Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 19:41:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Haj, haj! Mi smo uspešno prestali Galov Sveti Krst in je bilo super! Gal je bil izredno priden, župnika je tak pridno in sveto gledal, da so vsi v cerkvi govorili, kak je ta otrok priden . Ni niti enkrat zajokal, niti ko ga je župnik polil po glavi s sveto vodo, mu je še pasalo, ker je bilo v cerkvi res vroče. Fešta je tudi uspela, tak smo se vsi najedli, da sem si na koncu vsega želela sam še posteljo, sam sanjaj svinja kukuruz . Jana ja sem za čvek, se lahko zmeniva. Gal je dobil veliko darilnih bonov in dinarčkov, ki bodo zelo prav prišli pri nakupu novih oblačil, stolčka za hranjenje, avtosedeža... Zelo sem vesela za svojega sinka, ki je prejel sveti krst. za Gala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 19:45:13
|
|
|
|
Tina 28
|
Aurora ...bravo za uspeli krst, mi bomo to skoz dal čez 14 dni. Na žalost pa pri nas ni navada takšnega bogatega obdarovanja, temveč simbolično darilo od botrov. No, pustmo se presenetiti. Estrela....glih iz teh koncov sem jaz doma in je res fajn naš vodni park....sploh za otroke. Kar se pa pediatrinje tiče, me kar jezi, da za cel mesec podurha in nikjer nobene zamenjave...se bomo pol komaj zvrstil vsi za sestimatske, saj je pri nas tud babyboom!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 20:15:25
|
|
|
|
tilči
|
Aurora28 za uspeli krst in fešto. Mi moramo tudi še iti do župnika se zmenit , najbolje da ta teden, da bo že enkrat mimo. Pri nas prav velike fešte ne bo,pa tudi darila so bolj simbolična. Tašča, ki bo verjetno botra, bo verjetno kupila kakšno zlatnino, saj je Nejc tudi dobil zlato verižico, pa kaj za obleči. Sploh pa saj nič ne rabimo, saj je Tilen vse podedoval od Nejca,tudi tiste copatke(Sončnica Sandra)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 20:16:21
|
|
|
|
tilči
|
Tina28..iz katerega konca pa si?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 20:46:05
|
|
|
|
Tina 28
|
Tilči....iz Bohinja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 20:59:41
|
|
|
|
Tina 28
|
uf....Špeli@...nisem vedla, da ste že vplačal (zdaj bl zastopim, zakaj si povožena)...bo pa marbit kje drugje notr padlo...vse se vrača, vse se obrača. Poznam primer, ko je par nahitrco prišel do fajnga dnarja...je pa mož naredil en nemaren prekršek na cesti, zarad česa ga je nekdo stožil in so še več dal od sebe.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Tilči za uživanje v Snoviku. Bomo mogli tud mi kmal it, ko praviš da je blo res super. Aurora za krst, pa da je bil Gal tok priden. Špelin@ mi je prov hudo zate, ker vidim da si se tega dopusta res veselila.Pa še stran vržen denar . Probajte za drugo leto dobit kakšen apartma prek sindikata od kakšnih kolegov, če kje delajo kjer jih majo.Vem, da ima velik firm une hiške v raznih toplicah, pa če poznaš koga, da ti lahko zrihta. Upam, da boš kmal bolše volje . Estrella a Alja še kr štrajka s hrano? Tina 28 za tri zvezdice.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:05:30
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Aurora ...bravo za uspeli krst, mi bomo to skoz dal čez 14 dni. Na žalost pa pri nas ni navada takšnega bogatega obdarovanja, temveč simbolično darilo od botrov. No, pustmo se presenetiti. Estrela....glih iz teh koncov sem jaz doma in je res fajn naš vodni park....sploh za otroke. Kar se pa pediatrinje tiče, me kar jezi, da za cel mesec podurha in nikjer nobene zamenjave...se bomo pol komaj zvrstil vsi za sestimatske, saj je pri nas tud babyboom! Ja če Anja dobro napreduje, pol že počakaš tisti mesec, če pa kaj rabiš P je pa zoprno, če ni zamenjave. Se pa spomnim, da v Bohinju ni za dobit hlač Ko je bilo tisto neurje in so vode drle vsepovprek smo bili mokri kot cucki(jaz ) smo šli do Bohinja in smo hotli kupit kaj za preoblečt, ker je kazalo, da bomo mogli gor ostat, pa so nam razložil, da moramo v Bistrco al pa na Bled. Halooooooo pa tak turistični kraj Krst bi mogli imet tud mi drug teden, pa se možek ni uspel zmenit in sedaj čakamo................
