|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
7.10.2008 9:27:03   
kimsy
boob in kittyy! Jst tud še čakam, mi je sestra rekla, da sem si sama kriva, ker nisem pršla še na test hormonov. Grem v četrtek, pol mam pa vse. lahko bi šla že prejšni mesec, ko sem dobila pošto, pa kar nekaj odlašam in upam, da ta mesec pa bo. Je pa fora, da sem jst tud user posted image  dobila v nedeljo. Z enotednsko zamudo! Kaj vse psiha dela... Hudo!

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 251
7.10.2008 9:53:32   
boob
no super . . pol smo kr tri na enkrat :)    bo imeu miklavž vsaj kaj za delatuser posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 252
7.10.2008 10:22:29   
kimsy
In če Miklavž zarad obilice dela ne uspe, nam še vedno ostaneta božiček in dedek mraz! user posted image  Tok da en bo ziher radodaren! user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 253
7.10.2008 11:31:54   
boob
drgač jim pa vrat zavijemo. . vsaka enmu user posted image user posted image user posted image

joooj sm žleht, nč mi ne bodo prnesli

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 254
7.10.2008 11:57:06   
lenna
In če Miklavž zarad obilice dela ne uspe, nam še vedno ostaneta božiček in dedek mraz! Tok da en bo ziher radodaren!

se tudi jaz podpišem pod to; čeprav upam da bom že v tem mesecu zagledalauser posted image user posted image
Sem bila danes zopet na UZ, danes moram dobiti stopko; v četrtek pa AKCIJA
Me že zdaj zvija po trebuhuuser posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 255
7.10.2008 12:09:01   
boob
A dva dni prej dobiš stopko. . . držimo pesti da bo vse uredi. . in da ti nebo treba čakat miklavža oz dedkamraza. . .

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 256
7.10.2008 12:28:40   
kimsy
lenna! Ti boš že ta mesec zagledalauser posted image  user posted image . Ker miklavža me čakamo, da ne bo pol preveč zaseden si ti na vrsti že zdaj! user posted image  
kaj pa so ti rekli na UZ? Jst bom full stiskala pesti v četrtek, pa pol še 17 dni, da končno vidmo te user posted image  user posted image .

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 257
7.10.2008 13:15:59   
lenna
Ko se b le uresničile napovedi. Pa tudi želim vsem vam, da Miklavž tokrat res prinese tisto pravo darilouser posted image

Stopko dobim danes, pa še sama si je ne bom dala, ampak se moram pri nas v dežurni zglasit ob 24-ih. Le kje so našli to uro:( Takrat že spim. user posted image  Še k sreči mi ni potrebno v Lj hodit.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 258
7.10.2008 17:30:13   
boob
oo hudiča. . ja kje so pa to uro najdli. . . mogoče te hočejo že zdej pripravit na to da neboš mogla spat ponoči oz boš mogla ustajat ko bo user posted image  . .. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 259
7.10.2008 19:09:42   
Fargesia
stopka za IUI se vedno takrat da, da ne zamudijo O...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 260
7.10.2008 19:23:20   
boob
a ponoči se jo da???

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 261
7.10.2008 19:46:16   
kitka1
Meni jo je nazadnje dala kar sestra zjutraj po ultrazvoku. Ampak očitno se odločajo različno glede na situacijo.

Lenna, kako pa časovno poteka IUI? So ti kaj povedali, kdaj prideš, koliko časa si tam... Rada bi vedela, da si organiziram bolniško oziroma nadomeščanje.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 262
7.10.2008 19:48:49   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: boob

a ponoči se jo da???

ja, vedno ob 24h. ker pol maš čez dva dni IUI. in imajo tako časnovno natempirano, da te O ne prehiti

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 263
7.10.2008 19:49:56   
Fargesia
kitka, a to na GKLJ?

jaz je prvič niti nisem dobila, ker te preverijo  z LH testom (če je O blizu) in ker je bil pozitiven, sploh nisem stopke dobila, ampak sem imela naslednji dan IUI

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 264
7.10.2008 19:56:17   
kimsy
zakaj pa si stopke ne moreš dat sam? A jo apliciraš kako drugaće oz. kam drugam kot v trbuh?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 265
7.10.2008 20:01:45   
Fargesia
kimsy, lahko si jo sama daš. nekak še rajši vidijo. moraš si jo dat v mišico...rama, trebuh, rit..

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 266
7.10.2008 20:06:14   
kimsy
Se mi je zdelo. Sam v mišico si jo sam daš mal težje, sam ni blema, sem MS, sam ne opravlam tega biznisa. Ampak kar se more ni težko... Pa čeprov bo user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 267
7.10.2008 20:11:36   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 268
7.10.2008 20:17:16   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: boob

no super . . pol smo kr tri na enkrat :)    bo imeu miklavž vsaj kaj za delatuser posted image user posted image

tud jaz sem kandidatka za miklavževo darilo..user posted image ...čakam na pošto za IUI....se kateri približno sanja, kdaj jo naj pričakujemo????

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 269
7.10.2008 20:21:02   
Fargesia
pomoje v naslednjem tednu.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 270
7.10.2008 20:36:24   
lenna
Joj kolk se dogaja, če nisem pol dneva gor. Pohvalno,
Glede stopke sem komentirala, da sem mislila da si jo tudi lahko sama dam, pa je rekla da to pa ne gre takouser posted image  . Mogoče zato, ker je pri meni prvič. Bo pa inekcija v *tazadno*
Dons bom mogla kar vztrajat do 11.30, čene me ne bo s pojstle za spravt, ha ha ha

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 271
7.10.2008 20:46:41   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

pomoje v naslednjem tednu.

...iz tvojih ust v ušesa doktorjev na konziliju....user posted image user posted image user posted image ....se pravi, da bi bila pri meni akcija že ta mesec. user posted image Fargi, to pa pomeni, da ne bova skupaj razturavale leonišča....user posted image ...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 272
7.10.2008 20:54:14   
lenna
Neela, čim prej tem bolje. Saj veš, da je  mesec takoj naokrog, pa drug, pa tretji...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 273
7.10.2008 21:26:19   
kittyy
zivjo punce,joj kolk enih novih stvari,upam da si bom vsaj pol zapomnila.ja boob jst sem iz kranja,kaj pa ti
oz a je se katera blizu?
a pol ko gres prvic po zdravila,pa do iui traja en teden,oz sklepam da bo treba it ene 4x v lj,al kako? morda katera ve?

vsem bodocim mamicam posiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 274
7.10.2008 21:54:06   
lenna
Pri meni bo od dneva, ko sem šla po zdravila, pa do samega postopka IUI minilo natanko 14 dni. 1 krat sem šla po zdravila, 2x na UZ, v četrtek pa na sam postopek IUI. Mislim da me čaka vsaj še en obisk v Lj.
Št. UZ pa je pomoje odvisno od posameznice kako odreagira na zdravila.

Danes smo bile na UZ kar 4 ki imamo v četrtek postopek. Ko bi nam le uspelouser posted image

Kitty, jaz sem vsak dan v Kr- služba 

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Otroci
пеперутка16

Koliko otrok imaš?

0 (21%)

1 (39%)

2 (24%)

3 (6%)

več kot 3 (9%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!