|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
7.9.2008 19:41:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Haj, haj!

Mi smo uspešno prestali Galov Sveti Krst in je bilo super! Gal je bil izredno priden, župnika je tak pridno in sveto gledal, da so vsi v cerkvi govorili, kak je ta otrok priden user posted image . Ni niti enkrat zajokal, niti ko ga je župnik polil po glavi s sveto vodo, mu je še pasalo, ker je bilo v cerkvi res vroče. user posted image

Fešta je tudi uspela, tak smo se vsi najedli, da sem si na koncu vsega želela sam še posteljo, sam sanjaj svinja kukuruz user posted image user posted image .

Jana ja sem za čvek, se lahko zmeniva.

Gal je dobil veliko darilnih bonov in dinarčkov, ki bodo zelo prav prišli pri nakupu novih oblačil, stolčka za hranjenje, avtosedeža... Zelo sem vesela za svojega sinka, ki je prejel sveti krst. user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Gala.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
7.9.2008 19:45:13   
Tina 28
Aurora ...bravo za uspeli krst, mi bomo to skoz dal čez 14 dni. Na žalost pa pri nas ni navada takšnega bogatega obdarovanja, temveč simbolično darilo od botrov. No, pustmo se presenetiti.

Estrela....glih iz teh koncov sem jaz doma in je res fajn naš vodni park....sploh za otroke.

Kar se pa pediatrinje tiče, me kar jezi, da za cel mesec podurha in nikjer nobene zamenjave...se bomo pol komaj zvrstil vsi za sestimatske, saj je pri nas tud babyboom!user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
7.9.2008 20:15:25   
tilči
Aurora28 user posted image user posted image user posted image  za uspeli krst in fešto. Mi moramo tudi še iti do župnika se zmenituser posted image , najbolje da ta teden, da bo že enkrat mimo. Pri nas prav velike fešte ne bo,pa tudi darila so bolj simbolična. Tašča, ki bo verjetno botra, bo verjetno kupila kakšno zlatnino, saj je Nejc tudi dobil zlato verižico, pa kaj za obleči. Sploh pa saj nič ne rabimo, saj je Tilen vse podedoval od Nejca,tudi tiste copatke(Sončnica Sandra)user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
7.9.2008 20:16:21   
tilči
Tina28..iz katerega konca pa si?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
7.9.2008 20:46:05   
Tina 28
Tilči....iz Bohinja

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
7.9.2008 20:59:41   
Tina 28
uf....Špeli@...nisem vedla, da ste že vplačal (zdaj bl zastopim, zakaj si povožena)...bo pa marbit kje drugje notr padlo...vse se vrača, vse se obrača.

Poznam primer, ko je par nahitrco prišel do fajnga dnarja...je pa mož naredil en nemaren prekršek na cesti, zarad česa ga je nekdo stožil in so še več dal od sebe.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
7.9.2008 21:04:22   
Anonimen
Tilči user posted image user posted image  za uživanje v Snoviku. Bomo mogli tud mi kmal it, ko praviš da je blo res super.
Aurora user posted image user posted image  za krst, pa da je bil Gal tok priden.
Špelin@ mi je prov hudo zate, ker vidim da si se tega dopusta res veselila.Pa še stran vržen denaruser posted image . Probajte za drugo leto dobit kakšen apartma prek sindikata od kakšnih kolegov, če kje delajo kjer jih majo.Vem, da ima velik firm une hiške v raznih toplicah, pa če poznaš koga, da ti lahko zrihta. Upam, da boš kmal bolše voljeuser posted image .
Estrella a Alja še kr štrajka s hrano?
Tina 28 user posted image user posted image user posted image  za tri zvezdice.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
7.9.2008 21:05:30   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Aurora ...bravo za uspeli krst, mi bomo to skoz dal čez 14 dni. Na žalost pa pri nas ni navada takšnega bogatega obdarovanja, temveč simbolično darilo od botrov. No, pustmo se presenetiti.

Estrela....glih iz teh koncov sem jaz doma in je res fajn naš vodni park....sploh za otroke.

