|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IUI
13.10.2008 8:28:04   
kimsy
Dobro jutro!
Jst sem ta vikend uživala 100/h. Z mojim sva bla na morju in sva začela z novo taktiko. 4 dan ciklusa vsak drugi dan v akcijo! To mi je predlagal en urolog, k je imel iste probleme k me. Ker jst še kar upam, da bom noseča še pred IUI. user posted image  Sm optimist!
Kitka, jst tud držim pesti in res je, EDEN je dovolj! lenna, kok pa ti? Sej sam še mal, pa bomo 25.

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 326
13.10.2008 10:40:59   
lenna
Kje pa ste danes vse??? Vas je vikend in lepo vreme čisto izmučilo, kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Nekatere ste že prave ekspertke in me zanima, ali se po dobrih 4 dneh IUI že lahko kaj napove. Namreč včeraj in tudi danes me prsa bolijo, povečal se mi je izcedek.. Saj vem, neučakana sem, in vsaki stvari pripusujem že morebitno nosečnost. Ah, kej bo šele 25-ga.
Mam občutek, da je oktober moj mesec. user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 327
13.10.2008 13:32:40   
boob
ojlaaa punce. .

sam tok da vas pozdravim. . jst mam tooooookkk dela danes, da se mi kar mal user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 328
13.10.2008 21:53:02   
kitka1
Punce, to je to. Sem pridelala kar nekaj foliklov: 18. 17, 13 in 14 mm. Endometrij je 8 mm, kar je ok. In danes ob polnoči dobim injekcijo HCG. Upam, da mi jo bo svakinja lepo dala :) V sredo pa akcija.

Lenna, upam, da nama uspe... Meni glede na službo ta mesec res najbolj odgovarja. Zato sva pred dvemi leti vsa optimistična za prvi mesec delanja otročka izbrala ravno oktober. Ampak to kmalu ni bilo več važno...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 329
14.10.2008 10:22:33   
boob
kitka1 in lenna vidve morata ta mesec. . . !!!! . . drugi mesec smo pa me na vrsti, a ne?

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 330
14.10.2008 12:32:59   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: boob

kitka1 in lenna vidve morata ta mesec. . . !!!! . . drugi mesec smo pa me na vrsti, a ne?

se strinjam, drug mesec pa me!!!  user posted image

kitka user posted image za folikle

lenna saj bo, tut 25. bo hitr tle....držim pesti

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 331
14.10.2008 17:28:01   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: kitka1

Punce, to je to. Sem pridelala kar nekaj foliklov: 18. 17, 13 in 14 mm. Endometrij je 8 mm, kar je ok. In danes ob polnoči dobim injekcijo HCG. Upam, da mi jo bo svakinja lepo dala :) V sredo pa akcija.

Lenna, upam, da nama uspe... Meni glede na službo ta mesec res najbolj odgovarja. Zato sva pred dvemi leti vsa optimistična za prvi mesec delanja otročka izbrala ravno oktober. Ampak to kmalu ni bilo več važno...

user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo za tako lepe in velike folikle!!!user posted image user posted image user posted image  Navijam da vama z Lenno uspe!!!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 332
14.10.2008 19:19:00   
obayifo
oktavija user posted image  pa si se spet malo oglasila!
kako je zdaj z vama?
bomo kaj kmalu držali pesti?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 333
15.10.2008 7:44:04   
boob
Dobro jutrooo punce,

kako smo?

obayifo kako pa stabo kej, a je kej novega?

lenna kitka kako je , počutje?

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 334
15.10.2008 8:00:02   
lenna
Jutro punceuser posted image

Še vedno imam občutek, da je to moj mesec. Z mojim telesom se nekaj dogaja, in upam da je to user posted image . Prsa me bolijo že  4 dan, špika me v spodnjem delu trebuha.
D ne govorimo o psihi, sde mi že karuser posted image . Še 10 dni pa bo rezultat znan.

Kitka1, dobro opravi danesuser posted image user posted image

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 335
15.10.2008 8:19:45   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

oktavija user posted image  pa si se spet malo oglasila!
kako je zdaj z vama?
bomo kaj kmalu držali pesti?

Lubika mojauser posted image user posted image , kaj ti tudi misliš name!!!
Hvalauser posted image user posted image user posted image

No ja pri nama nič novega, on se za nekaj dni poboljša, potem pa udari spet po starem, očitno se nikoli ne b spremenil.... user posted image user posted image  No jaz sem se oločila kaj bom naredila, vendar še vedno potrebujem nekaj časa da se vse stvari uredijo... Žal pa verjetno ne boste tako kmalu držali pestke zame....user posted image

Bom pa jaz zato toliko bolj držala za vas in se tudi veselila z vami!!!user posted image user posted image user posted image  Ostajam vaša zvesta navijačica, zato kar hitro v postopke!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 336
15.10.2008 16:10:00   
kitka1
Punce, hvala, ker držite pesti.

Postopek je za nama, vse super... Malo naju je skrbelo, kako bo s plavalčki, ker se že dva dni kuhajo na vročini zaradi prehlada user posted image . Ampak so bili zelo dobri - tako je rekla sestra Renata. Potem sva se šla pa malo razvajat ob Zbiljsko jezero - na ležalnike na sončku...

Oktavija, stvari so se še zmeraj uredile... Upam, da bo vse ok.

