|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: I UI
20.3.2011 21:28:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *zabica*

Spolni odnosi med IUI so dovoljeni oz. meni vedno sestra reče, da lahko še doma malo "popraviva" user posted image Ok, obstaja sicer možnost, da zanosiš z IUI postopkom, potem pa še naravno in tako tvegaš večplodno nosečnost, ampak pomoje so možnosti res majhne.... 

user posted image  joj punca ti si pa res naivna...al kako naj napišem. Glede na tvojo število objav, pa ni čudno, da tak štrikaš...user posted image
Malo več si preberi, pa ne posplošuje preveč. Pa uspešen IUI

(odgovor članu *zabica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
20.3.2011 21:30:52   
Anonimen

Vstavijo kar nekaj semenske tekocine, tezko recem koliko, vendar priblizno toliko kolikor se je izloci pri spolnem odnosu.....

Seme očistijo in ti ga vbrizgajo, tako da je kar manj user posted image

(odgovor članu *zabica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
20.3.2011 21:33:06   
Anonimen

Pa se to: za UZ ne dobis bolniske, dobis jo le za  tisti dan, ko imas IUI. Dobita pa jo lahko obga, ti in partner.....

Spet napačna informacija. Za popolnoma vsak pregled lahko dobiš od osebnega zdravnika bolniško. Kako pa se dogovoriš, pa je odvisno od tebe.

(odgovor članu *zabica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4553
20.3.2011 21:37:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vesper

Mene pa zanima še edino to. Kako to da nobena od vas nima več klomifena? Meni pa je doktor predpisal ravno klomifen user posted image user posted image
A je to ok? Al so sedaj klomifen zamenjale kakšne boljše tablete?

Ne obremenjuj se preveč. V Lj imajo ženske drugačno terapijo, jih pa vedno več hodi v Maribor. Le zakaj??? Sama sem zanosila s K. Saj ga ne boš jedla 1 leto ali več, kot predpisujejo eni G v ambulantah. Po 3 ali 4 neuspelih postopkih greš na čakalno.
Vso srečo v postopku. Jaz stavim na KLOMIFEN!user posted image

(odgovor članu vesper)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
20.3.2011 23:57:26   
*zabica*
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Spolni odnosi med IUI so dovoljeni oz. meni vedno sestra reče, da lahko še doma malo "popraviva" user posted image Ok, obstaja sicer možnost, da zanosiš z IUI postopkom, potem pa še naravno in tako tvegaš večplodno nosečnost, ampak pomoje so možnosti res majhne.... 

user posted image  joj punca ti si pa res naivna...al kako naj napišem. Glede na tvojo število objav, pa ni čudno, da tak štrikaš...user posted image
Malo več si preberi, pa ne posplošuje preveč. Pa uspešen IUI

A lohk tole mal razložiš?
Najlažje se je pa pod anonimnim uporabnikom skrivat, a ne anonimna?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
20.3.2011 23:59:21   
*zabica*

Pa se to: za UZ ne dobis bolniske, dobis jo le za  tisti dan, ko imas IUI. Dobita pa jo lahko obga, ti in partner.....

Spet napačna informacija. Za popolnoma vsak pregled lahko dobiš od osebnega zdravnika bolniško. Kako pa se dogovoriš, pa je odvisno od tebe.

Preber si se enkrat: pisala sem kdaj lahko dobiš potrdilo za bolniške liste iz strani Gk Ljubljana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
21.3.2011 10:03:12   
~Biba~
zabica verjetno je anonimna mislila, tvojo izjavo o večplodni nosečnosti...ta je v postopkih umetne bolj verjetna, zaradi stimuliranja jajčnikov, kjer dozori več foliklov, in se jih lahko tako več oplodi.

V 1 ciklusu pa poteka le ena oploditev..kolko je meni znano...tako  da ne tvegaš večplodne nosečnosti, če v krogu/mesecu/ciklusu inseminacije poskusita s partnerjem še naravno....

Vstavijo kar nekaj semenske tekocine, tezko recem koliko, vendar priblizno toliko kolikor se je izloci pri spolnem odnosu.....

Seme očistijo in ti ga vbrizgajo, tako da je kar manj
Semena je res manj, a je bolj kvalitetno..torej ni važna kvantiteta, ampak kvalitetauser posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
21.3.2011 10:38:34   
*zabica*
Tud v postopkih IUI so jajčniki stimulirani in jest sem mela v tem postopku 2 vodilna folikla, iste velikosti....
še en članek ki ga je napisal dr. Drobnič: http://vestnik.szd.si/st3-s2/st3-s2-077-78.htm 

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
21.3.2011 14:47:41   
Storžica 81

*žabica*  se strinjam s teboj. Ko sem brala njene poste sem bila kar razočarana.....

