|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
9.10.2008 18:36:39   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: boob

a res. . no še neki novega user posted image   do druzga mesca ko mene čaka to, bom pa že vedla kej user posted image
Hvala tistim puncam ki imate živce da odgovorite na vsa uprašanja, čeprav še kako ''neumna''

to pa res niso neumna vprašanja...o katerih drugih vprašanjih bi se pa dalo razpredat...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 301
9.10.2008 19:32:04   
lenna
Drugo stopko se dobi v podporo morebitni nosečnosti. Jest jo morem dobit v torek, se pravi 5-6 dan..še sreča da je lahko kadarkoli čez dan, da ne bo treba še enkrat opolnoči v dežurno laufat.
Danes je opravlja IUI dr. Vogler, ki pa ni moj G. Verjetno so razporejeni čez cel tedn, tako da je odvisn na koga naletiš. Če maš srečo , na svojga. Gotovo pa ni bistvo kdo ti dela, saj se samo vbrizga not.    

Mene sicer ni bolelo, sem pa imela tk neprijetn občutk, ko ti tist not porine. Se kar nism mogla sprostit.user posted image user posted image Sem bla vsa napeta, ha ha. 
Če cez 17 (25.10.) dni še ne bom dobilauser posted image  moram it na odvzem krvi, da vidijo a je a niuser posted image . Ker pa bo ravno vikend bom šla verjetno že v petek, 24. Bo že do takrat težko zdržat. 

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 302
9.10.2008 19:37:47   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

lennauser posted image user posted image user posted image user posted image ...superca! zdaj pa dolgih 17.dni...pravijo da test prav počaže 15.dan pi IUI...a stopko boš dobila čez en teden?

Dons sem si že kupila teste, da bom jest to kar že prej preverla. Upam da ne bomuser posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 303
9.10.2008 20:57:41   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lenna

Drugo stopko se dobi v podporo morebitni nosečnosti. Jest jo morem dobit v torek, se pravi 5-6 dan..še sreča da je lahko kadarkoli čez dan, da ne bo treba še enkrat opolnoči v dežurno laufat.
Danes je opravlja IUI dr. Vogler, ki pa ni moj G. Verjetno so razporejeni čez cel tedn, tako da je odvisn na koga naletiš. Če maš srečo , na svojga. Gotovo pa ni bistvo kdo ti dela, saj se samo vbrizga not.   

iiii, on je moj G! men je pa dr. Drobnič delal.

jaz nisem noebenega testa doma delala...sem šla na 16.dan na odvzem krvi, pol sem pa za spomin naredila čez kak teden doma CB.pa da sem sploh videla kako izgleda ta famozni plusek

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 9.10.2008 20:58:04 >

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 304
10.10.2008 7:36:22   
boob
Dobro jutro,

dr. Vogler je pa meni delal HSG in je bil ful uredu.
lenna tebi pa želim čim več mirnih dni user posted image  , pa čim več zaposlitve da neboš misnla tok da to in da bo vse ok.

Joooj komi čakam da gre ta mesec okol in da dobim user posted image , še nikol si nisem tok želela da bi jo čim prej dobila user posted image user posted image user posted image

Fargesia oprosti k sprašujem, nism nič brala za nazaj, a ti si v pričakovanju user posted image  al že imaš kašnega škrata doma. . . pa predvidevam da si tudi bila na IUI. . a je v prvo uspelo.. .

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 305
10.10.2008 11:44:43   
lenna

Dobro jutro,

dr. Vogler je pa meni delal HSG in je bil ful uredu.
lenna tebi pa želim čim več mirnih dni user posted image  , pa čim več zaposlitve da neboš misnla tok da to in da bo vse ok.

Sem že danes vsa zgublena pa ne vem kje se me glava drži - ne vem kaj bo šele naslednjih 14 dni!!!??

Bomo kar vse nestrpne nasledne dni kajne. Jest čakam na rezultat, ve pa na pošto. O, da bi hitro minilo.
Vsaj za vikend lepo obetauser posted image user posted image , in bo kaj za počet -  da misli drugam usmerilo.

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 306
10.10.2008 12:08:14   
boob
lenna dej mi še to povej, . . kaj je pa kej z user posted image , a se lahk normalno al mora bit kej pavze umes user posted image

