mala_pikica
|
Dober večer! Mavla, tudi jaz upam, da bodo tokrat slabosti manj in krajši čas prisotne. Pa še tukaj ti enkrat čestitam za . Pa super, da je Neža brez vročine, samo glede izpuščajev pa se le idita pokazati, ker, če je slučajno peta otroška bolezen, je ta lahko nevarna za nosečnico. Pa nočem te sedaj strašiti, ampak, če nisi sigurna glede izpuščajev idi raje k pediatru in tam povej, da si srečka . Janey, samo, da je Jaka brez vročine. Kaj pa kakšna kavica Cien super, samo, da je z Amalom vse vredu, buškica pa bo tudi izginila. Vidim, da se pogovarjate o vrtcu. Moja Lana gre v ponedeljek tudi prvič v vrtec. Dokler bom v porodniški bo tam od 8 do 12h. A ostale tudi hodite sedaj prej po otroke? Pa mi se nismo nič uvajali, sedaj pa upam, da ne bo problema, no sicer pa jo lahko grem tudi prej iskati. Mene pa kar malo stiska, smo se imeli kar fajn doma. Imam taki čuden občutek, kot, da se neko lepo obdobje končuje in gre od mene, ona pa zaenkrat komaj čaka da gre v vrtec, upam, da se bo lepo vživela. Nič, lepo še klepetajte, me moj žica, da bi kakšen film pogledala. Lahko noč.
|