|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
9.4.2011 18:46:41   
lenci
hmm ja vesper vidim da imaš klomifen sem spregledalauser posted image
ja pri meni je bilo tko moja zadnjauser posted image je bila 26.3 in začela sem 3-7 dne jesti femara tablete.12 dan pa sem imela UZ se pravi 6.4 in me je takoj poslala v sobo 105,tam pa so mi rekli kar jutri bomo delali IUI.in evo ga od 7.4.lahko samo še čakam na dan D.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
9.4.2011 21:24:23   
vesper
lenci ti si verjetno v LJ a ne? Ker menda še samo v Mb dajejo klomifen!? Kdaj si ti začela s tabletami oz.kdaj si imela prvi UZ? Ali si imela samo enega in to na 12.dan kot si napisala?
Kaj delaš test sama ali greš nazaj k njim? Kdaj ga boš pa delala? Sedaj kaj bolj počivaš ali imaš normalen ritem kot vedno do sedaj?
Joj sem radovedna user posted image držim pesti zate in seveda za vse ostale user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
10.4.2011 20:17:25   
suzy1111
živjo punce:)

prvič se javljam na vaš forum, ker sma z mojim prejšnjii četrtek dala skozi prvo inseminacijo v mb, nakar sem odkrila vašo temo...:) in s tem odkrila svoje sotrpinke;), ki komaj čakamo na tisti plusek ...
ker bodo letos že tri leta odkar se trudima, je fajn odkriti kakšen forum, kjer lahko svoje občutke in izkušnje deliš z drugimi, ki te pravzaprav razumejo, ker so sami v tem ...

držim pesti za vse vas in vas lepo pozdravljamuser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
10.4.2011 21:16:26   
vesper
suzy111 dobrodošla. Držim pesti, da ugledaš plusek user posted image user posted image Kdaj lahko delaš test?

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
10.4.2011 21:22:29   
suzy1111
vesper: hvala za dobrodošlicouser posted image

test bom delala okrog 20-ega aprila, na dan ko bi naj (upam da ne) prišla menstruacija. torej čez točno 10 dni user posted image . odštevamo in črtamo dneve na koledarju, ker se to čakanje fulll vleče.

vso srečo tudi tebi in seveda vsem drugim puncam na tem forumu čimveč user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
10.4.2011 21:38:44   
suzy1111
vesper: sedaj sem brala malo tvoje prejšnje poste ... kdaj pa imaš ti iui? jaz sem tudi hodla v mb, pa sem imela isti postopek, kot si ga ti opisala - 5 dan sem mela prvi uz, nato 9 dan drugega (ker je bil vmes vikend), potem 12. dan tretjega, nato sem si mogla 13. dan ob polnoči dat stop injekcijo, nato sem v četrtek 7.4. prišla na iui ... tak da če še te kaj zanima glede postopka samo vprašajuser posted image   sem ga pred kratkim dala skoz.
aha, pa peti dan sem začela jest klomifen, ki sem ga jedla do 10. dne po dvakrat na dan.

lp

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
11.4.2011 10:50:57   
andreja_p
Dekleta prosim če mi pomagate rešiti problem saj se mi v LJ
nobeden ne oglasi kličem že od 10:00 ure.
Dr.Zorn me je dal v postopek IUI,pa moram še dostaviti
pap izvid (izvid brisa materničnega vratu).
Sedaj me pa zanima če ga lahko dostavim ko bom
šla na 1UZ ali moram to dostaviti pred postopkom,
saj imam pap izvid vredu.
Lepo prosim če je katera imela isti problem,
kako ga je rešila.

Ne dobim dopusta,ker sem iz Celja imam dolgo pot
do LJ ne bom pravočasno v službi,sedaj pa ne vem kako
naj to rešim.

Lepo prosim za vaše odgovore.
Konec tedna pa pričakujem user posted image .
Tako da bi lahko že šla v postopek ta mesec,saj je
bilo omenjeno da ta teden imajo zasedanje zdravnikov.

