bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Bamby , Mlavla , evo sem dobila zs od ene gospe , Če vas zanimajo copatke .... http://manuela1978.moj-album.com/ Pa še gdaj reci da imam samogovore elma, super za link. Kako se pa pride do kontakta s to gospo? Naša Anaja ima dolgo nogico 10.5 cm in so ji zdaj št. 17 čist prav. mlavla in februarka, vajinima deklicama čestitke za pol tortice !!! janey, je bila pa Jakcu tvoja puzzle kocka očitno fajn všeč. Jo je kar konkretno napadel ! IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kot vidim po večini vse solite hrano za vaše sama sem bila namreč opozorjena,da se hrane do enega leta ne soli in ne sladka..zdej sem pa mal zmedena Jaz jo zaenkrat tudi še ne solim. Solim pa malo edino takrat, ko vodo potem odlijem in redčim z aptamilom (npr. pire krompir). Bom pa malo soli vseeno začela dodajat že pred 1. letom, ker takrat bo veliko stvari jedla že takih, kot jih jemo mi (zelenjavna mineštra, juha, fižolova juha, pire krompir...) O, katka, tebe pa dolgo ni bilo na vdiiku. Sem te spet pogrešala, saj samevam med temi mladenkami . Pridi kaj bolj pogosto na čvek. Zvwečer ponavadi postane zanimivo, ko grejo otroci že spat! Jaz sem pa danes izvedela za Anajin izvid, da je pozitiven. Torej gre res za uroinfekt. V urinu so ji našli bakterijo, zdaj so dali naprej v LJ na preizkave, da ugotovijo za katero bakterijo gre in takrat bo prav gotovo dobila ustrezen antibiotik. Upam samo, da ga bo hotela jest, ker drugače nama infekcijska za kakšen teden ne odfali. V torek izvem za izvid. S Timom sva pa tudi šla danes v vrtec, da sem tudi sama malo spoznala, kaj in s kom se bo naš poba družil. Sprva sem bila z njim kakšno uro, potem sem šla za eno uro domov in ga šla ponovno iskat. Mulcu se ni zdelo še iti domov, ampak njegova ura je bila končana, ker so imeli otroci potem kosilo. Je bil tako lačen, da je komaj dočakal kosilo, pa žejen tudi. Je zjutraj normalno zajtrkoval, v vrtcu je pa že dobil sadje in čaj za malico. Je pa pojedel le pol banane, ki jo doma mimogrede celo zmaže, vprašal pa tudi ni, če bi lahko dobil še. Se bo že navadil, saj je bil danes prvič. Pa banano si je moral sam olupit. Je ful fehtal vzgojiteljico, če mu jo olupi, pa ni hotela, sam si je pa bal roke umazat . Ker ni šlo drugače, se je moral sam potrudit in jo olupiti ! Doma smo mu pa vse prepedenali, da se ne bi slučajno kaj pretegnil !
|