|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
29.8.2008 22:15:47   
bamby
pina, kako kaj pri vas? Si že na starem tiru?

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.8.2008 22:16:20   
Janey
čer
evo nas popotnike.
malo smo res zapravljali, ampak ne preveč. me ma lubi na kratko.

ej ne morem vetrjet...jaz sem tak razočarana. zakaj je vsa otroška hrana s sladkorjemuser posted image user posted image sem kupla od hippa prepečenec, pa valda nisem brala če ma cuker, ker pač mi je blo samoumevno da ne in sem pol ga poskusla in je sladeekuser posted image user posted image sem šla brat in valda ma cuker. pa enih keksov ni brez cukra, pa  ničuser posted image user posted image user posted image user posted image to tak škodi našim pikecom, zakaj to delajo? pa pol kašic je tut s cukrom...grrruser posted image

sem crkjena ko pes, grem se umit in nina nana

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 502
29.8.2008 22:39:02   
Suzi*
čer.
nisem vas še brala za nazaj. danes sem imela oba doma, tako da je blo pestro. dopoldne smo bili zunaj, pol sta malo v izmene spala (ne da bi oba hkrati), popoldne smo pa mal doma bluzili. anžej je zaključil z varstvom, ampak mu sploh ni jasno to v zvezi z vrtcem. on še vedno misli, da ga bo čuvala dosedanja varuška, samo da v vrtcu. user posted image  žana je super jedla breskvo, popoldne sem ji pa še malo krompirja in blitve dala za probat...je bil bolj kisel obraz. user posted image  
ja, drugač pa obvladamo samostojno usedanje in sedenje. user posted image  sem se pa prej skor ustrašla, sem jo dobila na kolenih v postlci, pa za ograjco se je držala in ven gledala. user posted image  jutri obvezno nižamo posteljico do dna, ker se hoče že kar na noge opirat. user posted image user posted image  ne vem kam hiti. user posted image
jutri bomo že mal pakirali za morje, v nedeljo še v šoping po špecerijo skočmo, pa smo redi, da zjutraj v ponedeljek štartamo.
aja, pa v nedeljo smo se končno dogovorili za skupni ogled parcele. tist stričko se je očitno odločil da bo prodal, tako da stiskajte pesti v nedeljo ob štirih popoldne. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.8.2008 22:49:13   
jencili
čer,

vidim, da je debata o dnevnem spanju.
Taj spi že ves čas samo 2x na dan in to cca 20-30 minut in to je to.user posted image

Drugač smo se pa dons cel dan potepali. Šli smo v arboretum za dve urci na sprehod, pa še Taj je mel kosilo tam. Sm mu prvič probala dat kupljeno kašico in jo je tko jedu, da še zdej težko verjamem. Kr tulil je, če sm se hotla odmaknit in pospravit. Je pojedu pol flaške skor od 190guser posted image user posted image  + dojenje seveda!user posted image
Hihi, bo še bajsi ratal...user posted image

Sm mu dala pa popoldan tud jabučka za pocuzat in je bil tud čist navdušen. Kr v usta not si ga je z vso silo rinu in neki godu zravenuser posted image . Faca malauser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 504
29.8.2008 22:50:48   
jencili
Busi, rekli so ti da preveč pije? Kok pa pol spije na dan?
K naš spije tud velik, pa še več bi, če bi mu dala, pa tud mal cvikam. Pa sploh ne vem zakaj...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 505
29.8.2008 22:51:34   
katka37
Itata, lepo se imejte, jaz bi tudi še malo šla.

Bamby, ti povem, da vas občudujem in si mislim, kako to, da imate toliko časa za čvek, mi sploh ni jasno, kaj za vraga delam cel dan, sem mogoče res že tako počasna in vse bolj počasi delamuser posted image  Pa še kuhate boljše specialitete kot jaz. Pa Anaji user posted image user posted image user posted image user posted image .

Suzi, upam, da vam v nedeljo uspe.

