|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
30.9.2008 8:23:10   
lenna
punce, hvala za vzpodbudne besede.
Kimsy, imaš pa podobno situacijo ko jaz. stara 28 let in tudi prvi IUI, pa tudi z nama je vse OK
Samo ne obupat
Kitka1, ja M je prišla v soboto; ravno prav da sem ujela še ta cikel 

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 226
30.9.2008 18:51:40   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

živ! hvala za odgovor!
Neela! Moj ginekolog je dr. Drobnič, to je moja prva IUI. Stara sem 28 let in se trudva vsaj 4-5 let, pa nč. Sem bla pa že na laparo, histero in Hsg. Pravjo, da je vse ok! Sam zgleda da ni! user posted image

user posted image user posted image user posted image ....tud jaz sem pri Drobniču - ful dober G, kajne? Da nas je pa več takih, ki so nam pripeli 'nepojasnjena neplodnost', pa je itak že znano... Držim pesti, da ti čimprej rata!!!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 227
30.9.2008 18:53:20   
neela

user posted image SEZNAM BORK ZA user posted image  S POMOČJO IUI:user posted image

• Oktavija - čaka na 3. IUI - MB 
  • Obayifo - 2. IUI - Graz - test ????
  • Daga11 - čaka na 2. IUI - MB
  • Fargesia (26) - čaka na 2. IUI - LJ (dr. Vogler)
  • boob (28) - 1. IUI - LJ (dr. Požlep)
  • kitka1 (31) - dobila pošto za 1. IUI - LJ (dr. Pintar)
  • neela (31) - čaka na 1. IUI - LJ (dr. Drobnič)
  • lenna (27) - dobila pošto za 1. IUI - LJ (dr. Zorn)
  • Beba75 (33) - 1. IUI - MB
  • kittyy (25) - čaka na 1. IUI - LJ (dr. Tomaževič)
  • kimsy (28) - čaka na 1. IUI - LJ (dr. Drobnič)
user posted image user posted image   user posted image   user posted image     user posted image user posted image

user posted image
          NAVIJAČICE:
  • crvicek
  • miska73
  • lučka25
user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.10.2008 7:18:17   
boob
Dobro jutru punce,

kako smo?  Kako poteka špikanje?
Lanna si uredu?

Obayifo kako si pa ti? a je vse uredu. . user posted image  še ni, a ne? No upam da je nebo in da boš končno zagledala zasluženi user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 229
1.10.2008 8:14:36   
lenna
Cao punce, kako ste kaj?
Jaz ravno pri kavici, tako da imam čas še malo na RR pogledat. Vam moram povedat, da sm si včeraj že sama dala injekcijo. user posted image user posted image zame. Sploh ni bilo tako hudo.
Prosim da mi kater pove, v kolikem času si na vrsti za 2 IUI, če prvi ne rata? ( ampak o tem sploh ne dvomimo, kajne) Kateri dan dobiš stopko ali  je to čisto odvisno od posameznice kako odreagira. Še prvega UZ nisem dala skoz, pa že toliko vprašanj...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 230
1.10.2008 8:31:28   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: boob

Dobro jutru punce,
Obayifo kako si pa ti? a je vse uredu. . user posted image  še ni, a ne? No upam da je nebo in da boš končno zagledala zasluženi user posted image

dobro jutro vsem
pr nas smo malo nervozni... moj user posted image me je včeraj nahecal, da sem lulala na tisti 'tazgodnji' test, ki naj bi pokazal še preden ti user posted image zamuja. pa ni blo nič... me je pa že nekaj zvijalo, kot da se bo ravnokar ulilo..
nič, počakat bo treba še kakšen dan. user posted image bi morala prit danes, je 15.dan po stopki. in če je ne bo, bomo jutri al pa pojutrišnjem spet lulali :)

lenna user posted image za injekcijo
ne vem sicer, kako je pri nas, menda počakaš en cikel in potem greš ponovno. jaz sem šla na 2.IUI takoj naslednji mesec, nič pavze. stopko dobiš, ko so folikli dovolj veliki (tam nekje 18mm), kdaj pa to je, je odvisno od tvoje reakcije, pri meni je okoli 12. dne

vsem lep pozdrav in veliko uspeha

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 231
1.10.2008 9:17:36   
boob
tazgodnji test ?? kateri pa je to, kok prej pa naj bi ga lahk delal. , . .

