|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
29.8.2008 11:30:37   
mlavla
nič šibam dat kruh pečt..sem se po sto letih spravla kruh pečt in tro tistega brez gnetenja ..upam, da mi rata..
pa če mi bo uspelo imam v planu speči še pol tortice (mal za foro) za našo slavljenko

no ko že tolk o hrani..danes bomo imeli za kosilo cvetačni narastek z meltim mesom..če bo prenesel moj želodec je pa drugo user posted image
neža je pa že jedla korenček in bučko..zdej pa mal pančka

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 451
29.8.2008 11:30:43   
Janey
joj sem se zdaj spomnila da moram letos še šolnino plačat. sploh ne vem kje bom 900 eur skup spraskala, ker mamo namreč za morje obrok, pa še jaz bi se rada selila. božiček bo dal penezeuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 452
29.8.2008 11:31:50   
mlavla
pol pa uživajte..pa ne preveč zapravt...user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 453
29.8.2008 11:33:30   
Janey
joj kaj smo pa mi butli včeraj nadili, smo šli zvečer na sprehod in smo se potem vsedli še na kavo, pa je prišel od moje mami bratranec in smo se začvekali, pa je jakec postal ful tečen in smo se spakali in kar šli. pa je mamin bratranc tam ostal in nas čez par minut kliče da smo pozabli plačatuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim ej...baksusi. je pol moj letel nazaj, ampak ej....kaj vse se nam ne zgodi.

aja še to...jaka noče jest na flašo, mamo take borbeuser posted image user posted image kriči, ker je lačen ko mu dam flašo v usta jo pa ven pluneuser posted image in ponoči smo meli cele scene.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 454
29.8.2008 11:33:51   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pol pa uživajte..pa ne preveč zapravt...user posted image

ta bo pa težkauser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 455
29.8.2008 11:35:31   
mlavla
mah mal ste se francoze naredil..ne da bi vedli..user posted image user posted image user posted image user posted image
pa bi lohka kej prišparaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 456
29.8.2008 11:47:31   
ELMA

janey..a pol greš na izpit...

elma..hvala za info o copatkih..sam se mi zdijo mal predragi glede nato,da so naše pupe dale zanje 6-7eur..s poštnino če se ne motim...bom počakala da mati pride domov..ona je neki obljbljala

Ne vem če je to blo s poštnino user posted image
Nam bo ella povedala .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 457
29.8.2008 11:59:04   
vrtnica76
Tele borbe s flašo so pa tudi pri nas.Bi se sam na zizi pasel,lump mali.user posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 458
29.8.2008 12:44:34   
Februarka08
Pina, vprašanje zate: danes bom tamali bučko nardila, da jo bom popražla na čebulci, potem pa sam mal zagostim z gresom, al kakouser posted image Hvala.

Mah, se je zbudila, morm do njeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 459
29.8.2008 13:09:32   
pina-1
dan.

februarka. jaz bučkonaribam in jo dušim z malo več vode. POl pa gres noter vkuham in solim.

Mi smo ok. Spali smo super- ana. Mia se je pa zbujala, pa ona nebi več spala. Ob 3 zjutrajuser posted image .

Danes je ana dobila hojico. Sem ji od peg perega kupila- druge roke. JE super hojica in ona noter maksimalno uživa.

Mi bomo danes jedli obarco in tudi ani bom malo dala.

Grem prebrat kaj ste načvekale včeri.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 460
29.8.2008 13:11:59   
mlavla
kot vidim po večini vse solite hrano za vaše user posted image
sama sem bila namreč opozorjena,da se hrane do enega leta ne soli in ne sladka..zdej sem pa mal zmedenauser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 461
29.8.2008 13:14:42   
mlavla
pina a si se za voziček že kej odločla...
če ne pa  se zmenmo za eno srečanje..da ga prej v živo vidiš...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 462
29.8.2008 13:21:13   
itata
mlavla: men je že babca rekla, da mal komot soliš... jaz jo. pa ne more bit kej hudo narobe.
meti; jaz bom jakoba kar hitr dala v avto sedež. po mojem naslednji mesec. ga dam že komi v lupincouser posted image  pa dobr se imejte na dopustu!!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 463
29.8.2008 13:26:56   
Februarka08
Pina hvala!user posted image Upam da bo jedlauser posted image
Mlavla, men je rekla patronažna, da če user posted image ne mara zelenjave, mu/ji pač malo posoliš. Jaz ji še nič ne solim, 1x sem probala če bo kaj bolj jedla, pa ni bilo efekta, tako da še nisem nič. Je pa ful boljši okus, če je mal soleno, saj sama veš...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 464
29.8.2008 13:28:01   
mlavla
hvala za nasvete

