|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
12.4.2011 20:54:40   
vesper
hej hej punce moje. Tukaj sem, navijam za vas in vsak dan držim pesti user posted image user posted image user posted image
zase pa odštevam dneve do prvega postopka, še maloooo..... user posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
13.4.2011 8:45:45   
suzy1111
Tudi mi navijamo zate Vesperuser posted image user posted image user posted image user posted image itak da ti bo uspelo. že veš datum IUI??

lp

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
13.4.2011 9:03:00   
vesper
dobro jutro punce

suzy hvala za navijanje. Datuma še ne vem, jutri imam prvi UZ, upam da bo vse vredu in začnem s klomifenom. Računam na to, da bom imela postopek kar hitro, glede na to, da imam cikluse na 27 dni. user posted image user posted image
verjetno bom jaz imela postopek, ko boš ti delala test user posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
13.4.2011 10:34:54   
suzy1111
vesper: če maš ju3 prvi UZ, ti IUI lih pride na soboto 23. 4., mogoče pa bodo ti že v petek vstavili. Do takrat bom jaz že mogoče vedla (maybe-baby user posted image ).

lp, pa čimveč  in čimvečje folikle jutriuser posted image user posted image user posted image držimo pesti

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
14.4.2011 7:41:36   
šičko
Dobro jutro vsem skupaj!

Za Suzy1111: to kar si napisala imaš popolnoma prav. Zanimivo mi je bilo da sem prvič toliko bolje odreagirala na tablete kot sedaj v drugo. Je pa še ena zanimivost, da imam folike vedno samo na levis strani, očitno desna nekaj ne dela kot bi morala, še nikoli se na desni strani ni nič dogajalo (niti majhni kaj šele kakšni večji foliki).

Čakam na oddaljeni 25 april da naredim test, ker krvni mi sledi šele po pravnikih (3.5. če se ne prikaže M do takrat). Mogoče bo pa letošnja druga obletnica poroke najlepša (ki je ravno 25.4.) in dobim najlepše darilo user posted image .

Pozdravček vsem 

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
14.4.2011 9:26:32   
lenci
šičko potem sve nekje tam tam iz testiuser posted image držim pesti da ugledaš + in bo vajina obletnica res lepa.dober mesec za vama pa imava tudi midva obletnico porokeuser posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
14.4.2011 9:50:38   
suzy1111
Šičko: ufff dobro, sem se že malo prestrašila, da to število foliklov kaj vpliva;) jaz jih sicer imam na levi strani, ampak nobenega večjega od 6/7 mm, ker pa imam enorogo maternico (nerazvito v levo stran) pa itak ne morem z levim jajčnikom zanositiuser posted image , tak da meni pridejo v poštev samo folikli na desni strani.
Jaz tudi čakam na 21. april, da lahko delam test, pa se takkkkk vlečejo ti dneviuser posted image ...
Držim pesti, da ti bo 25. pokazalo user posted image ,  prav tako tebi Lenci user posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
14.4.2011 9:54:45   
vesper
lenci, suzy1111, šičko držim pestiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saj bo hitro minilo še teh par dni do testa, potem pa hitro na plan z user posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
14.4.2011 10:08:05   
šičko
lenci: hvala, bova očitno skupaj rinile proti koncu meseca, heheheheheh. Jaz sem pri prvem IUI test delala že 14 dan in moram reči da se je že takrat videla, blaga ampak res blaga črtica, 16 dan pa že zelo močna, tako da bom po moje tudi zdaj tako naredila, ker se je čist brez veze spraševat a je al ni še nadalne 2 dni.

Suzy1111: še dober teden in rezultat bo tu, jaz sem vam živi dokaz da se z IUI da zanosita, zato samo glavo gor (čeprav se je potem končalo ampak da se in to je najbolj pomembno in vzpodbudno)

Pozdravček

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
14.4.2011 11:27:45   
lenci
šičko ja verjamem da test že prej pokažesamo bom za prvič upoštevala navodila od sestre iz leonišča da naj počakam na 16 ali 17 dan ,ker sem dobila včeraj inekcijo in da lahko pokaže lažni rezultat od te inekcijeuser posted image no bomo že zdržali.
samo eno vprašanje imam:ali je imela katera občutek od iui-ja naprej kot da ima ene mehurčke v trebuhu in pa pri meni so še vedno blage bolečine prisotne?

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
14.4.2011 12:47:46   
šičko
To je res da bi zaradi inekcije test bil pozitiven, samo jaz pa en teden zihr ne bom čakala, kerm mam krvni test, če M ne bo šele 3.5. to je pa čist predaleč, to je cel tedn več kot bi bil sicer.

