|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
4.5.2011 16:52:40   
vesper
lenci a ti že imaš ponoven postopek inseminacije?? Jao pa je čas minil. Se mi zdi, kot da si še "včeraj" trepetala kaj bo pokazal test user posted image

joj ti držim pesti, da bo pa tokrat čisto zares in 100% plusek user posted image user posted image user posted image
pošiljam ti neskončno user posted image za srečo...
jaz pa čakam na mojo user posted image in potem že kličem za prvi UZ. Upam, da se ne zgodi enako kot prejšnji mesec user posted image Me je kar malo strah user posted image ampak sem pa pozitivna user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
4.5.2011 17:55:14   
lenci
vesper ja jutri grem ze v drugi postopek.danes me se vedno roka boli od inekcije,ki sem jo dobila vcerajuser posted image ampak se tolazim s tem da gremo jutri spet in da bo uspelo.
hvala za pestke in vse zelje.tudi jay tebi zelim,da ti pa koncno uspeuser posted image in bove lahko skupaj pisale oz.bomo lahko vse skupaj pisale o user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
4.5.2011 21:16:43   
Anonimen
Ojla mene pa zanima ali moram po prvi neuspeli inseminaciji takoj na novo, papirje že imam doma (list za ultrazvok), ker sem takooo razočarana, da enostvno ne bi želela it.
Bi tale maj spustila in potem ponovno od začetka?

Hvala in srečno vsem !user posted image

(odgovor članu lenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4678
4.5.2011 22:19:42   
suzy1111
šičko: user posted image user posted image user posted image jaooo pa kaj je ta april za mesec no?? niti eni ni uspelo do tega začaranega user posted image pritiuser posted image .

lenci: ti si že ponovno v akciji? držimo pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image . zdaj bi že pasale kakšne dobre novice user posted image

vesper: vse bo v redu boš vidlauser posted image user posted image .

punce poročajte kak ste, sem vas malo te dni pogrešalauser posted image

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
5.5.2011 10:30:19   
ne111
Živjo punce,

jaz sem malček nova! Upam, da se vam lahko pridružim? Sicer vas pa že nekaj časa spremljam.
Pri meni je taka situacija, da sem imela že en iui, ki se ni spelala do konca ker so mi folikli počli pri 15 velikosti.
Danes sem imela pa spet uz na 14 dan in je velik samo en folikel 15 in me je tako strah, da bo spet ista zgodba!
Naslednji uz imam v soboto!!
Zdravnik mi je sicer rekel, da če poči spet bo treba kar na inekcije!!
A je male kakšna že kaj podobnega?

Punce veliko sreče vam želim!

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
5.5.2011 13:42:57   
Anonimen
ne111, kakšno terapijo pa si imela - tablete, injekcije?
Jaz sem imela pri prvem IUI samo en ultrazvok, dva folikla velika 21 na desnem in na levem 15, pa nič uspehauser posted image

(odgovor članu ne111)
  Neposredna povezava do sporočila: 4681
5.5.2011 20:43:57   
vesper
ne111 dobrodošla.
Pri meni je bilo podobno kot pri tebi. Ampak jaz sploh nisem prišla do terapije, ker sem imela že na prvem UZ prevelike folikle. Sploh mi ni jasno kako je to možno no!! user posted image
Ti pa omenjaš injekcije, a pri IUI ti tudi lahko dajo terapijo z injekcijami? Hmm, to pa sploh nisem vedela, ker mene ta klomifen malo skrbi. user posted image
A ve mogoče katera, na podlagi česa se odločajo kakšno terapijo dobi katera?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
6.5.2011 9:44:47   
ne111
Dobro jutro punce,

dobila sem terapijo femaro po 2 tableti na dan!! Prav strah me je kaj se bo jutri zgodilo! Imam sicer občutek, da je spet folikel počil, ker me čisto nič več ne zbada po jajčnikih kot ponavadi med ovulacijo! Ja sicer kolikor sem zastopila drugače ne dajejo inekcij za iui postopek ampak pri meni izgleda femara popolnoma nič ne naredi! Strah me je ker sem brala malo o teh majhnih foliklih, ki počijo prekmalu, da je to posledica tega da so prazni. Torej to nekako pomeni, da ne proizvedem svojih jajčnih celic. Joj kr zvije me ko na to pomislim.

Anonimen ti si imela idealno velike folikle! Baje je to najboljša velikost in to tut pomeni, da imaš polne! Tko so meni razložili.

A ima kakšna uz jutri? Sem se odločila, če je šlo spet vse v tri krasne grem direkt z uz-ja na pohod ob žici;))

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
6.5.2011 12:09:24   
lenci
evo moje porocanjeuser posted image ja vceraj sem dobro prestala tole inseminacijo,sta bili dve novi ki sta se ucili in je na veliko razlagal doktor kako morajo to vstaviti itd...user posted image sicer me je sedaj malo bolj bolelo kot prejsnjic in tudi pol cez dan sem imela kar mocne krce ampak sem prezivela.tudi danes so se prisotne bolecine zato pa tudi bol pocivam.opazila sem danes tudi malo roza izcedka ampak to je baje normalno.bomo videli kako bo okoli 22.5.upam na najlepse darilo za najino obletnico poroke,ki je 23.5user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
6.5.2011 16:31:54   
vesper
ne111 si ista kot jaz, tudi jaz samo nekaj razmišlajm kaj bi lahko spet bilo narobe. user posted image user posted image
Morma pa seveda ostat pozitivne in razišljat na najboljše user posted image

lenci držim pesti zate, da tokrat pa res ugledaš user posted image lepo počivaj in se čuvaj...