ja ta dva tedna bo pa kar pestro. . . živčno user posted image

jst sm že učeri mojmu 'težila' kdaj bo pošta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 307
10.10.2008 14:17:50   
kimsy
ojla!
boob - pošta bo cca čez 14 dni. Drug tedn se sestanejo, pol pa okol 20. začnejo pošiljat. Vsaj tok mi je včeraj rekla!
fargesia, sori, k je men tud informacija ušla, a ti si že v veselem pričakovanju?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 308
10.10.2008 17:30:38   
Fargesia
hmmm, glede pričakovanja...žal sem morala it 3 dni pred svojim rd na abrazijo v 9.tednu... tak da čakam na drugo in še potem tretjo M po abraziji in potem spet na IUI...me pa M heca, ker sem zadnjo imela 18.8. in zdej sem na lastno roko jemala dabroston in danes zvečer vzamem zadnjo tabletko, pol pa čakam to tečko.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 309
10.10.2008 19:00:24   
kimsy
fargesia, prov žalostno je to slišat. Upam, da kmal dobiš user posted image . Sam po moje te heca zarad živcev. Men zadnje čase tud skoz nekaj zaostaja. Pa bol se trudm, da ne mislm o tem, bol mislm. Isto pr seksu. Skoz sama seb govorim, da ne bova sam zato, da bi bla noseča, ampak na koncu vseeno vedno rečem, upam, da dobiva juniorja. Sama seb se že zdim tečna,. sam ne morem si pomagat. To je za znort...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 310
10.10.2008 19:03:37   
Fargesia
ne verjamem da bi  mi zarad živcev zaostajala...problem so moji jajčniki...

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 311
10.10.2008 20:55:26   
neela
Fargi čaka mene....user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 312
10.10.2008 21:09:36   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Fargi čaka mene....user posted image user posted image user posted image ...

ti me boš prehitela. ker pol moram še eno dobit!!!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 313
10.10.2008 21:17:55   
lenna

lenna dej mi še to povej, . . kaj je pa kej z user posted image , a se lahk normalno al mora bit kej pavze umes user posted image

Boob, nihče ni rekel da ne bi smela, pa tudi ne , da bi morala. Mislim da lahko, saj gre v bistvu pri tem samo za 'malo dugačen izliv''user posted image user posted image

Fargesia, mi je prav hudo zate.user posted image user posted image  Smem vprašat, ali je bil to tvoj prvi IUI?

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 314
10.10.2008 21:21:19   
Fargesia
Lenna, ja moj prvi IUI je bil. s klomifenom. in naslednjega imam spet s klomifenom.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 315
10.10.2008 21:45:53   
lenna
Fargesia user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 316
10.10.2008 21:47:03   
Fargesia
iiii, lenna, hvala!!!!

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 317
10.10.2008 21:53:33   
kitka1
Lenna, prej si omenila, da si si kupila teste... Pa sem se spomnila, da mi je takrat, ko sem že bila na gonalu in sem potem dobila stopko, sestra rekla, da je zaradi tega (torej injekcije HCG) lahko rezultat nosečniškega testa lažno pozitiven, saj meri ravno ta hromon. Torej... Nikar ne delaj testa, ampak zdrži do datuma in takoj na krvni test. Ta pa pokaže 'po resnici'. user posted image Držim pesti.

Jaz grem jutri zjutraj na UZ. Upam, da so folikli pridno rasli te dni...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 318
10.10.2008 21:54:59   
Fargesia
ja kitka, jaz ravno zaradi stopke nisem test delala dom. sem čakal na krvnega.

držim pesti za jutrišnji UZ!!!

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 319
11.10.2008 9:07:43   
neela
Dobro jutro!!!!

kitka - kako kaže??? Si zlata koklja z veliko foliklčki???? user posted image Držim pesti!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 320
11.10.2008 14:12:20   
kitka1
Ni bilo kaj pretresljivega. V vsakem jajčniku en večji folikel (14mm) in več manjših. Nazadnje, ko sem jemala gonal, je bilo po šestih dneh terapije 5 foliklov večjih od 14mm. Tako da do ponedeljka nadaljujem s stimulacijo, v pon. zjutraj pa spet na UZ. Verjetno bo potem v sredo IUI. Bomo videli.

< Sporočilo je popravil kitka1 -- 11.10.2008 14:13:45 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.10.2008 14:46:28   
Fargesia
kitka, za zanositev itak potrebuješ samo eno jajčece!!!le optimistično naprej!!!!

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 322
11.10.2008 18:52:40   
lenna
Punce, hvala za nesvet glede testa.user posted image user posted image Si res ne predstavljam kako bil blo, če bi test pokazal +, izvid krvi ne. Razočaranje bi bilo prevelikouser posted image ... Me ni nihče posvaril da bi lahko prišla do razlićnih rezultatov...testa zagotovo ne bom delala.

Kitka, jaz sem tud imela samo 1 večji folikel in malo manjših. Pa je zrastel iz 14 na 20 in je bil dr. zelo zadovoljen.
Kot je že Fargesial omenila, potrebuješ samo eno jajčece.

Srečno

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 323
12.10.2008 13:11:36   
kitka1
Hvala punce za spodbudo... Saj to vem, da potrebujem samo enega :) Vendar sem vseeno pričakovala več glede na ciklus z gonalom pred parimi meseci... Očitno je vsak ciklus poglavje zase. Bogsigavedi kaj vse vpliva na to.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 324
13.10.2008 8:01:15   
lenna
Dobro jutro vsem.
Upam da ste preživele lep vikend in ste ga izkoristile maksimalno. Jaz sem ga 100%, vprašanje je kdaj bo spet tako lepooo.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......