*viva* -> RE: IUI (25.6.2014 14:34:12)
|
Shoegal imam Gonal 75, sem prejšnjič dobro reagirala, 3 folikli so bili pa so mi kr pustili. So mi pa povedali, da pri inseminacijah običajno prekinejo postopek že pri 3 foliklih, ker jih je strah večplodne nosečnosti....pa sem samo rekla hja, lahko pa tudi nič ne rata,ne... V bistvu je to moj 3 IUI, ker 1 sem imela v naravnem ciklu, ki smo ga dolgo čakali, o tem sem že pisala lani. Tako da mi na srečo ostaja sedaj samo še 1 po počitnicah, če ne bi bilo sedaj uspešno. Potem pa IVF. Drugače pa sem jaz prejšnji mesec imela IUI že na 11 dan cikla in sem 10 dan po IUI že dobila izcedek, 12 dan pa [sm=hudicek1.gif]. Ne vem, mogoče je to ker ne dajejo pri IUI nič za podporo, razmišljam da bi tokrat sama začela jemat dabroston ampak se kot prejšnjič ne morem odločit. Anonimna, jaz imam jutri UZ, predvidevam pa da v soboto IUI, tako je bilo zadnjič. Znakov pa nisem imela prejšnji mesec prav nobenih, niti reakcije na Gonal ne, razen kako uro po injekciji sem postala nenormalno žejna. Tokrat pa niti to ne. No, sem pa sitna, mogoče od tega [sm=jezicek.gif] Shoegal si v Mb? Anonimna? Koliko časa se že ubadata s to našo dohtarijo? [sm=smiley1.gif] Pri meni teče 5 leto truda in dobri 2 leti v ambulanti...
|
|
|
|