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 465
29.8.2008 13:29:29   
pina-1

pina a si se za voziček že kej odločla...
če ne pa  se zmenmo za eno srečanje..da ga prej v živo vidiš...

moram še s Pinotom o tem debatirat. Ga še nisem prepričala.user posted image user posted image user posted image

Jaz solim hrano od samega začetka. Meni je zdravnica že pri Mii rekla, da če eni ni okusna hrana, ne more biti niti dojenčku. Ampak solim čisto malo, da dobi okus.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 466
29.8.2008 14:18:14   
itata
evo kričač je dol pri moji mami jaz pa na hitr še neki za službo naredim...
naš ma fazo kričanja. sam se bojim, da ni faza, ampak da bo skoz tko glasenuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 467
29.8.2008 14:21:42   
Februarka08
Itata, naša tud kar nekaj kričiuser posted image ampak to se vidi, da bi že rada svoje dosegla in če ji ne rata, kriči kot zmešanauser posted image že zdejuser posted image

Kje ste vseuser posted image jest mam preveč cajta... dec je reku, da majo na šiht žurko, tako da bohved kdaj pride in bo kosilouser posted image Larisa itak spi, kosilo se kuha... ne vem več kaj nej delam, čeprav bi lohk kej pospravla po stanvanuser posted image grem še mal surfat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 468
29.8.2008 14:28:27   
katka37
Pozdravljene, čvekice!

Po dolgem času se vam javljam, saj moram obvezno čestitati nosečki med nami- Mlavla, čestitam in naj bo ta nosečnost lažja kot prva, potem pa boš itak še bolj uživala s svojima otročičkoma, čeprav bo razlika med tvojima dvema še malo manjša kot med mojima (16 mesecev).

Vsake toliko vas berem in preverim, kako ste kaj in kaj se dogaja z vašimi user posted image . Le pridno napredujte tako še naprej in čuvajte se. Tin je bil pri petih mesecih velik 73 cm in težek 7500 g, že plazi in se poskuša vstati, obrača se pa itak že davno. Hodimo v razvojno zaradi povišanega mišičnega tonusa. Zobka sta že dva spodaj, nova dva zgoraj na vidiku.

Toliko za danes, lepo se imejte in uživajte maksimalno, čas tako hitro gre, saj je že pol leta mimo. Tiste, ki še greste na dopust, pa imejte lepo vreme, da boste ja uživale.

Lp

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 469
29.8.2008 14:41:22   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Bamby , Mlavla , evo sem dobila zs od ene gospe , Če vas zanimajo copatke ....

http://manuela1978.moj-album.com/

Pa še gdaj reci da imam samogovore user posted image user posted image

elma, super za link. Kako se pa pride do kontakta s to gospo? Naša Anaja ima dolgo nogico 10.5 cm in so ji zdaj št. 17 čist prav.

mlavla in februarka, vajinima deklicama čestitke za pol tortice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

janey, je bila pa Jakcu tvoja puzzle kocka očitno fajn všeč. Jo je kar konkretno napadel user posted image !

kot vidim po večini vse solite hrano za vaše user posted image
sama sem bila namreč opozorjena,da se hrane do enega leta ne soli in ne sladka..zdej sem pa mal zmedenauser posted image

Jaz jo zaenkrat tudi še ne solim. Solim pa malo edino takrat, ko vodo potem odlijem in redčim z aptamilom (npr. pire krompir). Bom pa malo soli vseeno začela dodajat že pred 1. letom, ker takrat bo veliko stvari jedla že takih, kot jih jemo mi (zelenjavna mineštra, juha, fižolova juha, pire krompir...)

