Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 12:18:42
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 elma, jaz dam vedno malo čebule in ana ne protestira. ravnokar hladim bučko z gresom. ella, super slikici. se vidi da frajlici uživata 500 na uro. Moram tudi jaz dat kako sliko od dopusta na net, sam jih je treba prej z aparata dol pobrat. Sigurno ji je všeć ukus , bom tudi jaz dones probala mal čebulce not dat .....Hvala pina Mlavla sam da gre naboljše .Včeraj sem ti nekaj napisala glede ispušćajev , ne vem če si prebrala
< Sporočilo je popravil ELMA -- 28.8.2008 12:21:45 >
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 12:20:42
|
|
|
|
ELMA
|
Zdaj pa grem neki skuhat Kje pa je bamby njo pa pogrešam
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 12:33:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Dan. Larisa končno spi. Upam, da se vaši februarčki pozdravijo čimprej Midve sva ble zunej, sva šle na sprehod do ene stare 2.5 mesca joj, kak je še mejhna pa fletna je pa mami že začela z GH (kar se mi zdi ful prepozno) in tamala že frutke mele pa ne vem kaj še vse ok, vsak po svoje... Sem študirala da bi zdej začela mal z mesekom, pa me zanima kako ga pripravite vašim ? Npr. piščančka? Jest sem čist brez idej... sploh ne vem kaj nej ji kuham Pina, mislim da si ti pisala za bučko in gres, kajne? Mogoče bi ji še to probala... še nikol ji nisem dala nič na čebuli in ne vem kako bo sprejela?? Pa gresa tud še ne... jest sem res čist brez ideje grem si kej prebrat... še prej morm pa v vrt po mal zelenjave...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 13:05:34
|
|
|
|
Suzi*
|
me smo z vozičkanja, naša zdej spi že 2. rundo, jaz sem si pa lahko malico privoščla. smo kar ok. edino žana je še kar fuuul zaprta. tudi slive niso pomagale, smo jih jedli zdej 2 dni, pa jih še vedno ni pokakala. še kar kaka oranžne bobke (korenček?? ) od nedelje. sem zdej ukinila 2. obrok GH in se spet dojimo, razen dopoldne dobi sadje. danes je jesla breskev+hruško+jabolko, pojedla ene 60 ml in je imela dost, brez dojenja. ponoči je jedla 2x, spala pa od 21 do 7.30. ella, WB!!!! lepo te je spet brat. pina in ostale....glede srečanja...nas ni do 10.9., s 15.9. pa začnemo anžeja v vrtec uvajat, tako da jaz bom šele proti koncu meseca oz. po 22.9. redi za srečanje, če bo vse ok. meti, kaj boš ti zdej na morju z uvajanjem GH naredila?? boš kar nove stvari uvajala al boš ostala pri že uvedenih zadevah? boš kuhala al boš bolj kupljeno dajala?? kako ste ostale na morju uvajale GH?? janey, upam, da boste ok! mlavla, vi pa tudi. cien, lepo da ste ok! februarka, za začetek ji mesek samo skuhaj. mogoče skuhaš eno zelenjavno juhico z meskom. kje je pa naša mesecnica???? nč, grem naprej pisat jedilnike za na morje.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 13:19:49
|
|
|
|
ella79
|
suzi jaz sem ji kar kupljene kašice dajala, itak domačih ne je tudi zelenjave ne mara, tako da bom zdej mal bolj tole začela in jo probala navadit. Ji pa nisem nič novega uvajala na morju.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 13:23:35
|
|
|
|
pina-1
|
o suzika, vidve pa pridno kilometre nabirata. Prinas je še vednot akop asje vroče,d a ni za venih bit. Bova pa začeli zopet bolj intenzivno vozičkat, drugi teden, ko gre ia v vrtec. Pa s 19. začnem na sebi delat, ker sem že grozna za videt. Treba malo te šlaufe dol spravit,t ako da začnem z dieto in telovadbo. Glede GH na dopustu,s em jaz ani kar kuhala kar sva že sprobali ( bučko, mineštrice zelejnavne.) Predvsem pa sadje. Pa tudi kak frutek je padu. Aja, pa na aptamilu sem ji gres in polentico kuhala. Ostalos va se pa dojili. Samo pri nama je še vedno tako, da kak dan ne jemo nič GH, kak dan pa kar 2 ali 3 obroke. Kot vidim da ma potrebo, pa kok se mi da. Ja sej vem, da tako ni prav, samo.... mahhh Suzi, a si probala žani dat fulllllllll sladkano kamilico? Naša je pa drugi primer in se mi zdej na dan sigurno ene 3 krat pokaka. No danes se je že 2 krat. Ji bom dala banano popoldne da jo mlce stisne. glede srečanja, pa meni bolj težko pade konec septebra, ker imamo 27. krst. ČE psem zrihtat vse prej,s e lahko dobio tudi okoli 20. grem en jogurt pojest, ker me neki lakota daje. sej še ni 1.9.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 13:48:28
|
|
|
|
MetiLu
|
