|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
29.8.2008 15:09:19   
mlavla
mami28 vidim te..daj se nam kaj oglasi..
kako ste?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 476
29.8.2008 15:16:20   
mami28
Ojla Mlavla! Šele zdele sem prebrala, da si noseča. user posted image user posted image user posted image Tko da sem morala še mal nazaj prebrat, da vidim, kako se počutiš. Res čestitke, super si! Pa seveda ti želim čudovito nosečnost, brez slabosti user posted image

Mi smo super. Zala trenutno spi, nam je nekako uspel ritem spanja. Začele sva tudi že z gosto hrano, vendar ni tko navdušena kot nad zizo user posted image . Imamo tud enega zobka. Pa zredil smo se, smo že na 7400g. Mami pa posledično shujšala, ker zize ne dohajajo user posted image

Tko na kratko, pa vas še kaj preberem.
Uživajte vse!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 477
29.8.2008 15:21:10   
buči
Živjo, ej punce moje, ne morem vas brat, ker nimam časa.

mlavla, še uradno čestitam, vsak dan mislim nate in ti pošiljam pozitivvibrejšn, da te slabost kmalu mine.

ella, upam, da moj čez 10 dni da dol mavec, da ne bo treba na operacijo in da se po kakem tednu potem res spakira v službo, ker je že grozno. Še malo, pa se bova začela kregat ...

vsa živčna čakam, da me pokličejo iz ZD, ampak bo to šele v ponedeljek, ker sva morala s Tilnom še enkrat dat urin, ker ni bilo dovolj sedimentacije. Mi je rekla, da preveč pije ... Nič mi ni več jasno ...

KDAJ SE DOBIMO?

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 478
29.8.2008 15:22:48   
mlavla
bravo za zalo..za kg in bravo tud zate!! sej gh bo pa tud sprejela..kar lepo počasi...

no moji kg..pa ne bodo šli dol..ampak kar gor..user posted image

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 479
29.8.2008 15:24:49   
mlavla
o buči..si še med živimi...user posted image

kar ti predlagaj..kdaj se dobimo..jst upam, da se vam bom lahko pridružila...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 480
29.8.2008 15:25:46   
ELMA
bamby ..... sem ti poslala ZS.

< Sporočilo je popravil ELMA -- 29.8.2008 15:31:22 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mami28)
Neposredna povezava do sporočila: 481
29.8.2008 15:57:00   
MetiLu
evo, kosilo za nami, Janez je siten ko driska user posted image , jaz perem 2 stroj, nekaj sem že skup nanesla, joj je to ene robe user posted image  

sem ko zombi dons, k smo tko švoh spal user posted image  se mi tud tipkat ne lub user posted image

Grem kavo spit, pol pa naprej ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 482
29.8.2008 16:30:59   
Februarka08
Joj, Bamby, upam da bo tvoja pupa sprejela antibiotikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meti, mal se dol usedi in zadihaj... pol pa počasi naprej. V miru spij kavico, ok? user posted image
Pina, hvala za recept, naša je pomalcala tiste bučke z gresomuser posted image Sicer mi jih je bolj malo ratalo k je vse tko skup skočiluser posted image bo pa jutri boljšeuser posted image

Grem, je že sitnauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 483
29.8.2008 19:06:53   
nizy
bamby -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za Anajo, upam , da se čimprej pozdravi ,.....zate pa en velik

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 484
29.8.2008 19:10:45   
ella79
sva se ful luštn navozičkali, Zoji sem šla še kozice in oslička pokazat, pa se jim je na glas režala user posted image spotoma sem šla še po paketek copatk, pa so mi še davk, carino, dajatve... ubrisal user posted image user posted image user posted image v glavnem škorenjčki so mi ful luštni, copatki so pa več al manj za darila user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 485
29.8.2008 19:15:06   
ella79
bamby upam, da bodo antibiotiki zadostovali in da jih bo Anaja sprejela user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 486
29.8.2008 20:31:27   
bamby
Hvala vsem za lepe želje Anaji. Jaz upam,da bo šlo tole zdravljenje gladko, da bo potrebna kakšna posebna procedura.

ella, koliko so ti pa dodatno vpičili te carine in dajatve in od kje si dobila paket? Jaz namreč tudi ene škorenjčke gledam, samo se bojim, da ne bi na koncu predrago prišlo user posted image . Kako je pa s poštnimi stroški, če npr. kupuješ v različnih trgovinah? Verjetno vsaka svoje stroške računa in dobiš več paketov?

