Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 20:47:38
|
|
|
|
Suzi*
|
cien, dobrodošla. kako si pa ti prišla v te tako oddaljene kraje? pa jaz bi tud kakšno fotko.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 20:53:43
|
|
|
|
kati kati
|
cien- za tvoja dva sončka enega februarčka in januarčico!!! naš Maj pa se zna (od danes naprej) sam vsedit!iz trebuha gre na kolena in roke(kozi pase) nato pa se vsede pa noge popravi-kako je smešen ...sam pa obvlada stvar Js tud delam na polno, sem tak pridna...cele dneve, pa še eno vprašanje: Ker je Maj zmanjšal zizkanje, ga počasi navajam da bi mogoče spil rižolinota na flaško-pa seveda spije 30 ml pol pa noče več, sam da pa vidi žlico pol pa ni problema. Že tretji večer poskušam pa nekako mu ne gre
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 21:05:47
|
|
|
|
pina-1
|
čer jaz semiz ure v ure slabša in zato ne bom veliko čvekala. Ančka že pridno spi, mia je pri večerji in se greva še stuškat in obe spat. Upam, da bo jutri že bolje. Se beremo jutri
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 21:26:06
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dober večer! Vrtnica in februarka sem pogledala vajine albume iz dopusta in ste vsi prav lepo uživali. Jaz moram tudi urediti slike. Jaz zelo dosti slikam, da bi pa dala razviti slike se pa ne spravim. Pina upam, da boš jutri že boljša . Mi pa še vedno ne spimo ponoči, ga mali še vedno nekaj svira. Čez dan pa je ful priden, kot, da ga nimamo . Imam pa zdaj še nečaka na počitnicah in je kar pestro, vedno se nekaj dogaja. Ampak je pa mi fajn zaradi Lane, ker se cel dan lepo igrata sama. O, pa še en februarček se nam je pridružil .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 21:34:03
|
|
|
|
jencili
|
prov dolgočasne ste
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 21:34:45
|
|
|
|
Februarka08
|
Cien, dobrodošla! Mala_pikica hvala za pohvale. Jest grem spat, lepo nočko vam želim.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 21:43:27
|
|
|
|
kati kati
|
sem malo prebrala zgodbo od CIEN-zelo zanimiva..te občudujem za življensko potezo
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 21:45:11
|
|
|
|
jencili
|
se bom pa mal igrala, če niste za čvek... pa da vidim, če bo šlo
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 21:47:12
|
|
|
|
jencili
|
UPS , mal so velike... je ena napisala, naj jih zmanjšam na 320 pikslov, sam je zgleda vseen preveč. Bom probala še enkrat SE ISKRENO OPRAVIČUJEM!!!
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 21:51:42
|
|
|
|
jencili
|
že vem kaj sm nadila in popravljam napako
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 21:52:36
|
|
|
|
jencili
|
upam, da bo zdej ok
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 21:53:27
|
|
|
|
jencili
|
no ja, boljš je, ni pa to še to, kar sm si zamislila Na kok vi pomanjšate slikce?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 21:53:30
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Ferbuarka, tud vaše slikce so ful luštne, joj zdej pa res komaj čakam naš dopust Cien, welcome kaj večkrat se oglasi Jaz sem tud mal firbčna, Kati kati, kje si najdla njeno zgodbo Mi smo se šli pa prej malo potepat z vozičkom, pa nas je tema ujela, preden smo domov prišli... Janez že pančka, jaz sem pa tud na poti v spalnico... Pinči pocajtaj se Kati kati in Suzi za vajina škratka, moj pa še kar pilotira po trebuhu sploh se noče kej dost na roke postavljat, kolen pa tud še ni porajtal ah, bo že Jencili, za supergice ti pa ne znam pomagat, mi imamo ene adidaske, sam nam jih je prinesla moj sestrica iz Portugalske Pridne bodite, midva se greva jutri potepat, morava na banko, pa do moje stare mame, pa najbrž greva še z eno kolegico mal BTC napast, sem dones prodala avtosedež, ki smo ga imeli viška, pa je treba € zapravit nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 22:16:10
|
|
|
|
jencili
|
grem jdt tud za ostalimi, če ni nč s čvekom... nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 22:45:11
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Ja moj Amal je valentiček samo tukaj itak nihce ne ve kaj je valentinovo.... Zakaj nebi vedeli kaj je valentinovo ... Odvisno od človeka , če si zaljubljen , ne pozabiš 14.2 , če pa nisi zaljubljen itak da pozabiš na ta datum Tilen i Neža za kg . Ups cien -sori ,sem šla pogledat od kod se javljaš , Res si predaleč .... Iz kje imaš korenine če slovenščino zastopiš....Sigurno si rojena v Slo .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 22:45:54