Jaz sem bila v ponedeljek po IUI adijo pamet, vsak korak ki sem ga naredila se mi je zdelo da me še v možganih boli, v torek sem še čutila manjšo bolečino v jajčniku, zdaj pa popolnoma nič. Tako da ti teško rečem kako in kaj, menim pa da vsaka malo drugače odreagira na vse te inekcije. Meni je po prvem postopku potem ko sem dobila drugo inekcijo, se pravi za morebitno podporo nosečnosti, skoz neki dogajal po trebuhu user posted image . No sej potem mi je bilo tudi jasno zakaj......
Hormoni enostavno naredijo svoje, si pa ne predstavljam kako je potem šele v postopku IVF, če že sedaj tako dogaja.

LP 

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
14.4.2011 12:48:22   
cina
Lenci, jaz od IUIja še vedno čutim jajčnike, pa tudi pri spolnem odnosu me včasih zaboli okoli materničnega vratu.
Po mojem je to normalno, še posebej zaradi tabletk in injekcije.

Je pa danes 11.dan po IUI. Še malo...

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
14.4.2011 17:17:08   
*zabica*
Šičko: tudi jaz sem v drugem krogu odreagirala bistveno slabše kot prvič pa še počasneje sem reagirala...prvič sem imela ovulacijo že 12 dan, drugič šele 16 dan, prvič so bili tudi folikli večji in jih je bilo več....Verjetno je kaj v povezavi s temi tableti, bi bilo zanimivo slišati kako je bilo pri drugih....
Držim pesti zate, da ti tokrat uspelo prigurati do konca user posted image
Srečno tudi ostalim borkam user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
14.4.2011 18:55:51   
suzy1111
šičko: hvalaaa za podporouser posted image user posted image user posted image user posted image . jaz sem imela prvi dan tudi grozne bolečine ko sem hodila, pol pa me je nekaj dni še kar zvijalo, zdaj pa nič večuser posted image , samo včasih še me kaj piči noteruser posted image . bomo videli ...

cina: še nekaj dni do user posted image . navijamo zate user posted image user posted image user posted image

vesper: hvala za pikapolonceuser posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
14.4.2011 19:53:25   
vesper
hej punce. Evo moje poročanje. Saj ni res, pa je user posted image user posted image user posted image
Danes sem imela prvi UZ ua postopek in danes bi mogla začet z jemanjem klomifena, če bi bilo seveda na ultrazvoku vse ok. Pri meni se je zgodilo to, danes je moj peti dan od prvega dneva M, ki mi je ta mesec sicer res dva dni zamujala, ampak IUI ne bodo izvedli ta mesec zato, ker imam na levem jajčniku že en folikel velik 15 in desnem polno majnših. Doktorca se je kar čudila in čudila in gledala v ekran UZ-ja in me menda enih petkrat zapored vprašala če je to res komaj moj peti dan M. Pa če imam prehodne jajcevode itd... Je rekla ja nič, ni varijante da delamo ta mesec, se vidimo naslednji. Danes sem pa bila res razočarana, niti približno nisem pričakovala tega user posted image user posted image
prosim vas, naj mi katera pove, kaj je zdaj to? A je imela katera podobno izkušnjo? Zakaj so ti moji folikli že zdaj tako veliki?

še vedno držim pesti za vse pupike ki še čakate na lulanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
14.4.2011 21:05:59   
suzy1111
vesper: user posted image user posted image user posted image ni mi jasno, zakaj ti vseeno ne bi izvedli IUI, saj pa maš dovolj velike folikle (brez tablet) ...  če pa so meni dali stop injekcijo ko so bli pribl. 20 mm veliki user posted image user posted image
na žalost pa ti ne znam odgovoriti, zakaj so tako veliki ob petem dnevu ...user posted image kaj pa naravna zanositev vama pride v poštev? (nama je rekla, da se lahko zgodi (sedaj po operaciji)).
ne bit žalostna, mogoče pa se bo res po naravni poti zgodlo, pa bo za 14 dni user posted image user posted image user posted image user posted image ...

lp pa ne preveč misliti na touser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
14.4.2011 22:37:32   
Nutry
Pozdravljene borke!

Vidim, da je še kar nekaj starih punc, ki se trudi z IUI. Jaz sem bila 3x neuspešna s postopkom IUI.
Srečno se je iztekel prvi IVF, upam, da user posted image ostane pri meni vse do decembra.

Na prvi UZ sem naročena šele 3.5, takrat bom skoraj v 8 tednu, ker grem med prazniki na kratek oddih bi rada preverila nosečnost s krvnim testom.
Ali je mogoče katera šla na samoplačniški krvni test za beta hCG na GKLJ. Kako poteka birokracija in kakšna je cena testa?

