zverinica# -> RE: IUI (21.11.2014 13:31:02)
|
Ne vem, če se me še spomnite, pa bom vseeno napisala, kaj je za mano. Septembra sem šla na drugo inseminacijo, ki prav tako ni bila uspešna. Oktobra so me želeli dati na konzilij za IVF. Že prej sva se s partnerjem pogovarjala in se odločila, da bova še malo počakala. Vsak neuspeli postopek je neke vrste izguba, ki pa jo je treba preboleti. Opazila sem, da rinem z glavo skozi zid, zaradi hude želje po otroku. Zavedala sem se, da to ni zdravo ne za mene, za naju, niti za najinega bodočega otroka (še vedno verjamem, da bom nekoč mama). Moram priznati, da mi je že zdaj veliko lažje in da sem hvaležna za to spoznanje. Kot bodoča mama si želim biti bolj čustveno stabilna, želim, da je odnos z mojim partnerjem trden in na prvem mestu - pred borbo za otroka. Vse to ne pomeni, da sem pozabila na svojo željo..še vedno se borim, samo na drugačen način. Ko bo prišel čas (lahko že čez kakšen mesec), pa bom spet zbrala dovolj moči in poguma za nove postopke. Za vsako posebej držim pesti in verjamem, da nam bo uspelo! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|