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
11.4.2011 12:19:17   
tecnobica
Po moje ne bo problem, če neseš takrat, ko greš na prvi UZ. Jaz sem na IVF pa mi je tudi potekel in sem dobila zdravila in vse, pa je rekla, da lahko na prvi UZ prinesem kopijo novega.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
11.4.2011 12:22:26   
suzy1111
Andreja_p: glede pap izvida ne vem, glede dopusta pa: če je pregled izven tvojega domačega kraja, lahko brez problema za tisti dan dobiš bolniški stalež. V LJ ti napišejo potrdilo, s katerim greš do svojega zdravnika, ki ti izda bolniški list za tisti dan, pa še dopust ti ostaneuser posted image .

LP pa upam, da sem ti pomagala.

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
11.4.2011 12:30:22   
*zabica*
jaz PAP izvida za IUI sploh nisem dala, še zdaj za IVF mi je setra rekla da naj ga dam, če ga imam slučajno pri sebi...mam kontrole PAP-a vsako leto zaradi LETZZ operacije, pa niso nič komplicirali.....

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
11.4.2011 12:42:02   
andreja_p
hvala vam za odg.
Sem še poskušala klicati in sem vprašala za pap izvid
in sva se s sestro pogovorili o tem.
Mi je rekla da ko pridem na prvi UZ naj prinesem sabo.
Vseeno še enkrat hvala vsem ki ste odgovorile.
Pa naj povem še to da verjetno ta mesec ne bo zasedal konzilij,ker so
prvomajski prazniki pred vrati,tak mi je sestra rekla,
tako da ta mesec ne bo nič z mojim postopkomuser posted image .

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
11.4.2011 13:05:38   
lenci
vesper ja jaz hodim v LJ.s tabletami sem začela 3 dan menstruacije in do 7 dne.prvi UZ sem imela 12 dan (se pravi 6.4.) imela sem samo en UZ in so bili folikli 20 mm tako,da so me takoj poslali naprej in drugi dan že inseminacija.test naredim doma,ker so glih prazniki(velikonočni) in 29.4.moram poklicati sestro kako je ali je + ali je -.in če je tečka prišla začnem spet iz tabletami 3-7 dne.malo bolj počivam,ker me špika v jajčnikih,ne smem dvigovati težkih stvari,...
glede tvoje radovednosti je čist ok ti kar vprašaj še kaj če te zanimauser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
11.4.2011 14:01:11   
suzy1111
Lenci: pol sma midve na isti dan imele IUI (7. 4. ), samo jaz sem ga imela v mb.
Mene tudi ful nekaj zvija in špika po jajčnikih, včasih se mi zdi, kot da bom vsak čas dobila menstruacijo ... misliš da je to špikanje dober znak??user posted image upam da, pa da boma za deset dni obe zagledaleuser posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
11.4.2011 14:19:24   
lenci
suzy1111 ja če je dober znak nekatere punce iz enega foruma pravijo da je.jaz na to ne gledam ampak se pustim presenetit ko bo čas.upam,da nama uspe!!
veliko sreče!

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
11.4.2011 17:17:11   
vesper
suzy1111 in lenci hvala vama za odgovore. user posted image user posted image

suzy ravno danes sem klicala ambulanto in imam prvi UZ v četrtek.
a vidva imata tudi nepojasnjeno neplodnost? Koliko postopkov IUI pa so ti dali? Meni so dva, potem pa IVF, če se v teh dveh ne prime.

lenci a ti pa nisi rabila stop injekcije?

joj, upam, da čez 10 dni zagledata user posted image do takrat bom pa zagotovo držala pesti za vaju. user posted image user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
11.4.2011 18:09:21   
lenci
vesper upam da ti bodo povedali dobro novičko na UZ in boš hitro imela inseminacijo.
jaz nisem rabila injekcije,ker sem imela dost velike folikle in na urinu je pokazalo pozitivno.
hmm meni niso pa nič povedali koliko postopkov imam user posted image
hvala za pestkeuser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
11.4.2011 18:14:35   
vesper
lenci itak da bo ta pozitiven, zato ne boš rabila nobenega postopka več user posted image user posted image
drugače je pa čudno da ti niso nič rekli koliko imaš postopkov user posted image mogoče pa imaš kaj napisano na napotnici!? Jaz imam tudi tam gor napisana dva postopka.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
11.4.2011 18:33:07   
*zabica*
IZVIRNO SPOROČILO: suzy1111

