|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
7.10.2008 22:27:01   
neela
lenna, v kolikem času pa si opravila UZ? Si potem šibala v službo nazaj al si vzela tisti dan prosto??

ja ja....že vidim Fargi, da se mi spet smeješ, ker toliko sprašujem...user posted image ...

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 276
8.10.2008 7:25:25   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

zivjo punce,joj kolk enih novih stvari,upam da si bom vsaj pol zapomnila.ja boob jst sem iz kranja,kaj pa ti
oz a je se katera blizu?
a pol ko gres prvic po zdravila,pa do iui traja en teden,oz sklepam da bo treba it ene 4x v lj,al kako? morda katera ve?

vsem bodocim mamicam posiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobro jutro pince,

uuuu ste se pa razpisale učeri. .
Kittyy jaz sem pa iz Grosuplja, delam pa v Lj dokaj blizu KC. Mi je pa mal zoprno ker bom morala hodit iz službe, pa nevem kaj naj rečem kam grem. Neki si bom morala zmislt, nemorem pa kr it oz kr neki rečt, ker smo v zelo dobrih odnosih sam šefici pa lih nebi povedala zakaj gre.
A mislte da bo res pošta že naslednji tedn?prejšnji mesec so jo dobile po 20. . . ahh kukr koli itak user posted image  pride šele zaetek novembra. . upam pa da boste ostale dobile dovol zgodi.

lenna kako je šlo ponoči?

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 277
8.10.2008 8:04:47   
lenna
Dobro jutro, ste že pri kavici??

Neela, prvi  UZ sem imela v nedeljo, tako da ni blo panike glede službe, po 2. UZ pa sem prišla kasneje v službo. Sem bila pa tazadnja na UZ in sem bla fertik ob 9.30. Bo treba dons kakšno uro nadoknadit.
Jutri sem pa mislila kar bolniško dat - se mi zdi škoda dopustauser posted image , že tako ga je bolj malo.

Boob, ponoči sem šla po stop inekcijo, pa so mi štalo naredil. Preden je sestra pogledala kakšno dozo mi mora dat, je odprla vse ampule, tako da sem ostala za naslednjo dozo brez zdravilauser posted image . Morem danes v 105 poklicat pa obrazložit. Upam da ne bo problema in da bom jutri dobila dodatno zdravilo.

V službi jest tud nisem povedala kaj imam oz. kam grem- rekla sem samo da imam ene preiskave in to je to. Res ne vem koliko naj povem sodelavkam.

Držim pesti, da pride pošta čimprej. Vem kako nestrpno jo pričakujete 

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 278
8.10.2008 9:08:05   
boob
a res al kaj?? user posted image  ja upam da ti nebodo kaj komplicirali, kr čim prej pokliči sej so ful prijazne tam. . . jst bi pa uni vrat zavila. .
držim pesti da bo vse ok

Neela pa ti pripada bolniška? ker men je tud škoda dopusta.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 279
8.10.2008 9:48:20   
kimsy
lenna, jst držim pesti, da boš jutr najbolš opravla.
Drugač pa, v službi ne rabte nč razlagat, rečte, da mate težave s ščitnico in hodte na ene preiskave. Jih čist nč ne briga. Tud če se s sodelavci oz šefom super štekate, ziher pride trenutek, ko ti enkrat na pladnju poservirajo kok so ti šli na roko...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 280
8.10.2008 10:44:54   
lenna
Sem se že dogovorila in bom brez problema dobila še dodatno ampulo. Ufff, kako mi je odleglouser posted image
user posted image user posted image user posted image za tako razumevajoče in dobre sestreuser posted image user posted image user posted image

Glede bolniške pa ne vem kako je. Meni je osebna zdravnica rekla, da lahko pridem po bolniški list. Je pa tudi razumevajoča kar se tega tiče.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 281
8.10.2008 14:26:46   
Fargesia
neela, ti si itak smešna! ko pa sprašuješ, pa še bolj!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 282
8.10.2008 16:37:01   
kitka1
Kitty, jaz sem iz Kranja.

Lenna, očitno res tako tempirajo, da ne bi v četrtek zamudila O. Ko sem imela samo stimuliran ciklus, ni bilo tako pomembno, kdaj točno bo O in so mi stopko dali kar na kliniki zjutraj po UZ.

No, potem bom morala najti koga, ki mi bo dal injekcijo čim bolj nežno user posted image . Imamo sicer zdravnika v hiši, ampak če bo dežural, bo pa problem. Bom morala kar v dežurno.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 283
8.10.2008 18:07:04   
Fargesia
Kitka, ja jaz sem tud stopko takoj po UZ dobivala ko ni bilo IUI...