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
21.3.2011 15:36:04   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: Storžica 81

*žabica*  se strinjam s teboj. Ko sem brala njene poste sem bila kar razočarana.....

ENe so res nesramne tukaj gor. In ja, pri IUI tudi pride do večplodne nosečnosti, sploh pri stimulaciji s klomifenom.

(odgovor članu Storžica 81)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
21.3.2011 16:34:16   
andreja_p
ja tudi jaz se strinjam da se tako ne moraš obnašati in nekoga poniževati.
Mogoče ne bo najlepše kar bom rekla ampak to je za vse nas ki se borimo
z zanositvijo,pa tudi nikomur ne želim nič slabega.
Za vsakega obstaja božja palica in slej ko prej te kaznuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa drugič bodi toliko kulturna in ne uporabljaj anonimnega uporanika

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
21.3.2011 16:37:39   
andreja_p
uporabnika

(odgovor članu andreja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
22.3.2011 14:57:33   
andreja_p
zabica ali veš,če je res,da mora biti ženska stara 30let
za postopek IUI ali IVF?
Stara sem 27 let pa ne želim čakati do 30leta,ker že tako se trudiva
3 leta.
L.puser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4563
22.3.2011 15:11:20   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

zabica ali veš,če je res,da mora biti ženska stara 30let
za postopek IUI ali IVF?
Stara sem 27 let pa ne želim čakati do 30leta,ker že tako se trudiva
3 leta.
L.puser posted image

Zakaj bi pa to čakala? Ti se lahko pri 18. odločiš za postopek (no dohtarji se), če imaš vse pogoje in po enem letu ne zanosiš.

Neposredna povezava do sporočila: 4564
22.3.2011 16:02:10   
*zabica*
@andreja-p: se kar strinjam s Tecnobico, se nisem zasledila da bi bla kakšna starostna omejitev na dol, vem da je gor (43 let)
@Tecnobica: a kej veš, ali ti povrnejo potne stroške od tam kjer si prijavljen al od tam, od koder se dejansko vozis? K men je sestra od mopje zdravnice rekla, da lahko v sistem vneseva zacasno bivališče in naj si pišem kilometrino kar od tam....Zdej me pa skrbi, da mi bodo na ZZZs-ju zavrnil zahtevek....

Neposredna povezava do sporočila: 4565
22.3.2011 17:22:31   
camino79
Hoj!

Spet sem nazaj...midva sva mmorala po tisti moževi bolezni vreči puško v koruzo - no, pravzaprav le-ta še kar tam leži, ker menda morava/bova prisiljena čakati do maja, pa vendar.

Zaradi vseh teh pripetljajev (neplodnost, moževa bolezen, ničen spermiogram takrat ob 2.IUI) so naju naročili k dr. Vlaisavljeviću. Danes je imel mož oddajo semena, v sredo pa sva naročena.

Kaj lahko pričakujem? Za nama je 1 neuspešen IUI, en prekinjen...na napotnici dr. Gavričeve sem imela zapisane 4 IUI, nato IVF. Stara sem skoraj 32, mož pa krepko več.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
22.3.2011 17:52:26   
tecnobica

@andreja-p: se kar strinjam s Tecnobico, se nisem zasledila da bi bla kakšna starostna omejitev na dol, vem da je gor (43 let)
@Tecnobica: a kej veš, ali ti povrnejo potne stroške od tam kjer si prijavljen al od tam, od koder se dejansko vozis? K men je sestra od mopje zdravnice rekla, da lahko v sistem vneseva zacasno bivališče in naj si pišem kilometrino kar od tam....Zdej me pa skrbi, da mi bodo na ZZZs-ju zavrnil zahtevek....

Ja, od tam, ko se dejansko voziš. Meni se je osebna dr. zmotila in mi napisala stalni naslov. Pol sm šla po drugo, kjer mi je napisala začasnega. No, ampak ta čas so meni že na stalnega poštempljali. In ko je moj nesu na ZZZS so rekli, da naj pospiše izjavo, da sem se vozila iz začasnega naslova, pa so od tam računali.

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
22.3.2011 17:53:47   
tecnobica
Camino, glede na dr. si verjetno v MB. Ne vem kako je tam. V LJ zadnje čase dajo dvakrat na IUI pol pa direkt na IVF. To pa zato, ker ne dajo več injekcij za stimulacijo za IUI, ampak samo tablete.

