|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
27.8.2008 10:18:54   
kati kati
aja spal smo tak tak...danes je jokal jokal pa nisem vedla kaj mu naj še naredim...pa sem ga dala na zizo pa je v šusu zaspal ...mal pogreša zizo-toplino 

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 276
27.8.2008 10:19:01   
mlavla
jutro
ja pri nas je tud pestro..nisem skor nič spala..tamala ima vročino...pa ji pade ..pa se spet dvigne..po glavici (povsod, po obrazu, za ušeski po lasišču...) ima rdeče izpuščajeuser posted image ..pa tisti trije zobki še kar nočejo na plano..v glavnem se samo dere..men se že kr meša...

janey..bom poiskala pa ti pošljem..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 277
27.8.2008 10:35:10   
itata
jutro,
mi šibamo na izletič. spanje se je poboljšalo. danes se je zbudil samo 2x: ob polnoči in ob 4h - kao za jest, ampak to mal popije mal pobinglja in spi dalje... tko da sem mal bolš zdejuser posted image  se pol še kaj javim in preb erem za nazaj...

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 278
27.8.2008 10:36:35   
mlavla
janey..sem ti poslala..

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 279
27.8.2008 11:51:17   
mlavla
ja kje pa ste vse..?????

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 280
27.8.2008 12:12:08   
Janey
jakcu še kar ni padla vročina pod 38user posted image zdaj je končno zaspal, prej se je namreč zbudil po 10 min in je do zdaj tarnal, sem mu tv prižgala in se je malo umiril in ga gledal in se menil z risanko, ampak ne za dolgo...bošček je. pomoje je od zobka, mu zgornji ven kuka...je vse belo.
če mu ne pade do popoldan gremo k dr, drugače ne, ker naša ne dela je na dopustu. sem klicala in je rekla, da kaki dan naj še počakamo, ampak če mu nebo padla bomo vseeno šli.

Neposredna povezava do sporočila: 281
27.8.2008 12:14:00   
Janey
mlavla  hvala ti, ziher bo prišlo prav...ker jaz mam ful malo, ker sem delala samo par ur in morem nekaj skupaj sestavit, pa še to mi zdaj ne gre...se ne morem lotit.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 282
27.8.2008 12:14:35   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,
mi šibamo na izletič. spanje se je poboljšalo. danes se je zbudil samo 2x: ob polnoči in ob 4h - kao za jest, ampak to mal popije mal pobinglja in spi dalje... tko da sem mal bolš zdejuser posted image  se pol še kaj javim in preb erem za nazaj...

user posted image user posted image user posted image itata super za spanje...ko bi blo to kaj nalezlivouser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 283
27.8.2008 13:34:36   
Februarka08
Janey, bogi Jakecuser posted image Upam da se čimprej porihta in da že ti zobki ven pogledajo!user posted image

Grem nazaj kuhat... danes delam tortile filane z zelenjavno-piščančjo omakouser posted image pacam prvič, upam da bo užitnouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 284
27.8.2008 13:48:31   
buči
Dan, na hitro, uživajte, mi smo polni dela, ker se našemu atiju trga od bolniške, potem pa mene tera ...

Janey user posted image user posted image user posted image

elma, samo na izlet bi šla v Ikeo, seveda kaj kupit, predvsem se pa odpočit od fantov ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 285
27.8.2008 14:43:52   
vrtnica76
Mlavla,Janey držim pesti,da vročina čimprej pade.
Danes smo bli na potepanju.Obiskat sem šla sodelavko,ki ima 1mesec starega fantka.Kolk je luškan...že kar pozabiš kako majčkeni so bili naši sončki.Je Janez proti njemu taprav dec,pa le pol leta narazen stauser posted image .Ja,tkole te pa kr zagrabi,da bi mela šeenega.Kar prehitro rastejo našiuser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 286
27.8.2008 14:54:27   
Suzi*
naša spi danes ža 3. rundo. user posted image  čist nenavadno. jaz pa juhico kuham, pa perilo se mi pere.

janey, upam, da vročina hitro pade. user posted image
mlavla, kaj je pa Neža tako pikasta?? user posted image  pa vročina?  punce, kaj pa če imajo vaši tisto 5. al pa 6. bolezen???

