Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 19:20:51
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy buči ma pa nov avatar mi smo dobili že 3. zobka , enka zgoraj levo,....joka ni bilo , je pa bila včeraj predan je zaspala mal sitna , večjih težav ni bilo nizy bravo za zobke , ta tvoja je kr pridna ....... a to vsi otroci ki se dlje časa dojijo , pre dobijo zobe al kak ....
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 19:23:21
|
|
|
|
nizy
|
Janey , jaz bi mu antibiotik dala , če ma rdeče grlo ,... pa upam , da se čimprej pozdravita
< Sporočilo je popravil nizy -- 27.8.2008 19:25:35 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 19:23:39
|
|
|
|
ELMA
|
janey , če ne bo šlo drgač boš mogla mu dat antibiotik
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 19:25:15
|
|
|
|
nizy
|
nizy bravo za zobke , ta tvoja je kr pridna ....... a to vsi otroci ki se dlje časa dojijo , pre dobijo zobe al kak .... elma- moje vse tri so dobile zobke med petim in šestim mescom
< Sporočilo je popravil nizy -- 27.8.2008 19:27:05 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 19:26:58
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA janey , če ne bo šlo drgač boš mogla mu dat antibiotik valda samo da bi nas dala vsaj v lab ma sej ne vem no...meni moja dr nikoli ni dala dokler ni dobila izvidov, vedno je govorila, da je slabo če se da prehitro antibiotik in moja mami je istega mnenja. nasplošno mlajše dr rade vse preverijo, ta stare koke pa napišejo in ta je bila xtra oldie
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 21:17:10
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj Janey, bogican Jakec, pa enga lubčka da se hitro pocajta Midva sva se cel dan potepala, ko sva pa domov prišla smo imeli pa še dvoje obiske... Jutri grem delat, popoldan gremo po trugo za na avto, skoz se neki dogaja ... Buči, ful dober avatar Zdej grem pa pod tuš in spat, dones moj dežura ponoč, ker je že na dopustu Nočko, pridne bodite
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 21:28:24
|
|
|
|
Februarka08
|
Tud jest se danes že poslavljam, grem počasi spat. Dan kot ponavadi, in kot ponavadi je Larisa okrog 20.30 dol padla Janey, upam da Jakcu pade vročina Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 21:54:49
|
|
|
|
mlavla
|
še vedno čakam na vaše odgovore glede izpuščajčkov..pa opazila sem,da jih ima tudi drugje po telesu...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:06:58
|
|
|
|
nizy
|
še vedno čakam na vaše odgovore glede izpuščajčkov..pa opazila sem,da jih ima tudi drugje po telesu... žal, ti neznam svetovati ,... najbolj , da se gresta jutri k P pokazat, pa upam , da noč mirno prespite
< Sporočilo je popravil nizy -- 27.8.2008 22:12:30 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:10:44
|
|
|
|
nizy
|
mlavla - pa ji dlesni mažeš s čim ?........pri nas je pomagal Calgel ,...... no zdaj pri 3 zobku tudi vedel nismo , da je ven prišel ,..... včeraj ga še ni bilo , danes pa kuka ven
< Sporočilo je popravil nizy -- 27.8.2008 22:11:31 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:23:09
|
|
|
|
mlavla
|
nizy hvala..pa calgel imamo tud nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:24:52
|
|
|
|
jencili
|
čer, Mlavla, glede izpuščajčkov ti žal ne znam pomagat. Jih nismo nikoli meli, prav tako tud vročine ne. Elma, spraševala si za zobke. Kolikor je meni znano dojenje in zobki niso ravno povezani. No, če se motim, me popravite, smo pa tud mi še brez zobkov, pa smo šele 4. dan na GH in stari več kot pol leta, tko da mislim, da ni to to. Bova pač še malo počakali, ne?! Naš dan pa tudi nič posebnega. Mal sva se s Tajem potepla, pol naju je ati peljal na pico , smo pršli domov smo meli dvoje obiske in sm bla mal varuška 2 in 4 leta starima punčkama (Taja sem dala namreč tašči za neki časa, da bi se spočila in evo ), pol sm pa še piškote pekla. Zdej sm izpod tuša, Taj in ati pa že spita
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:25:44
|
|
|
|
jencili
|
aja, in Taj je totalno navdušen nad krompirčkom jutri so pa na vrsti bučke...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:26:36
|
|
|
|
jencili
|
btw, kako jih vi pripravljate? bučke namreč... Samo na putru prepražite al kako?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:32:05
|
|
|
|
nuka
|
Janey in mlavla naj se čim prej pozdravta. Mlavla glede izpuščajev ti ne vem nič povedat. Rajši pelji k P in vprašaj. Mi smo na morju sprobal kar nekaj nove hrane. En večer sem dala tamalim polento in je blo tolk enga krega zraven da sem dala malo še Nini. Je sploh nisem mogla ustavt. Je pa potlej spala od 20-7.30. Samo ne vem al je bla zato kriva polenta al plavanje. Buči ti me pa zmer nasmejiš. Mislim tvoj podpis in opis kraja pod avatarjem . Mene jutri čaka še zdravniški pregled preden začnem delat. Tako da v ponedeljek gre zares. Če po pravici povem me kar mal stiska.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:33:45
|
|
|
|
nuka
|
Jencili takoj na začetku uvajanja sem jih samo skuhala v slani vodi. Sedaj jih popražim na čebulci ali na česnu.