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 284
8.10.2008 19:47:45   
kittyy
mam spet eno vprasanjjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
a vi govorite o bolniski za tisti dan ko imas postopek,al kdaj?jst mislim it pol u sluzbo,al ne?aja pa se to ali ti postopek iui opravlja moj ginekilog?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 285
8.10.2008 19:55:09   
lenna
ma sm glih hotla vprašat kdo naredi IUI pa sme prehitela, ha ha. Mogoče bo katera hitro odgovorila.

Jest mislem kar jutar imet bolniška, z mojim bova itak šla istočasno v Lj ( se mi zdi brezveze da bi vsak s svojim avtom hodila).  Med 10.30 in 11.00 je postopek, pol se mi pa itak ne splača u službo hodit. ..bi prišla ravno na kosilouser posted image user posted image
Mislem da mi zdarvnica ne bo kaj zakomplicirala zarad tega. Drugače bom pa dopust dala,  bo pa to  tud ena izkušnja za naprej, a neuser posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 286
8.10.2008 20:15:48   
neela
Jaz bom tud hodila nazaj v službo na dneve UZ...sem tud z dolenjskega konca. In tudi ne vem, kaj v bistvu bom rekla, ko bom vsakih nekaj dni odsotna. Sicer pa upam, da bom tudi kakšen dan čez vikend na vrsto.. Na dan IUI pa kr frej - najboljš; tako kot si ti rekla, lenna.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 287
8.10.2008 20:23:17   
miska73
Punce, valjda da si morate vzet fraj tisti dan, ko boste imele postopek.
Pa na bolniško al pa na dopust.

Sem mal uletela sem, k neele ni nč na sosednji temi user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 288
8.10.2008 21:50:32   
Fargesia
ja, jaz sem mela frej...hmmm, bila je sobotauser posted image user posted image user posted image user posted image

ne, tud drgač bi si frej vzela...najkrajši seks kar sem ga kdaj doživela, pa sem bila čist izmučena in sem celo popoldne spala!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 289
8.10.2008 22:18:43   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia
..najkrajši seks kar sem ga kdaj doživela, pa sem bila čist izmučena in sem celo popoldne spala!!!

........user posted image user posted image user posted image ...čisto tantrični seks torej....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 290
9.10.2008 7:58:33   
boob
lenna. . . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

držimo pesti danes. . . srečno. . . bom nate misnla pa dobro opravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 291
9.10.2008 12:10:23   
kimsy
lenna, upam, da je šlo vse lepo. Sm full nate mislna in držala pesti!!!

Danes sm bla v 105, pa je sestra rekla, da majo drug tedn konzilij in če je vse ok, naj v roku 14 dni pričakujemo pošto! Upam, da bo čim prej! Jst sem šla dat kri, pa upam, da bodo izvidi dobri, ker v začetku mesca pričakujem user posted image  in pol v alcijo!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 292
9.10.2008 16:39:56   
lenna
user posted image user posted image user posted image punce hvala da ste mislile name. user posted image user posted image user posted image user posted image  Objemček vsem
Ej tako kratkega seksa pa res še neuser posted image .

Kot je Fargi rekla, sem jest tud morala mal počit popoldne. Sem prav zares zaspala. 
Ne vem a je to normalno, da me malo trebuh pa ''tam spodaj '' boli. Mogoče je pa to od ovulacije, ker dosedaj je še nikoli nisemčutila.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 293
9.10.2008 16:51:58   
boob
user posted image user posted image user posted image . . . a tko hitro gre. . in kaj so ti rekli, a moreš še kaj na pregled, al sam test narediš takrat ko bi morala prit user posted image
kdo ti pa to dela, tvoja G al kdo drug?

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 294
9.10.2008 17:06:36   
Fargesia
lennauser posted image user posted image user posted image user posted image ...superca! zdaj pa dolgih 17.dni...pravijo da test prav počaže 15.dan pi IUI...a stopko boš dobila čez en teden?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 295
9.10.2008 17:47:54   
boob
zakaj pa mora še eno stopko dobit ?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 296
9.10.2008 17:51:32   
Fargesia
za podporo morebitni nosečnosti... 8 dan po IUI se jo dobi...vsaj v LJ je tako.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 297
9.10.2008 17:56:03   
boob
a res. . no še neki novega user posted image   do druzga mesca ko mene čaka to, bom pa že vedla kej user posted image
Hvala tistim puncam ki imate živce da odgovorite na vsa uprašanja, čeprav še kako ''neumna''

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 298
9.10.2008 18:04:22   
kittyy
evo mene,a pol ti da tvoj G notr,...a to kej boli?
a se to sam dopoldan dogaja?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 299
9.10.2008 18:06:18   
kittyy
joj boob se strinjam s tabo
men je to prvic pa nimam pojma,pol si pa kr ene plane delam,kako bo pa to
res ful hvala vsem ki odgovarjateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

organizator zabav

Ali bi najele organizatorja za kakršno koli zabavo, poroko,...?

da (29%)

ne (71%)

Število vseh glasov: 245

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!