|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
20.9.2008 7:52:56   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Nimam kaj dosti časa, da bi konkretneje komentirala, čeprav sem vse prebrala user posted image

Samo za Naty* imam nekaj: na napotnici ti mora pisati, da naj user posted image  testirajo za vse možne alergene. Če piše samo sum na alergijo na KML, bo testiran samo za to. Govorim iz lastnih izkušenj. Razen če bi ga hospitalizirali, potem se lahko alergologinja (ki je mimogrede tudi predstojnica tamkajšnje pediatrije) odloči na lastno pest še za druge alergene, drugače pač sledi navodilu na napotnici.

Aja, **** je morala priti na testiranja kar 2x, ker je zmanjkalo prostora na rokici za vse možne alergene, na katere so njenega user posted image  testirali.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 20.9.2008 7:55:35 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
20.9.2008 8:04:17   
Estrella*
Špelin@: ne vem, če sem si prav zapomnila, vendar mislim, da je **** na na potnici pisalo samo za KM, pa se je uspela zmenit, da so teste naredili še za druge stvari. Naj me **** popravi, če se fovš napisalauser posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
20.9.2008 8:18:22   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Naty: user posted image user posted image Mislim, da je sedaj pa že res čas, da se kaj dokaže oz. ovrže. Človek je ob tvojem pisanju že čisto brez idej , kaj probat. Najbolje je , da mu daješe allernovo in ga mogoče čez dan samo parkrat podojiš, ponoči pa ne. Počasi ti bo vsa energija šla v maloro, naspati se pa tudi moraš. Čez vikend vpreži malo Jureta,
taščo in se malo spočij.

Hvala user posted image . Sej sm že res čist nora. Zdele sm brala na MON-u zgodbe mamic, ki majo otročke z alergijami. Je jedla neki časa samo krompir, pa je razvil alergijo na to. Pa kasneje na banane. Vse kar je začela jest je povzročilo alergijo.
Sm pa našla diete ob koprivnici in se bom držala tega. Najprej bom dva dni jedla samo jabolka, polento, riž in šipkov čaj (sam upam lahk, da nima alergije na kaj od tega user posted image ). Če bo brez krčev, bom dodala recimo kos kruha in bom vidla če bo reakcija in tko postopoma, da bom prišla do tega na kaj je alergičen.
Evo danes začnem... grem kuhat polento za zajtrk user posted image .

špelin@ hvala, mava v ponedeljek pregled in cepljenje pa bom zdravnici rekla naj za vsak slučaj napiše. Mislim je pa tud glupa, bolj ko ji govorim, da po nemlečni dieti ni blo čist dobr, manj ji je jasno user posted image .

Hvala bejbike, kaj bi js brez vas user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
20.9.2008 8:24:07   
tilči
dobro jutro..

Noč smo pregurali,Nejc se je ponoči prekuhal, ob 23. smo ga dali pod hladen tuš, zjutraj pa se je zbudil kot nov, samo iz nosa mu teče.user posted image Tudi Tilen ima še malo zabasan nos občasno. Midva s Tilnom sva si prisvojila spalnico, se je raztegnil kot lord,user posted image  in Nejc pa sta se stiskala v njegovi sobi.user posted image
Samo, da je vročina minilauser posted image in upam, da ne bo kakšnih sprememb, da gre samo še na bolje

Neposredna povezava do sporočila: 1879
20.9.2008 8:28:35   
špelin@
Špelin@: ne vem, če sem si prav zapomnila, vendar mislim, da je **** na na potnici pisalo samo za KM, pa se je uspela zmenit, da so teste naredili še za druge stvari. Naj me **** popravi, če se fovš napisalauser posted image  

Potem pa super user posted image  Meni je zdravnica rekla, da se držijo tega, kar piše na napotnici - razen, če sama potem ugotovi, da je treba otroka hospitalizirati in opravi še teste na vse ostalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1880
20.9.2008 9:40:07   
hijenca
Dobro jutro!

Danes je pa katastrofalna noč za mano. Videk je celo noč nekaj norel v kinderpetu, mira ni blo niti eno uro skupaj. Zvečer ne zaspat, ponoči pa isto. Jaz sem čisto kaput. Kaj bi to bilo, nimam pojma.

