Naty*
|
Midva sva se potepala celo dopoldne . Srček je spal v vozičku in sva že cel dan brez krčev . Je pa čist hripav revček pa očke ma zabuhle ko se zbudi. Mislim, da je tud od alergije, pa še na kožo mu je zdej udarilo. Očitno je bla doza Novalaca včeri kr huda . No ampak glavno, da vemo in da je bolš . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ker je v stanovanju kot bi treščila bomba Tole mi je pa znano , že odkar malega matra, ne naredim doma nič! Še kuham ne! Te rufnem ko bom v Zagorju . tilči ko mamo eni mal bolšo noč, pa druge matra. Upam, da bodo zobki hitro zunaj, da bojo hroščki lahko dobro spali. Držim pesti, da vročina mine in da ne bo kak hujši prehlad. Je pa res sezona tu... Estrella ja mene je tud celiakije strah, ampak ti povem, da v trgovini dobiš zdaj več stvari za bolnike s celiakijo, kot pa za alergike na KML . Čist povsod tlačjo te mlečne beljakovine. kasso mam že dve kili manj kot pred nosečnostjo. Moj je reku, da najboljš da sam krompir jem ... ma ne, sej zdej bom jedla še domač kruh, pa turistična pašteta ne vsebuje mlečnih beljakovin, krompir, riž, meso, zelenjava in sadje. No sej je kr izbira, res je pa treba bit fuuul pozoren. da Varja lepo kaka, upam, da bo tko ostalo. jana midva po prvem dojenju (00.00 al pa 1.00) tud skupi spiva pa jeva nekak na tri ure. Očitno mava lačne fante . Sej čez kak mesec bo bolš. MARTINA da se Tjaška pozdravi. Sončnica Sandra*** upam, da je res uvod v več takih noči . Vidim pa da se nas več ubada z malimi akrobati med previjanjem in ponoči . hijenca super vama je zalaufalo z GH . Upam da bo šlo nama tud tko . Za ritko predlagam pa Praško pasto. Nama je najbolj pomagala. Dežeka mamo pa mi po celem obrazu pa čist do popka . katy ja čist super se zastopmo s taščo. Smo v isti hiši z ločenima vhodoma in se vidmo čist tolk kokr se hočmo. HB nismo tist tip, da bi nonstop viseli en pri drugem . Kar se pa tiče teže je pa moj Žan tud mišelinko pa se nč ne sekiram veš. Ko bojo začel laufat okrog bo šlo vse dol. Sam da so zdravi . edinaos a veš, da sva midva šele mal prej prišla domov . Prava potepuha sva ratala . Gregorju, Tilnu, Omarju in naši Evi čestitke za polne 4 mesece!!!
< Sporočilo je popravil Naty* -- 19.9.2008 12:45:25 >