Lenna, dobri znaki. To je to. Upam, da jih bom jaz tudi imela... user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 337
15.10.2008 20:27:50   
neela
Dajmo kitka, dajmo lenna!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa že 'brojimo sitno', kajne kimsy in kittyy!!!

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 338
15.10.2008 20:33:25   
neela
user posted image SEZNAM BORK ZA user posted image  S POMOČJO IUI:user posted image

• Obayifo - 2. IUI - Graz - test ????
  • Daga11 - čaka na 2. IUI - MB
  • Fargesia (26) - čaka na 2. IUI - LJ (dr. Vogler)
  • Beba75 (33) - 1. IUI - MB
  • boob (28) - 1. IUI - LJ (dr. Požlep)
  • kitka1 (31) - 1. IUI: v postopku - LJ (dr. Pintar)
  • lenna (27) - 1. IUI: v postopku - LJ (dr. Zorn)
  • neela (31) - 1. IUI: čaka na pošto - LJ (dr. Drobnič)
  • kittyy (25) - 1. IUI: čaka na pošto - LJ (dr. Tomaževič)
  • kimsy (28) - 1. IUI: čaka na pošto - LJ (dr. Drobnič)
user posted image user posted image   user posted image   user posted image     user posted image user posted image

user posted image
          NAVIJAČICE:
  • crvicek
  • miska73
  • lučka25
  • oktavija
user posted image

Malo sem ga posodobila, tale naš seznamček... če sem pa kaj spustila pa me opozorite prosim. user posted image
Oktavija, upam, da nisi jezna, da si z veseljem sprejeta med lušne navijačice...

< Sporočilo je popravil neela -- 15.10.2008 20:34:56 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 339
16.10.2008 8:15:57   
lenna
user posted image user posted image za nov seznamčekuser posted image user posted image

Kitka, zdaj bo pa nekaj dooolgih dni do konca meseca, kajne? Jest mam še dober teden, pa  bo.
Kateri dr. je bil včeraj na sporedu? Koliko vas je pa bilo?

Kaj pa ostale, ste že dobile pošto?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 340
16.10.2008 10:08:47   
obayifo
oj, na žalost me lahko date med navijačke, test je bil en debel -
upam pa, da gremo v 3. IUI že naslednji mesec

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 341
16.10.2008 11:36:54   
lenna
obayifo, mi je prav žal da ni uspelo.user posted image user posted image  zate in z novim optimizmom naprej.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 342
16.10.2008 12:42:59   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: obayifo

oj, na žalost me lahko date med navijačke, test je bil en debel -
upam pa, da gremo v 3. IUI že naslednji mesec

Lubika moja žal mi je!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 343
16.10.2008 13:22:24   
kitka1
Obayifo, user posted image . Ti se kar zagrebi takoj za še en poskus...

Meni je sestra Renata rekla, da naslednji mesec lahko takoj ponovimo še enkrat isto terapijo in postopek, potem pa naprej po posvetu z ginekologinjo. Ampak upam, da ne bo treba... Sva že zbirala imena :)

Včeraj je delala dr. Bokalova. Je bilo vse tako hitro, ker se ji je malo mudilo, da niti nisem videla, ali je imela še kakšno. Mogoče je bila katera še za menoj, pred menoj po moje ni bilo nobene.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 344
16.10.2008 18:01:48   
neela
kittyy in kimsy in še kakšna, ki čaka na pošto v oktobru...danes sem klicala v s. 105, kjer mi je sestra rekla, da ravno pripravlja kuverte z odgovori!!! Se pravi, da jutri ali najkasneje v ponedeljek dobimo pošto!!! JUPIIIII....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 345
16.10.2008 20:36:54   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: kitka1

Obayifo, user posted image . Ti se kar zagrebi takoj za še en poskus...

sej bo treba, Reš decembra ne dela, tako da mormo kr novembra vse zrihtat :)

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 346
17.10.2008 7:18:50   
boob
IZVIRNO SPOROČILO: neela

kittyy in kimsy in še kakšna, ki čaka na pošto v oktobru...danes sem klicala v s. 105, kjer mi je sestra rekla, da ravno pripravlja kuverte z odgovori!!! Se pravi, da jutri ali najkasneje v ponedeljek dobimo pošto!!! JUPIIIII....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro jutro,

jst tudi, jst tudi, jst tudi . . . čakam na pošto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 347
17.10.2008 15:57:03   
kimsy
Ojla! Sam da vas pozdravm. Mam tako gužvo ta tedn v službi da je za znoret!!!

Mam pa spet eno vprašanje! A katera, ki čaka na IUI jemlje folno kislino al ne? Jst ne več, ker sem jo že prej tok časa, pa ni blo nč, da sem nehala, zdaj sem pa čist pozabila... Katastrofa!

Vsem želim lep, sončen vikend, pa velikouser posted image .

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 348
17.10.2008 20:12:06   
kitka1
Kimsy, jaz jo jemljem že dve leti in pol - po navodilu ginekologinje, seveda. Imam pa folacin in jem 10x večjo dozo, kot je npr. v tifolu. Kakšen dan sicer pozabim, načeloma pa vsak dan.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 349
17.10.2008 20:40:53   
obayifo
kimsy, jaz jemljem centramed mami, pa bolj zato, ker ima še druge 'dodatke'. mogoče bom 'prešaltala', ko nam bo ratalo

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......