|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
19.9.2008 11:16:57   
katy82
Špelina katero mleko imaš od HIPP-a?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
19.9.2008 11:26:05   
hijenca
Pomoč, pomoč!!

Moj Videk ima zelo rdečo ritko, pa pikice so zraven. Do sedaj sem mazala s Sudokremo, Bayvalom, kaj mi še priporočate, da ne bo še bolj rdeča rita???

Previjama se zelo pogosto, tako da moker ni skoraj nikoli dolgo. Kaka pa zelo pogosto. Zato je tudi rita rdeča.

Popoldan bom šla v nabavo kreme, pa rabim nasvete.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
19.9.2008 11:27:53   
katy82
Hijenca če so bele pikice so ponavadi zraven še glivice tako da ponavadi dajo canesten ali daktarin,pa namaži s sudocremo in canestenom naenkrat

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
19.9.2008 11:28:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Špelina katero mleko imaš od HIPP-a?

Hipp 1 - ta rozast, probiotični.

hijenca, mojemu malemu jaz drugače mažem ritko samo s hladilnim mazilom, kadar ima vneto (recimo zdaj, ko kar naprej kaka user posted image ), pa uporabim Bübchen kremo za ritko, zaenkrat pomaga. Hvalijo tudi praško pasto, ampak tega pa sama še ne poznam iz prakse.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
19.9.2008 11:29:51   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Hijenca če so bele pikice so ponavadi zraven še glivice tako da ponavadi dajo canesten ali daktarin,pa namaži s sudocremo in canestenom naenkrat

Vidiš, si me spomnila: naši mali piki sem ob pikicah namazala ritko s canestenom in je čez noč pomagalo user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
19.9.2008 11:34:39   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Pomoč, pomoč!!

Moj Videk ima zelo rdečo ritko, pa pikice so zraven. Do sedaj sem mazala s Sudokremo, Bayvalom, kaj mi še priporočate, da ne bo še bolj rdeča rita???

Previjama se zelo pogosto, tako da moker ni skoraj nikoli dolgo. Kaka pa zelo pogosto. Zato je tudi rita rdeča.

Daktarin krema. Jaz sem jo dobila pri Nejcu, ko je imel čisto pikasto ritko, je nekakšen antibiotik, ni isto, kot za bradavice mazat.Mažeš 2x na dan. Traja pa par dni, da je dobro, ampak pomaga. Se dobi brez recepta
Jaz sem kombinirala s praško pasto čez dan in je pomagalo

< Sporočilo je popravil tilči -- 19.9.2008 11:36:33 >

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
19.9.2008 11:35:31   
Anonimen

Pomoč, pomoč!!

hijenca moja mala ima tudi dostikrat rdečo ritko (moje zaradi tega, ker tako veliko kaka) in sem kupila v lekarni od mustelle kremo za občutljivo kožo, stane pa user posted image 23 EUR!!!!

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1832
19.9.2008 11:37:00   
hijenca
Super. Canestena imam doma za izvoz user posted image user posted image user posted image  , bom probala pri naslednjem previjanju s tem namazat.

A vaši user posted image  tudi delajo na veliko dežeka? Naš cele dneve in noči dela bbbbbbb in bbbbb, da je čisto moker okrog ust.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
19.9.2008 12:39:50   
kasso

Pomoč, pomoč!!

Varji bomaga Bepanthen. Ker tudi zelo pogosto kaka ima vsake toliko rdeče in takoj namažem, ja pa takoj previt, kadar se pokaka. Ampak iz prejšnjih izkušenj vsaj mojima otrokoma niso pomagale nobene kreme, če je šlo že tako daleč, da so bile pikice. Šele po Daktarinu (ki nam ga je dala P na recept) je bilo bolje.
Nisem pa nikoli še probala s praško pasto...mogoče pa bi to pomaglao user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
19.9.2008 12:41:29   
kasso
Ja točno ja, patronažna mi je rekla na začetku, da lahko tudi s Canestenom namežem, če bodo pikice user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
19.9.2008 12:42:53   
katy82
Praška pasta v bistvu izsušuje kožo,če je že tolk vneto,da rosi,zraven pa še zaščiti.Men se je vedno obnesla v kombinaciji s hladilnim

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
19.9.2008 12:44:56   
Naty*
Midva sva se potepala celo dopoldneuser posted image . Srček je spal v vozičku in sva že cel dan brez krčev user posted image . Je pa čist hripav revček pa očke ma zabuhle ko se zbudi. Mislim, da je tud od alergije, pa še na kožo mu je zdej udarilo. Očitno je bla doza Novalaca včeri kr huda user posted image . No ampak glavno, da vemo in da je bolš user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

ker je v stanovanju kot bi treščila bomba user posted image   

Tole mi je pa znano user posted image , že odkar malega matra, ne naredim doma nič! Še kuham ne!
Te rufnem ko bom v Zagorju user posted image .

tilči ko mamo eni mal bolšo noč, pa druge matra. Upam, da bodo zobki hitro zunaj, da bojo hroščki lahko dobro spali. Držim pesti, da vročina mine in da ne bo kak hujši prehlad. Je pa res sezona tu...