Grem zdaj pilota od TV malo matrat, ker Videk KONČNO spi.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
20.9.2008 9:51:45   
CatJa
Dobro jutro, dober dan! user posted image

Pri nas se je začel Pikin festival (uradna otvoritev je sicer jutri) in v okviru tega imajo danes pohod. In tako sem, ne moreš verjet, moja starejša dva fanta spravila iz hiše user posted image  Marki spi, mami pa si je lahko v miru privoščila kofetkanje, potem se bom pa počasi spravila kosilo kuhat.

Tilči, a da pri vas pa že bolezen razsaja user posted image  Držim pesti, da se čimprej pocajtate user posted image user posted image user posted image

Naty, občudujem tvojo vztrajnost in optimizem in verjamem, da boš na tak način še pred zdravniki odkrila, na kaj je Žan alergičen.

Aurora, a se boš kaj spomnila na mene in Hippove kozarčke user posted image  Ni pa mus, da te ne bom preganjala.

Estrella, a vidiš, mogoče pa sploh ne bo tako težko glede uvajanja GH, če je s takim veseljem zmazala. Kar se pa mojega izgleda tiče; če bi me vidla pred nosečnostjo, bi potem tk mislila, da sem anoreksična user posted image  

Sem hotela dodat še nekaj novih slikic v album, pa očitno delajo upgrade user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
20.9.2008 9:55:51   
CatJa
Mogoče še kakšna ideja, kaj za RD podariti 7letniku? Igrač in knjig baje ne, ker se utapljajo v njih. Meni drugega, kot kaj lušnega za oblečt ne pade več na pamet user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
20.9.2008 9:57:53   
CatJa
Aha, še nekaj; Nekatere ste omenile, da bi kupile spalno vrečo za user posted image . Naslednji teden bojo v akciji v Lidlu za 8€! V letaku zgledajo prav lušne.

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
20.9.2008 10:00:35   
jana81
dobro jutro.

Jst spet nisem nič naspana, sem zgleda malega razvadla da spi z mano v postli, in zdej za vsako ko ga podojim in ga dam nazaj v svojo postlo , se zbudiuser posted image , zgleda da zaspi sam še na zizi...bom mogla dva dni stisnat zobe, in ga navadit nazaj na svojo postlo, ker tole ne pelje nikamor.

jana: saj ne da sem žleht, sam tvoj Nejči bo v nedeljo star 5 mesecevuser posted image , danes smo 19.

ja ESTRELLA a veš da sem ravn ponoč študirala kva sem klobasala včeri, sem mal datume pomešala, no še dobr da slediš dogodkom.user posted image

naty probaj jest polento in riž en dan, pa boš vidla če pomaga, samo na vodi kuhano , nič soljeno, od brata punci je samo to pomagalo, ker je mala mela alergijo na dobesedno VSE.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 1885
20.9.2008 10:01:36   
kasso
o Natyuser posted image user posted image ..pa nima bogi sreče...ja, tudi banana je lahko alergen. Vem za enga dojenčka iz PO, ki bognedaj, da poje banano...postane ves pikčast. 

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
20.9.2008 10:06:18   
eole
Dobro jutro!

ste me kaj pogrešale? no najbrž ne. mi smo nazaj z morja. bilo je super, super in pravi šok priti v ta mraz tukaj.
naj povem, da sej naša punca na morju zelo lepo obnašala, veliko je spala, tudi ponoči ni imela nobenih izpadov, evo, danes prva noč doma, smo se pa spet dojili na 2h user posted image

za nazaj nisem nič brala, velikoo ste napisale.

mi moramo jutri na 1. roj. dan. kaj naj kupimo fantku staremu eno leto? naj bo nekaj izvirnega in ne za oblčet.
lep vikend vam želim

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
20.9.2008 10:10:50   
kasso
hijenca, ja kar privošči si malo počitka, pa magari čez dan user posted image

HB mi ponoči kar spimo...Varja se mi enih 3x zbuja, pa Petja vsake tolike, pa Gašper je moral it lulat, ša mu je všlo, pa preoblačit itd....user posted image .....a se sčasom kar navadiš in je to kar rutina user posted image . Vmes pa mi uspe kar hitro nazaj zaspat user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
20.9.2008 10:14:28   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: eole

mi moramo jutri na 1. roj. dan. kaj naj kupimo fantku staremu eno leto? naj bo nekaj izvirnega in ne za oblčet.
lep vikend vam želim

lončke, ki se zložijo v stolp...super igrača za 1 do 2 leti in še naprej...(dobijo se v pikapolonici, baby centru...jaz sem jih kupila še sinu v intersparu v city parku). Našadva jih vzameta obvezno za na morje, da notri školjke nabirata, v kopalnici pridejo prav, da se v banjici igrata...ko se pa malo navadi, pa jih zlaga v stolp in podira..... pa še dragi niso user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
20.9.2008 10:24:34   
aurora28
Dobro jutro!

