![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 18.9.2008 21:56:22
|
|
|
|
Naty*
|
čer punce! Moj škratek spi že od osmih, js sm si privoščila eno ful vročo kopel, zdej sm prišla pa mal pofirbcat. V bistvu sem že popoldne vse za nazaj prebrala, tko da vem kaj se vam dogaja, ampak sem preutrujena za komentirat. Hvala, da ste mislile na mene , ja pri nas mamo še kar krizno obdobje. Vsaka rešitev, ki se pokaže je žarek upanja in potem, ko se začnejo krči, sem spet čist obupana. Kljub moji dieti je blo spet isto, ko sem začela dojit, zato spet nisva vedela, če je alergija samo na KML. In danes sem naredila preizkus. Pri sosedi sem nafehtala Novalac za 60ml in mu ga dala. Po uri in pol se je zbudil s takimi krči in jokom, da sem še js ful jokala zraven, ker sem mu to naredila . No ampak vsaj vem, da je mleko krivec, verjetno pa tud soja, ker sem pila kavo s sojo. Zdej bom še to nehala in ga bom dojila čez dan in ponoči, zvečer mu bom dala pa še allernovo, da se mu mal prečisti organizem. V torek imava alergološki pregled v trb. bolnišnici in samo upam, da bo kaj pokazalo. kasso oprosti, da sem prej tolk hitro prekinila. Mali je pobruhal mene pa še kavč pri edinaos , tko da sm mogla hitr v akcijo. Te bom kej poklicala v prihodnjih dneh. špelin@ od ponedeljka do srede bom verjetno v Zagorju pri naših, pa se lahko dobiva na kakem kofetku . Tko mali je dobil pred spanjem kapljice proti krčem in porcijo allernove, zdej pa držite pesti, da bomo kaj spali. Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 18.9.2008 21:57:03
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem malo brskala po RR in našla zelo žalostno novico: naša bivša majčica Joob, ki je bila zdaj aprilčica 2009, je ponovno ostala brez svoje pikice. Na pregledu je G ugotovila, da ni utripa... o boga revca .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 18.9.2008 22:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem malo brskala po RR in našla zelo žalostno novico: naša bivša majčica Joob, ki je bila zdaj aprilčica 2009, je ponovno ostala brez svoje pikice. Na pregledu je G ugotovila, da ni utripa... bogica, to je pa res žalostno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 18.9.2008 23:44:25
|
|
|
|
tana7
|
Joob ne poznam, vendar mi je vseeno hudo, ko slišim kaj takšnega...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 18.9.2008 23:46:47
|
|
|
|
tana7
|
a se vaši tudi tako zelo prevračajo s hrbta na trebuh?? naša Brina vsako sekundo izkoristi, da se prekucne - še previjam jo težko, eno sekundo se obrnem, pa je že na trebuhu, skoraj ji ne morem več pleničke zamenjat noro čisto se je napalila na to kobacanje!! jo obrnem nazaj, da se malo igrava, 2 sekundi in opsa, je že na bušiju z glavo visoko v zraku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 7:22:31
|
|
|
|
Naty*
|
Jutro! Za nami je pa noč brez krčev ! Sicer sva se dojila ene trikrat, ampak sploh ni važno, sam da ga ni bubalo . tana7 Žan je pri treh mesecih in pol pogruntal obračanje na trebuh in od takrat je samo to. Na hrbtu niti približno ni zanimivo (sploh od začetka, ko iznajdejo obrat ). Obračal se je med igranjem, previjanjem, dojenjem leže (no vsaj poskusil), celo sred noči sem ga vedno našla na trebuhu. Evo zdej ko pa to že dela skoraj cel mesec, ga pa celo obdržim še kako minuto na hrbtu, da se igrava al pa pogovarjava. Včeri na klepetanju, ko je mel pa tri punce okrog sebe in ga je Estrellina Alja skoz pecala, je bil pa na hrbtu pa se z mano pogovarjal, namest, da bi bil za akcijo . Aja tud v vozičku je včasih tečen, pa ga dam na trebuh tko da nazaj gleda, pol je pa mir . Kolk sm dobre volje ! Aja pa da vam še to povem, sm bla včeri ful vesela. Zdej morm pazit, da ni nikjer nobenih sledi mleka, tud pri kruhu. In mi je tašča spekla dve kile kruha in mi ga prinesla gor. za mojo taščo, niso vse tolk grozne!
