|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
26.8.2008 20:47:38   
Suzi*
cien, dobrodošla. user posted image  kako si pa ti prišla v te tako oddaljene kraje? pa jaz bi tud kakšno fotko.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 251
26.8.2008 20:53:43   
kati kati
cien-user posted image user posted image user posted image za tvoja dva sončka enega februarčka in januarčico!!!

naš Maj pa se zna (od danes naprej) sam vsedit!iz trebuha gre na kolena in roke(kozi pase) nato pa se vsede pa noge popravi-kako je smešenuser posted image user posted image user posted image ...sam pa obvlada stvaruser posted image

Js tud delam na polno, sem tak pridna...cele dneve,

pa še eno vprašanje: Ker je Maj zmanjšal zizkanje, ga počasi navajam da bi mogoče spil rižolinota na flaško-pa seveda spije 30 ml pol pa noče več, sam da pa vidi žlico pol pa ni problema. Že tretji večer poskušam pa nekako mu ne gre

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 252
26.8.2008 21:05:47   
pina-1
čer

jaz semiz ure v ure slabša in zato ne bom veliko čvekala.
Ančka že pridno spi, mia je pri večerji in se greva še stuškat in obe spat. Upam, da bo jutri že bolje.

Se beremo jutri

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 253
26.8.2008 21:26:06   
mala_pikica
Dober večer!

Vrtnica in februarka sem pogledala vajine albume iz dopusta in ste vsi prav lepo uživali. Jaz moram tudi urediti slike. Jaz zelo dosti slikam, da bi pa dala razviti slike se pa ne spravim.

Pina upam, da boš jutri že boljša user posted image .

Mi pa še vedno ne spimo ponoči, ga mali še vedno nekaj svira. Čez dan pa je ful priden, kot, da ga nimamouser posted image . Imam pa zdaj še nečaka na počitnicah in je kar pestro, vedno se nekaj dogaja. Ampak je pa mi fajn zaradi Lane, ker se cel dan lepo igrata sama.

O, pa še en februarček se nam je pridružil user posted image user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 254
26.8.2008 21:34:03   
jencili
prov dolgočasne steuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 255
26.8.2008 21:34:45   
Februarka08
Cien, dobrodošla!user posted image

Mala_pikica hvala za pohvale.user posted image

Jest grem spat, lepo nočko vam želim.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 256
26.8.2008 21:43:27   
kati kati
sem malo prebrala zgodbo od CIEN-zelo zanimiva..te občudujem za življensko potezouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 257
26.8.2008 21:45:11   
jencili
se bom pa mal igrala, če niste za čvek...

user posted image

user posted image

pa da vidim, če bo šlouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 258
26.8.2008 21:47:12   
jencili
UPSuser posted image user posted image user posted image , mal so velike...

je ena napisala, naj jih zmanjšam na 320 pikslov, sam je zgleda vseen preveč.
Bom probala še enkrat

SE ISKRENO OPRAVIČUJEM!!!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 259
26.8.2008 21:51:42   
jencili
že vem kaj sm nadila in popravljam napakouser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 260
26.8.2008 21:52:36   
jencili
upam, da bo zdej ok

user posted image

user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 261
26.8.2008 21:53:27   
jencili
no ja, boljš je, ni pa to še to, kar sm si zamislilauser posted image
Na kok vi pomanjšate slikce?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 262
26.8.2008 21:53:30   
MetiLu
Čer!
Ferbuarka, tud vaše slikce so ful luštne, joj zdej pa res komaj čakam naš dopust user posted image
Cien, welcome user posted image  kaj večkrat se oglasi user posted image  Jaz sem tud mal firbčna, Kati kati, kje si najdla njeno zgodbo user posted image

Mi smo se šli pa prej malo potepat z vozičkom, pa nas je tema ujela, preden smo domov prišli... Janez že pančka, jaz sem pa tud na poti v spalnico...

Pinči pocajtaj se user posted image user posted image

Kati kati in Suzi user posted image  za vajina škratka, moj pa še kar pilotira po trebuhu user posted image  sploh se noče kej dost na roke postavljat, kolen pa tud še ni porajtal user posted image  ah, bo že user posted image

Jencili, za supergice ti pa ne znam pomagat, mi imamo ene adidaske, sam nam jih je prinesla moj sestrica iz Portugalske user posted image

Pridne bodite, midva se greva jutri potepat, morava na banko, pa do moje stare mame, pa najbrž greva še z eno kolegico mal BTC napast, sem dones prodala avtosedež, ki smo ga imeli viška, pa je treba € zapravit user posted image user posted image user posted image

nočko

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 263
26.8.2008 22:16:10   
jencili
grem jdt tud za ostalimi, če ni nč s čvekom...

nočkouser posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 264
26.8.2008 22:45:11   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Ja moj Amal je valentiček samo tukaj itak nihce ne ve kaj je valentinovo....

Zakaj nebi vedeli kaj je valentinovo ...user posted image Odvisno od človeka , če si zaljubljen , ne pozabiš 14.2 user posted image , če pa nisi zaljubljen itak da pozabiš na ta datum user posted image

user posted image user posted image user posted image Tilen i Neža user posted image za kg .