Estrella ja mene je tud celiakije strah, ampak ti povem, da v trgovini dobiš zdaj več stvari za bolnike s celiakijo, kot pa za alergike na KML user posted image . Čist povsod tlačjo te mlečne beljakovine.

kasso mam že dve kili manj kot pred nosečnostjo. Moj je reku, da najboljš da sam krompir jem user posted image ... ma ne, sej zdej bom jedla še domač kruh, pa turistična pašteta ne vsebuje mlečnih beljakovin, krompir, riž, meso, zelenjava in sadje. No sej je kr izbira, res je pa treba bit fuuul pozoren.
user posted image user posted image  da Varja lepo kaka, upam, da bo tko ostalo.

jana midva po prvem dojenju (00.00 al pa 1.00) tud skupi spiva pa jeva nekak na tri ure. Očitno mava lačne fante user posted image . Sej čez kak mesec bo bolš.

MARTINA user posted image user posted image user posted image  da se Tjaška pozdravi.

Sončnica Sandra*** upam, da je res uvod v več takih nočiuser posted image . Vidim pa da  se nas več ubada z malimi akrobati med previjanjem in ponočiuser posted image .

hijenca super vama je zalaufalo z GH user posted image . Upam da bo šlo nama tud tkouser posted image . Za ritko predlagam pa Praško pasto. Nama je najbolj pomagala.
Dežeka mamo pa mi po celem obrazu pa čist do popkauser posted image .

katy ja čist super se zastopmo s taščo. Smo v isti hiši z ločenima vhodoma in se vidmo čist tolk kokr se hočmo. HB nismo tist tip, da bi nonstop viseli en pri drugem user posted image . Kar se pa tiče teže je pa moj Žan tud mišelinko pa se nč ne sekiram veš. Ko bojo začel laufat okrog bo šlo vse dol. Sam da so zdravi user posted image .

edinaos a veš, da sva midva šele mal prej prišla domovuser posted image . Prava potepuha sva ratala user posted image .

Gregorju, Tilnu, Omarju in naši Evi čestitke za polne 4 mesece!!!

< Sporočilo je popravil Naty* -- 19.9.2008 12:45:25 >

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
19.9.2008 12:51:46   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

mi imamo pa jutri že 5 mesecev, men gre vse preveč hitro...prej sem želela da bi čimprej sedel, se plazil, itd...zdej mi je pa vse preveč hitro minilo.

user posted image user posted image user posted image  za jutrišnjih 5 mesecev.Ja. tile naši user posted image  res prehitro rastejo. Me kar zvije, ko se spomnim, da bo treba kmalu v službo

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
19.9.2008 12:53:03   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

edina midva imava v spalnici 19-20 stopinj, mene zebe ko psa pod kovtrom, Nejc pa se cel razbrca pa je samo v pižami, mu bom res kupla spalno vrečo.
Včeri sem naročila vrečo za  vozek, da ga zunaj ne bo zeblo, in haloooo a so zmešani stane 70 €..

te cene, mislim to je pa res tooo muchuser posted image

anja-Tia bo ziher mela rada zimo, bota z Nejcem smučala.
ja super, samo jih bosta kar atija peljala, midve se bove šle pa v kakšne toplice gretuser posted image user posted image , mene še poleti kar naprej zebe, pozimi sem pa čisto premraženaaa

okey sem čist ZA , moj je učitelj smučanja in bi bil non stop na snegu, jst pa mam nekak rajš morje.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
19.9.2008 12:57:42   
tilči
Kasso..user posted image  da Varja spet normalno kaka
Hijenca...user posted image za dobrega jedca
Edinaos...user posted image  za spanje, pa četudi v mrazu
Špelin@...user posted image da se že enkrat ustavi to kakanje. Vidim, da tole cepljenje za rotavirus ni tako nedolžno
SS...tudi jaz sem ljubiteljica puzzlov.A sedaj časa zmanjkuje za to, pa še placa ni več na stenahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
19.9.2008 13:03:13   
Soncnica Sandra ***
Soncnica Sandra ***, jaz bi tudi sestavljala, to je bil pred rojstvom otrok eden od mojih hobijev user posted image  Zdaj pa sestavljam samo puzzle z nekaj malega koščki skupaj z malo piko.