< Sporočilo je popravil Naty* -- 19.9.2008 7:26:33 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 7:49:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem malo brskala po RR in našla zelo žalostno novico: naša bivša majčica Joob, ki je bila zdaj aprilčica 2009, je ponovno ostala brez svoje pikice. Na pregledu je G ugotovila, da ni utripa... Bogica , upajmo, da bo prihodnjič več sreče. Naty: za mirno noč. Sedaj veš, da je mleko sigurno krivec in še nekaj zraven. Recimo, da je soja, tako da je upanje, da alergija izzveni Čakam fračo, da se zbudi in potem greva na lov za velenjskimi fanti edina: sedaj je pa ravno obratno; Anja je pridna, naša se pa kar naprej dere in nevem zakaj???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 7:58:34
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*naša se pa kar naprej dere in nevem zakaj??? Ai pomislila, kaj pa če je tud kej tazga ko pri nas pa da tud zato noče jest ? Sej pikice ma tud...
< Sporočilo je popravil Naty* -- 19.9.2008 7:59:30 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čakam fračo, da se zbudi in potem greva na lov za velenjskimi fanti saj najprej nam tvoja frača peca še tega edinega notranjskega fantiča, zdaj pa še v lov v Velenje edina: sedaj je pa ravno obratno; Anja je pridna, naša se pa kar naprej dere in nevem zakaj??? joooj je bil reeeeees že skrajni čas, da se je tudi moja mala malo umirila Pa DOBRO JUTRO
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja pa Naty: super za boljšo noč , zdaj pa le pazi mamica nič KLM Pa blagor za taščo jaz sem si od nekdaj želela dobre tašče Nič kingurujček že čaka, da malo odnesem na tale mrazek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:17:20
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro edinaos, očitno tudi mojemu malemu mraz paše, ker je na poti od vrtca domov v vozičku zaspal in sem ga kar s košaro prinesla gor, da lahko spi naprej No, saj po prekrakani noči je počitka res potreben, jaz pa tudi... Kar seveda ne pomeni, da bom šla spat, ampak vsaj pospravila bom na hitro, ker je v stanovanju kot bi treščila bomba Potem pa pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:23:09
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro... Za nami je pestra noč, saj Tilna zobki matrajo, Nejc je prehlajen in se je tudi zbujal celo noč, upam, da se še Tilen ne naleze.Že laufa fiziološka in materina dušica Naty...super, da si ugotovila, kaj je narobe, sedaj pa le pazi.In za super taščo Špelin@...a ste imeli tudi pestro noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:24:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*naša se pa kar naprej dere in nevem zakaj??? Ai pomislila, kaj pa če je tud kej tazga ko pri nas pa da tud zato noče jest ? Sej pikice ma tud... Naty, jaz sumim na A že nekaj časa. Bom rekla P za napotnico, da greva na testiranje, vendar ne samo na KM, tud na pršico, prah inp...Ko se zjutraj zbudi je dostikrat po obrazu flekasta in ti fleki izginejo ko vstane Neješčost je dostikrat pokazatelj celiakije, tega me je najbolj strah. edina: veš pregovor pravi "kuj železo, ko je še vroče"Nikoli pa ne veš kje spodleti , zato moraš imeti pripravljen teritorij na večih koncih Pa faj zmrzujta v kengurujčku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:25:49
|
|
|
|
natasa34
|
Dobro jutro! Gregorju, Tilnu, Omarju in naši Evi čestitke za polne 4 mesece!!! Pri nas vse po starem, ponoči spi super, čez dan nič. Mami se počasi proti večeru vsak dan že skoraj rola. Mi še ni uspelo najti recepta za spanje ... Tri dni smo že počasi poizkušale korenčkov sok na žličko. Ji je ful všeč, ampak takoj po žlički še prste rine v usta, so tko sladki ...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:32:01
|
|
|
|
Estrella*
|
tana: če si želišpovečat količino mleka , si takoj po podoju probaj izčrpat max. mlaka kar se da. V pari dneh se bo povečalo. Tako se delala jaz, samo naša kljub temu ni popila več Še vedno tera svojo dozo, četudi imam proizvodnjo 2l na dan aurora, CatJa, Jana81: mi2 sva že napol zrihtane in bova odrinile ob 9h. Greva pa še na pumpo tako, da bova v Velenju recimo okoli 11h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:37:08