|
|
|
|
cien
|
sej ni kej dost za prebrat Meti, na kratko ljubljančanka, ki se je poročila s savdijcem in živi v saudovi arabiji
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 23:08:53
|
|
|
|
Janey
|
čer kako ste? mi nismo dobro...jaka je imel prej 38,4 pa smo bli cel dan na soncu in vetru in upam, da mu ni to česarkoli že ima poslabšalo zdaj sem ga šlatala ni več tak hudo vroč, budila ga pa nebom da mu zmerim, ko se bo sam zbudil mu bom,če bo vroč, sem mu pa dala calpol, tak da mu je morala past vročina vsaj za nekaj časa zdaj sem deala poročilo pa nisem prišla niti na pol mlavla če maš ti poročilo za prakso za lani, bi mi lahko na mejl poslala, da malo vidim kak mora zgledat, ker je OGROMNO vsega in sploh ne vem kje naj začnem grem počasi ninat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 23:13:09
|
|
|
|
Janey
|
aja pardon cien dobrodošla. kako je kaj tako menjati kulturo? verjetno ni tako lahko, ampak če imata že 2 sončka potem je vse hitro pozabljeno in te pikeci opeljejo stran od domotožja. jaka kar v spanju joka...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 8:10:53
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro! janey, bogi mali Jaka. Upam, da ste vredu. Mi 3 tudi vsi kašljamo, zdaj pa samo upam, da se še Luka ne okuži. Pa še tašča je zbolela, pa tisti dan ga je ful cartala. Cien, tudi jaz te občudujem. Jaz zase sigurno vem, da tako daleč od mojih domačih ne bi šla živeti. Pa pridete kaj v Slovenijo?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 8:23:11
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. res skrajni cajt, da se šefica vrne, da bo bolj živo kle gor. mi smo danes zgodaj vstali, tud ponoči kar nekej ni spala. je pa šla že spat prvo rundo. jaz kuham slive in jabolko, pa zajtrkujem, ko se zbudi pa kreneva ven. danes imamo popoldne sestanek za vrtec za anžeja. kljub temu, da je bil zdej skos v varstvu, me kr mal zvija zarad tega vrtca. sploh me skrbi kolk bo bolan, pa z njim tud žana. ga peljemo pa hkrati mal pogledat vrtec, se je komaj zdaj odprl, so ga kompletno prenovili prek poletja. tud mene že firbca.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 8:45:52
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Noč kot ponavadi pomoje smo zmagali če bo šlo tko naprej, gre kmal v svojo sobico Meti, kam pa greste na dopust? Pa kako to, da tako pozno? Matr, sm firbčna, a ne? Cien, sem videla da so te babe že zasule z vprašanji, tako da ti nam še jest morila. Sam tvoja srčka bi rada vidla (enkrat ob priliki, ko boš mela cajt ). Zdej grem pa kavico narest, pol greva pa ven. Jedla itak ne bom nič spet, ker hujšam hladilnik skoz zaprt.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 9:23:17
|
|
|
|
Suzi*
|
februarka, mi gremo tud šele 1.9. na morje. sej ni pozno. je pa ceneje, pa ni tolk vroče, pa ni tolk gužve. Mi vedno hodimo septembra in bomo še, dokler ne gre anžej v šolo.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 9:33:38
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* februarka, mi gremo tud šele 1.9. na morje. sej ni pozno. je pa ceneje, pa ni tolk vroče, pa ni tolk gužve. Mi vedno hodimo septembra in bomo še, dokler ne gre anžej v šolo. Ja, sej to se mi je dozdevalo. Mi smo se mel prav fino sredi avgusta, čeprav je blo še zmer okrog 33°C , gužve pa itak ni blo več take naslednje leto gremo tud proti koncu avgusta sam absolutno ne več sam za 1 teden
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 9:52:29
|
|
|
|
Janey
|
dan bošček moj mali preden smo šli spat mu je padla vročina od calpola, ampak zjutraj je mel spet 38,3 sem mu dala spet calpol, če bom mel pol spet vročino gremo kar k zdravniku. kaj me briga ko pravijo neke 3 dni...meni to ni normalno. pa zdaj je revež pol ure jokal.eh...spala tak nič nisem, bi šla kar najraje zdaj z njim spat, je namreč zaspal po takem joku. pa sej tudi igrat se noče, kar leži in tisto dudo žuli al se pa k meni stiska. super da mam v petek izpit in da moram jutri pokazat poročilo prakse, ki ga nimamniti pol
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 10:17:15
|
|
|
|
kati kati
|
od cien-si lahko preberete na strani da ne bomo smetile... je pa prava faca