Hope_2015 -> RE: IUI (22.10.2015 15:06:37)
|
Hojla k.m.! Malce z zamudo odgovarjam...Tudi moja M je žal prišla 15 dan od IUI...Sem pa mela tako kot običajno že dva dni prej malo rjavega izcedka, tako da nisem niti delala testa. Mi je blo kar hudo. Sej veš, ko končno probaš nekaj novega, dobiš tudi novo upanje... Midva imava neskončno srečo, ki se je zdaj še tolko bolj zavedava, saj imava že enega otročka, ki se je zgodil po dobrem letu poskušanja po naravni poti. Za bratca ali sestrico se pa zaman trudimo že tri leta. Drugače je pa z obema vse ok, tako da je diagnoza nepojasnjena neplodnost. Meni sicer niso preverjali prehodnosti jajcevodov, ker sem pač že enkrat rodila, ampak možnost, da se je kaj zgodilo po porodu seveda tudi obstaja. Imela sem planirane tri IUI. Prvi postopek so mi prekinili, ker sem preveč odreagirala na klomifen, zdaj v drugo, pa so bli folikli že 5. dan preveliki za stimulacijo, tako da sem šla že 8. dan na inseminacijo. Ker je bil cikel naraven (brez stimulacije) bi lahko šla v naslednji postopek kar takoj, ampak sem se odločla, da en cikel spustim, ker imam planiran en krajši oddih in ne vem, če se bi mi izšlo. Jaz upam, da mi uspe z IUI. A mogoče veš, koliko postopkov IUI krije zavarovalnica? Ne vem, kako naj si vse skupaj razlagam, ker glede na to, da že imava enega otroka prvo leto in pol poskušanja res nisva bla prav nič obremenjena s tem, zakaj ne rata itd.... Držim pesti, da se zgodi čudež in vama ne bo treba v postopek IVF. A z vama je drugače tudi vse bp?
|
|
|
|