Arabela123 -> RE: IUI (8.12.2014 19:26:05)
|
Hej! Pišem vam malo za vzpodbudo. 3 leta sva delala na otročku (stara sva 32 in 34), pri nobenem niso odkrili nobenih težav, a zanositi kar nisem mogla. Po 2 letih (točno pred enim letom) sem šla prvič v Maribor. Novembra 2012 sem pa že bila na laparo in histeroskopiji. Marca letos sem začela s 1.postopkom IUI - gonal injekcije. Do inseminacije ni prišlo, ker je folikel prehitro počil. Vsa razočarana, jezna na cel svet (da niti poskusili nismo) sem šla v nove boje.. Maja letos 2. poskus, možnost trojčkov, do IUI prišlo, žal neuspešno. Poleti sem te zadeve malo odmislila, dopust ipd... Septembra šla v novi boj ... in v 3. je z IUI uspelo!! Še sedaj povsem ne dojemam, čeprav imam v sebi že 14 tednov malo bitjece, ki mi ne dela nobenih težav, počutim se super in tudi vsi dosedanji izvidi pregledov so super. Vem, da besede, kot so ("sprosti se, pa bo", "njej je pa takoj uspelo, samo odmisli pa bo"...) nič ne koristijo... Pa vendar... Tudi jaz sem mislila, da ne morem "pasti" v tisti nizek % uspešnosti, ki ga ima IUI, a je ravno meni uspelo.. Pogumno in srečno vsem! Zapomnite si... na koncu bo vse dobro... če ni dobro, še ni konec!
|
|
|
|