Vsem vam želim veliko poguma in volje ter ne obupat, so načini takšni in drugačni, da nas pripeljejo do

lp Nutry

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
15.4.2011 17:37:51   
vesper
suzy po moje kolikor sem jaz njo razumela, me ne mora dat zato, ker naj bi bilo že prepozno za jemanje klomifena. Ker naj bi bili že folikli preveliki glede na to da je komaj peti dan M in bi bila možnost za večplodno nosečnost. user posted image user posted image user posted image Vsaj jaz si razlagam nekako tako no, joj mi je žal da sem se pustila tako hitro odpravit in nisem več vprašala. Ampak ta G ki mi je delala UZ je bila nekako hladna no, ni ji nič kaj pasalo ko sem ji postavljala vprašanja, pa še druga je že čakala na vrsto in se jim je učitno zlo mudilo. Ni pa mi jasno še nekaj, ko sem jo recimo vprašala kaj če bo naslednjič enako in mi spet ne bojo mogli dat terapije s klomifenom. Pa mi je rekla da ni mogoče da bo tako, da sigurno ne bo tako. Zdaj pa vedi user posted image user posted image nič mi ni jasno. Aja glede zanositve po naravni poti, pa je pri nama še vedno možnost, ker imava diagnozo nepojasnjeno neplodnost, tako da je kao z obema ok in se lahko še seveda tudi zgodi da po naravni poto zanosim, ampak če do sedaj nisem...ne vem, mogoče pa naju ta mesec preseneti mali čudež user posted image user posted image

(odgovor članu Nutry)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
15.4.2011 18:14:37   
suzy1111
vesper: zakaj pa bi bila večplodna nosečnost kaj slabega?? user posted image joj so včasih čudni ti zdravniki ... ampak ti verjamem, v tistem trenutku, ko si tam, se niti ne spomniš, kaj bi vprašal in rekel ...
mogoče pa je ta mesec nekaj posebnega, če so folikli tako dejavni, tako da držim pesti za ta tvoj mali čudež user posted image user posted image user posted image
jaz pa odštevam dneve in poslušam svoje telo, ampak mi noče nič povedatiuser posted image user posted image tak da bomo mogli kar počakat.

lp

lenci, cina, kako pa pri vama napreduje čakanje? držim pestiuser posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
15.4.2011 19:13:15   
vesper
suzy ne vem. Ampak potem sem šla brskat in prebirat vse o postopku IUI in tudi piše, da naj bi bil najpogostejši nezaželjen stranski učinek večplodna nosečnost in tudi če recimo ženska preveč reagira na klomifen, ti postopka ne nardijo, ker je možnost večplodne nosečnosti. Je bila v četrtek tam tudi ena punca in je recimo imela tak primer, da je preveč reagirala na klomifen in ji postopka niso nardili, pa še prepoved nezaščitenega seksa ima. user posted image Zdaj za drugi postopek, so ji pa dozo klomifena zmajnšali za tričetrt. Prej dve tableti na dan, zdaj samo pol tablete na dan. Ni mi jasno zakaj bi naj to bil problem, saj kaj pa če recimo po naravni poti zanosiš z dvojčki ali trojčki?? Joj ne vem, res ne, jaz tudi ne razumem. Verjetno je te učitno že tako v tem postopku al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

držim pesti zate, še samo malo te loči od testa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
15.4.2011 19:15:07   
lenci
joj vesper sem ostala brez besed vsaj glede odgovora doktoriceuser posted image držim pesti da vama rata naravno in da potem vidimo izraz na obrazu doktorceuser posted image
suzy1111 ja pri meni čakanje kar uredu niti ne čakam kaj preveč.sicer sem polno zaposlena in se skoz nekaj dogaja ker delamo zračni most na strehi in mi skoz ropotajo in hodijo po stanovanju.sem bolj ali manj skoz zunaj.jah tako je špika me še vedno tako da čutim da se nekaj dogajauser posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
15.4.2011 21:21:19   
suzy1111
vesper: user posted image user posted image jaz tega tudi ne razumem, zakaj bi to bil problem?? ampak, oni že vejo kaj delajo (vsaj upamuser posted image ). drži se, pa boš vidla da bo mesec hitro naokrog ... pa ti je doktorca rekla zakaj se je to zgodlo? da so bli tako veliki?

lenci: to je fajn, če si tako zaposlena, vsaj ne misliš na to. mene še tudi občasno pika noter, mam pa ful povečan beli tok, pa ne vem, če to ni znak prihajajoče menstuacije???user posted image
še slab teden, pa boma obe vedle:)

lp

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
15.4.2011 21:30:34   
vesper
suzy ne, saj to je problem, nič mi ni rekla! Saj če se naslednjič to zgodi, me ne bo odpravila tako hitro, niti podrazno ne user posted image
Ah, še dobro, da imamo toliko drugih stvari, da čas res hitro mineva in prej ko se zavemo je mesec naokoli. user posted image

držim pesti za vaju lenci in suzy, naj bo plusek user posted image user posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
15.4.2011 21:33:09   
suzy1111
pa jaz sem zdaj googlala malo to hitro rast foliklov, pa nisem nič uporabnega našlauser posted image vesper ti kar glavo pokonci pa gremo naprejuser posted image user posted image skupajuser posted image

lp

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
15.4.2011 21:50:05   
vesper
suzy hvala ti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?