bamby
|
Čer! Sem vas komaj prebrala, dec me pa že priganja . februarka in vrtnica, super slikce iz super dopusta . Vrtnica, Omiš sem pa tudi že sama nekaj ogledovala za drugo leto. Ne vem pa, če mi bo uspelo kaj ugodnega dobiti. Jaz sem Anaji tudi že ene 2x dala kruh pokušat (majhne koščke), pa je nekaj časa valjala in grizla po ustih, pol pa pojedla. Ji pa nisem dala veliko, le nekaj koščkov, ker je prej že celo flaško mleka spila. Pa sladoled sem ji tudi že dala malce za pokušat. Danes sem ji dala prvič en mali lonček Fruchtzwergeja. Sem bila malo v dilemi ali naj ji dam ali ne, ker mi je v ponedeljek v posvetovalnici rekla, da se uvajanje mlečnih izdelkov začne po dopolnjenem 8. mesecu. No, jaz sem danes kar malo pohitela . Piščančje in puranje meso se začne uvajat po 6. mesecu. Mi smo piščančka že jedli, purana pa še ne, govedino in teletino pa je rekla, da začnemo uvajat, ko bo stara 7 in pol mesecev. Sem pozabila, kdaj se začne četrtino rumenjaka uvajat . Mislim, da kar z enim 7. mesecem in postopno povečevati na celega do 1. leta. Toliko, če bo katero zanimalo. cien, lepo, da si se pri nas pofočkala . Si pa kar daleč od doma. Še dobro, da imaš internet, da si dom lahko preko spleta približaš. Daj kakšno slikco od otrok v album, da vidimo, koliko sta velika tvoja škratka. mlavla, čestitke še enkrat za tvojo nosečnost. Bo pa kar kriza, če ti bo tudi tokrat tako slabelo kot v prvič . Glede copatkov: jaz sem tudi interesent! Izgleda, da se bova mogli očitno sami zmenit za nakup, ker nobene druge ne zanimajo več . Larisa in Žana sta pa tudi že veliki punci . Kar takole sami na rito se usest ! mala pikica, gre tvoja Lana sedaj prvič v vrtec? Tim gre prvič, le da je prej dve leti obiskoval cicibanove urice 1x/teden po 2 uri. Jutri greva na uvajanje, čeprav se meni ne zdi potrebno. OK, če že ravno želijo, potem naj jim bo. S ponedeljkom pa itak štartamo zares. Se mi zdi, da bom ves čas na poti, ker gre Tim ob pol osmih v vrtec pa ob pol dvanajstih ga grem iskat. To bo do konca moje porodniške, potem pa gresta oba na celodnevno varstvo. Edina sreča je ta, da imam do vrtca le enih 100 m, malo v hrib. Če bo suho vreme bo kar vredu, drugače bo pa kriza, ko bo dež in bom mogla še Anajo vzet s sabo. Bom verjetno kdaj mogla kakšno sosedo prosit za varstvo 10-15 minut.
|