|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
19.9.2008 9:27:47   
jana81
mi imamo pa jutri že 5 mesecev, men gre vse preveč hitro...prej sem želela da bi čimprej sedel, se plazil, itd...zdej mi je pa vse preveč hitro minilo.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
19.9.2008 9:28:50   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

TILČI jst lahko rečem samo NO COMMENT.Pediatri so dost dobri v Kranju ampak medicinske sestre....v večini katastrofa, vsaj jst sem naletela na same ta "pametne".

katerega P pa imaš ? mi imamo Zadravčevo

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
19.9.2008 9:29:27   
špelin@
Naty*, če boš imela čas, mi javi, jaz sem ZA user posted image  Da ne pozabim: user posted image  za Žanovo mirno spanje brez krčev in user posted image  za taščo!

MARTINA25, ni za kaj, jaz sem zelo vesela, da je Tjaška začela spet jesti user posted image  Količino popitega mleka bo sčasoma spet povečala, boš videla. Tudi naš mali je začel zlagoma - najprej dobrih 100 ml, potem 130, dokler ni prišel spet na 160 in celo 190, kakor kdaj user posted image  Še 1x velik user posted image  za Tjaško in vztrajno mamico in atija user posted image user posted image

Jaaaaa, 4 mesece imamo user posted image  Čestitke tudi Evi, Omarju in Tilnu user posted image user posted image user posted image

kasso, super, da Varja zdaj bolj normalno kaka user posted image user posted image user posted image

Estrella*, kar pojdita k alergologu, ni nič strašnega, potem pa vsaj približno veš, pri čem si. Pa tri velike user posted image user posted image user posted image  za Aljo!

tilči, ja, mali ga je celo noč biksal. Ma po drugi dozi rota cepiva je po petih dneh (zdaj je osmi dan) začel nonstop kakat - čez dan kaka ene 4x, ponoči 2x user posted image  In potem se ob kakanju jasno zbudi in ne zaspi nazaj user posted image  Na srečo vsaj ne gre za kakšno konkretnejšo drisko! Poleg tega ga strašno srbi po glavi, je ves sčohan, kot bi padel v robidovje, ga bom slikala in dala gor fotko, da boste videle user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
19.9.2008 9:30:09   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
mi imamo pa jutri že 5 mesecev

user posted image  za Nejca!!!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
19.9.2008 9:33:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: ****
No ce ne bi iz navade se tuki mal pokukala, sploh ne bi vedela da imamo 4 mesece. Hvala za cestitke.

user posted image  No, saj jaz sem tudi vsem razlagala, da bo mali v soboto star 4 mesece, potem pa me je velika pika popravila user posted image  Ne vem, kje sem se zaštrikala user posted image  Preveč stvari imam naenkrat v glavi, zato pa ne folgam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
19.9.2008 9:33:54   
MARTINA25
Nejc hvala za poljubčke!!!Tjaška i jih bo vrnila v živo!!!!!user posted image
Špelin@ brez tvojih nasvetov ne vem kako bi.....enkrat je palilo to, drugič drugo!!!!

Tilči bili smo pri Ješetovi ki je res krasna pediatrinja, sestre so pa...user posted image  Drugače imamo Žefranovo....je na porodniškem, pride januarja nazaj, nadomešča pa jo Bricljeva.....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
19.9.2008 9:36:30   
špelin@
Špelin@ brez tvojih nasvetov ne vem kako bi.....enkrat je palilo to, drugič drugo!!!!

Saj veš, da sem vse prej sprobala na Gregorju user posted image  Ampak priznaj, da ni lepšega občutka olajšanja, kot ko ti začne user posted image  po takšni borbi okrog tistih bogih mililitrov spet JESTIIIIII user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 19.9.2008 9:39:43 >

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
19.9.2008 9:42:29   
tilči
naš Nejc ima pa vročinouser posted image .Nobenih drugih znakov, samo to

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
19.9.2008 9:49:16   
kasso
tjaška user posted image user posted image user posted image da čimprej pride k sebi in za Nejca tudi....madonca, se bo začela sezona....

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
19.9.2008 9:54:42   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Kako visoko vročino pa ima, revež? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
19.9.2008 10:10:23   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kako visoko vročino pa ima, revež? user posted image user posted image user posted image

imel je 38,5, a je sedaj že padla na 37,8. počasi popušča

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
19.9.2008 10:16:37   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro oziroma dober dan!

