Soncnica Sandra ***
|
Dobro jutro oziroma dober dan! Joj tale mraz. Me že v stanovanju zebe . Končno se malce sonček kaže tule pri nas, da bova lahko šlimalce ven z Manco. Smo bili včerej popoldan odzunaj in je mala kar uživala, čeprav sem jo zadekala kot eskima IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a se vaši tudi tako zelo prevračajo s hrbta na trebuh?? naša Brina vsako sekundo izkoristi, da se prekucne - še previjam jo težko, eno sekundo se obrnem, pa je že na trebuhu, skoraj ji ne morem več pleničke zamenjat noro čisto se je napalila na to kobacanje!! jo obrnem nazaj, da se malo igrava, 2 sekundi in opsa, je že na bušiju z glavo visoko v zraku He, he, ... kaže, da se ubadava s podobnimi težavami. Tudi naša ne more biti nič pri miru, sploh ne na hrbtu. Najhuje je kdaj ponoči, ko da palec v usta, se preobrne na bok in naprej na trebuh, potem pa začne stokati in jamrati, ker spati ji pa ne paše tako. Kar se pa menjanja plenic tiče, pa je pri nas podobno, ali se non stop obrača, ali mi pa pleničko vleče gor in dol IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Za nami je pa noč brez krčev ! Sicer sva se dojila ene trikrat, ampak sploh ni važno, sam da ga ni bubalo . za noč brez krčkov. Mogoče pa je to uvod v noči, ko bodo krčki izginili. Držim pesti!! IZVIRNO SPOROČILO: tilči Za nami je pestra noč, saj Tilna zobki matrajo, Nejc je prehlajen in se je tudi zbujal celo noč, upam, da se še Tilen ne naleze.Že laufa fiziološka in materina dušica O bogi Tilen. Upam da zobek čim prej ven prikuka, da ga ne bo več bolelo. Zgleda da se res že začenja tale smotana doba, ko bomo vsi bolni IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 OJLA punce!!! Javljam se po dolgem času....naša žabica je grdo zbolela...v ponedeljek je močno kašljala, zato sva šle k zdravniku, ki ni ugotovil nič...v torek popoldan pa mi je začela zavračat hrano.Ceu popoldan je jokala-Tjaška joče zelo redko...zato mi je bilo še bolj čudno.Kmalu je začela zavračat tudi čaj...klicala zem v ZD KRanj, kjer se mi je oglasila sestra.Ko sem ji povedala kakšne težžave imamo je rekla:ČE SAMI ocenjujete da vaš otrok potrebuje zdravnika potem pridite....imamo pa POLNO čakalnico-v vednost!!! V glavnem nadvse neprijazna.Zvečer smo odšli zdravniku-čakalnica prazna!!!Ugotovili so da imamo vneto uho in grlo-dobili antibiotik.Po antibiotiku sva tamali z špricko vbrizgavala mleko, da je revica popapala vsaj nekaj bogih ml mleka.Z takim načinom hranjenja smo se dajali do včeraj, ko je naša žabica začela počasi spet sama papcat....Nismo če čisto ok, je pa bolje....od prej 900mlpopitega mleka ga zdaj popijemo nekje 600-700ml... O MARTINA, šment, kaj nej rečem?! Jaz sem pa mislila, da je Tjaška samo prehlajena. Sva v ponedeljek z Valentino govorile pa mi je rekla, da si ji sporočila, da te ne bo na kavico v torek, ker je Tjaška prehlajena. Upam, da se čim prej pozdravi . pa so za Tjaško, da bo čim prej spet zdrava in vesela ter nasmejana punca Pa čestitke vsem ob 4 mesečju!!!!!! tudi z moje in Mančine strani!!! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 mi imamo pa jutri že 5 mesecev za Nejca!!! vse najboljše Nejc Nč, zdej pa grem mal puzzle sestavljat, da dam možgane na OFF
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|