|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 5. del
26.8.2008 14:16:47   
MetiLu
Dan!
Midva sva s potepanja user posted image  Janez zdele pančka, je bil tko siten, pol sem pa še jest tečna ratala, pa sem se jezila nanjga user posted image  joj, če ne bodo teli zobi kmal ven prišli user posted image  upam, da se čez pol urce zbudi, da se malo pocrkljava, ker pol grem delat za dve urce ... Mi je zdej prov hudo, ker sem bla huda user posted image  
Vrtnica, kake lepe slikice, ste imeli pa apartma res na dobri lokaciji user posted image user posted image user posted image  Janez je pa taprav dečko user posted image
Komaj čakam naš dopust, gremo že v nedeljo popoldan, tko da bomo imeli že cel ponedeljek uživancijo na morčitu user posted image  sam da se ne bo treba ponoč vozit ...

Dones sem Janezu dala špinačno kašico Hipp in je to prva hrana ob kateri se je resnično namrdnil user posted image  pa sej ni bila tko slaba, sam pol sem ga nehala matrat in mu dala eno sadno kašico, ker ni bilo časa kuhat... Bo pa popoldan neki domačega dobil za jest, mam že pripravljeno na šporget, pol mu sam atek skuha in bosta papala user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 226
26.8.2008 14:30:22   
vrtnica76
Hvala za pohvaleuser posted image .
Prej sem se spravla tiramisu delat (po receptu iz bebi piškotkov),pa je Janez začel tolk neki sitnart zraven,da sem bla resuser posted image ko user posted image .Je bil zaspan in lačen,no zdaj pa ves zadovoljen pančka. Sem maluser posted image ,ker ne vem,če mi je sploh dobr ratal.Kosilo se že kuha.Danes bom naredila puranje zrezke v gobovi omaki in paradajzovo solato.Janezek se bo pa moral kar z zelenjavno juhico sprijaznituser posted image .Mu bom probala še mal soka od paradajza dat.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 227
26.8.2008 14:34:19   
itata
dan,
mi smo bili že okoli. jakob je tudi oddremal 2 urce zdejle popoldne. jaz sem se pa vmes ubadala z avti, cenami vrtcev, vozički in avto sedeži. jakob že sam sedi in bi ga rada čimprej dala v avto sedež. itak je že skor čist prerasel lupinico... sam so dragi k hudič. ampak bom vzela po mojem unega maxi cosi iso fix... kaj vem. dober je. varnost je v tem primeru na prvem mestu. vsak dan grem popoldne mal avte gledat s fotrom. sem se po mojem že odločila, da vzamem modusa, ker pride nov sam 5.000 eur dražje od fiat grande puntota. večjega avta pa itak ne rabim, ker ima moj karavana... voziček bi pa potem tudi hkrati zamenjala k lupince ne bo rabil pa košara itak prah nabira in bi sam enga vozička mela. mi je dober tfk buggster. pa ga nikakor ne dobim rabljenega nikjer - ne najdem. nov stane pa 240 eur kar se mi zdi mogoče malce preveč... sam kaj pa vem no. en je bil bolj ugoden tud zlo podoben (v rutarju) pa se tko na velik zloži, da nič jasno. sam bi pač mogla probat a ne...

glede GH: jakob poje cca 150 ml al pa še več. ta veliki frutek recimo zmaže. ampak je 2x gosto hrano in 2x joško. to je to. sploh noče večkrat kot to jest. mogoče včasih 5x na dan. tko da proizvodnja mleka se manjša iz dneva v danuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 228
26.8.2008 14:50:46   
MetiLu
No, midva sva se podojila in frajer spi naprej user posted image  Jaz pa počas grem dinarček služit ...

Itata, se boš pa kar precej v stroške vrgla user posted image  za nove nakupe user posted image

Vrtnica, poznam občutek, tako je mene enkrat Janez jezil, ko sem delala slivove knedeljne, ki so sploh občutljivi za pripravit user posted image  ziher bo tiramisu bomba user posted image

Jaz pa še nisem kosila naredila, ker je moj lihkar s šihta prišel in je bil na malci, tko da bova pol popoldan kej naredila ...