Aja, jaz imam pa UZ v ponedeljek. Joj upam na fajn novico in da bom lahko končno začela s klomifenom user posted image
Punce dajte nekaj mi še povejte. Kaj mislite glede tega klomifena, bi bilo fajn povedat doktoru, da imam svoje O močne? Če povem mislite da bo kaj vplivalo na dozo jemanja? Bojim se, da bi mi dali preveliko dozo in bo spet vse narobe user posted image Kaj te sploh kaj vprašajo glede O, preden ti predpišejo koliko tablet moraš jemat na dan?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
6.5.2011 21:28:14   
suzy1111
hej ne111. dobrodošla. a se midve že poznava? z foruma bibaleze, sma ble obe pred kratkim na laparo pa histero, al se motim?user posted image

lenci držim pesti da bo uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
8.5.2011 16:20:47   
ne111
He hej punce, jasuzy mislim da se poznava. No jaz moram javit, da sem prav vesela moj desnio folikel ni počil in je zrastel na 18 mm tko, da sem včeraj dobila stopko in jutri imam inseminacijo. Prav vesela sem , da ni počil. Najbolj me je bilo strah, da sploh ne bom do konca postopka prišla kot zadnjič.

Pa kako ste punce? Upam, da bo kakšna javila da je iui uspel!!!user posted image user posted image user posted image

Rabimo malo pozotivnosti tako kot vesper pravi!!!!user posted image user posted image user posted image

Upajmo na najboljše

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
8.5.2011 17:44:30   
vesper
ne111 superrr. Sem zalo vesela zate. Javi jutri, kako je šlo na inseminaciji in močno močno držim pesti, da čez 14dni zagledaš en velik pluseeeeeek user posted image user posted image

punce prosim držite pesti zame, za jutri. Imam prvi UZ in potem če bo vse ok začnem s klomifenom. Držite pesti, da tokrat pridem do konca. Me skrbi, da bo tako kot zadnjič user posted image
Ampak ne bo, ne da ne bo user posted image user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
8.5.2011 18:21:56   
ne111
Hvala hvala vesper!!!!

Točno poznam tvoje občutke, strah da ne bo kot zadnjič. Enkrat mora biti drugače!!! Tudi jaz zate držim pesti in sm z mislimi s teboj!!!!

Kje pa imaš uz? Kokrat si pa delala iui?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
8.5.2011 18:31:58   
vesper
hvala ne111. v Mb-ju sem in ga imam jutri zjutraj! Nobenkrat še nisem, ker bi ga prejšnji mesec mogla imet prvič. Tako da bo jutri prvič, če bo uspelo. Imam pa dva IUI-ja, potem pa me čaka IVF, če noben ne bo uspešen. Kje pa si ti? Koliko jih pa imaš?

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
8.5.2011 20:18:44   
suzy1111
ne111: se mi je zdelo:) pa vso srečo z IUI, držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vesper: jutri bo vse v redu, boš vidla. pa poročajuser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
9.5.2011 10:56:25   
andreja_p
Hy! Jaz sem vam javljam saj se mi je danes pojavil svetlo rjav izcedek.Ker je to ravno v času user posted image mislim da je to to .Delala sem danes zjutraj test vendar ni pokazal user posted image ampak sam eno.Končno bom lahko začela jemati tabletke femara in začela s postopkom IUI.Malo me je kar strah saj je to prvič zame in se najbolj bojim da ne bo uspelo.
Dekleta a je vam uspelo s prvim postopkom IUI in tabletami Femara?????
Koliko možnosti imam da zanosim v prvo?Hvala za vaše odgovore.

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
9.5.2011 14:15:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

Hy! Jaz sem vam javljam saj se mi je danes pojavil svetlo rjav izcedek.Ker je to ravno v času user posted image mislim da je to to .Delala sem danes zjutraj test vendar ni pokazal user posted image ampak sam eno.Končno bom lahko začela jemati tabletke femara in začela s postopkom IUI.Malo me je kar strah saj je to prvič zame in se najbolj bojim da ne bo uspelo.
Dekleta a je vam uspelo s prvim postopkom IUI in tabletami Femara?????
Koliko možnosti imam da zanosim v prvo?Hvala za vaše odgovore.

