buči
|
Bamby, upam, da boste ok. Tilen tudi ne spi več prav veliko. No 1x sigurno malo dlje, sicer pa po 20 minut za lepoto, včasih tudi nič med obrokoma. Saj bo zdaj fino, ko gre zima noter, bo lažje ritem držat, ker bomo manj na terenu. Jaz sem že prav vesela, da bo malo bolj umirjeno in manj vroče. Mi ful paše bit v dolgih hlačah pa kako jopo gor dat. Sem najbrž čudna, ampak tako pač je. Sem bila danes v Kranju v Hm, sem malo nabavila za Tilna, ker Aljaž ima itak dovolj vsega. Imajo čisto drugo robo kot v Ljubljani, skoraj nič črnih stvari, sem bila prav vesela, sem skoraj prevč zapravila ... Mlavla, če bo vreme, se lahko zmenimo za konec tedna, ker začetek tedna bo bolj noro po cetsah zaradi začetka šole. Jaz imam zate že kar nekaj stvari pripravljenih, ker poletnih cunj moje kolegice, ki bodo rodile na jesen/zimo ne potrebujejo. Saj ne boš huda, če ti eno vrečko prinesem ... Grem pod tuš, je moj celo kopalnico spraznil ... Živce mi para ... Sam da se hitro pozdravi, ker tudi on, ki je sicer blazno neškodljiv in okolju prijazen dec, počasi najeda ... Matr, lihkar ima samogovore - v bistvu govori meni - da bo akvarij čistil in da rabi mer in ... dovr, da imam avto, samo kaj, ko bo tank prazen, pa trr je na nuli ...