O, katka, tebe pa dolgo ni bilo na vdiiku. Sem te spet pogrešala, saj samevam med temi mladenkami user posted image . Pridi kaj bolj pogosto na čvek. Zvwečer ponavadi postane zanimivo, ko grejo otroci že spat!

Jaz sem pa danes izvedela za Anajin izvid, da je pozitiven. Torej gre res za uroinfekt. V urinu so ji našli bakterijo, zdaj so dali naprej v LJ na preizkave, da ugotovijo za katero bakterijo gre in takrat bo prav gotovo dobila ustrezen antibiotik. Upam samo, da ga bo hotela jest, ker drugače nama infekcijska za kakšen teden ne odfali. V torek izvem za izvid.
S Timom sva pa tudi šla danes v vrtec, da sem tudi sama malo spoznala, kaj in s kom se bo naš poba družil. Sprva sem bila z njim kakšno uro, potem sem šla za eno uro domov in ga šla ponovno iskat. Mulcu se ni zdelo še iti domov, ampak njegova ura je bila končana, ker so imeli otroci potem kosilo. Je bil tako lačen, da je komaj dočakal kosilo, pa žejen tudi. Je zjutraj normalno zajtrkoval, v vrtcu je pa že dobil sadje in čaj za malico. Je pa pojedel le pol banane, ki jo doma mimogrede celo zmaže, vprašal pa tudi ni, če bi lahko dobil še.  Se bo že navadil, saj je bil danes prvič. Pa banano si je moral sam olupit. Je ful fehtal vzgojiteljico, če mu jo olupi, pa ni hotela, sam si je pa bal roke umazat user posted image . Ker ni šlo drugače, se je moral sam potrudit in jo olupiti user posted image  user posted image ! Doma smo mu pa vse prepedenali, da se ne bi slučajno kaj pretegnil user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 470
29.8.2008 14:44:16   
itata
o katka lepo da se še kaj javišuser posted image

februarka: ja naš se dere zaenkrat še kar vse povprek. če je vesel (vriska v vozičku k se pelje čez mesto recimo) al pa jezen (predolgo časa "sam" v hojci ali na igralni podlagi) al pa če ne more zaspat... tko da ne vem. user posted image  mali glasen. pa sem govorila zadnjič z eno kolegico k ima 10 mesecev staro punčko pa tud še kar kriči - pa me je mal zaskrbel, da tegale kričanja ne bo kej hitr konc. no razen če se mu ful dogaja pol je pa tih pa gleda user posted image

drugače se pa poslavljam spet mal od vas. midva pičiva jutri zjutraj na morje in naju ni do nekje čet nasl teden. ne vem še točno - odvisno od vremena. spet mal v portorož dokler je še toplo user posted image
tko da lepo bodite, pazite nase in na naše februarčke!!
danes ne bom več na rač, ker greva počas na eno praznovanje RD v mesto...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 471
29.8.2008 14:44:54   
ella79
dan user posted image
Neži in Larisi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pol user posted image
glede copatk, te k sem jih naročala so bile 7 EUR z poštnino. Jaz jih sigurno ne bom več, ker me na pošti čaka še en paket, pa škorenjčki, komi čakam da grem zdele iskat. Nisem pa nobene zravn vabila, k sem jih naročila 10 kom, še za par daril...

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 472
29.8.2008 14:49:13   
ella79
itata uživajte na morju, je treba letos izkoristiti tole porodniško user posted image men je tudi moj obljubu, da nas še enkrat pelje na pag letos user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 473
29.8.2008 15:06:23   
mlavla
joj..ela..jst sem pa tko računala nate...
sej bi jih že sama naročila..sam kaj ko neznam..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 474
29.8.2008 15:07:26   
mlavla
katka..pozdravljena..hvala za vse izrečeno..pa ogalsi se e kaj

bamby..tud tebi hvala za vse nasvete..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Zdravniki.
пеперутка16

Zaupate zdravnikom?

Da. (50%)

Ne. (50%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!