Suzi, a si ti spraševala, men Janez poje cca. 200ml na obrok in se potem ne doji. Včasih tud manj včasih več, koker je, še vedno mi pije čist premalo tekočine, ne vem kako naj ga shecam user posted image  prej se mu je čist utrgal, ko sem mu flaško dala, no sej je bil že tok zaspan, da sem ga sam v postlo dala in je takoj zaspal user posted image

No, zdej pa res šibam user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 229
26.8.2008 14:52:52   
Februarka08
No, jest sem se namatralauser posted image in nardila albumček našega dopustauser posted image če katera želi pošnofat, je geslo: maxi user posted image

Zdej pa dam Larisi kosilo, potem pa šibamo v KRuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 230
26.8.2008 15:05:31   
pina-1
da se še jaz malo oglasim. še vedno nisem prišla na čisto od dopusta. danes se pa itak slabo počutim in se kar vlečem po bajti. Mia je celi dan pri sosedovih, jaz sem pa ani privlekla prenosno postejico. Sem jo vso lepo oprala in naštimala, da jo bo mela namesto stajice. Sem o ovila v blazino za dojenje, da je lepo sedela. Se je leo igrala, pol pa se je samo nazaj vrgla, vlegla in zaspalauser posted image user posted image user posted image .
jo grem poslikat ker je full smešna.

sem pa nardila že kosilo.slivove njoke. Pa še za v skrinjo bo. ia bo pa pri sosedovih jedla. JE boljše kot domauser posted image user posted image

itata, jaz tudi še voziček kupujem. Sedaj sem zagreta za takega kot ma mlavla. Mi je pomembno da vzame či manj prostora, pa da ni tako ogromen bladhim,... mah... Za enkrat sem kar nakurjena za tega. user posted image
pa avto bomo tudi mi zamenjali, samo šele drugo leto. Sva se pa že odločla da kupiva KIO CEED. MEni je full lepa in testiranja so pokazala same +.  Pa še draga niuser posted image

grem vaše slikice gledat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 231
26.8.2008 15:36:32   
cien
Lep pozdrav...

tudi sama sm mamica februarcka, pa vas malo berem, sicer sploh nisem vedela da ta stran obstaja dokler moj Amal ni zacel zavracat mleka in ko sm iskala na netu nasvete sm naletela na to stran.... pa bi kaksno rekla z vami.....sicer na kavo najbrz ne bomo nikoli sle ker stanujem predaleč user posted image

Aja moj Amal je bil rojen 14.2. 2008 ob 15.54 tezak je bil 4280 g in velik 54 cm....sedaj je tud ze velik fant samostojno stoji ob opori, GH že jeva samo ni pa velik jedec... tko na kratko :-)

lp iz savdove arabije

Rania 8.1.2006

Amal 14.2.2008

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 232
26.8.2008 16:01:58   
pina-1
cien dobrodošla med čvekicami.

tvoj sine je rojen isti dan kot moja Anauser posted image user posted image user posted image

čeprav ne boš z nami na kavi, lahko vsak dan eno virtualno spijemo. Aja pa zvečer preden gremo spat opalimo en sprostitveni čvek, tako da ne pozabi se konektat ok?user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu cien)
Neposredna povezava do sporočila: 233
26.8.2008 16:14:44   
buči
cien, dobrodošla! Me smo se pa že veselile, da bomo dobile eno novo na kavi. No, če boš kaj v Ljubljani, povej, se lahko takoj dobimo v Kavalu. user posted image  Malo heca ... Kot zgleda, tudi me žal ne bomo ta vikend nič hodile v vaše kraje ... Daj kakšno slikico gor, da vidimo, kako uživate tako daleč stran.

Tilen je imel denas sistematskega, 72 cm, 9120 g, 45 cm glava. Za 6 3/4 meseca je bil pohvaljen, pa je rekla, da mi ni treba hitet z GH, da če česa ne mara, naj mu pa pač ne dajem. Upam, da bokri bp, jutri še lulanje ujamemo, pa bo.

itata, hitro kupi avto, da se spet kaj dobimo! Za voziček pa pojdi pogledat v Smrkolina na Celovški zraven CSD, tam ima velikokrat nove vozičke iz Italije, jih le malo pelje okoli hiše, da zgledajo stari ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 234
26.8.2008 16:20:26   
buči
user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 235
26.8.2008 16:35:12   
cien
Buci ce se bom peljala kej proti stajerski te poberem vazi? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja moj Amal je valentiček samo tukaj itak nihce ne ve kaj je valentinovo....

Rania 8.1.2006

Amal 14.2.2008

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 236
26.8.2008 16:43:04   
ELMA
ojla punce .....
pina user posted image dobrodošla nazaj, lepo, da Ana tko lepo je , kot naša Elma ....user posted image kar  kruh v usta user posted image , naša je večkrat in sladoled lizalauser posted image

cien user posted image dobrodošla med nami.

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu cien)
Neposredna povezava do sporočila: 237
26.8.2008 16:46:13   
ELMA
Ja moj Amal je valentiček samo tukaj itak nihce ne ve kaj je valentinovo....

