jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Čer! Si moram sam še lase posušit ... joj te grive, pa še kar si jih nočem postrižt Februarka, pri nas je isto s kakanjem, ponavadi je špinača s krompirjem najkasenj v 2 urah zunaj kaj pa vem, a ma tko dobro prebavo, al pa samo čez njega pade, pa nima nič od tega Nogice se pa tud Janezu noro potijo, skoz ma mokre, po možnosti pa potem še mrzle ratajo... zdej itak že nosimo nogavičke, tko da vsaj malo ta švic vpijejo, sem si kar zalogo nogavic naredila, ker ponucamo dvoje na dan, ene ponavadi pri previjanju v plenico namoči, po možnosti v kakec, ker tok brca in opleta naokol po previjalni Aja, pa pri hranjenju imamo isti problem, ampak samo pri popoldanskem obroku Dopoldan čist lepo je ... ne štekam ... Počas bom začela še kosilo uvajat, pol se bova pa dojila le še zjutraj in zvečer, no in seveda ponoč zdej bomo stari 6,5 meseca, pri sedmih bomo počas z meskom začeli, pa gluten... Jencili a ne kok je že hladno pozno popoldan bomo kmal začeli tiste jopice nosit No, grem se sfenat, pa pol še F5 stisnit... ja, res je hladno. Dobr, da mam za Taja flis dekco skoz v avto, da sm se vsaj mal not zavila , Taj je bil pa itak dost oblečen. Hudo, samo še zjutri in zvečer dojenje? Mi smo pa šele začeli z GH Kje smo še mi do tam?! A gluten tud šele pri 7-ih mesecih? Jst bom pa kr prej verjetno začela, sam da se mal sploh navadi na karkoli kar ni mleko. Sej drugač pa pravijo, da od 6 meseca naprej lahko, ne?