Neposredna povezava do sporočila: 4568
22.3.2011 22:11:14   
vesper
camino79 jaz sem tudi v MB-ju. Naslednji mesec me čaka prvi IUI in potem še en, če ta ne bo uspešen. Potem po teh dveh pa že kar IVF. Tako da sem skoraj prepričana, da če še ti nardijo mogoče ta en IUI, potem pa te bedo dali kar naprej. Jaz bi pa na tvojem mestu tudi sama pri dr.Vlaisavlejviču izrazila to željo, da te da čimprej na IVF. Pa pomoje ti glede na situacijo niti ne boš rabila nič posebaj rečt in te bodo dali na IVF.
Upam, da vama ćimprej uspe user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4569
23.3.2011 17:07:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: andreja_p

ja tudi jaz se strinjam da se tako ne moraš obnašati in nekoga poniževati.
Mogoče ne bo najlepše kar bom rekla ampak to je za vse nas ki se borimo
z zanositvijo,pa tudi nikomur ne želim nič slabega.
Za vsakega obstaja božja palica in slej ko prej te kaznuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa drugič bodi toliko kulturna in ne uporabljaj anonimnega uporanika

Ma, daj no...kaj se ti pa naredila??? Forum je javen, zato vsak poda svoje mnenje. Nkogar nisem želela žaliti, samo odgovori, ki so bili dvoumno zapisani so me zmotili.
Drugače pa samo za vasuser posted image Tudi sama se borim za otročka, prvega smo pridelali s klomifenom.
In, JA, zelo dobro vem, kako je boriti se za srečouser posted image   in to kar precej letuser posted image
Anonimna pa sem iz povsem osebnih razlogov, o katerh ne želim razpravljati user posted image
Pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zdravih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4570
24.3.2011 9:33:38   
*zabica*
Nama tud v 2 žal ni uspelo. Včeraj me je obiskla teta migrena in sem že  potihem vedela, da se pribliŽuje konec. Danes pa sem še zakrvavela.....
V torek imam posvet pri svoji zdravnici, da se dogovoriva kako naprej. Po vsej verjetnosti me čaka v naslednjih mesecih IVF postopek, ki se ga, po pravici povedano, kar malo bojim. Poigravam  se z mislijo, da bi si  vzela malo pavze od postopkov, nabrala novih moči, potem pa veselo v nove boje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
24.3.2011 19:15:44   
vesper
zabica jaz ti pa predlagam kar pogumno naprej. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
me forumašice pa smo tukaj da te bodrimo in ti stojimo ob strani user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
24.3.2011 19:43:29   
andreja_p
*žabica* tudi zate bo posijalo sonce,mogoče ni še pravi čas.
Veselo naprej in z velikim upanjem. Mogoče ti bo pomagalo da se malo odpočiješ
in napolniš baterije.
Tudi mene čakata dva postopka IUI,če se v prvo ne prime.
Sem bila ravno danes v LJ pa mi je rekel ginekolog da nimamo več kaj čakati.
Se popolnoma strinjam.
Sem pa dobila toliko informacij,da sem popolnoma zmedena,pa prosim,
če mi katera,ki je to dala skozi pomaga razvozlati.
Papirji naj bi odšli na konzilij,vendar moram še dostaviti papirje:bris materničnega vratu,
pa partner mora dati kri za spolno prenosljive bolezni. Me zanima ali me bodo dali v konzilj
ali moram to prej dostaviti??????

A potem moram počakati da mi pošljejo pošto in potem se naročim v postopek IUI
nato začnem jemati tabletke drugi dan menstruacije in 10 dan imam UZ?
Sem prav razumela ali ne?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
24.3.2011 20:10:47   
*zabica*
Mislim da moraš imeti opravljene vse preglede, šele nato gredo papirji na konzilij....Po zasedanju konzilija  domov dobiš pošto z navodili za IUI postopek...Ko dobiš menstruacijo, pokličeš sestro Tatjano v Leonišču, ki ti tko al tko še enkrat vse razloži....
A boš mela Femara tabletke? Jest sem jih jemala od 3-7 dne ciklusa, boš pa vsda navodila dobila tudi po pošti skupaj s pošto konzilija....

Neposredna povezava do sporočila: 4574
24.3.2011 20:34:39   
andreja_p
hvala za tvoj odg.user posted image
Upajmo da čimprej zagledamo user posted image

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?