Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 8:44:38
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Madoniš, ste zalaufale včer zvečer nimam cajta brat, že tamala hoče papico No, tud mi smo končno dočakali pol Čestitke tudi tvoji Neži, Mlavla Larisa vse naj, naj za pol . Meti -dobra si da hodiš še v službo , pa tolk dela te čaka ko prideš domov , mene je kr strah tega ....
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 8:45:38
|
|
|
|
ELMA
|
lanchy - Za enkrat je sam Mlavla noseća , razen če kera ne prinese kakšne novičke z dopusta
< Sporočilo je popravil ELMA -- 29.8.2008 8:50:22 >
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 8:57:26
|
|
|
|
itata
|
helou, mi smo spet kar ok spal. bujenje in hrana ob 00:30 in 5:30 pa spanje do skoraj 8h sam ni mi jasno zakaj se mi je zbudil prej še 2x še preden sem šla jaz spat tam okol pol desetih / desetih sem mu dala sam dudo... mogoče je kej sanjal k je tko hecn dihal pol je kar mal zacvilil in zajokal v spanju kaj vem. pol je blo pa ok. zdej bova šla mal ven. po vasi en krog z vozičkom, ker jaz še vedno nimam avta danes baje bo pa res fertik... me je že zdej strah kak bo račun sestavil majster bom pol prečitala kaj ste načvekale
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 9:09:14
|
|
|
|
vrtnica76
|
Jutro! Janez še pančka in si fila baterije .Včeraj ga je obisk prijateljčka iz porodnišnice čisto zmatral .Sta imela pravo debato,mamici pa tudi.Danes pride tamara iz mini počitnic in potem bo spet živžav v bajti.Upam,da mi rata še mal za nazaj prebrat,dokler mali še spi.Ste spet tolk načvekale . O Lanchy,helou!Lepo te je videt
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 9:13:51
|
|
|
|
Lanchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 O Lanchy,helou!Lepo te je videt O hvala . Sem res cist prevec lena za pisanje...se bom probala potrudit mal za nazaj nadoknadit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 9:19:29
|
|
|
|
mlavla
|
februarka..tudi tvoji Larisi vsenajboljše za polovičko
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 9:28:01
|
|
|
|
Janey
|
jutro joj kaka noč. NIČ nismo spali. jaka je tulo celo noč. pomoje ga more tak zgornji zobek bolet ima že ful bulico in zelo napeto. revček. jaz pa sem čisto brez energije. nuka sej že iščemo stanovanje, samo kaj ko je vse tak drago. zdaj sem našla eno varianto, samo je kar daleč in potem je tolko kolko prišparaš pri najemnini tolko potrošiš za benz bomo vidli, je pa prfect, novo stanovanje, 70m2, lokacija lepa, je pa vožnja 350 eur, pa manjhni obratovalni, pa kuri se na bio maso. no ja, včeraj je bla pa moja mami tu in ji je rekla tašča naj pride malo dol in je šla dol in ker je moja mami taka kot je da se ne zna vstat in rečt da gre, ko nekdo nekaj zavzeto pripoveduje (vem da je ona govorila, ker prvič poznam mamo, drugič pa mi je povedala kaj ji je govorila) in pol je prišla k nama gor in šla lulat in šla. že tak je praznik, kadar pride sem, ker ne rada pride, ker ve, da ona ne zna nehat žlabudrat, mami pač žal ne zna rečt da gre. in pol je lubek samo reko, da paač pridde moja mami k meni in ne k njej. in valda cel hudič...da sej je sama dol prišla (ja če si ji pa rekla) pa sej ji ne morem reč da naj gre (ja nehaj lapat), ma v glavnem nima veze. kaj pa moj najbolj smešn otrok sem naredla kocko s puzlov pa se je not v njo spravo. bom sliko naložla. jaz sem zdaj ko sem ga pogledala umrla od smeha mala_pikica sej mi tut gremo, lubek gre prej iz sluzbe pa naju pelje v ljubljano. namesto na moj izpit, na izlet. za vikend pa se valda lahko kaj slišimo.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 9:33:41
|
|
|
|
Janey
|
to je to
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 10:08:05
|
|
|
|
Janey
|
a ni nobene? moj otrok jr omagal, jaz grem pa spakirat za danes pa nekaj pojest, mi tak kruli. pridem f5 stisnit če se bo kera našla slučajno
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 10:25:19
|
|
|
|
mlavla
|
ma sem se nasmejala temu tvojemu fackotu...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 10:28:37