Anaja je pa danes samo 2x spala čez dan. 1x dopoldan in 1x popoldan pred četrto uro. Tisti spanec okrog 6h je kar preskočila, ker smo šli na obisk k mojim staršem. Se zna zgoditi, da bo celo samo 2x/dan že začela spat.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 487
29.8.2008 20:40:37   
buči
Bamby, upam, da boste ok. Tilen tudi ne spi več prav veliko. No 1x sigurno malo dlje, sicer pa po 20 minut za lepoto, včasih tudi nič med obrokoma. Saj bo zdaj fino, ko gre zima noter, bo lažje ritem držat, ker bomo manj na terenu. Jaz sem že prav vesela, da bo malo bolj umirjeno in manj vroče. Mi ful paše bit v dolgih hlačah pa kako jopo gor dat. Sem najbrž čudna, ampak tako pač je.

Sem bila danes v Kranju v Hm, sem malo nabavila za Tilna, ker Aljaž ima itak dovolj vsega. Imajo čisto drugo robo kot v Ljubljani, skoraj nič črnih stvari, sem bila prav vesela, sem skoraj prevč zapravila ...

Mlavla, če bo vreme, se lahko zmenimo za konec tedna, ker začetek tedna bo bolj noro po cetsah zaradi začetka šole. Jaz imam zate že kar nekaj stvari pripravljenih, ker poletnih cunj moje kolegice, ki bodo rodile na jesen/zimo ne potrebujejo. Saj ne boš huda, če ti eno vrečko prinesem ...

Grem pod tuš, je moj celo kopalnico spraznil ... Živce mi para ... Sam da se hitro pozdravi, ker tudi on, ki je sicer blazno neškodljiv in okolju prijazen dec, počasi najeda ... Matr, lihkar ima samogovore - v bistvu govori meni - da bo akvarij čistil in da rabi mer in  ... dovr, da imam avto, samo kaj, ko bo tank prazen, pa trr je na nuli ... user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 488
29.8.2008 20:46:41   
ella79
bamy zaračunali so 8% carine, 20% DDV, posredovalnino in obvestino user posted image pač pridejo 1 EUR dražji kot prejšnja pošilka. Je pa ta paket bil iz Kitajske, prejšnji pa iz Kanade. Pomoje vsak ne vem kateri paket carinijo, ker sem jim mogla poslat račun, čeprav je na paketu pisalo da je darilo, kot pri prejšnjem. Kaj vem kakšno imajo politiko user posted image Če kupuješ v različnih trgovinah, seveda plačaš pri vsakem poštnino.
mogoče bo pa res že počasi prešaltala na spanje 2x na dan user posted image naša sicer dostikrat spi sam 2x na dan, sploh če se potepamo

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 489
29.8.2008 20:49:16   
buči
ella, si videla da imam 5 *****, sem poskušala bioti klepetulja, ko si bila na doputu, pa mi ni šlo prav dobro od prestov. gremo na kavo drug teden?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 490
29.8.2008 20:54:23   
ella79
buči a takole se ti po KR potikaš in nič ne poveš user posted image user posted image user posted image men se je pa skoz zdelo, da je v LJ sam večja izbira, ne pa ravno druga roba user posted image
user posted image user posted image user posted image za 5 *****. Boš lahko čez en teden spet not prinašala, k mene ne bo user posted image user posted image sam mislim, da ravno dohitela me pa že ne boš user posted image
kava user posted image a misliš user posted image user posted image user posted image no gorenjke smo itak že zmenjene

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 491
29.8.2008 21:09:58   
mlavla
ella že spet jst in moji ???
na kakšen način si pa to dosegla,da so ti apket poslali kot darilo..nič mi ni jasno..

veš pa uspea sem se celo registrirat..mah sem jst en butl...

bamby..upam,da bo s tvojo anajo vse vreduuser posted image

buči..ja ti pa res že oreng misliš name....user posted image lahko se kej zmenmo, sam moram avto dobit(pa hvala ti že vnaprej)...pa upam,da nisi preveč zapravljala..veš janey..je šla pa v LJ zapravljat..očitno je bil dones en takšen dan..
midva sva šla pa po fasngo...pa tam pustila dobrih 100eur...user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 492
29.8.2008 21:19:59   
ella79
mlavla sej ponovadi kar sami že pošljejo kot darilo ali vzorec, ravno zato, da se mi izognemo carini in davku, sam pomoje vseeno naredijo na pošti kako 'štih' probo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 493
29.8.2008 21:32:06   
mlavla
a tko gre to..hvala za vse info...