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 287
27.8.2008 15:01:04   
Janey
zdaj se mu je dvignila že na 39 (merim sicer v ritki) ampak vseeno...sranje...pa je 2 uri odkar sem mu dala calpol in takrat kao najbolj padeuser posted image

sicer je zelo razigran, se smeji in išče igračke. ne vem če bi danes šli k dr, ker laboratorij tak ne dela...glede na to da ne kašlja mu ne teče z nosa, niti ga ne bolijo uhice nima nekega takega vnetja, kakega antibiotika za bzv pa nebi rada dobila. bova šla raje jutri zjutraj ko lahko gremo v laboratorij pa pogledajo sedimentacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 288
27.8.2008 15:01:42   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

naša spi danes ža 3. rundo. user posted image  čist nenavadno. jaz pa juhico kuham, pa perilo se mi pere.

mlavla, kaj je pa Neža tako pikasta?? user posted image  pa vročina?  punce, kaj pa če imajo vaši tisto 5. al pa 6. bolezen???

kaj je to??

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 289
27.8.2008 15:15:33   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

kaj je to??

za 6. bolezen vem, smo jo imeli.....3 dni visoka vročina, ko vročina mine se po telesu pojavijo rdeče pikice, ki minejo v 3 dneh. Nič ne dobiš pri dr. samo vročino zbijaj. Nič nevarnega. ko so pikice zunaj se ne prenaša več, prej pa se.
5. je pa nekako kontra al kaj z vročino in pikicami..ne vem točno.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 290
27.8.2008 15:18:18   
Suzi*
pi*** M*****, sem jezna. user posted image  kuham juho, sem kar eno iz vrečke hotla nardit, brokoli, cvetača, pa mešam, pa kaj vidim?!?!?! 5 črvov plava gor. user posted image user posted image user posted image user posted image  matr, kam smo prišli, bo treba še zaprte stvari čekirat. juha ni bla prej nič odprta. user posted image   no, pa me je minil ves apetit. bom kr lačna. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 291
27.8.2008 15:49:30   
Janey
suzi groza za črveuser posted image user posted image jaz teh juh sploh ne kupujem, raje naredim doma kako zelenjavno, al pa kurjo ko sta v pol ure fertik.jaz sem pa tak lačna že, pa nisem mogla kuhat, jaka se zbuja po 15-20 min in ko je buden je malo ok, potem ene pol ure joka in spet zaspi nazaj tak da ni šans da kaj nardim. prinese lubek nekaj za jest. pa še po termometer za uho je šel, ker pod pazduho ni šans da zmerimo, v ritko pa ga moram slačit.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 292
27.8.2008 16:08:31   
buči
aney, pelji ga pokazat, itak ne bom kar bz dobil antibiotika.

Tilen je dobil izvide krvi, je slabokrven, že imamo napotnico. Ni kaj, je podedoval ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 293
27.8.2008 16:29:45   
nizy
buči ma pa nov avatar user posted image user posted image user posted image

mi smo dobili že 3.  zobka , enka zgoraj levo,....joka ni bilo , je pa bila včeraj predan je zaspala mal sitna , večjih težav ni bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 294
27.8.2008 17:45:54   
itata
vsem ki ste bolane ali imate bolane malčke en user posted image  in upam, da čimprej mine...