Joj tale mraz. Me že v stanovanju zebe user posted image .
Končno se malce sonček kaže tule pri nas, da bova lahko šlimalce ven z Manco. Smo bili včerej popoldan odzunaj in je mala kar uživala, čeprav sem jo zadekala kot eskima user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

a se vaši user posted image tudi tako zelo prevračajo s hrbta na trebuh??
naša Brina vsako sekundo izkoristi, da se prekucne - še previjam jo težko, eno sekundo se obrnem, pa je že na trebuhu, skoraj ji ne morem več pleničke zamenjat
noro
čisto se je napalila na to kobacanje!!  jo obrnem nazaj, da se malo igrava, 2 sekundi in opsa, je že na bušiju z glavo visoko v zrakuuser posted image
He, he, ... kaže, da se ubadava s podobnimi težavami. Tudi naša ne more biti nič pri miru, sploh ne na hrbtu. Najhuje je kdaj ponoči, ko da palec v usta, se preobrne na bok in naprej na trebuh, potem pa začne stokati in jamrati, ker spati ji pa ne paše tako.
Kar se pa menjanja plenic tiče, pa je pri nas podobno, ali se non stop obrača, ali mi pa pleničko vleče gor in dol user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Za nami je pa noč brez krčev user posted image ! Sicer sva se dojila ene trikrat, ampak sploh ni važno, sam da ga ni bubalo user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za noč brez krčkov. Mogoče pa je to uvod v noči, ko bodo krčki izginili. Držim pesti!!

Za nami je pestra noč, saj Tilna zobki matrajo, Nejc je prehlajen in se je tudi zbujal celo noč, upam, da se še Tilen ne naleze.Že laufa fiziološka in materina dušicauser posted image
O bogi Tilen. Upam da zobek čim prej ven prikuka, da ga ne bo več bolelo.
Zgleda da se res že začenja tale smotana doba, ko bomo vsi bolni user posted image user posted image user posted image

OJLA punce!!!

Javljam se po dolgem času....naša žabica je grdo zbolela...v ponedeljek je močno kašljala, zato sva šle k zdravniku, ki ni ugotovil nič...v torek popoldan pa mi je začela zavračat hrano.Ceu popoldan je jokala-Tjaška joče zelo redko...zato mi je bilo še bolj čudno.Kmalu je začela zavračat tudi čaj...klicala zem v ZD KRanj, kjer se mi je oglasila sestra.Ko sem ji povedala kakšne težžave imamo je rekla:ČE SAMI ocenjujete da vaš otrok potrebuje zdravnika potem pridite....imamo pa POLNO čakalnico-v vednost!!!
V glavnem nadvse neprijazna.Zvečer smo odšli zdravniku-čakalnica prazna!!!Ugotovili so da imamo vneto uho in grlo-dobili antibiotik.Po antibiotiku sva tamali z špricko vbrizgavala mleko, da je revica popapala vsaj nekaj bogih ml mleka.Z takim načinom hranjenja smo se dajali do včeraj, ko je naša žabica začela počasi spet sama papcat....Nismo če čisto ok, je pa bolje....od prej 900mlpopitega mleka ga zdaj popijemo nekje 600-700ml...
O MARTINA, šment, kaj nej rečem?!
Jaz sem pa mislila, da je Tjaška samo prehlajena. Sva v ponedeljek z Valentino govorile pa mi je rekla, da si ji sporočila, da te ne bo na kavico v torek, ker je Tjaška prehlajena.
Upam, da se čim prej pozdravi user posted image user posted image user posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image  pa so za Tjaško, da bo čim prej spet zdrava in vesela ter nasmejana punca

Pa čestitke vsem ob 4 mesečju!!!!!!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  tudi z moje in Mančine strani!!!

mi imamo pa jutri že 5 mesecev

user posted image  za Nejca!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše Nejc

Nč, zdej pa grem mal puzzle sestavljat, da dam možgane na OFF user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
19.9.2008 10:25:24   
hijenca
Dobro jutro

Jaz sem zopet user posted image , ker smo imeli pestro noč. Zaspal komaj ob 22.30, potem smo ob 4 imeli budnico in potem ne bi več spali, ko smo končno zaspali, mama ni mogla spat, je mama ob 6 zaspala, je bil Videk ob 7 pokoncu in konec s spanjem. Videk je sedaj zaspal, jaz pa sem si končno skuhala kavo in pripravla nekaj za jest.

NAš Videk kaka sedaj že 14 dni 4-5x na da, ampak ni driska, HB, ampak je svetlo kašasto blato. Mislim, da rižek ali pa žitarice delajo to blato. Danes boma ponovno papala jabolko s korenčkovim sokom, mu gre v tek. No, pa tako ni hrane, ki je Videk ne bi jedo, še dietno humano 9 je mazal kot nor user posted image user posted image user posted image , zato pa mamo pravo kilažo user posted image user posted image user posted image , če katera rabi kak gramček, midva Z Vidkom oddajama, ZASTONJ. user posted image user posted image user posted image

Danes si pišem koliko pojema, ker sploh nimam pojma, koliko sedaj poje.