Počasi grem spat, dovolj za danes. Nočko.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 506
29.8.2008 23:07:50   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Bamby, ti povem, da vas občudujem in si mislim, kako to, da imate toliko časa za čvek, mi sploh ni jasno, kaj za vraga delam cel dan, sem mogoče res že tako počasna in vse bolj počasi delamuser posted image  Pa še kuhate boljše specialitete kot jaz. Pa Anaji user posted image user posted image user posted image user posted image .

Da ne bi slučajno mislila, da imam npr. jaz tolk velik časa user posted image . Če bi malo več spremljala naš čvek, potem bi hitro ugotovila,da sem daleč od tega. Kakšen večer si pa rada malo privoščim, da malo poklepetam o tem in onem, pa kaj drugega po spletu pogledam....
Sem videla, da imaš nov avatar user posted image . Kaj pa kakšna nova fotka v albumu????

suzi, to pa obvezno spustiti dno posteljice, drugače vam bo Žana pobegnila ven. Joj, kako so motorično že razviti nekateri otroci. Naša  še nič kaj ne kaže na kakšno samostojno usedanje. Še ob opori bolj slabo sedi, oziroma kakor kdaj. Kdaj sedi lepo, kdaj ji pa rita zmanjka user posted image .
Držim pesti, da vam rata nakup parcele!!!

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 507
30.8.2008 7:55:22   
buči
jencili, ne vem, kaj je mislila, stem, da preveč pije. Me je vedno strah uroinfekta (boga Anaja!), ki ga je imala tudi nečakinja, in zato sem jaz kar tečna, in vsem dajem za pit, še mojemu možu! user posted image  Tilen ima 4 obroke mleka po 210 ml in en gost obrok, ponavadi spije od 50-100 ml tekočine pri tem obroku. Vmes med obroki pa še kakšnih 100 ali 150 ml čez cel dan, ponavadi sicer manj. To so maksimalne količine. Bomo videli v ponedeljek, ko me pokličejo. SAj vem, da jih skrbi, da ni kaj narobe z ldvicami, da ne bi delale prevč, ampak ...

mlavla, zgleda, da itati ni upelo naročilo copatk, glede na to, da je ella dobila že drugo rundo vmes. user posted image user posted image  DAjmo poslusit naročit spet. Samo ella, povej, je to plačilopo povzetju, ker jaz ne bi dajala cifre svoje kartice, ne vem, malo ne zaupam. Pa daj nas nauči, da ne bomo spet lecitirale ... pina, boš ti tudi naročila? suzi?

Janey, kaj je bilo z Jakcem zadnjič, ste zdaj ok. Nisem brala, pa ne vem, kakšno je trebutno stanje pri vas.

Danes pa imamo piknik na ulici, prav fajn, se dobimo vsi, ki imamo otroke. Grem delat grško solato. Se beremo zvečer.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 508
30.8.2008 8:14:10   
Februarka08
Jutro.

Naša noč je bla v ****user posted image kaj več pa ko k seb pridemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 509
30.8.2008 9:17:25   
Februarka08
No, po parih dneh sem zajtrk pojedla in kapučin spila, pa je kuj dan lepšiuser posted image ni več, se že dereuser posted image v glavnem, zvečer je normalno zaspala ob njeni uri - 20.30, potem sem ji mogla ene 3x dudo popravlat nakar ugotovim, da je pokakanauser posted image nič mi ni blo jasno, ker je itak kakala že pomoje 3x čez danuser posted image pol pa tuhtam kaj nej nardim in sem jo valda previla ker bi se mi gotov zarad tega ponoč zbudila al pa bi mela ritko rdečouser posted image no, in sem jo v temi previla na hit, ampak se je zbudila in sem jo potem 1 uro uspavala!user posted image Matr sm bla huda. Sama naseuser posted image No, sem mislila mal čez 23 zdej bomo pa lepo spali do jutra... ja, svinja sanja kukuruzuser posted image zbujala se je na 2 ure!!! (to ni blo že... ma ne pomnem) in sem ji skoz mogla dudo popravlat... ob 6h se je pa že dokončno zbudila, jest vsa zalimana sem klela v pojstliuser posted image da sm še deca zbudila in sem rekla, naj jo ma, ker komaj gledam. Jo dvigne, jo potem podojim, sitna kot drek. Valda spet ukakanauser posted image Jo je šel previt, se neki valamo po postli dobre pol ure, spet kakauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image halooooooooo? Zdej pa ne vem, a jo je mogoče tista čebula kaj matrala od včer al jo mlaj goni k je dons... v glavnem, jest sem na glavo, tamala pa še bolj k je zaspana, spat pa ne.. prav, jaz te ne mislim cincatuser posted image