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:10:23
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja Estrela...naš turistični kraj ima v opisu ponudbe bolj naravo . Meni, ki tu živim, kar ustreza, če pa kaj rabim se pa ven zapeljem. (drugače je Bohinj tudi Bistrica). Jaz sem pa tisti dan komaj dam pršla...naslednji teden sem mogla pa v službo čez Pokluko hodit .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:12:02
|
|
|
|
Estrella*
|
Aurora: za uspeli krst. Dinarči pridejo prav, vem, mi smo jih pri malemu kaj hitro sprašili Nina7: Alja je en obrok kar ok, drugega pa polovično. Ma jo imam že vrh glave. Sam še s tem se ukvarjam, a bo al ne bo jedla in koliko bo pojedla Ko bi bila vsaj pol tolk ješča kot njena mamica Kaj pa Gaja, še je po malem in večkrat? Tina28: za zvezdice. Danes si bila pa kar pridna s pisanjem in nagrada je tu. Glede krsta pa saj ni čudno da ni velikega obdarovanja saj si z Gorenjskega( upam, da ne zameriš, ni zlonamerno) Pri naših tud ni bohvekaj, pa saj ni bistvo krsta denar, kajne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:12:27
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* CatJa: imam tvoj GSM(da ne smetimo po majčicah) in ti sporočim, kdaj bom na vašem koncu strašila Če prideš dopoldne, pa če boš imela Andraža zraven, mi povej en dan prej, da bom imela še jaz Jana doma. Pa lahk gremo na igrišče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:15:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ja Estrela...naš turistični kraj ima v opisu ponudbe bolj naravo . Meni, ki tu živim, kar ustreza, če pa kaj rabim se pa ven zapeljem. (drugače je Bohinj tudi Bistrica). Jaz sem pa tisti dan komaj dam pršla...naslednji teden sem mogla pa v službo čez Pokluko hodit . Saj mi smo šli čez Pokljuko, za nami se je vsul še en plaz in je bilo vsega konec. Avto pa smo kar fejst zjeb...li, ker smo skakali po luknjah, peljali čez deročo vodo,,,,, bilo je kot v grozljivki. Ja ni ti blo prav lahko, verjamem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:17:18
|
|
|
|
Tina 28
|
hvala, da ste me spomnile na zvezdice...sploh ne bi opazla...a dobim kako nagrado . Ne nič ne zamerim. S katerega konca pa pol ti hodiš sem po hlače?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:22:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella a ti si zdej črpaš, da vidš kok poje al kako? Pa če ji daješ po flaški, kok ti poje na obrok pa na kolk časa? Ja Gaja se je pa zdej kr unesla s tole hrano. Če poje ene 120ml je na tri ure, če pa 150-160ml pa tm na ene tri pa pol,mogoče štiri. Je dost lažje kokr pa prej k je pojedla 50ml,pol čez pol ure pa spet.......je cel dan sam jedla, večkrat, pa po mal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:23:51
|
|
|
|
CatJa
|
Aurora, super da sta krst in fešta uspela Moja dva pa nista krščena, no saj tudi jaz nisem, tako kot moj brat, sestra in polbrat ne. Bi ju pa moj dal krstit, ampak samo zarad tašče Jaz pa preprosto ne vidim fore, če nismo verni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:25:37
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* CatJa: imam tvoj GSM(da ne smetimo po majčicah) in ti sporočim, kdaj bom na vašem koncu strašila Če prideš dopoldne, pa če boš imela Andraža zraven, mi povej en dan prej, da bom imela še jaz Jana doma. Pa lahk gremo na igrišče. Eh, tepka, sem se zdaj spomnila, da je tvoj pobič že v šoli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:31:36
|
|
|
|
Anonimen
|
CaTja se strinjam s tabo glede krsta. Mi je tud ne bomo dal, jest tud nism. Pol me pa kdo upraša kdaj boste mel pa krst ,pa rečem da je ne bomo dal krstit me pa prov butast gledajo pa sprašujejo ja zakaj pa ne.....pa da to je treba..... Sej nimam nč proti temu, mi je to lepo, sam če jest nism verna zakaj bi mogla pol otroka krstit?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:32:28
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* CatJa: imam tvoj GSM(da ne smetimo po majčicah) in ti sporočim, kdaj bom na vašem koncu strašila Če prideš dopoldne, pa če boš imela Andraža zraven, mi povej en dan prej, da bom imela še jaz Jana doma. Pa lahk gremo na igrišče. Dopoldan je Andraž v šoli. Če pridem po 12h, bo pa zraven, je jasno in bo prišla prav družba Jana. Maš lepo slikco v avtarju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:38:16