Kar se pa pediatrinje tiče, me kar jezi, da za cel mesec podurha in nikjer nobene zamenjave...se bomo pol komaj zvrstil vsi za sestimatske, saj je pri nas tud babyboom!user posted image

Ja če Anja dobro napreduje, pol že počakaš tisti mesec, če pa kaj rabiš P je pa zoprno, če ni zamenjave. Se pa spomnim, da v Bohinju ni za dobit hlačuser posted image Ko je bilo tisto neurje in so vode drle vsepovprek smo bili mokri kot cucki(jaz user posted image ) smo šli do Bohinja in smo hotli kupit kaj za preoblečt, ker je kazalo, da bomo mogli gor ostat, pa so nam razložil, da moramo v Bistrco al pa na Bled. Halooooooo pa tak turistični krajuser posted image

Krst bi mogli imet tud mi drug teden, pa se možek ni uspel zmenit in sedaj čakamo................

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
7.9.2008 21:10:23   
Tina 28
Ja Estrela...naš turistični kraj ima v opisu ponudbe bolj naravouser posted image . Meni, ki tu živim, kar ustreza, če pa kaj rabim se pa ven zapeljem. (drugače je Bohinj tudi Bistrica).

Jaz sem pa tisti dan komaj dam pršla...naslednji teden sem mogla pa v službo čez Pokluko hodituser posted image .

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
7.9.2008 21:12:02   
Estrella*
Aurora:user posted image user posted image user posted image  za uspeli krst. Dinarči pridejo prav, vem, mi smo jih pri malemu kaj hitro sprašiliuser posted image

Nina7: Alja je en obrok kar ok, drugega pa polovično. Ma jo imam že vrh glave. Sam še s tem se ukvarjam, a bo al ne bo jedla in koliko bo pojedlauser posted image Ko bi bila vsaj pol tolk ješča kot njena mamicauser posted image user posted image
Kaj pa Gaja, še je po malem in večkrat?

Tina28: user posted image user posted image user posted image  za zvezdice. Danes si bila pa kar pridna s pisanjem in nagrada je tu. Glede krsta pa saj ni čudno da ni velikega obdarovanja saj si z Gorenjskega( upam, da ne zameriš, ni zlonamerno)
Pri naših tud ni bohvekaj, pa saj ni bistvo krsta denar, kajne?

Neposredna povezava do sporočila: 1035
7.9.2008 21:12:27   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

CatJa: imam tvoj GSM(da ne smetimo po majčicah) in ti sporočim, kdaj bom na vašem koncu strašilauser posted image  

Če prideš dopoldne, pa če boš imela Andraža zraven, mi povej en dan prej, da bom imela še jaz Jana doma. Pa lahk gremo na igrišče.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 1036
7.9.2008 21:15:48   
Estrella*

Ja Estrela...naš turistični kraj ima v opisu ponudbe bolj naravouser posted image . Meni, ki tu živim, kar ustreza, če pa kaj rabim se pa ven zapeljem. (drugače je Bohinj tudi Bistrica).

Jaz sem pa tisti dan komaj dam pršla...naslednji teden sem mogla pa v službo čez Pokluko hodituser posted image .

Saj mi smo šli čez Pokljuko, za nami se je vsul še en plaz in je bilo vsega konec. Avto pa smo kar fejst zjeb...li, ker smo skakali po luknjah, peljali čez deročo vodo,,,,, bilo je kot v grozljivki. Ja ni ti blo prav lahko, verjamem.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
7.9.2008 21:17:18   
Tina 28
hvala, da ste me spomnile na zvezdice...sploh ne bi opazla...a dobim kako nagradouser posted image .

