|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
28.8.2008 21:39:05   
mlavla
ja kje ste zdej..
kaj pa copatki??

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.8.2008 21:39:15   
MetiLu
Čer!
Za nami je dolg dan, jutri grem še delat, pol se pa začne pranje, likanje in celotno pakiranje user posted image  odrinemo v nedeljo okol poldneva... pol pa Makarska, here we come, pa da ne bi slučajno bil sranjast vreme!!!

Grem lase posušit, pol pa spat!

Nočko user posted image

P.S.: sej se še kej oglasim preden gremo user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.8.2008 22:08:47   
mlavla
nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.8.2008 22:36:50   
nuka
Čer!

Otroc spijo, mami je umita in čaka na zmenek z gospodom Peglo.

Mlavla še enkrat čestitke za user posted image in čim manj slabosti.
Ella sem glih hotla vprašat kje si. Sem te pogrešila. Čist sem pozabila da ste šli na dopust.

Ja za porodniško sva zdaj zrihtala. Sva mogla kar obletat in pritisnit na ministrstvo za družino. Je rekla na CSD da po zakonu moj nima pravice do porodniška ampak ker so nama poslal z ministrstva uradni odgovor kjer so ta člen drugače obrazložili mu sedaj ta pravica pripada. Tako da v ponedeljek nastopi porodniško. Tako da če ne bi bila tišasta in če se ne bi poglobila v odločbe (so se mal sami zaklal) ne bi bilo nič.

Na morju nisem prav nič komplicirala z uvajanjem GH. Za kosilo smo imeli vsak dan zelenjavno juho in je tamala lepo jedla z nami. Mal sem prilagodila tud naš jedilnik (riž, pire, polenta) tako da je blo manj kuhanja. Meso sem ji že dala, sem ga pa kuhala kar v juhci.

A ne Meti pereš, peglaš in pospravlaš pred dopustam pol pa še po dopustu.

Če boste imele kakšno srečanje čez vikend ali popoldne se vam bom pridružla drugače vam pa lahko samo mojga s tamalim pošlem na srečanje user posted image .

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 404
28.8.2008 22:42:14   
ella79
nuka super da ste lahko uredili, da bo tvoj na porodniški user posted image ti ga kar nauči kako se na rr pogleda, če smo se za kako kavo zmenile user posted image user posted image

grem pa še jaz kar spat, danes malo prej, k se mi kar neki spi user posted image
nočko

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 405
28.8.2008 22:44:17   
Suzi*
a zdej ste pa vse že šle??? user posted image

lumpe.

veselo sporočam, da so po treh dneh user posted image  začele delovat slive in se je naša punca lepo pokakala. user posted image user posted image user posted image user posted image  

hvala za odgovore o GH. verjetno ji bom kar kuhala, kaj od tega kar bomo mi jedli, drugač pa sadje. če ne bomo napredovali z novimi stvarmi, se ne bom sekirala. se nikamor ne mudi.

mi je pa danes na sprehodu ena starejša tetka nardila celo predavanje o tem, da lahko ji že dam kruh al pa piškot za jest, pa da so njihove babice rekle,...bla bla.....pa albert keks je dala za žano. user posted image user posted image  svašta. kr ena k sem jo prvič vidla. user posted image

glede lupinice/avtosedeža pa tud jaz razmišljam, da bi jo počas premestila v avtosedež....hmm.user posted image

nč. grem pred tev, ker je dolgčas.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 406
28.8.2008 22:46:30   
nuka
Mi mamo pa samo ta problem z lupinco, da je Nini izredno zanimiv pas. Samo da jo pripnem pas potegne ven iz lupince v sekundi. Pa muli je to še ful smešno. 