DAn! Jaz sem iz službe, moja fanta pa pančkata Nuka, kar pogumno na šiht, če ti bo všeč, ti najbrž ne bo težko hodit, men je res kar fajn no Suzi, jaz bom na dopustu normalno nadaljevala, mogoče bomo zdej začeli počasi z meskom. Bom pa isto kuhala, pa seveda bodo nabrž malo več frutki v uporabi, ker doma jih ne jemo... Itak pa gremo z še eno familijo, ki imajo punčko 10 dni mlajšo od Janeza, pa tud že je GH, tako da bova z mamico skupaj packarile za najina pamžka Elma, dober link si napopala, so mi šle kar kocine pokonc Februarka, nehi mi delat skomine s telim spanjem, mi spet jemo 2x na noč za kuhanje GH pa tud men že idej zmanjkuje Čebule pa tud jaz še nisem probala dat... Eno?: koliko vas že vozi v avtosedežu in ne več v lupinici in kdaj postane lupinica premajhna? Ella WB super ste se tole z Bajsiko in Dolenjko zorganiziral Joj, komaj čakam, zdej pa že jest brojim sitno Jest sem tud za srečanje, na dopusti smo do 10.9, pol sem pa še do 15.9 frej, kasnej bom malo težje dobila dopoldan frej, tko da upam, da bom uspela pridt na srečanje Zdej grem pa kosilo narest, pol gremo pa po opravkih...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 13:49:39
|
|
|
|
Janey
|
ella kake gospodične mlavla nisem dala jaka nima več vročine in zdaj je pojedel kot ponavadi februarka jaz mesek skuham ko da juhico kuham, dam vso zelenjavo, pa včasih se malo rizaal pa kako žito (amarat, quinoja, ajda, qusqus) in pustim da se do konca skuha, ločim za juho in glavno jed in mam vse v enem piskru. včasih pa malo popražim na čebuli zalijem z vodo dodam zelenjavo in spet kuham.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 13:50:37
|
|
|
|
Janey
|
meti meni se zdi da je jaka še čist ok v lupinici, pa je kr konkretn
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 13:51:25
|
|
|
|
ella79
|
suzi a si ji probala dat že surovo jabolko naša me je pa zdele čist presenetila, je pojedla tok krompirčka+blitve, da še verjet ne morm
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 14:17:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Hvala za predloge glede meseka Počasi jo bom itak mogla na vse navadit, no skoraj vse , jutri bo magar špinačko jedla, ampak tako kot jo vsi jemo, saj že lahko začnemo z mlečnimi stvarmi, kot je jogurt in podobno... tako da ji tud mal smetance v špinači ne bo škodilo. Čim manj bom mogla komplicirat, pa bom velik boljš volje Sem se glih dol usedla, 1 uro sem bla za šporgetom, hvala bogu je kosilo narejeno, za bejbo se pa tud kuha. Pa če ne bo jedla, jo bom kar po nagi riti se matram, pasiram, piham kot norc da ni vroče, ona se pa potem dere kot bi jo iz kože dajal če je pa banana al pa katero koli sadje pa melje kot mlinček mahhhh... Grem mal reklame prečikirat, pol itak ne bo cajta...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 14:29:19
|
|
|
|
ella79
|
februarka, a mi zaupaš geslo od maxi dopusta sej veš da sem jaz firbec nuka kako se je potem tvoj zmenil glede porodniške
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 15:04:01
|
|
|
|
Februarka08
|
Larisa še kar spi že 2 uri in pol midva sva po kosilu, zdej pa še njo čakam da se zbudi in poje kašico... potem greva pa spet ven Ella, seveda - geslo je maxi
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 15:17:42
|
|
|
|
Janey
|
februarka kake dobre slike, one v bazenu, pa one ko ma frajla šiltkapo. kaka je pikica zlatica. pa kar sama tak sedi jaz pa čakam mamico da pride, pa za malega bom dala počasi kosilo kuhat, danes ima meseka s quinojo in korenčka. je mel to že včeraj, pa sem vse bek zabrisala in mi je še nekaj ostalo, ne ljubi se mi pa v trgovino po kaj druga, ker namreč nimamo nič kaj doma. kaj bo za naju z lubekom še ne vem. sem mislila knedle nardit marelične, pa moj ni nad tem navdušen, ker če ni mesa to ni kosilo, je reko da za sladico jih pa lahko nardim aja sma kupla ono čokolado riževo od špar budget in jo dela zvečevo in je baje bolano dobra, pa najbolj poceni, ve ko ste čokoladonjami če slušajno še niste probale, probajte jaz bi tut pa ne smem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 15:19:04
|
|
|
|
ELMA
|
Eno?: koliko vas že vozi v avtosedežu in ne več v lupinici in kdaj postane lupinica premajhna? IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Naša je tudi že prerastla lupinico , tko da jo kr imam v avtosedežu ji je bolj udobno . Februarka -Larisa je kot cukrček , sa vidi da je zadovoljen otrok .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 28.8.2008 15:22:23 >
