|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
18.9.2008 21:56:22   
Naty*
čer punce! Moj škratek spi že od osmih, js sm si privoščila eno ful vročo kopel, zdej sm prišla pa mal pofirbcat.

V bistvu sem že popoldne vse za nazaj prebrala, tko da vem kaj se vam dogaja, ampak sem preutrujena za komentirat.

Hvala, da ste mislile na mene user posted image , ja pri nas mamo še kar krizno obdobje. Vsaka rešitev, ki se pokaže je žarek upanja in potem, ko se začnejo krči, sem spet čist obupana. Kljub moji dieti je blo spet isto, ko sem začela dojit, zato spet nisva vedela, če je alergija samo na KML. In danes sem naredila preizkus. Pri sosedi sem nafehtala Novalac za 60ml in mu ga dala. Po uri in pol se je zbudil s takimi krči in jokom, da sem še js ful jokala zraven, ker sem mu to naredila user posted image . No ampak vsaj vem, da je mleko krivec, verjetno pa tud soja, ker sem pila kavo s sojo. Zdej bom še to nehala in ga bom dojila čez dan in ponoči, zvečer mu bom dala pa še allernovo, da se mu mal prečisti organizem.

V torek imava alergološki pregled v trb. bolnišnici in samo upam, da bo kaj pokazalo.

kasso oprosti, da sem prej tolk hitro prekinila. Mali je pobruhal mene pa še kavč pri edinaos user posted image , tko da sm mogla hitr v akcijo. Te bom kej poklicala v prihodnjih dneh.

špelin@ od ponedeljka do srede bom verjetno v Zagorju pri naših, pa se lahko dobiva na kakem kofetku user posted image .

Tko mali je dobil pred spanjem kapljice proti krčem in porcijo allernove, zdej pa držite pesti, da bomo kaj spali.

Nočko!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
18.9.2008 21:57:03   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Sem malo brskala po RR in našla zelo žalostno novico: naša bivša majčica Joob, ki je bila zdaj aprilčica 2009, je ponovno ostala brez svoje pikice. Na pregledu je G ugotovila, da ni utripa... user posted image user posted image

o boga revca user posted image user posted image user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
18.9.2008 22:18:34   
Anonimen

Sem malo brskala po RR in našla zelo žalostno novico: naša bivša majčica Joob, ki je bila zdaj aprilčica 2009, je ponovno ostala brez svoje pikice. Na pregledu je G ugotovila, da ni utripa... user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bogica, to je pa res žalostnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1778
18.9.2008 23:44:25   
tana7
Joob ne poznam, vendar mi je vseeno hudo, ko slišim kaj takšnega... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
18.9.2008 23:46:47   
tana7
a se vaši user posted image tudi tako zelo prevračajo s hrbta na trebuh??
naša Brina vsako sekundo izkoristi, da se prekucne - še previjam jo težko, eno sekundo se obrnem, pa je že na trebuhu, skoraj ji ne morem več pleničke zamenjat
noro
čisto se je napalila na to kobacanje!!  jo obrnem nazaj, da se malo igrava, 2 sekundi in opsa, je že na bušiju z glavo visoko v zrakuuser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
19.9.2008 7:22:31   
Naty*
Jutro!

Za nami je pa noč brez krčev user posted image ! Sicer sva se dojila ene trikrat, ampak sploh ni važno, sam da ga ni bubalo user posted image .

tana7 Žan je pri treh mesecih in pol pogruntal obračanje na trebuh in od takrat je samo to. Na hrbtu niti približno ni zanimivo (sploh od začetka, ko iznajdejo obrat user posted image ). Obračal se je med igranjem, previjanjem, dojenjem leže (no vsaj poskusil), celo sred noči sem ga vedno našla na trebuhu. Evo zdej ko pa to že dela skoraj cel mesec, ga pa celo obdržim še kako minuto na hrbtu, da se igrava al pa pogovarjava. Včeri na klepetanju, ko je mel pa tri punce okrog sebe in ga je Estrellina Alja skoz pecala, je bil pa na hrbtu pa se z mano pogovarjal, namest, da bi bil za akcijo user posted image . Aja tud v vozičku je včasih tečen, pa ga dam na trebuh tko da nazaj gleda, pol je pa mir user posted image .

Kolk sm dobre volje user posted image !

Aja pa da vam še to povem, sm bla včeri ful vesela. Zdej morm pazit, da ni nikjer nobenih sledi mleka, tud pri kruhu. In mi je tašča spekla dve kile kruha in mi ga prinesla gor. user posted image  za mojo taščo, niso vse tolk grozne!

< Sporočilo je popravil Naty* -- 19.9.2008 7:26:33 >

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
19.9.2008 7:49:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Bogicauser posted image user posted image user posted image user posted image , upajmo, da bo prihodnjič več sreče.