Ko se bo naspal grema zopet na gugalnico, ker moj Videk je nor na gugalnico, po pol ure se guga, mama pa uživa na sončku.user posted image user posted image user posted image

Naty user posted image user posted image user posted image  za dobro prespano noč in da ni bilo krčev.

Estrella hčerka od moje sodelavke ima celiakijo, pa ni nikoli malo jedla. Dokler niso postavili diagnoze je bila velik jedec, tako da ne se bat. Pa sodelavka pravi, da hčerkica sedaj nič ne pogreša, ker imajo toliko stvari za celiakijo, da niso več v ničemer prikrajšani. Stara je pa dve leti in je pravi cukerček.

tilči user posted image user posted image user posted image , da bo vročina hitro padla.

špelin ne mi zamerit, ampak ko kaj ne vem, mi v glavi naredi klik in si rečem, bom vprašala našo špelin, ona bo sigurno vedla. user posted image  Vsaka ti čast, da si do nas tako prijazna user posted image user posted image user posted image . Hvala ti lepa user posted image user posted image

jana tudi meni gre vse skupaj prehitro, Videk prav vidno raste in se spreminja, postaja pravi navihanček, meni pa gre vse skupaj prehitro. Zato pa izkoristim vsak trenutek, da se na veliko pocartama.

Zdaj pa grem na zajtrk.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
19.9.2008 10:44:41   
Anonimen

edina dobra si da greš ven tak zgodaj, mene pred deseto ne vidijo zunaj, zdaj ko je tako mrzlo.

zmrznila sem se, samo kaj čem če pa moja miška na mrazu tako zelo uživauser posted image , bogica je v 30 min kar zapančkala v kingurujčku, zdaj pa spi v posteljici, aja btw danes je v najini spalnici 16 stopinj ona pa spi kot tooopuser posted image jooj upam, da se mi ne bo prehladilauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
19.9.2008 10:49:43   
Anonimen

Saj veš, da sem vse prej sprobala na Gregorju user posted image  Ampak priznaj, da ni lepšega občutka olajšanja, kot ko ti začne user posted image  po takšni borbi okrog tistih bogih mililitrov spet JESTIIIIII user posted image

joooj mislim, da ni hujšega če ti otrok zboli, ali pa da noče-ne more papcatuser posted image , to mora biti pa res hudo....

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
19.9.2008 10:51:26   
jana81
edina midva imava v spalnici 19-20 stopinj, mene zebe ko psa pod kovtrom, Nejc pa se cel razbrca pa je samo v pižami, mu bom res kupla spalno vrečo.
Včeri sem naročila vrečo za  vozek, da ga zunaj ne bo zeblo, in haloooo a so zmešani stane 70 €..

anja-Tia bo ziher mela rada zimo, bota z Nejcem smučala.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
19.9.2008 10:51:44   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
edina dobra si da greš ven tak zgodaj, mene pred deseto ne vidijo zunaj, zdaj ko je tako mrzlo.

zmrznila sem se, samo kaj čem če pa moja miška na mrazu tako zelo uživauser posted image , bogica je v 30 min kar zapančkala v kingurujčku, zdaj pa spi v posteljici, aja btw danes je v najini spalnici 16 stopinj ona pa spi kot tooopuser posted image jooj upam, da se mi ne bo prehladilauser posted image

Ma saj, če ne bi videla, kako je mala podobna atiju, bi rekla, da si zihr imela kaj s kakšnim Eskimom user posted image  Hec, da ne boš zamerila user posted image  Zdaj pa resno: če je toplo oblečena, ji zaradi 16 st. ne bo nič hudega user posted image  Pa itak jo potipaš in vidiš, če bi jo slučajno zeblo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
19.9.2008 10:51:53   
katy82
Jutro mačkice jst sem se šele zdej dvignla mala pa še kr panča naprej.Skoz sem tolk utrujena,da bi kr spalauser posted image

Naty super za prespano noč,da bi le blo vse v redu zdej pa da bo šlo sam na bolš,bomo z Laro držale pestkeuser posted image Itak pa zakon za taščo HB da ti tkole pomaga.Pa se drugače v redu zastopte?

Tilči kako je z Nejčkom?Pa tud na videz zgleda bolan?

Estrella kolk si jest ne želim biti v tvoji koži k maš skoz borbe z Aljo glede hranjenja.Sem pa upoštevala tvoj nasvet z laktozo in se je mala pokakala k trijeuser posted image user posted image
Kako barvo fasade boš dala,si se že odločla?

