|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
17.4.2011 19:01:00   
vilincek
Vesper ne obupat.

Jaz sem stara IUI-jevka, ki ji tudi 2x ni uspelo. Pred IUI sem jemala klomifen, kar se je izkazao za cisti poraz.Bila sem totalno depresivna. V drugem krogu sem fasala cisto in smo tudi morali vse prekiniti. Tudi pri meni je bilo vedno problem, kaj ce bomo imeli dvojcke, saj sem vedno imela 2 skoraj enako velika folikla. Meni zal 2 x ni uspelo. Ti UZ-ji in cakanje na zdravnike so me samo zivcirali. Vedno ti ne povedo vsega, zato moras biti tecen. Sla sem celo na tako dalec, da sem imela termin za IVF. In glej ga zlomka. Zanosila sem popolnoma naravno, ko sem uspela odklopit. Sedaj sem v 6. mesecu.

Poskusi se odklopiti. Vem,da je to tezko, a to je obicajen problem, ce imata nepojasnjeno neplodnost.Jaz sem se pricela ukvarjati z bonsajem ter jogo. Pa srecno!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
17.4.2011 21:16:56   
vesper
vilincek hvala user posted image user posted image
ni fajn ja, zdaj imam v glavi še samo to, kaj bo pa naslednjič narobe user posted image user posted image

sem zelo vesela zate, da vama je uspelo po naravni poti, tudi jaz upam, da bo nama user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti še prelep preostanek user posted image in zdravega user posted image

(odgovor članu vilincek)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
18.4.2011 9:21:35   
suzy1111
Dobro jutro. In se je začel moj usodni teden user posted image user posted image bolj se datum približuje bolj me je strahuser posted image user posted image .

Lenca: kako ti preživljaš te zadnje dni dvomov:)?

vesper: tak kot je vilincek rekla, je velika možnost, da vama to psiha nagajauser posted image . Skušaj se sprostit pa čim manj mislit na to (čeprav vem, da je težko).  user posted image

lp pa se tipkamo

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
18.4.2011 13:17:19   
šičko
suzy111... tud moj teden je pred vrati (no za popolnoma siguren rezultat bi morala počakati nekje do torka naslednji teden), ampak sem pa sedaj začuda zelo mirna, celo čisto odklopim, ker sedaj je dejansko prepozno kar koli spremenit.... Kar je je, če se je prijelo se je če se ni pa v nove zmage. Poskušaj se čim manj obremenjevat, čeprav je to zelo težko, ampak enostavno moraš sama sebe prepričati, da z nervozo in strahom prej škoduješ sama sebi in morebitni pikici user posted image .
Res da sem jaz zdaj v drugem krogu in mi je morda zato malo lažje, ampak je vsaka nosečnost poglavje zase zato se niti na znake ne moraš ne vem kako oprijeti. Prejšnjič mi je bilo v tedno pred testom skoz po malem slabo (a tako mi je zadnje čase tudi pred M), prsa so me bolela (a to me tudi pred M) edina stvar ki se mi je zdela čudna je bila elastika v pižami, ja..... heheheheheheh mogoče se kateri zdi smešno ampak ta me je pa motila, bila mi je čist preveč tesna, pa še vedela nisem da sem noseča........

Tko da glavo gor, ven na sonček, pozitivno mislit in bo.

Jaz osebno imam občutek, da sem po 2 SS še bolj močna in prepričana, da slej ko prej bo tudi nama in vsem nam uspelo.

Velik user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
18.4.2011 14:19:56   
suzy1111
Šičko: hvalaauser posted image user posted image user posted image , saj se trudim, da sem mirna, ampak je včasih težko, še posebej pri tem belem toku, ker vedno mislim, da sem dobila menst.user posted image user posted image
drži se tudi ti, pa sporoči kaj bo test pokazal. držim pesti da user posted image user posted image user posted image user posted image .

lp

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
18.4.2011 14:35:02   
*zabica*
Držim pesti Šičko (in vse ostale seveda) user posted image user posted image user posted image , naj bo tokrat srecno do konca, pa javi rezultat user posted image
Tud jest sm bila v drugem postopku čisto mirna, sem včasih celo pozabila, da sem bila na IUI, prvič je bila pa čista katastrofa, vsako min. sem razmišljala samo o tem.... Jaz mislim, da se zgodi, kar ti je namenjeno...enim uspe, drugim žal ne....sem pa prepričana, da se vse dogaja z namenom in še kako velja pregovor ki pravi: Što ne ubija, jača :)
Še enkrat srečno vsem in čim bolj mirne živčke...heheeh user posted image

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
18.4.2011 16:28:31   
vesper
suzy hvala. Saj vem ja, ta psiha..grrrrrr user posted image Zdaj sva dva dni pridno user posted image in mogoče res niti ne bom rabla na naslednji IUI user posted image

punce za vse vas ki sedaj čakate rezultate držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image
joj, da boste le povedale veselo novico, da ste dočakale te naše težko pričakovane user posted image

neskončno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
19.4.2011 8:53:23   
suzy1111
punce moje

danes zjutraj, dva dni prehitro, je prišla user posted image . user posted image user posted image user posted image Razočaranje je veliko, ampak kaj hočemo, life goes on ...
hvala vseeno vsem za spodbudo in držanje pestiuser posted image user posted image

kp

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
19.4.2011 21:45:00   
vesper
ah suzy naj gre v rit user posted image user posted image
žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
19.4.2011 21:48:09   
suzy1111
hvala vesper user posted image user posted image user posted image . bo že boljše user posted image user posted image (vsaj upam). tudi mi bomo enkrat zagledale user posted image

lp

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
20.4.2011 9:58:37   
lenci
joj punce jaz mam pa tak slab občutek glede vsega.spet sem postala zoprna kot pred menstruacijo.edino kar so me začela prsa bolet šele zdaj(ponavadi me od ovulacije naprej skoz)tako,da imam slab občutek.imam pa nenormalno veliko belega toka,napete prsi,špika me še kar,..sem opazila ko se zjutraj pretegnem da me zategne v trebuhu na obeh straneh kot bi kdo imela elastiko prilimanouser posted image oziroma kot da se vleče nekaj notri mah sploh ne znam povedatuser posted image
suzy1111 user posted image user posted image user posted image
kako pa ste ostale?