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 407
28.8.2008 22:52:55   
Suzi*
aja, mlavla, še enkrat čestitke!!! user posted image  pa res ti želim, da bi ti bilo počutje bolj naklonjeno kot v prvi user posted image .user posted image

nuka, user posted image  za uspešen dogovor.

a za vrtec ste že dobile odločbe o višini plačila??? mi nismo še nič. user posted image  pa vidim, da se uvajate že pred začetkom meseca, bamby? a to moraš plačat al je zastonj?? mi ne bomo kej velik kompliciral in uvajal (že tako začnemo šele sredi meseca, pa nas bo fajn po žepu usekalo verjetno user posted image )....anžej je že navajen bit stran od mene cel delovnik in tako bo tud zdej v vrtcu, ne bom nič prej ga hodila iskat, da ne bo pol krize, ko bom mogla v službo. pa mislim, da ga bom tud prvič kar pustila tam, pa če bo kriza me pokličejo in sem lahko takoj tam, da ga odpeljem domov.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 408
28.8.2008 23:07:58   
bamby
Čer!

Sem vas komaj prebrala, dec me pa že priganja user posted image .
februarka in vrtnica, super slikce iz super dopusta user posted image . Vrtnica, Omiš sem pa tudi že sama nekaj ogledovala za drugo leto. Ne vem pa, če mi bo uspelo kaj ugodnega dobiti.

Jaz sem Anaji tudi že ene 2x dala kruh pokušat (majhne koščke), pa je nekaj časa valjala in grizla po ustih, pol pa pojedla. Ji pa nisem dala veliko, le nekaj koščkov, ker je prej že celo flaško mleka spila. Pa sladoled sem ji tudi že dala malce za pokušat. Danes sem ji dala prvič en mali lonček Fruchtzwergeja. Sem bila malo v dilemi ali naj ji dam ali ne, ker mi je v ponedeljek v posvetovalnici rekla, da se uvajanje mlečnih izdelkov začne po dopolnjenem 8. mesecu. No, jaz sem danes kar malo pohitela user posted image .
Piščančje in puranje meso se začne uvajat po 6. mesecu. Mi smo piščančka že jedli, purana pa še ne, govedino in teletino pa je rekla, da začnemo uvajat, ko bo stara 7 in pol mesecev. Sem pozabila, kdaj se začne četrtino rumenjaka uvajat user posted image . Mislim, da kar z enim 7. mesecem in postopno povečevati na celega do 1. leta.

Toliko, če bo katero zanimalo.

cien, lepo, da si se pri nas pofočkala user posted image . Si pa kar daleč od doma. Še dobro, da imaš internet, da si dom lahko preko spleta približaš. Daj kakšno slikco od otrok v album, da vidimo, koliko sta velika tvoja škratka.

mlavla, čestitke še enkrat za tvojo nosečnost. Bo pa kar kriza, če ti bo tudi tokrat tako slabelo kot v prvič user posted image . Glede copatkov: jaz sem tudi interesent!  Izgleda, da se bova mogli očitno sami zmenit za nakup, ker nobene druge ne zanimajo več user posted image .

Larisa in Žana sta pa tudi že veliki punci user posted image . Kar takole sami na rito se usest user posted image user posted image user posted image !

mala pikica, gre tvoja Lana sedaj prvič v vrtec? Tim gre prvič, le da je prej dve leti obiskoval cicibanove urice 1x/teden po 2 uri. Jutri greva na uvajanje, čeprav se meni ne zdi potrebno. OK, če že ravno želijo, potem naj jim bo. S ponedeljkom pa itak štartamo zares. Se mi zdi, da bom ves čas na poti, ker gre Tim ob pol osmih  v vrtec pa ob pol dvanajstih ga grem iskat. To bo do konca moje porodniške, potem pa gresta oba na celodnevno varstvo. Edina sreča je ta, da imam do vrtca le enih 100 m, malo v hrib. Če bo suho vreme bo kar vredu, drugače bo pa kriza, ko bo dež in bom mogla še Anajo vzet  s sabo. Bom verjetno kdaj mogla kakšno sosedo prosit za varstvo 10-15 minut.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 409
28.8.2008 23:11:27   
bamby
suzi, uvajanje je zastonj, saj bova tam le kakšni dve urci ali kakšno več, pa brez obrokov bo jutri. V ponedeljek pa že dobi zajtrk in malico, kosila pa ne več.
Odločbo sem pa že dobila. Pademo v 3. plačilni razred, to je 30 % od celotne cene. Meni to pomeni zdaj slabih 60 € (poldnevni program brez kosila).