Lenci: pol sma midve na isti dan imele IUI (7. 4. ), samo jaz sem ga imela v mb.
Mene tudi ful nekaj zvija in špika po jajčnikih, včasih se mi zdi, kot da bom vsak čas dobila menstruacijo ... misliš da je to špikanje dober znak??user posted image upam da, pa da boma za deset dni obe zagledaleuser posted image user posted image user posted image .

lp

Špika te zato, ker so jajčniki stimulirani in temu primerno večji....Mene je po IUI-ju vedno konkretno špikalo, sem se zezala, da mam cel žur po jajčnikih, pa kljub temu ni ratalo....Pa ovulacijo sem obakrat zlo konkretno čutla, pri naravnem ciklu, pa sploh ne vem da jo imam....
Srečno in držim pesti, da rata user posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
11.4.2011 18:33:35   
lenci
vesper hvala ,ker si tako optimistična da bo ratalo že takojuser posted image
hm na napotnici mi piše samo da velja za 6 mesecev in da je za IUIuser posted image
no saj bomo videli kako bo naprej,če nam slučajno ne uspe v prvo.

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
11.4.2011 20:44:03   
suzy1111
hej

midva imama dva postopka IUI z klomifenom, potem še dva z ampulami (?? ne vprašaj me, kaj je to, ker ne vemuser posted image , mislim da podobno klomifenu, samo da se pikaš, ne ješ tbl.), nato pa še naju pripada 6 postopkov IVF, ker se IUI ne šteje pod umetno oploditev. Tak so nama rekli, ko sem šla sedaj na UIU.
Glede diagnoz:
V začetku marca sem imela laparoskopijo in histeroskopije, po operaciji so mi postavili naslednje dg.:ženska neplodnost drugega izvora, zato ker sem mela neko vrsto endiometrioze, ki so mi jo odpravili na operaciji, odstranili so mi tudi 10 mm miom, drugače pa mam jaz enorogo maternico, moj pa malo slabšo kakovost, tak da je vse na kupu.user posted image ampak, je po operaciji rekla, da kaže zelo dobro, pa da imama možnost zanositi tudi po naravni poti.

tebi pa želim čimveč zdravih in velikih foliklov na prvem uzuser posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
11.4.2011 21:22:01   
vesper
lenci ja, saj itak moraš javit rezultat in v primeru da bo negativen, jih vprašaš kaj je zdaj za naprej. Ampak itak da bo plusek user posted image user posted image user posted image

suzy1111 res upam da tudi vama rata sedaj v prvo user posted image user posted image user posted image
Kaj veš, mogoče še bomo pa celo vse isti čas vozičkale. user posted image user posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
11.4.2011 21:24:40   
suzy1111
ja vesper upam da bomo resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
12.4.2011 9:32:59   
šičko
Ojla punce... malo premora sem si vzela, da sem si nabrala novih moči user posted image
Včeraj sem imela drugi postopek IUI (po prvem ki je bil uspešen pa se potem žal neuspešno končal).
Na UZ imela samo en folik velik 17 mm kar je sicer ok, ampak fajn bi bilo če bi bil še kakšen več, kot je bilo to v prvem postopku (kar 3 in še to precej veliki).
Zdaj sem zopet na čakanju naslednjih 14 dni in to je najbolj mučno od vsega.
Vsem, ki ste v postopku oziroma čakate na postopke želim da čimprej ugledate najlepši dve user posted image
Pozdravček vsem in veliko pozitivnih misli želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
12.4.2011 9:56:16   
lenci
vesper ja rezultat moraš javit.pri meni je tako,da če dobim menstro pokličem in povem in kar začnem 3 dan jest tablete tako da jaz že vem kako naprej.potem imam pa 3.5 UZ.ampak mi smo optimistični in se tolažimo s tem da nam ne bo treba spet jest tabletuser posted image user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
12.4.2011 14:29:18   
suzy1111
Za Šičko: če ni vseeno, koliko foliklov imaš velikih? če pa je baje pomemben samo vodilni (največji) t.i. Grafov folikel: ovulacija je trenutek, ko Grafov folikel poči, ostali pa propadejo ... Jaz sem imela samo enega velikega 20 mm, druge pa vse veliko manjše, pa je rekla, da je to super, v glavnem da imam vodilnega. Al vpliva na uspeh če jih je več?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?