Uf, sem se razpisala, gotovo ne bo nobena brala tele litanije...
Grem dat cune prat, pol pa ne vem kaj bom, a bova šle ven, al nej kej nardim, najraj bi šla spatuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 510
30.8.2008 9:22:57   
ella79
jutro user posted image

pina škorenjčke so očitno že vse prodali, k jih ni več v ponudbiuser posted image

bamy če je novo piše pač zravn, da je novo user posted image

suzi jaz že držim pesti za nedeljo

buči nihče iz tujine ti ne bo poslal po povzetju, si more prej dinarčke zagotovit. Jaz sem plačala z viso, lahko pa tudi z paypal-om

februarka kaj pa se je dogajal ponoči user posted image

midve sva redi za potepanje - papa

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 511
30.8.2008 9:47:19   
mary_lou
Dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,

dopusta konec  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kaj je sov ta mesec tok je hitr minil,

TKO DA BUCI ENA NALOGA ZATE.....ZDEJ DO PONEDELJKA SE POCIVAM V PONEDELJEK 1. SEP. PA STARTAM Z DIPLOMO IN CE BOM PREVEC NA RR VISELA ME BRCN V RIT.....TKO ZA VSAK DAN KO NE NARDIM NC ZA DIPLOMO SM TI DOLZNA ENO PIVO VAZI?

Drugac pa Tai se ni shodu  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čeprov ko stoji ob opori ne rab se vec tok drzat k se je prej, je ze ful bolj stabilen, drzi se z eno roko in pa ful poskakuje na mestu, smo mu pa kupil poganjalec en tak avto k ga jest pol porivam zadi, ampak ne gospod da noge na tla in se poriva sam, ocitno smo ga mi prepocas porival pa se je navelicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgac za nazaj vas ne grem brat....EDIN MLAVLA ISKRENE CESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 512
30.8.2008 11:00:40   
buči
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

lahko pa tudi z paypal-om

A lahko tole po slovensko ... user posted image  A to je kao neka koda, da lahko plčaš preko npr. klika?

Mery, nič počivat, delat pejd za diplomsko, piva pa ne bom, lahko pa vsak dan eno kavo ... user posted image  Se pa dobimo v živo, da ti malo možgančke operem, pa da kakšno rečemo, pa ta me malo motiviramo ... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 513
30.8.2008 11:01:50   
buči
grem na piknik, čeprav danes ne bom ok družba, ker sem tečna

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 514
30.8.2008 13:55:33   
Janey
dan

buči jakec je dobro. je mel visoko vročino, pomoje zarad zobkov.

eno prošnjo mam za eno. če hodi katera v city park bi nekaj nujno rabla

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 515
30.8.2008 13:59:01   
jencili
dan,

evo zdej pa mam. Sm bla učer tko glasna kako Taj spi vedno samo dve rundi, da me je dons takoj zafrknil in spi trenutno že drugo rudnouser posted image
Je pojedu zdej 80ml kašice, se podojil in sam še dol padu.
Punce a mislite, da je po petih dneg GH že preveč 80ml? Patronažna je sicer rekla, kukr bo hotu, bo že sam povedu, sam a že tko zgodi al bi ga mogla jst še kej bremzat? K začne takoj stokat, če hočm umaknit. Pol pa še dojenje, na koncu pa vedno mini mini vn bruhne.