Jana men je isto kot tebi,tko sem skoz hotla,da bo sedela se sama mal igrala,zdej ko smo pa na tem se pa sprašujem kam je šel časuser posted image

Hijenca midve z malo tud oddajava jaz odvečne kg,mala pa odvečna g,je res ful težka sam P ni nč težila ampak sem bla ziher da jih bom slišala.

Martina vem kako je to ko ti baby noče več jest,naša je bla taka pri rotavirusu,pr nama je blo tud tko k opisuje Špelina,postopoma smo šle nazaj na normalne ml.Sej se bo pocajtala boš vidla.A za ušeska se je kej grabla?

Tilči  da bi vsaj že enkrat pokukal ta zobek ven,bogi mali frajerčki naši že tko bo sezona prehladov pol pa še zobki pa take stvari,saj sploh ne bomo vedla kaj je našim hroščkom.

SS naša je tud uživala včer zunej čeprav sem jo mela sam za 10 min k je prehlajena ampak je tko lepo zapančala v vozičku,se vid da frišen luft dela čudežeuser posted image

Čestitke vsem štirimesečnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
19.9.2008 10:56:26   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ma saj, če ne bi videla, kako je mala podobna atiju, bi rekla, da si zihr imela kaj s kakšnim Eskimom user posted image  Hec, da ne boš zamerila user posted image  Zdaj pa resno: če je toplo oblečena, ji zaradi 16 st. ne bo nič hudega user posted image  Pa itak jo potipaš in vidiš, če bi jo slučajno zeblo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra, eskimmm

ok, hvala tiuser posted image , veš mali je očitno čisto kuul, sem jo potipala pa je čisto lepo topla

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
19.9.2008 10:59:20   
Anonimen

edina midva imava v spalnici 19-20 stopinj, mene zebe ko psa pod kovtrom, Nejc pa se cel razbrca pa je samo v pižami, mu bom res kupla spalno vrečo.
Včeri sem naročila vrečo za  vozek, da ga zunaj ne bo zeblo, in haloooo a so zmešani stane 70 €..

te cene, mislim to je pa res tooo muchuser posted image

anja-Tia bo ziher mela rada zimo, bota z Nejcem smučala.
ja super, samo jih bosta kar atija peljala, midve se bove šle pa v kakšne toplice gretuser posted image user posted image , mene še poleti kar naprej zebe, pozimi sem pa čisto premraženaaa

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
19.9.2008 11:00:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
špelin ne mi zamerit, ampak ko kaj ne vem, mi v glavi naredi klik in si rečem, bom vprašala našo špelin, ona bo sigurno vedla. user posted image  Vsaka ti čast, da si do nas tako prijazna user posted image user posted image user posted image . Hvala ti lepa user posted image user posted image

Ne me preveč hvalit, da se ne pokvarim user posted image
user posted image  za pridnega jedca Vidka!!!

Soncnica Sandra ***, jaz bi tudi sestavljala, to je bil pred rojstvom otrok eden od mojih hobijev user posted image  Zdaj pa sestavljam samo puzzle z nekaj malega koščki skupaj z malo piko.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
19.9.2008 11:05:06   
špelin@
Hudo, naš mali že tretjič v današnjem dopoldnevu kaka... user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
19.9.2008 11:10:04   
tilči
Tilen danes nekaj slabše je, verjetno zaradi zobkov, drugače pa je še vedno dobrovoljček. Po novem noče več zaspati na rokah, ampak, ga moram položiti v posteljico in držati za rokco, potem pa zaspi.Ja, tudi pravuser posted image

Nejc ima še vročino, malo se je naspal, ga pa silim s pijačo, sem mu čaj skuhala za vročino zbijat, je pa tudi že malo juhe pojedel. user posted image Sedaj se igra.user posted image Mu je pa prej precej iz nosa priteklo. Se pravi, bo res kakšen prehlad

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
19.9.2008 11:13:10   
špelin@
Tilen danes nekaj slabše je, verjetno zaradi zobkov, drugače pa je še vedno dobrovoljček. Po novem noče več zaspati na rokah, ampak, ga moram položiti v posteljico in držati za rokco, potem pa zaspi.Ja, tudi pravuser posted image

Nejc ima še vročino, malo se je naspal, ga pa silim s pijačo, sem mu čaj skuhala za vročino zbijat, je pa tudi že malo juhe pojedel. user posted image Sedaj se igra.user posted image Mu je pa prej precej iz nosa priteklo. Se pravi, bo res kakšen prehlad

Eh, tole vreme in nenadne tako drastične temperaturne spremembe podrejo imunski sistem... user posted image  Naj se mali hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
19.9.2008 11:13:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

pod to se pa še jaz podpišem, hvala ti špelin@

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.