Obayifo resnično ti želim da user posted image nebi   bilo in da bi bil ++++++

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 232
1.10.2008 9:23:48   
obayifo
v muellerju se dobi viola, lahko ga delaš kake 3 dni prej, preden ti zamuja... (sta dva, vijolični, ko ti zamuja in roza za prej)
ampak jaz ne vem, če je res kaj na tem.. smo pač probal
če user posted image ne  bo, bom šla v petek verjetno kar kri dat

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 233
1.10.2008 9:25:23   
kimsy
Lenna- men je Drobnič reku, da ti takoj ponovijo postopek, če ne rata, že naslednji mesec. Sam pr teb ne bo potrebe, boš vidla! user posted image
Drugač pa je men Drobnič zakon. Jst nisem na noben postopek čakala več kot dva mesca, takoj me da naprej, sam sama zavlačujem, ker kar upam da bo! Drugač sem pa full optimistična in vrjamem, da bom mela enkrat vsaj dva user posted image , sam še ne vem kdaj, pa kako!user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 234
1.10.2008 11:04:27   
lenna
Sam pr teb ne bo potrebe, boš vidla!

Kimsy, kako že oravijo: Iz tvojih ust v božja ušesa. user posted image  
Da bi le uslišal vse nas

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 235
1.10.2008 17:54:51   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy
Drugač pa je men Drobnič zakon. Jst nisem na noben postopek čakala več kot dva mesca, takoj me da naprej...

...enako tud pri meni...trikrat hura za Drobniča...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 236
3.10.2008 10:31:28   
lenna
punce, kje ste... da ne bo tema zamrla. Verjetno je krivo slabo vreme, pa se nobeni ničesar ne da. user posted image  pa bo boljše

Je kje kaj novega? Pri meni ničesar, razen da sem bila včeraj štorasta pri pikanju. Se mi je kar pokazala kaplica krvi, mi ni jasno zakaj in kaj sem naredila drugače kot prejuser posted image

Obayifo, kako je s tabo? Nisem ničesar zasledila. Upam da bomo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 237
3.10.2008 10:38:41   
boob
Dan punce. .
jst sm dans čist user posted image  . . mislim da prihaja user posted image . . . .ahhhhhhhhh. . . .

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 238
3.10.2008 11:30:15   
kimsy
boob! Men tud prihaja user posted image , že vse boli, trebuh k balon. Pa čakam 5, 6 dni pa nč in ko že mislm, da ne bo nč, se ulije! user posted image  brezveze...

lenna- mogoče si si dala injekcijo preveč postrani ven in si mal opraskala kožo. Se zgodi. Kdaj se pa nehaš pikat? Pa kdaj maš kšn UZ? Jst grem drug tedn na odvzem krvi-za test hormonov, pol pa mam čist vse izvide, se mi zdi.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 239
3.10.2008 12:07:04   
lenna
Kimsy, Boob, mi je tako hudo, ko slišim da prihajauser posted image

Prvi UZ imam v nedeljo, kako bo pa naprej, še ne vem. Pa tudi pozabila sem vprašat, koliko časa se bom špikala. Me skrbi, da mi bo zmanjkalo Gonalauser posted image

Dosedaj nisem še nič občutila, da bi blo kaj drugač, kot prejšnje mesece. Mogoče bom pa tokrat čutila, kdaj bo O. Tudi ko sem bla na Klomifenu nisem imela kakšnih posebnih znakov. Če se ne bi na UZ vidlo, bi mislila da nisem odreagirala.

Kako ste pa ve doživljale to, se kaj čuti,.... 

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 240
3.10.2008 12:28:15   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: lenna
Obayifo, kako je s tabo? Nisem ničesar zasledila. Upam da bomo user posted image user posted image user posted image

ne bomo, žal user posted image
bhcg negativen, mam pa spet visok fsh, tako da zdaj ne vem, kako naprej...

bodite druge bolj uspešne!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 241
3.10.2008 17:43:40   
boob
user posted image user posted image user posted image   . .pa kako ne. . user posted image  

kako pa zdej za naprej?

ne obupat, enkrat mora bit. .

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 242
4.10.2008 12:54:46   
lenna
Obayifo, mi je prav hudo da ni uspelo. user posted image user posted image zaze.
Kar pogumno naprej v nove boje in ZMAGO

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 243
4.10.2008 14:19:03   
kitka1
Mene je pa čisto prehitela user posted image . Za cel teden :) V četrtek mi je že čisto padla temperatura, pa nisem bila čisto prepričana, če je bilo vse ok pri merjenju (ker zraven ponavadi zaspim). Pa je bila v petek tudi nizka, na wc-ju  pa... menstra. Očitno je bilo ta mesec vse malo na glavo, ker nisem jedla nobenih tablet. Hormoni so vzeli stvar v svoje roke.