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 410
28.8.2008 23:16:04   
jencili
čer,

spet jst takrat ko vse zginete user posted image .

Zanami je lep dan, poln potepanja in čvekanjauser posted image .
Sva bla s Tajem na Zbilju, k sm se jst dobila s starim kolegom še iz Lj, pol je pa še mami zvečer pršla k nam, da je mal vnučka pocartala, pa meni palični mešalnik prineslauser posted image .
Jutri mamo na sporedu bučke. Sm jih sicer mislila že dons najprej dat, sam je Taja ponoči neki zvijalo in sm rekla, da bo dons še krompirček, pa da vidmo, če je blo to to.

Bamby, za rumenjak je meni patronažna rekla, da od 6. meseca po 1/4, potem pa postopoma povečevat dozo. Sama sicer še ne bom dala, sam to zato, ker smo komi začeli z uvajanjem, ne zarad druzga.

Ella, lepo, da si se spomnla tudi name. Seveda se bom pridružila čveku, če bom le lahko.
Sej res babe 6.9. je noč radia Belvi. A gremo? user posted image  pustimo doma user posted image  in šibamo. Jst sm se že zmenila za varstvouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 411
28.8.2008 23:18:07   
jencili
ti šment, mi gre žur preveč po glavi pol pa pozabim...user posted image

Mlavla tudi z moje strani iskrene čestitke za user posted image .user posted image user posted image user posted image
Ko sm že zadnjič rekla...upam, da bo trenutkov slabosti čim manj!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 412
28.8.2008 23:22:39   
nuka
Bamby meni je tudi taka taksi služba znana. Samo pri nas je do vrtca 3 km, tako da rabim avto. Zjutraj sem mogla napokat oba otroka, popoldne sem mogla pazit kdaj v vrtcu vstanejo, potlej je Nejc velikrat spal in sem ga mogla zbudit, da sva šla skupaj po Niko. Sej če je lepo vreme še gre, kadar je pa dež in sneg je pa obup. Aja pa še s trebuham sem to šolsko leto skakala.

Mi smo do 31.12. v drugem plačilnem razredu. To je 68 € za celodnevni program. Je pa različno od občine. Ene upoštevajo tudi stanovanjske kredite.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 413
28.8.2008 23:30:52   
Janey
mlavla ti revčika. upam, da ti bo čimprej bolje, da boš lahko še v času nosečnosti naredila izpite.

mi mamo spet ogenj v strehiuser posted image ma...nima smisla, bom raje tiho, tut doma. ker vedno ko jaz kaj pripomnim je vse narobe.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 414
28.8.2008 23:42:00   
nuka
Janey user posted image za pomiritev. Točno vem kako se počutiš, ker je bilo pri meni isto. Pomagal je samo to, da smo šli na svoje. Samo pri nas smo imel še skupno kuhinjo in kopalnico, tako da si ti vsaj pri tem na bolšem.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 415
28.8.2008 23:59:28   
ELMA
Bamby , Mlavla , evo sem dobila zs od ene gospe , Če vas zanimajo copatke ....

http://manuela1978.moj-album.com/

Pa še gdaj reci da imam samogovore user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 29.8.2008 0:01:45 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 416
29.8.2008 0:00:37   
ELMA
Jencili , lepa slikicaaaaa ....user posted image

ENO ?Kero številko copatk , imajo vašiuser posted image ...Elma ma take čudne  user posted image  sploh ne najdem številko ....Dobili smo ih za darilo , ampak nobene nimajo številke .user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 29.8.2008 0:06:21 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 417
29.8.2008 0:33:36   
jencili
Elma, hvalauser posted image

Taj ma št. nogice 15-16. No, smo mu pa tud ene 20 gor daluser posted image  - tok o cifrah

Aja, in hvala za slikco. Men je tud všečuser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 418
29.8.2008 0:34:41   
jencili
nč, zdej grem pa počasi tud jst spat.
Sej ne da sem zaspana, sam se bo treba mal pomatrat vseeno.

nočkouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 419
29.8.2008 7:40:16   
ELMA
Jutro ,prva user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 420
29.8.2008 7:47:13   
ELMA
Naša je super spala , jaz pa tudi z njo user posted image , sam je ful zanimiva , zaradi te hrane , sploh noće flaško ko je budna user posted image .Samo GH  , ponoći pa 2x po 180 ...
Po moje da seje kr navadila na GH in ji je bolj všeć .
A vaši ponoći tudi pijejo vodo ali čaj ?

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 421
29.8.2008 8:27:55   
mala_pikica
Dobro jutro punce!

Janey, danes ne morem, ker imam še nečaka na počitnicah. Mogoče jutri ali pa v nedeljo, ko grem sigurno k mami.

Bamby ja, Lana gre v pon. prvič v vrtec. Prej jo je pazila tašča, potem v nosečnosti in sedaj pa je z mano doma. Bo pa isto tam kot tvoj user posted image , seveda do konca porodniške. Lukca pa bo tudi pazila tašča, pa vmes moja mama. Jaz še tudi nisem nič dobila glede plačila vrtca. Se pa moram pohvaliti, da so naredili čisto novi, res lepi vrtec, ki ima zunaj ful lepo igrišče z igrali. Pa župana moram glede tega pohvaliti, saj je naredil še eno skupino zraven, tako, da so bili čisto vsi otroci sprejeti v vrtec. Sem zadnjič zasledila, da je drugje po SLO ful problem glede vpisa v vrtec.

Glede GH, pa jaz ne bi prehitevala, saj se nikamor ne mudi, imajo naši user posted image  še vse pred sabo. Mlečni izdelki se uvajajo v 9m, medtem, ko mleko po 1 letu. Meso in rumenjak v 7m. Jaz bom začela meso sedaj. Seveda pa je tudi malo odvisno kdaj je katera začela z uvajanjem GH, ker je razlika ali pri 4m ali pa pri 6m. Jaz sem sedaj uvedla komaj sadje in zelenjavo. Sicer pa tako vsaka mama dela po občutku, ker najbolje pozna svojega user posted image  in njegove potrebe. lp

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 422
29.8.2008 8:29:40   
Lanchy
Jutro Punce!

Vas tu pa tam prebiram, ampak mi zmanjkuje casa, da bi se kaj napisala. Res ste prave klepetulje in zdaj me pa prav ima da se septembra ali pa oktobra domim kaj z vami na enem izmed vasih srecanjuser posted image .

Mi smo super, ceprav se mi zdi, da Zoja iz dneva v dan postaja bolj zahtevna...Smo imeli prejsnji teden teden izsiljevanja in smo upam da to resili, zobkov se nimamo nic, ceprav smo stari ze dobrih 7 mesecev...Matrajo jo pa fuluser posted image .

Mlavla, cestitke za 2.user posted image  in resnicno upam, da bodo slabosti prizaneslivejse kot v prvi.

Priznam, nisem dosti brala za nazaj, ampak me vseeno zanima, je se katera spet user posted image ?

Se vam se kaj oglasim, do takrat pa pridne bodite, pa se naprej pridno cvekajteuser posted image user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 423
29.8.2008 8:36:37   
Februarka08
Jutro.

Madoniš, ste zalaufale včer zvečeruser posted image nimam cajta brat, že tamala hoče papicouser posted image
No, tud mi smo končno dočakali pol user posted image user posted image Čestitke tudi tvoji Neži, Mlavlauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 424
29.8.2008 8:41:40   
MetiLu
Dan!
Noč porazna, jedli na 2 uri user posted image

Grem jest pol pa delat...

Popoldan pa akcija s pralnim strojem in peglo user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Revije za mamice, nosečnice
ksenija12

Ali kupujete revije za mamice, nosečnice itd...

da, občasno (41%)

da, naročena sem (7%)

ne (26%)

ne, prebrskam brezplačne revije,internet (25%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!