Kaj vi mislite?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 516
30.8.2008 14:05:39   
Februarka08
Mah, sem jeznauser posted image 1 uro tenstam tiste bučke in čakam da se zbudila tamala, potem hladim kot mal zmešana, na koncu pa ven meče in tuli zravnuser posted image ona je res sam na sadje narjena. Pa to ni res... v takem primeru morm met kakšen frutek doma, pa nimam ničuser posted image tud banane ne, da bi ji dala... sam jabolka, tega ji pa ne dam, že tako non-stop kakauser posted image danes je že 3xuser posted image

Jencili, jaz ji po 5-ih dneh nisem še dala toliko - midve sva uvajale takrat šele določeno zelenjavo ali sadje in sem ji dala npr. 3 žličke... zdej, če je Taj že navajen na to hrano, pol mislim, da ni problemauser posted image je blo pa pri naši na začetku glih tko - ko sem umaknila, je sam čakala kdaj bom spet dala, ampak sem jo na začetku še bremzala... tako mi je patronažna rekla, da bi user posted image pojedli kolikor bi mu dali in da morš ti vedet kdaj ma dovoljuser posted image Taka je moja izkušnja... Vidim pa, da vsak govori drugačeuser posted image user posted image

Grem k sitki ritki, danes jo dam enmu na posodo, če hočeuser posted image dobr da grem zvečer mal od doma in jo bo moj mel (glih takrat k je najbolj sitnauser posted image )

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 517
30.8.2008 14:10:20   
jencili
Februarka, hvala za odgovor.

Ja, tud jst sm mu na začetku dala samo par žličk, je pa to kašica poznanih in preizkušenih okusov, zato sem mu dala pač več. Ne vem pa vseeno ne, če lahko tok?!
Je pa tud učer že skor tok pojedu, pa do dons nisem opazila, da mu kej ne bi blo kul, tko da mogoče vseeno ni nič narobe, kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 518
30.8.2008 15:12:23   
bamby
jencili, to je čisto normalno, da hoče otrok več GH pojest. Ti mu kar daj. Obrok naj bi bil že 250 ml, samo ne vem, koliko jih toliko poje user posted image . Edino ker se dojita, če te morda ne skrbi potem zaradi mleka user posted image .

februarka, Anaja kaka tudi po 5x ali pa še večkrat na dan user posted image . Zvečer se mi nabere ena vreča pokakanih plenic 7-8 user posted image user posted image . Jaz bom bankrotirala!  Si morda Larisi že dala kaj cvetače ali brokolija? Jz ji na čebulci pražim zelenjavo in prilivam vodo. Ko je kuhana, dodam malce vode, vse skupaj zmiksam, dodam spet vodo, da dobim juhico, potem pa noter zakuham koruzni zdrob, zdaj tudi že gresek (beli), ali pa riž (tega je nekaj treba verjetno še pretlačit ali zmiksat. Naša tako juhico obožuje. Lahko pa poljubno zelenjavo izbereš in delaš take juhice.

ella, jaz bi tudi kaj več infa rabila za ta paypal. Kako se to dela? Je Mastercard tudi OK? Ne bodi no tolk skromna. Bi se rade tudi me kaj naučile.

Buči, boš ti tudi kakšne copatke kupovala?

Moram it, naša se dere ker se je ravno zbudila.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 519
30.8.2008 16:25:26   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

jencili, to je čisto normalno, da hoče otrok več GH pojest. Ti mu kar daj. Obrok naj bi bil že 250 ml, samo ne vem, koliko jih toliko poje user posted image . Edino ker se dojita, če te morda ne skrbi potem zaradi mleka user posted image .

februarka, Anaja kaka tudi po 5x ali pa še večkrat na dan user posted image . Zvečer se mi nabere ena vreča pokakanih plenic 7-8 user posted image user posted image . Jaz bom bankrotirala!  Si morda Larisi že dala kaj cvetače ali brokolija? Jz ji na čebulci pražim zelenjavo in prilivam vodo. Ko je kuhana, dodam malce vode, vse skupaj zmiksam, dodam spet vodo, da dobim juhico, potem pa noter zakuham koruzni zdrob, zdaj tudi že gresek (beli), ali pa riž (tega je nekaj treba verjetno še pretlačit ali zmiksat. Naša tako juhico obožuje. Lahko pa poljubno zelenjavo izbereš in delaš take juhice.

ella, jaz bi tudi kaj več infa rabila za ta paypal. Kako se to dela? Je Mastercard tudi OK? Ne bodi no tolk skromna. Bi se rade tudi me kaj naučile.

ne, skrbi me samo zato, da se ne bi prenažiral...