Ne nič ne zamerim. S katerega konca pa pol ti hodiš sem po hlače?user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
7.9.2008 21:22:10   
Anonimen
Estrella a ti si zdej črpaš, da vidš kok poje al kako? Pa če ji daješ po flaški, kok ti poje na obrok pa na kolk časa?
Ja Gaja se je pa zdej kr unesla s tole hrano. Če poje ene 120ml je na tri ure, če pa 150-160ml pa tm na ene tri pa pol,mogoče štiri. Je dost lažje kokr pa prej k je pojedla 50ml,pol čez pol ure pa spet.......je cel dan sam jedla, večkrat, pa po maluser posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
7.9.2008 21:23:51   
CatJa
Aurora, super da sta krst in fešta uspela user posted image

Moja dva pa nista krščena, no saj tudi jaz nisem, tako kot moj brat, sestra in polbrat ne.
Bi ju pa moj dal krstit, ampak samo zarad tašče user posted image  Jaz pa preprosto ne vidim fore, če nismo verni.

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 1040
7.9.2008 21:25:37   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

CatJa: imam tvoj GSM(da ne smetimo po majčicah) in ti sporočim, kdaj bom na vašem koncu strašilauser posted image  

Če prideš dopoldne, pa če boš imela Andraža zraven, mi povej en dan prej, da bom imela še jaz Jana doma. Pa lahk gremo na igrišče.

Eh, tepka, sem se zdaj spomnila, da je tvoj pobič že v šoli user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
7.9.2008 21:31:36   
Anonimen
CaTja se strinjam s tabo glede krsta. Mi je tud ne bomo dal, jest tud nism. Pol me pa kdo upraša kdaj boste mel pa krst ,pa rečem da je ne bomo dal krstit me pa prov butast gledajo pa sprašujejo ja zakaj pa ne.....pa da to je treba.....user posted image
Sej nimam nč proti temu,  mi je to lepo, sam če jest nism verna zakaj bi mogla pol otroka krstit?

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1042
7.9.2008 21:32:28   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Dopoldan je Andraž v šoli. Če pridem po 12h, bo pa zraven, je jasnouser posted image  in bo prišla prav družba Jana. Maš lepo slikco v avtarjuuser posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
7.9.2008 21:38:16   
Estrella*

hvala, da ste me spomnile na zvezdice...sploh ne bi opazla...a dobim kako nagradouser posted image .

Ne nič ne zamerim. S katerega konca pa pol ti hodiš sem po hlače?user posted image

user posted image user posted image  do nedavnega sem bla v Medvodah, sedaj pa sem se preselila v Godovič(beri vukojebinauser posted image )Gor ma ena bivša soseda apartma, ki še ne obratuje(pod Koblo) in smo hodil gor gledat kako napreduje, pa še kopali smo se vmes. Mi je kar všeč , še posebno tobogan in topla voda za dojencle BTW, tu je za user posted image  bolj poskrbljeno kot v Snoviku. In tistega nesrečnega dne smo se odpravili ravno plavat, ker je bilo vreme bolj za en k...

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
7.9.2008 21:45:57   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

CaTja se strinjam s tabo glede krsta. Mi je tud ne bomo dal, jest tud nism. Pol me pa kdo upraša kdaj boste mel pa krst ,pa rečem da je ne bomo dal krstit me pa prov butast gledajo pa sprašujejo ja zakaj pa ne.....pa da to je treba.....user posted image
Sej nimam nč proti temu,  mi je to lepo, sam če jest nism verna zakaj bi mogla pol otroka krstit?

V bistvu ne vem koliko popije, ker ne vidimuser posted image  Da se bne boš smejala, tehtam plenico in vidim koliko spije. Flašo sicer sedaj ponovno zagrabi, a mojega mleka v njem ne marauser posted image  Popije pa HIPP AM, vendar ji ga zaenkrat še ne dajem, dokler ni potrebe. Če pa teža ne bo šla gor, bom pa mogla začet razmišljat v tej smeri.

Verna jaz sicer nisem, krščena sem , k verouku sem hodila kako leto in nehala, ker mi ni pasalo. Pri možu sta pa starša res globoko verna in sta celo upala, da bo moj lepi možek šel za župnika. To mi je tašča kar povedalauser posted image Seveda kar naprej sprašujeta kdaj bo mala krščena....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
7.9.2008 21:50:15   
Tina 28
[
user posted image user posted image  do nedavnega sem bla v Medvodah, sedaj pa sem se preselila v Godovič(beri vukojebinauser posted image )Gor ma ena bivša soseda apartma, ki še ne obratuje(pod Koblo) in smo hodil gor gledat kako napreduje, pa še kopali smo se vmes. Mi je kar všeč , še posebno tobogan in topla voda za dojencle BTW, tu je za user posted image  bolj poskrbljeno kot v Snoviku. In tistega nesrečnega dne smo se odpravili ravno plavat, ker je bilo vreme bolj za en k...
[/quote]

Ti se kar drž te sosede...mogoč boš pa lohk na smučanje in plavanje hodila. Pa tud Bistrica se je že kar razvila..je Merkator center clo do nas prišeluser posted image .

