Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 25.8.2008 22:07:08
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Jah jest sploh ne vem kako je zdej z glutenom, sam pri 7 mesecih bomo mi že 2 meseca na GH, tko da pomojem ne bo več težav sem tud že slišala, naj probam s KM, pa da če ne bo imel reakcije, da ga lahko uporabljam ... je pa pomojem že čas, da nadaljujemo z GH, ker zdej smo že skoraj 1 mesec na dveh obrokih Jaz kar malo po občutku delam no, pa najbrž se bomo tud še malo dojili zraven Flis dekco pa tud jaz skoz v avtu vozim A je mogoče že katera probala dat plasma piškotek svojemu ? Jaz sem mu dones dala tega brez glutena, ki se ga raztopi v flaški, pa sem mu ga dala za "grizt", pa ga je malo raztopil, sam pol se mu je pa ful velik kos odlomil, pa sem mu hitr ven potegnila iz ust, me je groza, da bi se mu zaletelo in bi se začel dušit kako je pol s temi piškotki zdej si me pa zmešala Sej gluten ni vezan na to kok časa si že na GH ali pač? Meni je patronažna rekla, da od 6. meseca naprej komot je vse kar ma gluten... Kaj za vraga pa je KM? KM-kravje mleko hihi, hvala Februarka Ne vem kera od naju je zdej blond
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 25.8.2008 22:08:47
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Jah jest sploh ne vem kako je zdej z glutenom, sam pri 7 mesecih bomo mi že 2 meseca na GH, tko da pomojem ne bo več težav sem tud že slišala, naj probam s KM, pa da če ne bo imel reakcije, da ga lahko uporabljam ... je pa pomojem že čas, da nadaljujemo z GH, ker zdej smo že skoraj 1 mesec na dveh obrokih Jaz kar malo po občutku delam no, pa najbrž se bomo tud še malo dojili zraven Flis dekco pa tud jaz skoz v avtu vozim A je mogoče že katera probala dat plasma piškotek svojemu ? Jaz sem mu dones dala tega brez glutena, ki se ga raztopi v flaški, pa sem mu ga dala za "grizt", pa ga je malo raztopil, sam pol se mu je pa ful velik kos odlomil, pa sem mu hitr ven potegnila iz ust, me je groza, da bi se mu zaletelo in bi se začel dušit kako je pol s temi piškotki zdej si me pa zmešala Sej gluten ni vezan na to kok časa si že na GH ali pač? Meni je patronažna rekla, da od 6. meseca naprej komot je vse kar ma gluten... Kaj za vraga pa je KM? KM-kravje mleko hihi, hvala Februarka Ne vem kera od naju je zdej blond
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 25.8.2008 22:10:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 25.8.2008 22:10:31
|
|
|
|
MetiLu
|
Jencili, KM je kravje mleko gluten pa ni vezan na to koliko časa je otrok na GH, to sem sam jest tko začela uvajat, sej zdej ko je že 6. mesecev dopolnil, bi že lahko začela, pa se kar ne spravim, še kat uporabljam kupljene kašice za po 4. mesecu Februarka, rižolino sem mislila te milupine riževe kašice, ki se naredijo z vodo sem mogoče mal narobe napisala. Sem pa tud že te od DM-a kupila in mu jih dajem, so skoraj pol cenejš od milupe
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 25.8.2008 22:12:07
|
|
|
|
MetiLu
|
a ste se že zmenile semspet prepočasna Jest grem tud spat... Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 25.8.2008 22:45:48
|
|
|
|
jencili
|
tud jst se za dons poslavljam nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 25.8.2008 22:58:33
|
|
|
|
nuka
|
No ve greste spat jz sem pa šele zažvela . Imam že pol razpakiran, 3 stroje oprane. Jutri pa naprej. Na morju je blo suuuuupeeerrr. Bi šla še. Zdaj grem pa mal za nazaj pogledat k ste tok naklofale v temu tednu.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 25.8.2008 23:24:47
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. vidim da je ful zatišje. sem glihkar opazila, da smo mi že 4 tedne na GH. pa bi imeli lahko že skor 2 cela obroka, ampak bom kr mal zabremzala jaz tole uvajanje. se mi zdi, da je bil prevelik šok za prebavo od žane, ker jo matra zaprtje. sicer pa naša precej malo poje, pa ji je dost za cel obrok, se noče več dojit pol. danes je dopoldne pojedla za mali kozarček od Frutka 125ml sadne domače kašice jabolko+hruška. dojit se ni hotla pol nič, pa ji je blo dost za 2,5 ure. kolk pa kej količinsko vaši pojejo za 1 obrok?? še eno ? kje ste kupovale male dekice iz flisa? meti, luštne cunjice.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 25.8.2008 23:30:22
|
|
|
|
Suzi*
|
meti, sem nekej slučajno gledala, pa se mi zdi, da ti ticker narobe kaže starost od Janeza. se mi zdi, da ga je za 1 teden pomladilo.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 8:18:48
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Prva
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 8:20:18
|
|
|
|
Februarka08
|
Noč je bla spet smo spali od 20.30 do 7h, sem ji mogla 1x sam dudo popravit. Še stokat se odvadi ponoči, pa gre v svojo sobico Zdej jo morm pa hit nafutrat da grem lahko k frizerju... upam, da bo pridna v varstvu Suzi, jaz sem dekico v Sparu kupla
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 8:37:48
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. mi smo tudi super spali. Le fajn bi blo če bi ana zaspala nazaj . e zbudi ob 6.30 in pol ne zaspi več. Zdej je že tečka in bo kmalu zaspala. Meni pa jasno, to ne bo več dano . sem pa jaz z dopusta prišla bolana. Vsa sem zagiftana, da komi živim. Pa še vse nisem v red spravla. Včeri sem oprala 6strojev . Kdo bo vse to speglu je pa druga priča. Glede GH: Jaz sem ani že na dopustu dala skorjo kruha z glodat in je noro navdušena. Tudi keks sem ji dala. Sem pa kekse kupila v italiji in se res full hitro raztopijo, tako da ni straha, da bi se ji zaletel. Ana poje cca 125 ml kašice + en piškot. Včasih rabi še ciciko včasih pa ne. NE ve od česa je to odvisno. Midve se še vedno kar dosti dojiva, čeprav tudi veliko poje na žlico. ČEz dan se baševa na 2 uri grem jo spravit spat ker teži....