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 15:26:35
|
|
|
|
Februarka08
|
Janey in Elma, hvala za pohvale. Itak je moj sladkorček za pojest. Še vedno spi delavci pa zraven nje skor štemajo in tolčejo pomoje se bo zdej zdej zbudila... dons ne gre več spat, pomoje...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 15:28:17
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey februarka jaz mesek skuham ko da juhico kuham, dam vso zelenjavo, pa včasih se malo rizaal pa kako žito (amarat, quinoja, ajda, qusqus) in pustim da se do konca skuha, ločim za juho in glavno jed in mam vse v enem piskru. včasih pa malo popražim na čebuli zalijem z vodo dodam zelenjavo in spet kuham. Saj res, sem te mislila že prej prašat... ne se mi smejat, sam jaz za tele stvari prvič slišim in se mi tud sana ne kaj je to
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 15:38:40
|
|
|
|
bamby
|
Dan! Se na hitro javljam. Me nekaj dni ni bilo na netu, ker smo imeli internetni mrk . Danes so nam končno zrihtali. Doma nič posebnega. Anajo sem imela na pregledu. Velika je 67 cm, težka 7120 g, obseg glavice 42.5 cm. Vse ostalo je bilo vredu, le urin ni bil OK, zato sem danes urin nesla še enkrat pregledat, če bi šlo morda za uroinfekt. Zjutraj pokličem za izvide. Jutri tudi grem s Timom prvič v vrtec na uvajanje. Ko bom imela kaj časa, bom malo prebrala za nazaj, kaj ste čvekali. Nekatere ste že iz dopusta, nekatere ste šle, druge še boste (bomo ). Vsem dobrodošlica!!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 15:40:47
|
|
|
|
ella79
|
februarka Larisa je res prava princeska, z unim klubučkom je svetovna tale primorski zrak ji je pa očitno res dobro del, k tako lepo spančka. tudi za super prespane noči a se drug teden kej na kavi dobimo? gibigib? bajsa je rekla da je za
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 16:08:24
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka Larisa je res prava princeska, z unim klubučkom je svetovna tale primorski zrak ji je pa očitno res dobro del, k tako lepo spančka. tudi za super prespane noči a se drug teden kej na kavi dobimo? gibigib? bajsa je rekla da je za Še vprašaš jest jo že sanjam Pa hvala tud teb za lepe besede s tem klobučkom je res špica... ji je še komaj prav
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 16:49:20
|
|
|
|
ella79
|
februarka super jencili mogoče naša spi že 2,5 h se vidi, da se je prej dobr najedla, pa da nič drugega ne more jaz jo pa čakam, da greva mal na sončka
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 18:04:53
|
|
|
|
Janey
|
februarka to so različna žita. jih dobiš v vseh trgovinah in so ful bol hranilna in imajo določene dobre snovi, kot naprimer riž testenine al pa krompir. več al manj se pripravljajo kot riž, nekatera pa se namakajo kot fižol. meni je dober še kamut ampak je pretrd za male pikece. jaz jih sebi pripravim kot rižoto z zelenjavo, lahko jih daš tudi v juho namesto prikuhe. meni so dobra, pa še zdrava so. se jih je še ful, samo vseh še nisem sprobala.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 18:18:24
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey februarka to so različna žita. jih dobiš v vseh trgovinah in so ful bol hranilna in imajo določene dobre snovi, kot naprimer riž testenine al pa krompir. več al manj se pripravljajo kot riž, nekatera pa se namakajo kot fižol. meni je dober še kamut ampak je pretrd za male pikece. jaz jih sebi pripravim kot rižoto z zelenjavo, lahko jih daš tudi v juho namesto prikuhe. meni so dobra, pa še zdrava so. se jih je še ful, samo vseh še nisem sprobala. Hvala za obrazložitev. Bom prav pozorna v trgovini... Naju je dež not prignal sej pomoje nau sile, k še sonce sije, sam se je pa tud kar uscalo zdej pa tamala sitka na tleh... grem se mal igrat z njo, kaj pa čem
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 20:12:58
|
|
|
|
ella79
|
čer februarka se mi je zdelo, da je pri vas daževalo, sam do nas pa ni prišlo a tako zatišje bo do ponedeljka jaz sem že zdej bila na 10-dnevnem odvajanju no, ubistvu je bilo bolj slabo odvajanje
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 28.8.2008 20:17:22
|
|
|
|
mlavla
|
evo mene..naša tamala spi.... jst sem se parkirala na kavč z računalnikom na kolenih..in čakam, da se mi pridruži kakšna čveka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?