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma sem se nasmejala temu tvojemu fackotu... me veseli ma kak sem se mu šele jaz režala, ko sem tja pogledala in sem videla da je spravil v to kocko, pa cela je bla zaprta, res ne vem kak mu je ratalo. potem se pa je še v puzl spravo..v enga not, tam ko je številka. eh...res je pravi. sem si naredla kavo, kosilo za jakca se že kuha, jaz grem pa enga pripalit,mi jih je lubek pustil doma.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 10:38:58
|
|
|
|
vrtnica76
|
Oooo,Janey,je pa res faca tale tvoj Jakec
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 10:42:41
|
|
|
|
vrtnica76
|
Zdele sem pa Janezu banano zmečkala,pa se ful neki zmrduje Se je preveč razvadu frutke jest,ker je vse tekoče. sem ga usrala .Mah,se bo že mogu navadit. Tamara je že doma,pa še sestrična je mal pri njej ostala .Za kakšno urco bo še mir.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 10:44:17
|
|
|
|
ELMA
|
mlavla Neži -vse naj ,naj za pol
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 10:48:52
|
|
|
|
Janey
|
vrnica malo mleka not nalij (svojga al pa AM) pa bo dobro
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 10:50:22
|
|
|
|
Janey
|
ja mlavla vse naj naj za pol svečke eno še naši zadnji ferbruarčki doponjujejo pol svečke, še samo tisti marčevski februarči čakajo, pol smo pa vsi na pol prvega leta a ni zdaj najbolše ko so že tak veliki. meni je tak super, jaz tak uživam z mojim pikecom. pa še taki zlatek je.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 10:51:21
|
|
|
|
Janey
|
sem šla gledat prej v kuhno pa mi je skor vsa voda povrela...jau sem jaz ena šašava baba mu kuham tako juhico z korenčkom brokolijem in kvinojo mu dam pol samo še kocko sira not, pa je njami še meni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 10:55:16
|
|
|
|
Janey
|
spet mam samogovore pa kaj čem, če pa sem doma že vse nardila, kuha se itak samo, jaka spi, internet znam že na pamet
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 11:04:57
|
|
|
|
nizy
|
vsem čestitke za pol
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 11:11:27
|
|
|
|
vrtnica76
|
Hvala Janey,bom probala.Zdej bo pa še Janez neki napisal:bdnn u7zzt9u 0iztv u 8ubc zt bnmnfndx 7 hu vv xvvvvvvvvvvf
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 11:19:33
|
|
|
|
Janey
|
janez zdravo a praviš da je dobra banana hihih jaz sem si še kar glavo oprala, pa mali še pa kar spi. lubek je že na poti domov. tak da ko pride kar štartamo proti ljubljani. počasi bo treba it, tak da lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 11:22:30
|
|
|
|
mlavla
|
evo mene spet mal v vaši družbi.. sem zdele zavila par daril..saj ful prijateljev in sorodnikov praznuje ravno zdaj v tem času.pa še na pet porok sva povabljena v septembru..sploh nevem kako bo to prenesel naš proračun..mam občutek kot da ne obstaja noben drug mesec za poroke...no. v aprilu smo tud imeli eno.ma letos je res noro... za nežinga bratranca, ki bo pa zdej v septembru star eno leto sem pa za darilo sešila kar blazinico za trip trapa..upam, da bo vredu..ker sva res v riti z denarjem..pa se moram mal tkole znajdet... pa za poroke bom tud sama mal ustavrjala..če mi bo le počutje to dopustilo.. vendar vsi mladoporočenci najbolj potrebujejo denar.. pa sej jih štekam..a upam,da kaj osebnega jim bo tud pomenilo...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 11:24:33
|
|
|
|
mlavla
|
janey..a pol greš na izpit... elma..hvala za info o copatkih..sam se mi zdijo mal predragi glede nato,da so naše pupe dale zanje 6-7eur..s poštnino če se ne motim...bom počakala da mati pride domov..ona je neki obljbljala
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 11:28:25
|
|
|
|
Janey
|
mlavla ne, samo na izlet gremo, pa jakčevo prababico, pradedka in praprababico pozdravit.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 29.8.2008 11:29:05
|
|
|
|
Janey
|
aja pa malo dinarčke zapravlat
|
|
|
anoreksijaziukaAli poznaš bolezen anoreksija?Da (
97%)
Ne (
3%)
Število vseh glasov: 106Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!