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 8:44:14
|
|
|
|
Janey
|
jutro samo na hitro, ker sta moja2 tam v spalnici in sem šla samo lulat lubek je danes doma, ker je neko skejtanje in je bil zraven pri organizaciji in gremo vsi skupaj tja počasi. jaka je danes končno malo bolj človeško spal, se je zbudil samo ene 4x plus jedel. kda bomo nehali jest pri 3 mesecih ni jedel ponoči, zdaj pa je. mah... letim tja pod toplo odejo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 8:54:14
|
|
|
|
mlavla
|
jutro drage moje, sem končno uspela priti do kompjutra.. včeraj smo imeli posvetovalnico..in dobili še zadnjo pikico... težki smo pri 6m, 7950g in veliki 67cm (čeprav se mi zdi, da jo ni dobro izmerila, ker se je tamala ravno neki obračala mislim, da je za kak cm daljša.. ) kri ima dobro..(hmg 130).voda je pa svoja zgodba..so ji tam gor namontiral vrečko, pa je šlo vse mimo..zdej morava enkrat drugič prinest vodo...pa eno vrečko so mi dal za domov.. se pa sprašujem, ja če oni niso znal dobr namontirat gor..ja kako ji bom pa jst znala nič mamo že obiske..se oglasim kaj kasneje..
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 8:54:27
|
|
|
|
buči
|
jutro
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 9:04:28
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ooo,dobro jutro! Danes smo pa po doooolgem času spali kot ,tko da sem kar v .Janez se je enkrat ponoč neki zbudil,pa sem ga kr mal pustila in mu je ratal celo nazaj zaspat.Spali smo do6-ih,popili na eni zizi in spali do7.30. Zajtrk je že v želodčku,trenutno je pa na vrsti jutranja . Zgleda,da Janezu tistle igrišče že mal preseda in je sprožil alarm:"MAMA AMA",in joška je že na poti .Pridem pogledat še kasneje. Se morm mal pohvalit,da je mali pravi čvekač .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 9:31:46
|
|
|
|
vrtnica76
|
Je sam mal pomalical in zdej že pančka.Verjetno sam za ene 20minut .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 9:59:10
|
|
|
|
mlavla
|
evo me spet tle.. drugače pa naši punci 3 zobki ven rinejo..je tko bogica.. danes ponoči smo se ziher ene 8x zbudili..jst sem pravi zombi.. pina..glede hrbtišča..veš ne gre čisto vodoravno..vendar pri ene treh mesecih pa otroka daš komot notri..se pa toliko položi, da otroček lepo pančka...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 10:25:06
|
|
|
|
vrtnica76
|
Končno sem uredila fotke iz dopusta .Če vas kej ferbec matra so na ogled pod geslom morje. Janez se je že zbudil in zdaj veselo prepeva .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 10:40:47
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer. vidim da je ful zatišje. sem glihkar opazila, da smo mi že 4 tedne na GH. pa bi imeli lahko že skor 2 cela obroka, ampak bom kr mal zabremzala jaz tole uvajanje. se mi zdi, da je bil prevelik šok za prebavo od žane, ker jo matra zaprtje. sicer pa naša precej malo poje, pa ji je dost za cel obrok, se noče več dojit pol. danes je dopoldne pojedla za mali kozarček od Frutka 125ml sadne domače kašice jabolko+hruška. dojit se ni hotla pol nič, pa ji je blo dost za 2,5 ure. kolk pa kej količinsko vaši pojejo za 1 obrok?? še eno ? kje ste kupovale male dekice iz flisa? meti, luštne cunjice. jutro, samo na hitro ti ogovorim..v Mercatorju ali Sparu jih majo, take dost luškane za ca 6-7€. zdej pa šibam na zajtrk, me že čaka na mizi
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 11:14:26
|
|
|
|
kati kati
|
vrtnica76-lepe slikce...kak luštno...super apartma k je blizu vode ne vem kaj je to da naš Maj čez dan veliko spi-al ga matrajo zobi??? uglavnem noče se veš dojit sam ponoči še dvakrat sam da vidi žlico pa je čist nor sam jedu bi ...na flaško samo čaj ostalo nič...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 11:20:40
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ja,to je super.Le mal kriza je,ker je teren v hrib in z vozičkom na polno teraš in gagaš zraven
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 11:31:48
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ojoj,zgleda,da bo tetka prišla naobisk .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 26.8.2008 12:42:52
|
|
|
|
Februarka08
|
No evo, jaz sem od frizerja Larisa je bla pridna, zdej pa sladko pančka pa mam spet mal miru... Grem mal kuhno dat v red, upam da ne bojo glih zdej delavci pršli da mi bojo tamalo v luft spravl Vrtnica luštkane fotke Se vidi da ste užival
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?