No, potem je bila pa akcija. Zjutraj kličem v 105, ob 12h norim v Lj. (sestra je rekla, da me bo počakala - res je prijazna). In dobim gonal. Špikati se začnem jutri, prvi UZ imam pa v soboto.

Lenna, običajno se gonal jemlje od 2. do 7. dneva cilusa, torej 6x. Lahko je pri tebi drugače - preveri na listu, ki ti ga je izpolnila sestra in s katerim moraš na UZ. Jaz imam dozo 1,5 ampule ali 112,5 i.e. V mojem peresniku je 900 i.e. zdravila, kar pomeni, da mi ga bo ostalo še za dvakrat. Običajno je prva doza gonala od 75 do 150 i.e. - če je pri tebi tako, ga imaš dovolj. Sicer pa... si danes imela UZ, če se ne motim? Potem verjetno že vse veš :) Sporoči, kako je bilo. Držim pesti.

Jaz sem na gonal dobro odreagirala (5 foliklov, trije dovolj veliki za ovuliranje), tudi plodno sluz sem imela po stop injekciji. Vendar pa mi je po ovulaciji (to je bil čisto navaden stimuliran ciklus) temperatura narasla v nekaj dneh in takoj padla - drugi del ciklusa je bil dolg le 10 dni. Zdaj bom kar prosila še za dabroston, da se ne bo zgodba ponovila.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 244
6.10.2008 7:59:04   
lenna
Za dobro jutro vam pošiljam kavico..

Včeraj sem imela prvi UZ. Rezultat 1 folikel velik 15 mm ter malo število zelooo drobnih. Ni najbolje kajne.user posted image  Sem kar malo žalostna. Še dva dni se špikam, potem pa spet UZ.
UZ sem imela 9. dan; pri ostalih sem zasledila da gredo že 8.dan.

< Sporočilo je popravil lenna -- 6.10.2008 8:00:30 >

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 245
6.10.2008 8:01:44   
lenna
Sem prilepila še slikico kave, pa ni uspelo; zgleda da ne znamuser posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 246
6.10.2008 9:04:32   
kimsy
lenna-sej boš vidla, da bo, sam ne obupat! Jst FULL držim pesti! Tok ti prvoščm. Teb in vsem ostalim...
Mene pa spet nekaj zanima. A če dobiš user posted image  v nedeljo, a tud normalno polkličeš, al greš po "material" že prej? Jst jo skor vedno dobim za vikend, sam da sem ta mesec dobila z enotednsko zamudo. Ne rabm razlagat, da sem bla že vesela in prepričana v...

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 247
6.10.2008 9:51:55   
lenna
Kimsy, hvala za vzpodbudo.
Predlagam ti, da kar pokličeš in poveš kdaj pričakuješ M; in boš lahko šla po zdravila - vsak dan od 9-13 ure.
Jaz sem joo tud pričakovala v soboto, pošta je prišla v sredo, po zdravila sem šla že naslednji dan. Sem imela kar srečo, da meuser posted image ni prehitela, drugače bi zamudila cel mesec.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 248
6.10.2008 19:00:46   
kittyy
zivjo punce,spet se vam mal javlam.tud jst sem u soboto dobilauser posted image .
sem se dons slabe volje,ampak zdej ze komaj cakam na posto,mislim da se ena od vas tudi,ce se ne motim.me mal firbec matra kera bo z mano v postopku da bomo mal pesti drzal.drugace pa za vse druge navijam,da bo cimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
bi blo ful dobr da bi za miklavza zvedle dobro novicko,a neuser posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 249
6.10.2008 19:11:50   
boob
kittyy . .jst jst sm tista, kiti bo družbo delala. . . in mislim da bova kar skupi se špikale, jst sm tud v soboto oz nedeljo dobila user posted image . . tako da bova naslednji mesec skupi. . Iz kje pa si, če ni skrivnost?

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Moda

Tiste, ki ste močnejše postave... Se vam zdi, da je dovolj izbire oblačil v trgovinah?

Da, a je predrago (19%)

Ne, oblačila niso lepa (29%)

Manjka takšne izbire (40%)

Da, vsega je dovolj (12%)

Število vseh glasov: 3592

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!