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
20.4.2011 20:44:54   
vesper
joj lenci držim pesti, da vsaj ti zagledaš user posted image

suzy veš da bo user posted image Kaj zdaj drug mesec že imaš nov postopek ali...?

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
21.4.2011 11:48:54   
lenci
vesper hvala ampak ne vem če bo kaj ta mesec ker sem opazila majhen flekec ko sem šla na wcuser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
21.4.2011 18:06:16   
vesper
ah lenci to še ni ravno slab znak!! Jaz bom še vedno držala pesti zate user posted image
Javi kaj se dogja!

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
21.4.2011 19:29:06   
lenci
vesper hvala za pesti.sam pri meni je zadnje čase tako,da dva dni pred m dobim flekce in zvijanje(tako kot zdaj)tako da sem kar prepričana da ni nič.
ali je tukaj kakšna ki je imela flekce oz.izcedke po IUI-ju in je bila vseeno nosečka?če se kakšna najde mi vlije še malo upanjauser posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
21.4.2011 22:55:09   
suzy1111
vesper: zdaj mam en mesec pauze zaradi klomifena (ker tanjša sluznico), pol pa moram prvi dan menstruacije spet poklicat v mb, za pet dni pa na prvi uz, pa spet vse po postopku:) bomo pa vseeno ta mesec pridnouser posted image user posted image , pa bomo vidli:) mogoče bo ratalo brez iui.

lenci: to sploh ni slab znak, še posebej če je kakšne bolj roza barve, pa da ga je samo malo. kolko sem brala po forumih se je to veliko puncam dogajalo prvi mesec nosečnosti. samo ulit se ti ne sme kot se je meni, zvijanje pa je znak menstruacije in nosečnosti, tak da še je vse možno:). držim pesti, da vsaj tebi uspe, da vse dobimo malo upanja v ta iui.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . poročaj kak si.

lp

(odgovor članu lenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
22.4.2011 10:22:09   
lenci
evo moje porocanje danes je prisla v veliki kolicini z bolecinami.tako da gremo v novi bojuser posted image
24.4 zacnem iz tabletami femara in potem 3.5 na UZ.

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
22.4.2011 13:30:25   
šičko
suzy1111 in lenci žal mi je da se ni zgodilo najlepšeuser posted image user posted image user posted image . Jaz imam še par dni, tja do ponedeljka ko bo dan D. Upam da bo v tretje vse ok. Če ne bo potem me čaka IVF (datum že imam za pogovor pri G 18. 5. 2011) tako da še 3 dni.

Suzy1111 upanje umira zadnje in za nekatere je bil ta postopek le uspešen, tako da samo glavo gor.

Vesele praznike vsem pa čim lepše pobarvajte jajčka

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
22.4.2011 15:08:11   
*zabica*
Držim pestim Šičko, pa javi rezultat......
Jest sm dans dobla pošto, v maju oz. juniju po vsej verjetnosti štartam  s 1  IVF postopkom....

(odgovor članu šičko)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
22.4.2011 15:18:24   
vesper
lenci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda... se boš pa pridružila nam majevkam user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
22.4.2011 22:14:55   
suzy1111
lenci: user posted image user posted image user posted image pa ne še ti ... škoda ...,user posted image user posted image user posted image user posted image sicer pa, tak kot si rekla - gremo v novi bojuser posted image user posted image user posted image user posted image

šičko: držim pesti, da bo v pon. user posted image

lp

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
25.4.2011 11:25:18   
suzy1111
šičko: kaj zdaj??? si že delala test?? javi se kaj, mislimo na tebe pa držimo pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
3.5.2011 7:45:13   
šičko
Dobro jutro drage soborke!

Žal vam ne moram povedati nič lepega, saj se je gospa z začetnim imenom na M prikazala ravno na drugo obletnico poroke, gggggrrrrrr (25.4.)
Plan sedaj je tak, da imam 18.5. obisk pri zdravnici. Z mojim sva se odločila da septembra zadevo zabremzava ker na polno delamo doma da se preselimo na svoje. Mogoče pa potrebujeva malo sprostitve in da pozabiva na vse skupaj.

Smo na vezi, držim pesti za vse ki se čakate na user posted image

Pozdravček

(odgovor članu suzy1111)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
3.5.2011 21:05:06   
zaljubljena23
OOOO Nutry..Iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
4.5.2011 12:20:32   
lenci
sickouser posted image
no jaz sem imela v ponedeljek prvi UZ in so bili folikli veliki na levi 15 in na desni 16mm.tako da sem vceraj morala spet na UZ in so bili na desni 18 in na levi 19mm in sem dobila za domov 2 paketka inekcij.vceraj sem morala ob 22 dobiti prvo inekcijo in sedaj imava jutri inseminacijo.potem pa se en paketek inekcije pade 10.5.v primeru da spet pride user posted image pa imam posvet pri Dr.Vogerju 26.5.
Toliko od mene za enkratuser posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?