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 494
29.8.2008 21:48:07   
MetiLu
Čer!
Bamby, bogica je tvoja Anaja, upam, da se hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image  kako pa izgleda, ko user posted image  dobi uroinfekt user posted image user posted image

Ella, o teh stroških sem zadnjič jaz pisla, ker mi je mami povedala, očitno so tvoj paketek zdej malo bolj pod drobnogled vzeli, pa so ti dokasirali user posted image  Mene so pa copatki že minil, ker sem tolk drugih nabavila user posted image

Bučika user posted image  aja, pa antilopce ne bom rabila, imajo pri tašči trip trapa original, sam da je 20 let star user posted image  dober bo ...

Februarka, sem si čist na izi vzela, popoldan smo se namesto da bi doma prala, zataknili pri kolegih par ulic stran od nas tko da je Janez kar tam dobil kašico, da nam ni blo treba it prej domov, smo se lih na kopanje prisvaljkali user posted image  bom jutri vse zrihtala user posted image

Zdele mi pa moj palačinke peče, jaz mam brisače iz stroja za zložit, jutri sam še dve žehte, pa hitr v kufre, pa bo v bistvu kar hitro skup zmetano user posted image

Spedenana sem tud že, še nohtke jutri namalam, pa bom za v kopalke user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 495
29.8.2008 21:49:46   
Februarka08
Čer dečveuser posted image

Bamby, naša Larisa je začela spat samo 1x na danuser posted image user posted image , ampak takrat spi cca.3 ureuser posted image zdaj hodiva spat okrog 12h in potem spi do ene 15h, se včasih mal zbudi vmes, spet zaspi in potegne do 15.30user posted image
Ne vem kaj ji je zdeleuser posted image sem ji šla že 3x dudo popravit ker se muva in sitnar in jo potem najdem čist drugje oz. se zmer zarine čist gor v obrobouser posted image a vaši user posted image tud to delajo?

Nič, jest bom šla počas v mižule, tukaj za rač.me kar zebeuser posted image počas bo treba dat spet pižamo goruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 496
29.8.2008 21:51:28   
MetiLu
Sam Buči, ti boš pa z zvezdicami mene kmal prehitela user posted image  user posted image  pa super za šoping, men majo tud ful hude stvari v H&M-u, pa sej ste vidle na slikcah user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 497
29.8.2008 21:52:02   
Februarka08
No, Meti super, pa boš tud ti dočakala svoj dopustuser posted image

Men je pa tako slabouser posted image neki se stradam in bom pomoje sam želodec zaj***** klinc, pa dietauser posted image
Grem raj spat.

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 498
29.8.2008 21:52:05   
pina-1
čer.
a je kje kdo za čvek?user posted image
Moja deca že spijo. No ena spi, druga ma pa bratranca na obisku čez noč. To bo veselouser posted image user posted image user posted image

bamby uboga anaja. Vem, da bo vse ok. Saj je prava baba in bo to z lahkoto prenesla

ella, ti pa si prov navalila na teče copatke. A mi pokažeš še škorenjce- vsak link mi pripopaj.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 499
29.8.2008 22:14:43   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!
Bamby, bogica je tvoja Anaja, upam, da se hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image  kako pa izgleda, ko user posted image  dobi uroinfekt user posted image user posted image

Nič posebnega user posted image user posted image user posted image . Če ne bi vzeli urina na pregledu za 6 mesecev o tem še vedela ne bi. Ker pa izvid ni bil vredu, sva ga morali še 2x ponoviti. Moja sestra je rekla, ker je imela njena Neja tudi uroinfekt, da bova sigurno morali iti tudi na UZ.

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

ella, ti pa si prov navalila na teče copatke. A mi pokažeš še škorenjce- vsak link mi pripopaj.

To tudi mene zanima. Kar malo prilimaj, a bomo videli, kaj si nabavila. Pa si licitirala, ali kupila v trgovini? Meni se zdi, da imaš možnost tudi nekaj rabljenega kupovat. Kako se pa temu ogneš? Jaz sem čisti laik v tem, zato pa več sprašujem user posted image .

februarka, tvoja Larisa pa spančka samo še 1x na dan user posted image user posted image user posted image . In pol se jaz čudim, če mi 3. spanec preskoči user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......