moj jakob še mal drema - popoldanski spanec je bil sam 45 min pa je bil mal zmatran. sicer se mu je zunaj dogajal pa bi bil kar pokonc, sam bi pa zatežil pol zvečer pa ponoč bi blo vprašanje kako bi spal - če gre prezgodi spat je kriza se ful več zbuja pa ob 5h je že kar naspan... tko da sem ga kar lepo polegla in mu mal zapela pa pobožala pa se je v parih minutah "vdal"user posted image

drugač nič posebnega. potepal smo se večino dneva. to je pa to. spet se mal za morje menim. bova šle z eno kolegico v umag v ene fuuuul hude apartmaje za 4 dni. si bova mal privoščleuser posted image  dnarja bom itak mela bolj švoh, ker mi dela mehanik ta velik servis pa menja jermen pa tak tko da me bo zihr koštal ene 500 eur... ampak sej ga ne morem v grob odnest, tko da...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 295
27.8.2008 17:53:05   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Dan, na hitro, uživajte, mi smo polni dela, ker se našemu atiju trga od bolniške, potem pa mene tera ...

Janey user posted image user posted image user posted image

elma, samo na izlet bi šla v Ikeo, seveda kaj kupit, predvsem se pa odpočit od fantov ...

buči jaz tudi rabim počitek , sem zadnjič svojemu rekla da me mora poslat na dopust , da sem ga zaslužilauser posted image  , pa mu ni blo nič jasno.user posted image

Janey-bogi Jakec user posted image Mlavla -tudi za Nežo en user posted image  ...me je kr strah, telih zobkov ....Ker mi še nimamo nobenegauser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 296
27.8.2008 18:04:56   
vrtnica76
No,Tamara je šla k sestrični na počitnice-za dan ali dvauser posted image .Bova imela z Janezom mini dopustuser posted image .Zdele je pa tako dobre volje,da kar vriska in posnema sosedovo kosilnicouser posted image -je že vse popljuvano,majico ma pa tudi že čist mokro.Jutri naju pa pride cimra iz porodnišnice obiskatuser posted image .Me pa res zanima kako se bosta fanta kej gledalauser posted image .
Mejte se lepo,mi2 grava pa še mal vozičkat.
Naj bolančkaniuser posted image čimprej ozdravijo,mamicam pauser posted image .

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 297
27.8.2008 18:56:33   
mlavla
Hvala vsem za lepe želje..
neži je vročina padla..vendar ima pa še vedno izpuščaje...za ušesi ima take drobne mozoljčke..po celi glavi pa ima malo večje rdeče flekce..meni se sploh ne sanja kaj bi to lahko bilo..
tiste, ki ste izkušene..kako izgledajo izpuščaji zaradi vročine?
aja pa zobki še kar niso pogledali ven..user posted image
janey..upam, da je Jaka že kaj bolje??user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 298
27.8.2008 18:57:27   
mlavla
jst mam pa zdele večerni abonma za peglo..mah mi je to zoprno delo...

pa še za prat mam tolk cunj..uf..je to en začaran kroguser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 299
27.8.2008 19:19:00   
Janey
smo šli k dr in dobili antibiotikeuser posted image user posted image user posted image je rekla da ima MALO vneto grlo. pa da antibiotik, brez brisa in sedimentacije. pa ne me ****. pa pol leta je star pa ga bom šopala s tem?? ni šans. čakam da pride kolegice ko je tut zdravnica iz službe pa jo pokličem kaj ona pravi. jaz ne vem, ampak res nebi rada ga s kemijo šopala za brezveze, plus tega pa nebi rada da postane odporen na kake antibiotike, ker lahko da ji bo kdaj rabo. po drugi strani si pa mislim, da je dr da že mora vedet. ma sej ne vemuser posted image user posted image

vglavnem smo prišli domov in je imel 39,4 pod pazduho, smo ga ohladili in zdaj je zaspal, potem mu bom dala še calpol in upam da bo ponoči dober. v celem dnevu je pojedel eno flašo in en jogurt.user posted image tudi mene se nekaj loteva, sem vsa cotastauser posted image pa tolk dela me dans čakauser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?