Naty: user posted image user posted image  za mirno noč. Sedaj veš, da je mleko sigurno krivec in še nekaj zraven. Recimo, da je soja, tako da je upanje, da alergija izzveniuser posted image user posted image user posted image

Čakam fračo, da se zbudi in potem greva na lov za velenjskimi fantiuser posted image user posted image

edina: sedaj je pa ravno obratno; Anja je pridna, naša se pa kar naprej dere in nevem zakaj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
19.9.2008 7:58:34   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*naša se pa kar naprej dere in nevem zakaj???

Ai pomislila, kaj pa če je tud kej tazga ko pri nas pa da tud zato noče jestuser posted image ? Sej pikice ma tud...

< Sporočilo je popravil Naty* -- 19.9.2008 7:59:30 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
19.9.2008 8:14:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Čakam fračo, da se zbudi in potem greva na lov za velenjskimi fantiuser posted image user posted image

saj najprej nam tvoja frača peca še tega edinega notranjskega fantiča, zdaj pa še v lov v Velenjeuser posted image user posted image

edina: sedaj je pa ravno obratno; Anja je pridna, naša se pa kar naprej dere in nevem zakaj???

joooj je bil reeeeees že skrajni  čas, da se je tudi moja mala malo umirilauser posted image user posted image

Pa DOBRO JUTROuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1784
19.9.2008 8:16:44   
Anonimen
Aja pa Naty: super za boljšo nočuser posted image user posted image user posted image , zdaj pa le pazi mamica nič KLM

Pa blagor za taščouser posted image jaz sem si od nekdaj želela dobre taščeuser posted image

Nič kingurujček že čaka, da malo odnesem na tale mrazekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
19.9.2008 8:17:20   
špelin@
Dobro jutro user posted image

edinaos, očitno tudi mojemu malemu mraz paše, ker je na poti od vrtca domov v vozičku zaspal in sem ga kar s košaro prinesla gor, da lahko spi naprej user posted image  

No, saj po prekrakani noči je počitka res potreben, jaz pa tudi... user posted image  Kar seveda ne pomeni, da bom šla spat, ampak vsaj pospravila bom na hitro, ker je v stanovanju kot bi treščila bomba user posted image  Potem pa pridem nazaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
19.9.2008 8:23:09   
tilči
Dobro jutro...

Za nami je pestra noč, saj Tilna zobki matrajo, Nejc je prehlajen in se je tudi zbujal celo noč, upam, da se še Tilen ne naleze.Že laufa fiziološka in materina dušicauser posted image

Naty...super, da si ugotovila, kaj je narobe, sedaj pa le pazi.In user posted image  za super taščo

Špelin@...a ste imeli tudi pestro noč

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
19.9.2008 8:24:13   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*naša se pa kar naprej dere in nevem zakaj???

Ai pomislila, kaj pa če je tud kej tazga ko pri nas pa da tud zato noče jestuser posted image ? Sej pikice ma tud...

Naty, jaz sumim na A že nekaj časa. Bom rekla P za napotnico, da greva na testiranje, vendar ne samo na KM, tud na pršico, prah inp...Ko se zjutraj zbudi je dostikrat po obrazu flekasta in ti fleki izginejo ko vstaneuser posted image Neješčost je dostikrat pokazatelj celiakije, tegauser posted image  me je najbolj strah.

edina: veš pregovor pravi "kuj železo, ko je še vroče"Nikoli pa ne veš kje spodleti , zato moraš imeti pripravljen teritorij na večih koncihuser posted image  Pa faj zmrzujta v kengurujčkuuser posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
19.9.2008 8:25:49   
natasa34
Dobro jutro!
Gregorju, Tilnu, Omarju in naši Evi čestitke za polne 4 mesece!!!

Pri nas vse po starem, ponoči spi super, čez dan nič. Mami se počasi proti večeru vsak dan že skoraj rola. Mi še ni uspelo najti recepta za spanje ...
Tri dni smo že počasi poizkušale korenčkov sok na žličko. Ji je ful všeč, ampak takoj po žlički še prste rine v usta, so tko sladki ...user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
19.9.2008 8:32:01   
Estrella*
tana: če si želišpovečat količino mleka , si takoj po podoju probaj izčrpat max. mlaka kar se da. V pari dneh se bo povečalo. Tako se delala jaz, samo naša kljub temu ni popila večuser posted image Še vedno tera svojo dozo, četudi imam proizvodnjo 2l na danuser posted image

aurora, CatJa, Jana81: mi2 sva že napol zrihtane in bova odrinile ob 9h. Greva pa še na pumpo tako, da bova v Velenju recimo okoli 11h

Neposredna povezava do sporočila: 1790
19.9.2008 8:37:08   
kasso

o boga....user posted image user posted image

Naty, user posted image user posted image za Žana, da ga ni bolelo ponočiuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image pa da bo še tako naprej. Ti boš pa najbrž zdaj prav suhica ratala. Kaj pa ješ?

