|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
7.9.2008 12:22:50   
Estrella*
No moja frača spet štrajka s hranouser posted image

tilči: uživajte  v namakanju!!!!!!
Tina 28: kdaj sin pri sinu začela z uvajanjem GH in kakšne izkušnje imaš?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
7.9.2008 12:33:25   
Anonimen
No mi smo pojedli, zdej gremo pa mal vn. Upam, da ne bo dežja.
Estrella še mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo Alja kej bolj jedla.
Lep dan vsem!

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1002
7.9.2008 13:32:46   
mixi
Mixi , tebe pa itak sploh ne štekam. Mislim čemu? Trimesečnemu otroku si dala že vse zgoraj našteto Ok, saj je tvoj....
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Catja jaz dajem svoji tamali redno jest jabolko, banano, pa mineštrico in korenčka,krompirčka, pa špinače.
Drugače ji dam vmes še kakšno žličko jogurta ko je zaprta. In če kaj jem ji dam probat na dudo. Da pa sem začela uvajat tako zgodaj Gosto hrano je pa zato ki mi tamala poje 900 ml mleka na dan v 5 obrokih, in ima skoraj 8 kg točno povem drugi teden ker mamo v torek posvetovalnico, je pa za njeno starost tudi zelo velika 2 tedna od tega sem jo merla in je bla dolga 70 cm. pa nima še 4 mesce

10.5.08 je na svet prijokala naša pikica Kaja, ki mamici vsak dan bolj nagaja

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
7.9.2008 13:34:28   
mixi
catja, estrella pa glede mnenja mislim da lahko vsak pove kar misli in nisem zamerljiv človek da bi zdaj si mislila glej kaj pravijo. Meni je zelo všeč če ljudje izrazijo svoje stališče.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
7.9.2008 13:37:01   
mixi
Sorry estrella nje blo mišljeno na **** za komentar

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
7.9.2008 13:41:11   
Tina 28
Estrela...Jaz sem Nejcu začela z GH po dopolnjenem 4 mesecu. In sicer:
- prvih nekaj dni je dobil skozi gazo istisnjen nariban korenjček (2 žlici) ob 12-ih
- nadaljevala sem zopet po nekaj dnevih s špinačo...kuhano zmiksano in zabeljeno z mojim mlekom...
- nato mislim, da bučke in krompir
- pol sem pa mikse delala mal krompirčka mal zeljenavce....in malo mojega mleka
VSAK OkUS PO NEKAJ DNI IN PO MALO IN NAJPREJ ZELJENJAVO

sem pa najprej poskusila z zeljenjavo, šele potem sadje, saj je sadje veliko bolj sladko in okusno....tko, da morebiti pol ne bi hotel brezokusne zeljenjavce jest.

Tam pri pol leta je že dobil kakšnega meska in sicer sem mu vedno pripravla tako, da se je (riž, ali krompir, ali gres) kuhal skupaj z eno vrsto poljubne zeljenjavce zraven pa še košček mesa in zrno soli....vse zmiksano in zabeljeno z mlekom!
Bil je ješčen in tudi zdaj je vse...

AJA...mesno- zeljenjavne jedi so bile ob 12-ih, sadne žitne kašice pa okrog 5-ih alpa zjutraj!

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
7.9.2008 14:13:52   
Estrella*
tina28: hvala za izčrpno poročilouser posted image  Matr si pa dobra , da se vse še spomniš. Jaz sem priznam fulll stavri pozabila in se šele sedaj spomnim ko vidim kaj kakšna napiše. Skratka jaz sem delala podobno , meso tudi šele po 6m(piščanec, puran, zajček). Skute in jogurte se pa ne spomnim kdaj sem začelauser posted image
A ti je P kaj omenjal kdaj sedaj začet?

mixi: ufff, sem bila kar mal huda ko si me napisalauser posted image  Ja veliko babnco imaš. Moj sinko je imel pri 4,5m 8kg in 68cm. Če je tako velika in ješča, pa verjetno res rabi kaj več kot mlekec. Samo, da je zdrava in da dobo prenaša hrano. Pa le poročaj drugi teden o napredku tvoje žabice.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
7.9.2008 14:20:07   
Estrella*
Tina28: sem poškilila v tvoj album in vidim, da te spremljata dva luštna sončkauser posted image . Sinko ima enako preprogo kot moj Andraž, Anja pa je tudi cunjce poverbala od bratca. No naša Alja bi bila tudi Anja, če se ne bi zadnji hip premisliliuser posted image

****, ima pa verjetno druge medene tedne, zato se nič ne javiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1008
7.9.2008 14:32:15   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

CatJa: ja sem se že spraševala kam si poniknilauser posted image  Recimo, da ne bo nič hujšega z vašimi nahodi. Verjetno bom šla čez kake 14 dni ponovno v vaše mesto, če si za bi se z Auroro lahko dobili na kavici???