A bi še katera spila kakšno veliko skodelico user posted image , mogoče Jana user posted image , mal heca. Jana zato pa jaz Gala pridno odlagam v njegovo posteljico in nič k nama, v najino posteljo se pridruži šele zjutraj okrog 5.30 ure, ko itak več ne spi, ampak se cartamo.

Moram se pohvaliti, da je Gal ponoči lepo spal, prva runda po dolgem času skoraj 4,5 ure user posted image user posted image user posted image .

Catja nisem pozabila in bom pridno shranjevala kozarčke, ko pa se jih malce nabere se spet dobiva na kavici in ti jih dam. user posted image

Naty joj se mi zelo smiliš čez kaj vse moraš iti, pa itak mamice vse naredimo sam da je našim otročkom lepo in jih nič ne matra. Za Žana user posted image in zate user posted image .

Moram se pohvaliti, da danes teče 3 dan odkar nisem pojedla nobene čokolade, nobenih keksov, nobenega čipsa, nič pregrehe. user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
20.9.2008 10:26:07   
Anonimen
Dober dan,

Spelin@ in Estrella:

Na moji - Omarjevi napotnici je bilo navedeno naj testirajo na vse kar se jim  zdi mozno, da bi bil razlog za sluz v baltu in pa pod opombe sum na alergijo na KM.

Zato so ga testirali na vse mozno plus odvzeli se kri za dodatne teste.

HB takrat vse negativno sem pa res morala priti kar dvakrat ker je zmanjkalo prostora na rokici.

Sem pa to isto kar pravis ti Spelin@ slisala tudi jaz namrec eni mamici so v prico mene rekli tako, kot pravis ti. Drzijo se napotnice.

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 1891
20.9.2008 10:28:25   
Anonimen
Aja, pa se opravicujem ker odgovarjam samo na tisto kjer sem zasledila ****. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker drugega nimam kaj povedat.
Spalne vrece??? Ja mogoce decembra... tamalega imam cel dan samo v pamperski tamalo v spodnjih hlackah... tako da o vremenu se tud ne morem pogovarja...

GH vidim, da sem edina ki ne uvaja in ne bom uvajala, pa ceprav na 3 ure pumpam mleko... in ker imam tu pac drugacno mnenje tud nimam kaj povedat.

Me pa zanima pa ne zamerit vprasanja a tiste ki uvajate GH ( korencek pa jabolko, riz...) A delate to po navodilih pediatra ali na lastno pest?

Ker meni je pediater tako v Sloveniji kot tu v Egiptu rekel da do 6 meseca ni potrebe po nicemer drugem kot samo mamino mleko.

Res brez zamere saj lahko tud ignorirate vprasanje ampak samo zanima me pa res ??

Kasso: Vsak dan se spomnim nate  ne vem zakaj ker vem da ima Spelin@ isto bolezen pa vseeno. Upam da se drzis dobro in da pocivas kolikor lahko.

Spelin@, Estrella, Naty , Edinaos, Katina mislim da sem nastela vse iz Mantova kampanija vse vas pogresam...

Naty: tebi pa da se cim prej resi tole in da ves pri cem si... Ceprav Omar ima se vedno sluz v blatu ampak ko pogedam svoje mleko v hladilniku se na njem naredi za en prst smetane potem mi to sploh ni vec cudno.
Skratka drzim pestke da resite ta problem.