Varjino blato pa je bilo danes, ko se je drugič pokakala prvič po parih dneh rumene barve. Mogoče je pomagala včerajšnja kura, ko sem ji dala malo sluzi in vode v kateri se je kuhal riž. Bom videla kasneje, kako bo......

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
19.9.2008 8:38:08   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Dobro jutro!

Pri nas vse po starem, ponoči spi super, čez dan nič. Mami se počasi proti večeru vsak dan že skoraj rola. Mi še ni uspelo najti recepta za spanje ...
Tri dni smo že počasi poizkušale korenčkov sok na žličko. Ji je ful všeč, ampak takoj po žlički še prste rine v usta, so tko sladki ...user posted image

user posted image user posted image user posted image  za sokeca. Jaz bom tud počas začela, češrav imam kar malo strahu kako bouser posted image Nataša; bi nam zaupala še kak novejši podatek Eve za seznamček????user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
19.9.2008 8:38:14   
tilči
user posted image user posted image user posted image  za štiri mesece: Gregor, Omar, Eva in naš srček Tilen!

Kako čas beži

Neposredna povezava do sporočila: 1793
19.9.2008 8:38:56   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Dobro jutro!

čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
19.9.2008 8:46:07   
jana81

ojoj si sploh ne predstavljamuser posted image user posted image

edina dobra si da greš ven tak zgodaj, mene pred deseto ne vidijo zunaj, zdaj ko je tako mrzlo.

naty super za prespano noč..pr nas je tak da od enih naprej spimo kar skupaj, ker jst zaspim med dojenjem, al ga pa po dveh urah prestavim nazaj v posteljo, sam kaj ko se po eni uri spet zbudi in spet ista pesem...sploh se več ne morem tolk zbudit da bi bla vsaj 10 minut budna.user posted image

kasso super tudi za tvojo Varjo, da normalno kaka in zate da boš naprej brez skrbi.
Mi imamo pa že dva dni drisko al pa tak sluzast kakec...pa ne vem al je bla reakcija na cepivo al so zobki.

estrella, catja, aurora mene ne bo, ker je dragi šel že ob 7h v službo.user posted image

Gregor, Omar, Tilen in Eva vse najboljše za 4 mesece.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
19.9.2008 8:48:52   
Anonimen
No ce ne bi iz navade se tuki mal pokukala, sploh ne bi vedela da imamo 4 mesece. Hvala za cestitke.

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 1796
19.9.2008 8:52:13   
MARTINA25
OJLA punce!!!

Javljam se po dolgem času....naša žabica je grdo zbolela...v ponedeljek je močno kašljala, zato sva šle k zdravniku, ki ni ugotovil nič...v torek popoldan pa mi je začela zavračat hrano.Ceu popoldan je jokala-Tjaška joče zelo redko...zato mi je bilo še bolj čudno.Kmalu je začela zavračat tudi čaj...klicala zem v ZD KRanj, kjer se mi je oglasila sestra.Ko sem ji povedala kakšne težžave imamo je rekla:ČE SAMI ocenjujete da vaš otrok potrebuje zdravnika potem pridite....imamo pa POLNO čakalnico-v vednost!!!
V glavnem nadvse neprijazna.Zvečer smo odšli zdravniku-čakalnica prazna!!!Ugotovili so da imamo vneto uho in grlo-dobili antibiotik.Po antibiotiku sva tamali z špricko vbrizgavala mleko, da je revica popapala vsaj nekaj bogih ml mleka.Z takim načinom hranjenja smo se dajali do včeraj, ko je naša žabica začela počasi spet sama papcat....Nismo če čisto ok, je pa bolje....od prej 900mlpopitega mleka ga zdaj popijemo nekje 600-700ml...
Rada bi se zahvalila ŠPELIN  za koristne nasvete in skrb!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa čestitke vsem ob 4 mesečju!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
19.9.2008 9:04:44   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

:ČE SAMI ocenjujete da vaš otrok potrebuje zdravnika potem pridite....imamo pa POLNO čakalnico-v vednost!!!
V glavnem nadvse neprijazna.

to pa poznam.Sem bila v podobni situaciji pri Nejcu.  V Kranju je res kakšna sestra tako neprijaznauser posted image
Še dobro, da ste šli k zdravniku in da gre sedaj na bolje. 

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
19.9.2008 9:20:39   
MARTINA25
TILČI jst lahko rečem samo NO COMMENT.Pediatri so dost dobri v Kranju ampak medicinske sestre....v večini katastrofa, vsaj jst sem naletela na same ta "pametne".

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
19.9.2008 9:26:25   
jana81
martina sam da je zdaj bolje s Tjaško... Nejček ji pošilja poljubčke.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.