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 520
30.8.2008 16:29:35   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Bamby, hvala za nov receptuser posted image cvetače ne mara, brokolija pa še ni probala... ji bom probala tako narest kot si rekla... sem ji pa danes bučko samo na ol.olju mal popražla in zalivala z vodo, potem pa not vmešala na koncu polento in ni blo šans da bi jedla... ne vem, mogoče zarad polente?user posted image Učer je pa jedla bučke popražene na čebulici z gresomuser posted image mah.... sem šla do kolegice, jaz na kavo, Larisa pa na bananouser posted image Sva glih dam prišle, že smrči popoldanski spanec, jaz grem pa za peglouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 521
30.8.2008 18:46:24   
bamby
jencili, če mu boš ti odmerila, koliko naj bi bilo zanj dovolj, se ne bo prenažiral, brez skrbi. Kot sem že rekla, naj bi naši otroci pojedli že 250 ml. Sem spada tudi GH. Vendar moja tudi mleka toliko ne spije, zato ji GH tudi ne dam toliko. Še tako kdaj kaj pusti. Jaz imam še od Tima dve skodelici od Tupperwareja in sem se že navadila, do kje mora hrana segat. Imaš pa tudi te lončke (npr. od Aventa), ko imaš na njih tudi mere napisane, pa boš vedela, koliko pripravit.

februarka, si ji morda polento pregosto naredila, pa jo zato ni marala jesti? Naša preveč goste tudi ne mara, zato ji zmeraj bolj tekoče naredim kot ne.

Neposredna povezava do sporočila: 522
30.8.2008 20:16:29   
buči
Evo mene s piknika, sem malo boljše volje ... Po parih bandidosih seveda ... user posted image

Copatke bom sigurno naročila, samo počakam do četrtka oz. petka, da pride itata nazaj z morja, ker so ji baje mail poslali, da je z naročilom ok, ampak še ni nič prišlo. Tako da če ne bo do takrat paketa, naročiva midve sigurno še enkrat.

februarka, jencili, glede hrane: naši pikci bodo zdaj stari že 7 mesecev (eni so že, drugi pa malo kasneje), tako da ni več treba prvič dajat par žličk, lahko se da cel obrok. koliko otrok poje, je pač odvisno. Naš npr. ima malo manj kot cel mali frutek dovolj, koliko zmaže zelenjave, ne vem, ker itak naredim preveč. ko ima dovolj, pač neha odpirat usta. Ne vem, če se lahko kar prenaje. Naš ima ful rad surovo sadje, doma narejenega sadja ne mara, tako da pač jemo frutke oz. hippe, ker so mi te boljši, njemu pa tudi, ker so manj gosti. Tudi naš ne mara ful zelenjave, ampak sem ugotovil, da če skuham posebej krompir (tega pretlačim na vilico) in npr. bučke (te zmiksam), pa dam malo mleka (AM) ali pa kar vode, mu je dobro, če skuham skupaj koleraba in krompir, pa oboje zmiksam, tudi je, riž ni ok, je pa nor na mlečne kaše. Mi imamo še vedno zamenjan le en obrok, tako da kombiniram 3x sadje, 2x zelenjava, 2x kaša na teden. Bomo počasi dali v drugo prestavo, pa zamenjali še en obrok. So pa celi doktorati, da ugotoviš, kaj jim je dobro. Mogoče Februarka poskusi s sladko zelenjavo (koleraba, korenje rumeno in oranžno, rdeča pesa) + krompi. Pri 7 mesecih pa stvari z glutenom in kak jogurt, pa se poveča repertoar. Pa meso.

< Sporočilo je popravil buči -- 30.8.2008 20:21:06 >

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 523
30.8.2008 20:18:04   
buči
Tako kot je rekla bamby, poletna je cool, posebej tista v zlati vrečki (preverjeno z alegološke tiste, ki imate težave), jo daš v malo več vode, pa naj vre kar 5 minut ali pa 6, pa malo margarine na koncu, da dobi otrok tudi malo maščobe.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 524
30.8.2008 20:21:48   
buči
Kje pa ste vse?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......