Zdej grem pa pumpat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1892
20.9.2008 10:43:18   
jana81
aurora sej jst sem ga prej redno dajala nazaj v posteljico spat, zdej pa sem tak utrujena da se ne morem za 10 minut spravit k sebi in zraven zaspim, zato se je pa verjetno navadu.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
20.9.2008 10:48:57   
katy82
Jutro mačkice

Me smo spale super truper edin zaspat nismo mogle pol k sem ji pa dlesni namazala se je pa umirila pa v šusu zaspala,najbrž jo že mal zobki matrajouser posted image

Me je pa včer lubek presenetu in mi je prnesu ful lepe uhane iz belga zlata za rojstvo naše Lare,mal zamude ampak surprise pa ful lep.So pa na sponko ki se skup stisne z bunkico in kamenčki gor posutimi pa so mi mali k mam luknje preveč visok.Jih greva v ponedeljek zamenjat k sva jih komaj gor spravla pa je brezveze da mi stojijo v škatlci.

Naša tamala pa opažam da ful ne je več na tri ure.Zjutri smo ob pol sedmih jedle mleko z rižkom pa še kr ni lačna,kr joka če ji flaško ponudim.Zdej pa ne vem al je to od cepljenja al kaj mi ga sračka?

Dejte mi povedat a kašice ki se razredčijo samo z vodo lahko uporabim na flaško al je to za zgostit in za po žlički samo?

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
20.9.2008 10:53:21   
katy82
**** jst uvajam zaradi refluksa po navodilu P.Rižek dajem v mleko ker je po Aptamilu AR lačna na uro in pol do dve ureuser posted image .Sem ji pa tud že dala mal korenčka in jabolčka pa je zlo lepo sprejela in nič bruhnla sam zaenkrat kr na kašicah bolj kot ne vztrajam.Maš pa prov vsak ma svoj mnenje glede tegauser posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
20.9.2008 11:00:12   
aurora28
Jana sej te čist razumem, meni je Gal to kar tebi zdaj Nejc počne delal 3,5 mesecev, ampak sem si rekla, da bom bolj trmasta od njega user posted image in sem kljub temu, da sem ponoči komaj gledala vstala iz postelje, ga podojila in dala nazaj v njegovo posteljico. To da se ti je Nejc navadu zraven vaju spat se pa rado zgodi. Od moje bivše sodelavke tamali je isto delal in si ga je zraven v posteljo dala, zdaj pa je že dve leti star in še kar spi zraven njiju, celo tak daleč so prišli, da si bosta onadva kupila največjo zakonsko posteljo, da bodo lahko vsi trije na njej uživali. Pač vsak ve za sebe? Ne mislit, da te obsojam, ti verjamem, da je lažje tako kot delaš. user posted image

Katy user posted image user posted image user posted image bravo za lepo presenečenje od dragega. Lep izbor uhanov. user posted image

**** Galu sem začela dajati GH na lastno pest, ker ko midva jeva on naju požira z očmi, tak gleda kaj neseva v usta, zato sem mu probala dati GH in mi ni žal. user posted image Ti si pač bolj previdva, ker se je pri Omarju pokazala sluz in sum na alergijo in te razumem, če bi pri Galu bilo tako, bi jaz isto ravnala kot ti. user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
20.9.2008 11:00:35   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Aha, še nekaj; Nekatere ste omenile, da bi kupile spalno vrečo za user posted image . Naslednji teden bojo v akciji v Lidlu za 8€! V letaku zgledajo prav lušne.

kakšne veelikosti pa imajo,ker jaz sem jo tam kupila, ko je bila tudi že enkrat prej akcija in sicer velikost 74/80,dolžina je še vredu 70 cm, je pa zgoraj za pripet bolj ozko

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
20.9.2008 11:03:22   
tilči
kar se tiče uvajanja GH pa mislim, da vsaka mati najbolje pozna svojega otroka, noben P ali patronažna ne moreta vedeti, kaj otroku paše. Pa brez zamere

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
20.9.2008 11:03:43   
kasso
eole, evo lončke
Čuri muri
simba
smoby
gowi...no tazga imamo mi user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
20.9.2008 11:09:10   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

kar se tiče uvajanja GH pa mislim, da vsaka mati najbolje pozna svojega otroka, noben P ali patronažna ne moreta vedeti, kaj otroku paše. Pa brez zamere

Pod tole se podpišem. user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako pomagati mami, ko dojenček joka?
Ali zares veste, kakšna je PRAVA podpora mame, ko njen dojenček joka in ima težave ga potolažiti? Hitro preverite v član...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?