Ups cien -sori ,sem šla pogledat od kod se javljaš user posted image , Res si predaleč  ....
Iz kje imaš korenine če slovenščino zastopiš....Sigurno si rojena v Slo .user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 265
26.8.2008 22:45:54   
cien
sej ni kej dost za prebrat Meti, na kratko ljubljančanka, ki se je poročila s savdijcem in živi v saudovi arabiji user posted image

Rania 8.1.2006

Amal 14.2.2008

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 266
26.8.2008 23:08:53   
Janey
čer

kako ste?

mi nismo dobro...jaka je imel prej 38,4user posted image user posted image pa smo bli cel dan na soncu in vetru in upam, da mu ni to česarkoli že ima poslabšalouser posted image user posted image
zdaj sem ga šlatala ni več tak hudo vroč, budila ga pa nebom da mu zmerim, ko se bo sam zbudil mu bom,če bo vroč, sem mu pa dala calpol, tak da mu je morala past vročina vsaj za nekaj časa

zdaj sem deala poročilo pa nisem prišla niti na pol user posted image user posted image user posted image

mlavla če maš ti poročilo za prakso za lani, bi mi lahko na mejl poslala, da malo vidim kak mora zgledat, ker je OGROMNO vsega in sploh ne vem kje naj začnemuser posted image

grem počasi ninat

(odgovor članu cien)
Neposredna povezava do sporočila: 267
26.8.2008 23:13:09   
Janey
aja pardon cien dobrodošla. kako je kaj tako menjati kulturo? verjetno ni tako lahko, ampak če imata že 2 sončka potem je vse hitro pozabljeno in te pikeci opeljejo stran od domotožja.

jaka kar v spanju joka...user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 268
27.8.2008 8:10:53   
mala_pikica
Dobro jutro!

janey, bogi mali Jaka. Upam, da ste vredu. Mi 3 tudi vsi kašljamo, zdaj pa samo upam, da se še Luka ne okuži. Pa še tašča je zbolela, pa tisti dan ga je ful cartala.

Cien, tudi jaz te občudujem. Jaz zase sigurno vem, da tako daleč od mojih domačih ne bi šla živeti. Pa pridete kaj v Slovenijo?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 269
27.8.2008 8:23:11   
Suzi*
jutro.

res skrajni cajt, da se šefica vrne, da bo bolj živo kle gor. user posted image  

mi smo danes zgodaj vstali, tud ponoči kar nekej ni spala. user posted image  je pa šla že spat prvo rundo. jaz kuham slive in jabolko, pa zajtrkujem, ko se zbudi pa kreneva ven.
danes imamo popoldne sestanek za vrtec za anžeja. kljub temu, da je bil zdej skos v varstvu, me kr mal zvija zarad tega vrtca. sploh me skrbi kolk bo bolan, pa z njim tud žana. user posted image  ga peljemo pa hkrati mal pogledat vrtec, se je komaj zdaj odprl, so ga kompletno prenovili prek poletja. user posted image user posted image  tud mene že firbca. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 270
27.8.2008 8:45:52   
Februarka08
Jutro.

Noč kot ponavadiuser posted image pomoje smo zmagaliuser posted image če bo šlo tko naprej, gre kmal v svojo sobicouser posted image

Meti, kam pa greste na dopust? Pa kako to, da tako pozno? Matr, sm firbčna, a ne?user posted image user posted image
Cien, sem videla da so te babe že zasule z vprašanji, tako da ti nam še jest morila.user posted image Sam tvoja srčka bi rada vidla (enkrat ob priliki, ko boš mela cajtuser posted image ).

Zdej grem pa kavico narest, pol greva pa ven. Jedla itak ne bom nič spet, ker hujšamuser posted image hladilnik skoz zaprt.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 271
27.8.2008 9:23:17   
Suzi*
februarka, mi gremo tud šele 1.9. na morje. sej ni pozno. je pa ceneje, pa ni tolk vroče, pa ni tolk gužve. user posted image   Mi vedno hodimo septembra in bomo še, dokler ne gre anžej v šolo.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 272
27.8.2008 9:33:38   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

februarka, mi gremo tud šele 1.9. na morje. sej ni pozno. je pa ceneje, pa ni tolk vroče, pa ni tolk gužve. user posted image   Mi vedno hodimo septembra in bomo še, dokler ne gre anžej v šolo.

Ja, sej to se mi je dozdevalo.user posted image Mi smo se mel prav fino sredi avgusta, čeprav je blo še zmer okrog 33°Cuser posted image , gužve pa itak ni blo več takeuser posted image naslednje leto gremo tud proti koncu avgusta sam absolutno ne več sam za 1 tedenuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 273
27.8.2008 9:52:29   
Janey
dan

bošček moj maliuser posted image user posted image preden smo šli spat mu je padla vročina od calpola, ampak zjutraj je mel spet 38,3
sem mu dala spet calpol, če bom mel pol spet vročino gremo kar k zdravniku. kaj me briga ko pravijo neke 3 dni...meni to ni normalno.
pa zdaj je revež pol ure jokal.eh...spala tak nič nisem, bi šla kar najraje zdaj z njim spat, je namreč zaspal po takem joku. pa sej tudi igrat se noče, kar leži in tisto dudo žuli al se pa k meni stiska.
super da mam v petek izpit in da moram jutri pokazat poročilo prakse, ki ga nimamniti poluser posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 274
27.8.2008 10:17:15   
kati kati
od cien-si lahko preberete na strani da ne bomo smetile...
je pa prava facauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako veste, da je dojenček visoko občutljiv?
Če je dojenček visoko občutljiv, je njegov živčni sistem veliko hitreje hiperstimuliran in razdražen, zato pogosteje jok...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?