Je pa fajn vodin pakr...ravno prav za družine z majhini in malo večjimi otroci! (bom vprašala vodstvo, če kaj za reklamo dobimuser posted image user posted image user posted image ). Malo na gorenjce...mi nismo škrti, sam šparovni (sam jaz sem to šolo izpustila, ker kar zapravljamuser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1046
7.9.2008 21:50:15   
špelin@
Ej, sem pozabila vprašat: Estrella*, kako je pa tvojemu sinku všeč v šoli? Če si že pisala o tem, ne zamerit, za nazaj sem bolj površno brala user posted image

nina7, super, da Gaja zdaj papca na daljši razmak user posted image

CatJa, tudi pri nas nismo verni in otrok ne bomo krstili, čeprav sem jaz krščena (pojma nima zakaj user posted image  - moji so bili vsi ta rdeči user posted image , cerkve ni nihče obiskoval, kolikor nazaj pomnim), mož pa ima celo nekaj drugih zakramentov (tudi njegovi so bili ta rdeči, da ne bo kdo rekel, kako je bilo v ex-YU slabo za cerkev user posted image ). Mene moj krst moti, ker mi krščanska vera ne leži, ampak ne vem, če se da od-krstit, pa brez zamere, spoštujem vse verne.

Jutri gresta moji dve frajli obe prvič user posted image  Mala pika prvič v vrtec, velika pa prvič v novo šolo.

Pa da ne bom samo jamrala, se bom še pohvalila: naš mali bibek je preteklo noč spet lepo prespal (kot pred vsem tistim sr.a.njem): zaspal ob pol desetih, spal do pol štirih, pojedel in spal do sedmih user posted image  Ne računam preveč, da bo tudi današnja noč takšna, me pa veseli, da je vsaj spet 1x ratalo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1047
7.9.2008 21:50:23   
Estrella*
No, bom mela samogovore??????? Aja, Tina28, mislim, da je iz važga konca še ena majčica Taula, če me spomin ne vara. Samo sedaj živi v LJ.A jo poznaš??

nina7: še to, Andraž naj bi šel sedaj k verouku in pravi, da ne bo hodil. Mislim, kaj naj človek naredi, ga sili al pusti , da se odloči po svoji volji???Tašča je vsa divja, da mora, ata bi rad videl , da gre , da bo tašča dala mir, meni je vseeno......mislim ludnicauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
7.9.2008 21:51:50   
špelin@
Pri možu sta pa starša res globoko verna in sta celo upala, da bo moj lepi možek šel za župnika. To mi je tašča kar povedalauser posted image

O pišuka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
7.9.2008 21:55:21   
Tina 28
Bravo Špelin@...bomo držal pesti (pa še za našo, da bo čimbojl spala...če dovolišuser posted image ).

Jaz tud ne vidim smisla krsta, če nisi veren. Jaz mam vse zakramente in tud moj jih ima. Prej sem precej v cerkev hodila, ker sem pela pri zboru...pol pa mi ni bilo več zanimiv, ko bi mogla le v klopi sedet. No pa malega sem mela. Zdaj smo mal judki ampak tradicija pa v meni ostaja. Jaz mam bolj probleme VERA: CERKVI, če me razumete!!!

Bomo krstil malo...mam preglobok zakoreninjeno!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

plačilo nepremičnin

koliko mesečno plačujete za najem stanovanja/hiše oziroma mesečni obrok kredita?

300-400€ (60%)

400-500€ (14%)

500-600€ (9%)

600-700€ (10%)

več (7%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!