Meni so v LJ pojasnili, da je 15% možnosti, da zanosim v 1. postopku IUI, zdaj pa računaj
user posted image

(odgovor članu andreja_p)
  Neposredna povezava do sporočila: 4693
9.5.2011 14:16:19   
lenci
ne111 kako je slo danes
vesper pestke se kar drzim,da bo UZ ok.
andreja lepo ce si cakala na user posted image in se ti sedaj pojavlja(upam,da nisem narobe razumela)
glede prvega postopka IUI moras imeti veliko sreco da ti uspe.tudi sama sem jedla tablete femara in sem sedaj v 2 postopku na cakanju kaj bo pokazalo cez dobrih 12 dni.torej za mano je ze drugi postopek IUI in upamo na najboljse.
veliko srece ti zelim.
kje ste punce ne111 in vesper kako kaze

Neposredna povezava do sporočila: 4694
9.5.2011 14:17:24   
lenci
punce,ki ste zanosile po IUI postopku kaksne znake ste imele od inseminacije naprej in do cakanja na user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4695
9.5.2011 14:54:30   
vesper
hej hej

evo mene, da poročam. No, danes imam že bolj pozitivne novice. Danes začnem s klomifenom, eno tabletko na dan. V petek imam UZ, potem pa upam, da pridem do inseminacije. Napredek je že, da sem sploh prišla do tablet user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi pa je danes ta dokrot dosti lepše in podrobneje razložil, zakaj prvič ni prišlo do postopka in kakšna je razlika danes in prejšnjič. user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa čakanje na petek in upanje na najboljše.

ne111 kako je s tabo?

andreja_p super da je prišla tečka, zdaj pa držim pesti, da bodo tvoji in moji folikli takšni kot morajo bit user posted image user posted image user posted image

lenci zate pa nešteto user posted image za srečo da nas razveseliš in ugledaš user posted image

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
9.5.2011 15:06:24   
ne111
Ojla punce, vesper superca jeeeeeeee v postopku si!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No evo jst sem prezivela-no sej vemo da ni nič takega!!!user posted image Ubistvu mi ni namenil doktor nobene besede. user posted image Samo sestra mi je pač rekla za še eno inekcijo v ponedljek in potem 17 dan če ne bo krvavitve pa test. Ni bilo glih vzpodbudno to, ker mi je kar dala napotnico za naslednji uz za nov postopek.user posted image Sem pa doktarju rekla, da je reku da bi naslednjič z inekcijami, ker femara naredi nič pa mi je spet dal femaro!!!

To mi glih ni všeč no ampak ok naj jim bo, junija drug postopek če ne rata potem pa itak julij in avgust ne delajo!!

Kok dni ima še katera do testa?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
9.5.2011 15:19:43   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: ne111

Ojla punce, vesper superca jeeeeeeee v postopku si!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No evo jst sem prezivela-no sej vemo da ni nič takega!!!user posted image Ubistvu mi ni namenil doktor nobene besede. user posted image Samo sestra mi je pač rekla za še eno inekcijo v ponedljek in potem 17 dan če ne bo krvavitve pa test. Ni bilo glih vzpodbudno to, ker mi je kar dala napotnico za naslednji uz za nov postopek.user posted image Sem pa doktarju rekla, da je reku da bi naslednjič z inekcijami, ker femara naredi nič pa mi je spet dal femaro!!!

To mi glih ni všeč no ampak ok naj jim bo, junija drug postopek če ne rata potem pa itak julij in avgust ne delajo!!

Kok dni ima še katera do testa?

joj ej ti doktorji. Eni so res od sile, jaz ne vem kaj se jim skozi nekam mudi. Saj vem, da imajo dosti dela, ampak vseeno. Malo bolj se bi pa lahko zavzeli za nas no. Jaz sem tudi prejšnjič skoraj znorela. Sem bila danes boljše pripravljena kot zadnjič. Prišla sem z ciljem, da me pa ne odpravijo več tako hitro, če mi kaj ne bo jasno. Ampak, kot da bi me slišali user posted image je bil danes prav fajn doktor in mi je vse lepo razložil.
ne111 ti se nič ne sekiraj, ker boš tako in tako 17-tega zagledala plusek. Zagotovo boš user posted image user posted image

(odgovor članu ne111)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
9.5.2011 15:29:04   
lenci
vesper superca si zrihtala.
ne111 nic se ne sekiraj tud men je sestra dala kar napotnico za naslednji IUI in evo res mi je prav prisel.sedaj mi je dala pa v primeru da pride m ze datum da pridem k dr na razgovor.pojma nimam zakaj sem jaz sedaj dobila kar 2 inekciji in sicer prvo 3.5 in drugo jutriuser posted image inseminacijo sem imela pa 5.5.nic mi ni vec jasno.no upajmo na najboljse in drzim pesti da nam koncno uspeuser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
10.5.2011 10:18:24   
ne111
jOJ PUNCE HVALA VAM RES, TOK STE ZLATE. VAŠE BESEDE ME VEDNO NAPOLNIJO Z VELIKIM UPANJEMuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KOK BI BILO FAJN K BI VSE TRI ZAGLEDALE PLUSEKuser posted image user posted image user posted image user posted image

KDAJ MORAŠ LENČI TEST DELATI? JAZ IMAM PA DRUGO INEKCIJO V PONEDELJEK 16.05.

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?