Eh z mojimi puzlami ni bilo nič user posted image
Sem šla najprej odtok v kopalnico spucat pol se je ma mali škratek že prebudil in sva šle malo ven na svež zrak, pa ni blo sončka in je ful pihalo, tako da sva ble sam pol urce zunej. Evo zdej pa spet sonček sveti, ko je čas za kuhanje kosila.

Hvalijo tudi praško pasto, ampak tega pa sama še ne poznam iz prakse.

Manca je ob rojstvu od moje kolegice dobila kopmlet kozmetike Becutan, med katerim je bila tudi praška puder. In je zadnjič tudi mela kar rdečo rito ker je "požlampala" še in še čaja in je skozi lulala, pa sem ji to dala gor in je pomagalo.

A vaši user posted image  tudi delajo na veliko dežeka? Naš cele dneve in noči dela bbbbbbb in bbbbb, da je čisto moker okrog ust.user posted image user posted image

O tudi tudi. Je ponavadi morka do popka user posted image . No sej če smo notri ni panike, bolj je panika sedaj v tem vremenu odzunaj

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
19.9.2008 13:05:06   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

SS...tudi jaz sem ljubiteljica puzzlov.A sedaj časa zmanjkuje za to, pa še placa ni več na stenahuser posted image

Pol ti bom pa prinesla kakšno za sestavit, če nimaš placa na stenah, tako da ni bojazni, da bi jo obdržala user posted image . Jaz mam placa dovolj, le časa mi malo zmanjkuje user posted image .
Stene so takorekoč še prazne. Edino ene puzzle za 5000 kosov so sestavljene, sam še niso v okvirju.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
19.9.2008 13:09:17   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Pol ti bom pa prinesla kakšno za sestavit, če nimaš placa na stenah, tako da ni bojazni, da bi jo obdržala user posted image . Jaz mam placa dovolj, le časa mi malo zmanjkuje user posted image .
Stene so takorekoč še prazne. Edino ene puzzle za 5000 kosov so sestavljene, sam še niso v okvirju.

ti kar prinesi, samo dolg rok rabim, tam nekje do penzije bo pa sestavljenauser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
19.9.2008 13:22:51   
Soncnica Sandra ***
ti kar prinesi, samo dolg rok rabim, tam nekje do penzije bo pa sestavljenauser posted image

Ma ni panike, če drugega ne, bova meli razlog, da bova kofetkali, ko se bova pogovarjali koliko je že sestavljene. user posted image

Nč, naša prinčipesa je končno zaspala. Šibam naredit testo za picoooooooooooo, da bomo meli njami njami kosilo danes.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
19.9.2008 13:33:18   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Nč, naša prinčipesa je končno zaspala. Šibam naredit testo za picoooooooooooo, da bomo meli njami njami kosilo danes.

sedaj si me pa zražila s to pico. Imam pospešeno prebavo zaradi skrbi zaradi otrok. Še dobro, da imam še dovolj zaloge, če ne bi bila kot trlicauser posted image
Sem se v špegu pogledala, če bi me postavili na njivo, bi vrane še ta lansko koruzo nazaj prinesleuser posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
19.9.2008 13:33:34   
jana81

Pomoč, pomoč!!

men je patronažna zmešala praško pasto z lekarniško hladilno kremo, razmerje 50:50

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
19.9.2008 14:02:48   
kasso
Naty, se že po postu vidi, da si zadihala...superca, samo da gre na bolje user posted image

No, jaz sem pa ena taka cartka, ker Varjo pristavim skoraj vsako urco....ma se mi ne da jo po rokah nosit, ker imam potem z rokami probleme...ona pa kar štrajka s spanjem. In ko mi končno zaspi na jošku se pa psička spomni, da je čas, da malo nagaja in jo zbudi...ma same borbe user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
19.9.2008 14:04:05   
katy82
Glih mojo poslušam prek AC-ja kako se pogovarja pa sem se spomnila na Nino 7-kje si?A je vse v redu s tamalo?Javi se kej

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
19.9.2008 14:14:49   
tilči
Pomoč prosim!!

Nejc ima en uho ful vroč in tam kaže tudi višjo temperaturo. A mislite, da gre za vnetje ušesa?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
19.9.2008 14:27:05   
katy82
Tilči lahko gre za vnetje,primi ga pri vhodu v uho in malo s prsti pritisni,če ma vnetje ga bo ziher bolelo.A trebuh ga kaj boli,mojo sestrično je zmeri grozno bolel pred vsakim vnetjem tko da smo že vedel kaj sledi.Božček upam da se pocajtauser posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.