Zakaj nebi vedeli kaj je valentinovo ...user posted image Odvisno od človeka , če si zaljubljen , ne pozabiš 14.2 user posted image , če pa nisi zaljubljen itak da pozabiš na ta datum user posted image

user posted image user posted image user posted image Tilen i Neža user posted image za kg .

< Sporočilo je popravil ELMA -- 26.8.2008 16:48:19 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 238
26.8.2008 16:49:25   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: buči

user posted image user posted image user posted image

Če me vidite štopat na AC proti Štajerski, sem dobila živčni zlom in grem peš v Ikeo. Prosim, poberite me!

user posted image user posted image user posted image user posted image

buči kaj pa rabiš iz Ikee user posted image

< Sporočilo je popravil ELMA -- 26.8.2008 16:50:17 >

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 239
26.8.2008 17:01:12   
vrtnica76
cien,dobrodošla med nami!
Končno me je mami prišla pobarvat!user posted image
Zdej moram pa kosilo zauser posted image dokončat.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 240
26.8.2008 17:32:49   
nizy
cien - dobrodošla user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 241
26.8.2008 17:51:48   
nizy
 Dan!

Mi smo bili zuni , so se user posted image zjagale na trgu , mami je pa s kolegico , ki ima julijsko user posted image , kofetkala,... smo pa mogel prej domov , ker je naša  Adna pridelala žulje  v sandalih user posted image , in sem jo mogla do doma nosit , pa voziček pred sabo vozit user posted image .  Azra  še zmeraj spi v vozku user posted image user posted image

cien
-  na  drugem forumu sem porajtala , da si februarčica, .....sem te že hotela povabit med nas čveke , pa si me prehitelauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 26.8.2008 17:54:11 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 242
26.8.2008 20:12:18   
jencili
čer,

cien dobrodošla med čvekicamiuser posted image

No tko. Za nami je še en dan in to ne preveč naporen. Taj je bil kr priden cel dan, spal 2x po pol urce oz. malo manj, zdej pa že ovčke preganjauser posted image
Vmes mi ga je mal tašla za eno urco odnesla, da sm lahko mal speglala, mal smo se potepali po Kr, pa je dan mimo.

Zdej sm pa sama doma, tko da lahko udarimo kak čvekuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 243
26.8.2008 20:13:11   
jencili
kera kozauser posted image - sm pozabla povedat, da smo dons prvič probali krompirčka in je bil zelo slastenuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 244
26.8.2008 20:18:03   
jencili
no tko, zdej mi pa manjka samo še 100 postov do nove *user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 245
26.8.2008 20:19:16   
jencili
hm...eno ?
Sicer mislim, da so bolj prave za te odgovore na morju, pa mogoče vseeno kera ve.
Kje se dobijo adidaske za take male?
Nike-ice smo komi ene našli, drugih firm, pa ni šans.

Kera mogoče ve, kje to majo?

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 246
26.8.2008 20:22:32   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

hm...eno ?
Sicer mislim, da so bolj prave za te odgovore na morju, pa mogoče vseeno kera ve.
Kje se dobijo adidaske za take male?
Nike-ice smo komi ene našli, drugih firm, pa ni šans.

Kera mogoče ve, kje to majo?

ja maš prov,  prave za te stvari so res odsotne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 247
26.8.2008 20:27:58   
nizy
jencili  in ostale gorenjke  bi  vas  povabila jutri na kavico  , pa nisem sigurna koliko časa se bom zadržala na zobnem rentgenu  v KR , pa še  zobarja  mam spet  ob 12h na Jesenicah user posted image ,... sem jezna ko user posted image , pri nas renovirajo rentgen že 2m, pa bo šele v septembru fertik , jaz pa rabim slike jutri user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 248
26.8.2008 20:34:01   
jencili
jutri tud jst dobim verjetno en obisk...bi se pa res lahko vseeno enkrat zmenile...se pripeljš na izlet, sej ni tok daleč...user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 249
26.8.2008 20:44:30   
Suzi*
čer. bejba spi, anžeja moram pe še spat dat.

jaz sem se tud danes pobarvala...sama. je kar ok izpadlo. user posted image  
mi smo pa danes slive in jabolko jedli, pa je kar šlo. upam, da ji uredi prebavo, se je revica danes spet tako matrala za en mali "orehek". user posted image
pri nas danes drugače zabava št. 1: jo dam na hrbet, se obrne na trebuh, se da na vse 4, mal pokobaca, popuza in se frajla sama vsede!!! user posted image user posted image  ampak ker še ni čist 100% v sedenju, se kar sred dnevne zna zvrnit vznak. user posted image  danes jo mam pa res skos na očeh, ker to ves čas izvaja, pa me je ful strah, da ne bo v kakšen rob usekala z glavo.user posted image

nč, še eno dete me čaka, pol pa pridem na čvek.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?