zverinica# -> RE: IUI (14.8.2014 14:00:58)
|
Kaj pa da bi šla na inekcije? Tako bi pridelala več jajčnih celic..je pa res, da je večja možnost dvojčkov, trojčkov.. Jaz svojih ovulacij sploh nimam..tudi menstruacije sem imela samo nekje 4, ostalo samo s tabletkami. Že tako imam od teh hormonov vse zmešano (imam kar grozne simptome-PCOS-oblivi vročine, mozolji, mastni lasje, utrujenost, razdražljivost, depresija..) pomagajo pa mi edino tabletke. Sedaj pa jih seveda ne jem, kar pomeni, da imam ves čas probleme. Sem že zelo utrujena od vsega. Ko bi imela vsaj takrat mir, ko nisem v postopku. Tudi jaz bi šla rada čimprej na IVF, čeprav se potem pri meni spet pojavijo dvomi..sploh zaradi vere. Pa še omejeno število postopkov je. Zadnjič si omenila, da okolica neplodnost težko sprejme in razume. Se močno strinjam s tabo. Včasih si želim, da bi lahko govorila z nekom, ki je v podobni situaciji. Če že kdaj komu omenin, da imava težave takoj dobim komentarje: saj imata še čas, samo sprostita se pa bo, nehaj misliti na to..Ah. Raje molčim in sama pri sebi premlevam stvari, ki mi skačejo po glavi :/
|
|
|
|