ja ja tudi jaz delam, res da nimam nič težkega ampak me pa okoli mene vsi živcirajo in bom šla po mojem kar na bolniškol ampak bom počakala še do drugega pregleda. Upam da G ne bo komplicirala. Ampak glede na to da sem imela že 2 ss mislim d ane bo frke.
Ej ampak potem je tudi porodniška toliko nižja kaj?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
17.9.2008 9:23:57   
baba84
dobro jutro čveke

evo jst sem malo pozna danes je moja navihanka malo dlje pustila me spat user posted image

jaz sem si bradavice kkšne 2 meseca prej mazala z bepanthenom pa tudi nsim imela pri dojenju nobenga problema... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 296
17.9.2008 9:46:49   
mucka25
Dobro jutro.

Se bom kar razkrila, saj zdaj tko pri meni vsi vedo, da sem spet  noseča, ker imam spet tako pogoste jutranje obiske WCjauser posted image . Drugače se počutim prov fajn in komaj čakam na pregled čez dva tedna.

Sem vas prišla samo malo pozdravt in čestitat vsem, ki ste imele že pregled in je vse OK. user posted image

Auser posted image

(odgovor članu baba84)
Neposredna povezava do sporočila: 297
17.9.2008 10:03:05   
andrejka_237
Dobro jutro vsem. Ja, tudi jazkar pogosto obiskujem wc. Pri meni pa se pozna še v tem smislu, da sem malo tečna.  user posted image  Veliko stvari mi gre na živce. In si ne morem pomagat. Ampak še dobro, da moj dragi to razume. user posted image  To so pač hormoni.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 298
17.9.2008 10:17:00   
Anonimen
No ja tečna sem pa tudi jaz ja, ampak kaj čmo bodo okoli nas pač morali potrpeti.

Neposredna povezava do sporočila: 299
17.9.2008 10:31:24   
ledenka
a ve razmišljate o bolniški? jaz upam, da mi ne bo treba it user posted image  res ne bi rada bila zaprta doma nekaj mesecev. sicer pa imam pisarniško delo in dober kolektiv.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?