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 hvala, da ste me spomnile na zvezdice...sploh ne bi opazla...a dobim kako nagrado . Ne nič ne zamerim. S katerega konca pa pol ti hodiš sem po hlače? do nedavnega sem bla v Medvodah, sedaj pa sem se preselila v Godovič(beri vukojebina )Gor ma ena bivša soseda apartma, ki še ne obratuje(pod Koblo) in smo hodil gor gledat kako napreduje, pa še kopali smo se vmes. Mi je kar všeč , še posebno tobogan in topla voda za dojencle BTW, tu je za bolj poskrbljeno kot v Snoviku. In tistega nesrečnega dne smo se odpravili ravno plavat, ker je bilo vreme bolj za en k...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:45:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 CaTja se strinjam s tabo glede krsta. Mi je tud ne bomo dal, jest tud nism. Pol me pa kdo upraša kdaj boste mel pa krst ,pa rečem da je ne bomo dal krstit me pa prov butast gledajo pa sprašujejo ja zakaj pa ne.....pa da to je treba..... Sej nimam nč proti temu, mi je to lepo, sam če jest nism verna zakaj bi mogla pol otroka krstit? V bistvu ne vem koliko popije, ker ne vidim Da se bne boš smejala, tehtam plenico in vidim koliko spije. Flašo sicer sedaj ponovno zagrabi, a mojega mleka v njem ne mara Popije pa HIPP AM, vendar ji ga zaenkrat še ne dajem, dokler ni potrebe. Če pa teža ne bo šla gor, bom pa mogla začet razmišljat v tej smeri. Verna jaz sicer nisem, krščena sem , k verouku sem hodila kako leto in nehala, ker mi ni pasalo. Pri možu sta pa starša res globoko verna in sta celo upala, da bo moj lepi možek šel za župnika. To mi je tašča kar povedala Seveda kar naprej sprašujeta kdaj bo mala krščena....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:50:15
|
|
|
|
Tina 28
|
[ do nedavnega sem bla v Medvodah, sedaj pa sem se preselila v Godovič(beri vukojebina )Gor ma ena bivša soseda apartma, ki še ne obratuje(pod Koblo) in smo hodil gor gledat kako napreduje, pa še kopali smo se vmes. Mi je kar všeč , še posebno tobogan in topla voda za dojencle BTW, tu je za bolj poskrbljeno kot v Snoviku. In tistega nesrečnega dne smo se odpravili ravno plavat, ker je bilo vreme bolj za en k... [/quote] Ti se kar drž te sosede...mogoč boš pa lohk na smučanje in plavanje hodila. Pa tud Bistrica se je že kar razvila..je Merkator center clo do nas prišel . Je pa fajn vodin pakr...ravno prav za družine z majhini in malo večjimi otroci! (bom vprašala vodstvo, če kaj za reklamo dobim ). Malo na gorenjce...mi nismo škrti, sam šparovni (sam jaz sem to šolo izpustila, ker kar zapravljam )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:50:15
|
|
|
|
špelin@
|
Ej, sem pozabila vprašat: Estrella*, kako je pa tvojemu sinku všeč v šoli? Če si že pisala o tem, ne zamerit, za nazaj sem bolj površno brala nina7, super, da Gaja zdaj papca na daljši razmak CatJa, tudi pri nas nismo verni in otrok ne bomo krstili, čeprav sem jaz krščena (pojma nima zakaj - moji so bili vsi ta rdeči , cerkve ni nihče obiskoval, kolikor nazaj pomnim), mož pa ima celo nekaj drugih zakramentov (tudi njegovi so bili ta rdeči, da ne bo kdo rekel, kako je bilo v ex-YU slabo za cerkev ). Mene moj krst moti, ker mi krščanska vera ne leži, ampak ne vem, če se da od-krstit, pa brez zamere, spoštujem vse verne. Jutri gresta moji dve frajli obe prvič Mala pika prvič v vrtec, velika pa prvič v novo šolo. Pa da ne bom samo jamrala, se bom še pohvalila: naš mali bibek je preteklo noč spet lepo prespal (kot pred vsem tistim sr.a.njem): zaspal ob pol desetih, spal do pol štirih, pojedel in spal do sedmih Ne računam preveč, da bo tudi današnja noč takšna, me pa veseli, da je vsaj spet 1x ratalo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:50:23
|
|
|
|
Estrella*
|
No, bom mela samogovore??????? Aja, Tina28, mislim, da je iz važga konca še ena majčica Taula, če me spomin ne vara. Samo sedaj živi v LJ.A jo poznaš?? nina7: še to, Andraž naj bi šel sedaj k verouku in pravi, da ne bo hodil. Mislim, kaj naj človek naredi, ga sili al pusti , da se odloči po svoji volji???Tašča je vsa divja, da mora, ata bi rad videl , da gre , da bo tašča dala mir, meni je vseeno......mislim ludnica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:51:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri možu sta pa starša res globoko verna in sta celo upala, da bo moj lepi možek šel za župnika. To mi je tašča kar povedala O pišuka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 21:55:21
|
|
|
|
Tina 28
|
Bravo Špelin@...bomo držal pesti (pa še za našo, da bo čimbojl spala...če dovoliš ). Jaz tud ne vidim smisla krsta, če nisi veren. Jaz mam vse zakramente in tud moj jih ima. Prej sem precej v cerkev hodila, ker sem pela pri zboru...pol pa mi ni bilo več zanimiv, ko bi mogla le v klopi sedet. No pa malega sem mela. Zdaj smo mal judki ampak tradicija pa v meni ostaja. Jaz mam bolj probleme VERA: CERKVI, če me razumete!!! Bomo krstil malo...mam preglobok zakoreninjeno!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
plačilo nepremičninkoliko mesečno plačujete za najem stanovanja/hiše oziroma mesečni obrok kredita?300-400€ (
60%)
400-500€ (
14%)
500-600€ (
9%)
600-700€ (
10%)
več (
7%)
Število vseh glasov: 201Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!