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:41:08
|
|
|
|
jencili
|
samo skuhala si jih? Hm....ok, sprejmem . Sicer mi bučke glih niso za kuhat najbolj, sam sm tud jst razmišljala, da bo tko verjetno najboljš
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:43:06
|
|
|
|
jencili
|
uuu, sej res. Dons sm dala Taju prvič probat tud piškotka od Milupe Je za po 6. mesecu in vsebuje gluten. Pa da vidmo, če bo kaka reakcija...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:43:40
|
|
|
|
nuka
|
Ja skuhala sem jih zato da sem jih lažje dala v drugo hrano npr. korenje, krompir, banana, blitev, špinača Kaj ste do sedaj že probal?
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:45:17
|
|
|
|
jencili
|
ja, pa še to sm pozabla. Hihi, prvo napišem nč novga, pol pa skoz neki dodajam - pač kratka lajtunga, kaj češ Dons smo celo mal bolš spali. Taj se je sicer zbudil 4x, sam sm bla jst še pokonci na začetku, tko da sm dejansko vstala 2x za dojenje in 1x duda
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:48:08
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: nuka Ja skuhala sem jih zato da sem jih lažje dala v drugo hrano npr. korenje, krompir, banana, blitev, špinača Kaj ste do sedaj že probal? korenčka in krompir - to je to . Vsako po dva dni
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 22:54:33
|
|
|
|
nuka
|
Saj bo. Jaz našo že prav težko bremzam. Če vid banano se začne kar rukat in vpit. Ma taprav živčni zlom. Ja pa lučke tud dobr pozna - po zaslugi starejše sestre .
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 23:01:07
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili btw, kako jih vi pripravljate? bučke namreč... Samo na putru prepražite al kako? Jaz jih skuham z krompirem , dam tudi mal cvetače not in naredim kot pire sam bolj redko ... Naši je všeć , vse poje
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 23:09:54
|
|
|
|
jencili
|
jst sm se pa zdej spravila brat temo Da ne bomo smetile...zanimivo, ni kaj. No, vsaj meni...sej ne, da me vera kot taka kej zanima, sam mnenja mi je pa vedno fajn dobit...
|
|
RE: Februarski sončki - 5. del 27.8.2008 23:11:43
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla Hvala vsem za lepe želje.. neži je vročina padla..vendar ima pa še vedno izpuščaje...za ušesi ima take drobne mozoljčke..po celi glavi pa ima malo večje rdeče flekce..meni se sploh ne sanja kaj bi to lahko bilo.. tiste, ki ste izkušene..kako izgledajo izpuščaji zaradi vročine? aja pa zobki še kar niso pogledali ven.. janey..upam, da je Jaka že kaj bolje?? MLAVLA zdej jaz nebi rekla da je to zaradi vrućine , najbolj bi blo posvetovat se z zdravnikom , Elma je enkrat poleti imela zaradi vrućine ispušćaje po glavci , vratu in po prsih , take drobne rdeče pikice , ni bilo vidit kot mozoljčki . Tko da ne vem če je to ....to Kaj če je kaj tazga pojedla , al pa ti če si pojedla ... mislim da jo še dojiš , ponavadi zdravniki rečejo da je zaradi hrane
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?