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem malo brskala po RR in našla zelo žalostno novico: naša bivša majčica Joob, ki je bila zdaj aprilčica 2009, je ponovno ostala brez svoje pikice. Na pregledu je G ugotovila, da ni utripa... o boga.... Naty, za Žana, da ga ni bolelo ponoči . pa da bo še tako naprej. Ti boš pa najbrž zdaj prav suhica ratala. Kaj pa ješ? Varjino blato pa je bilo danes, ko se je drugič pokakala prvič po parih dneh rumene barve. Mogoče je pomagala včerajšnja kura, ko sem ji dala malo sluzi in vode v kateri se je kuhal riž. Bom videla kasneje, kako bo......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:38:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Dobro jutro! Gregorju, Tilnu, Omarju in naši Evi čestitke za polne 4 mesece!!! Pri nas vse po starem, ponoči spi super, čez dan nič. Mami se počasi proti večeru vsak dan že skoraj rola. Mi še ni uspelo najti recepta za spanje ... Tri dni smo že počasi poizkušale korenčkov sok na žličko. Ji je ful všeč, ampak takoj po žlički še prste rine v usta, so tko sladki ... za sokeca. Jaz bom tud počas začela, češrav imam kar malo strahu kako bo Nataša; bi nam zaupala še kak novejši podatek Eve za seznamček????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:38:14
|
|
|
|
tilči
|
za štiri mesece: Gregor, Omar, Eva in naš srček Tilen! Kako čas beži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:38:56
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 Dobro jutro! Gregorju, Tilnu, Omarju in naši Evi čestitke za polne 4 mesece!!! čestitam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:46:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sem malo brskala po RR in našla zelo žalostno novico: naša bivša majčica Joob, ki je bila zdaj aprilčica 2009, je ponovno ostala brez svoje pikice. Na pregledu je G ugotovila, da ni utripa... ojoj si sploh ne predstavljam edina dobra si da greš ven tak zgodaj, mene pred deseto ne vidijo zunaj, zdaj ko je tako mrzlo. naty super za prespano noč..pr nas je tak da od enih naprej spimo kar skupaj, ker jst zaspim med dojenjem, al ga pa po dveh urah prestavim nazaj v posteljo, sam kaj ko se po eni uri spet zbudi in spet ista pesem...sploh se več ne morem tolk zbudit da bi bla vsaj 10 minut budna. kasso super tudi za tvojo Varjo, da normalno kaka in zate da boš naprej brez skrbi. Mi imamo pa že dva dni drisko al pa tak sluzast kakec...pa ne vem al je bla reakcija na cepivo al so zobki. estrella, catja, aurora mene ne bo, ker je dragi šel že ob 7h v službo. Gregor, Omar, Tilen in Eva vse najboljše za 4 mesece.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:48:52
|
|
|
|
Anonimen
|
No ce ne bi iz navade se tuki mal pokukala, sploh ne bi vedela da imamo 4 mesece. Hvala za cestitke.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 8:52:13
|
|
|
|
MARTINA25
|
OJLA punce!!! Javljam se po dolgem času....naša žabica je grdo zbolela...v ponedeljek je močno kašljala, zato sva šle k zdravniku, ki ni ugotovil nič...v torek popoldan pa mi je začela zavračat hrano.Ceu popoldan je jokala-Tjaška joče zelo redko...zato mi je bilo še bolj čudno.Kmalu je začela zavračat tudi čaj...klicala zem v ZD KRanj, kjer se mi je oglasila sestra.Ko sem ji povedala kakšne težžave imamo je rekla:ČE SAMI ocenjujete da vaš otrok potrebuje zdravnika potem pridite....imamo pa POLNO čakalnico-v vednost!!! V glavnem nadvse neprijazna.Zvečer smo odšli zdravniku-čakalnica prazna!!!Ugotovili so da imamo vneto uho in grlo-dobili antibiotik.Po antibiotiku sva tamali z špricko vbrizgavala mleko, da je revica popapala vsaj nekaj bogih ml mleka.Z takim načinom hranjenja smo se dajali do včeraj, ko je naša žabica začela počasi spet sama papcat....Nismo če čisto ok, je pa bolje....od prej 900mlpopitega mleka ga zdaj popijemo nekje 600-700ml... Rada bi se zahvalila ŠPELIN za koristne nasvete in skrb!!!!! Pa čestitke vsem ob 4 mesečju!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 9:04:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 :ČE SAMI ocenjujete da vaš otrok potrebuje zdravnika potem pridite....imamo pa POLNO čakalnico-v vednost!!! V glavnem nadvse neprijazna. to pa poznam.Sem bila v podobni situaciji pri Nejcu. V Kranju je res kakšna sestra tako neprijazna Še dobro, da ste šli k zdravniku in da gre sedaj na bolje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 9:20:39
|
|
|
|
MARTINA25
|
TILČI jst lahko rečem samo NO COMMENT.Pediatri so dost dobri v Kranju ampak medicinske sestre....v večini katastrofa, vsaj jst sem naletela na same ta "pametne".
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 19.9.2008 9:26:25
|
|
|
|
jana81
|
martina sam da je zdaj bolje s Tjaško... Nejček ji pošilja poljubčke.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.