Petrarca91 -> RE: IUI (16.10.2014 11:36:28)
|
Zdravo! Danes mineva en teden odkar sem imela IUI, samo še en teden in bom že bolj vedela pri čem sem [sm=smiley1.gif]. Počutje je še kar v redu, čeprav sem zelo prehlajena in imam boleče grlo, v soboto sem celo imela vročino, ampak mislim da to ni posledica IUI... ali pač... Monča6, tudi jaz sem stara šele 23 let in že 2,5 leti poskušam zanositi. Že od 17. leta nimam menstruacij in s tem tudi ne ovulacij, tako da mi je ginekologinja svetovala, da je bolje da čimprej začnem delati na otroku, saj je več možnosti dokler je telo še mlado. S tem da sva si s partnerjem tako ali tako zelo želela otroka. Itak se vse tako vleče, da bom stara vsaj 24 ali 25 (upam da ne še več), preden bom imela otroka. Upam da čimprej rata. Težava starejših je najverjetneje zato, ker se ženske zmeraj pozneje odločajo za zanositev. Najbrž bi iste ženske imele par let prej prav iste težave, ampak ker ne poskušajo, ne vedo tega. No drugače je najbrž za ženske okoli 40 leta... Lep dan in srečno vsem [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|