Z veseljem!

Z nahodom je že boljš. Tako, da sem se zdej že s sladoledom basala user posted image  user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 1009
7.9.2008 14:54:40   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: mixi

Catja jaz dajem svoji tamali redno jest jabolko, banano, pa mineštrico in korenčka,krompirčka, pa špinače.
Drugače ji dam vmes še kakšno žličko jogurta ko je zaprta. In če kaj jem ji dam probat na dudo. Da pa sem začela uvajat tako zgodaj Gosto hrano je pa zato ki mi tamala poje 900 ml mleka na dan v 5 obrokih, in ima skoraj 8 kg točno povem drugi teden ker mamo v torek posvetovalnico, je pa za njeno starost tudi zelo velika 2 tedna od tega sem jo merla in je bla dolga 70 cm. pa nima še 4 mesce

Potem pa že rabi več, čeprav bi pomanjkanje mleka lahko nadomestila s kakšno kašico. No, če nima kakih težav, pa tud hvala bogu user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
7.9.2008 15:02:45   
Tina 28
Ja, Estrela...mava otroke iste sorte...fante blondince, deklce pa črnolaske princeske.

Saj ta tepih je bil mišljen, da bi se z avtomobilčki igral na njej, pa ga ne zanimajo glih preveč....je bolj mahnjen na dinozavre in živali ...zadnje čase pa na vse vrste akcijske junake (seveda tud vitezi, gusarji, policaji, ninje...).

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
7.9.2008 15:14:59   
špelin@
Hojla, punce user posted image

Da ne boste mislile, da sem poniknila - vas pridno berem, za komentirat pa nisem prave volje, ker sem še vedno zelo žalostna user posted image  Celo poletje sem bila od jutra do večera (razen za vikende) sama z vsem tremi otroki in sem komaj čakala na možev dopust in na malo morske relaksacije, tako da mi, prosim, ne zamerite, če ne zmorem biti ravno dobre volje. Naš družinski dopust je vsako leto samo 1x, za prihodnje leto sploh ne vemo, če bomo kam šli, ker imajo v moževi službi namen apartmaje prodat, za redno ceno pa ne bomo mogli nikamor. Zato sem še toliko bolj žalostna... Posledično pač manj pišem. Obenem sem vesela, da sem edina, ki ji je šel dopust v franže, ste vsaj druge vse imele prijetne dni in ste si nabrale nove energije user posted image  Nisem vam "fovš", bi pa ta moment res rabila par dni oddiha, da se mi ne utrga. Poleg vsega smo vrgli stran celih 400 EUR, ker je bilo apartma za 12 dni pač treba plačati, čeprav je ostal prazen, vožnja 2x sem in tja je pa tudi požrla lepe denarce user posted image  Ko sva z user posted image  seštela te stroške, se nama je ob številki 400 pač rahlo zvrtelo user posted image  Pa da ne rečem, da smo potem domov tovorili vso hrano in ostale zadeve, ki smo jih kupili na Hrvaškem za bivanje tam in še zdaj pijemo hrvaško mleko in si riti brišemo z njihovim sekret papirjem. Zelenjavo in sadje sem pa morala tam vreči stran, ker ne bi preneslo vožnje, niti nismo imeli prostora za še to...

mixi, super, da je mala tako ješča user posted image  Če ji GH ne dela težav, HB, naj punca je. Zdaj vem, kako je namreč hudo, če otrok enostavno noče ničesar - ne mleka, ne vode, ne čaja,.. In tega ne privoščim nikomur user posted image

tilči, fajn čofotajte user posted image  Aja, kakšen cucelj pa uporabljaš za kosmiče - na koliko luknjic in od katere firme?

Tina 28 in Estrella*, zanimivo, da tudi fantje gledajo Winx user posted image

nina7, sem videla kupončke od DM, ja, ampak nimam volje za kakšno nabavo. Je pa moj user posted image  koristil popust, ko je šel kupovat prašek za pomivalca.

Anitka, welcome back user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28
Špelin@....kot te berem, si ena močna mamica in boš kmal požrla tale dopust dol po grlu...sam da je mali O.K.
Poglej s te plati....še dobro, da je mel tvoj dopust, da je blo lažje za vse!
Na morju bi se itak zredila tko si pa shujšala...sam zdej pa nehej (malo šale...upam, da boš tko vzela)user posted image

Ful ti hvala za tvoje besede, mi veliko pomenijo user posted image  Pride kdaj moment, ko nisem tako močna in kar vse pade z mene user posted image  Moram nekako napolnit baterije... Zadnja slaba dva tedna sem delovala na "rezervi", ki se je zdaj dokončno spraznila in težko rinem naprej user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.9.2008 15:22:45 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
7.9.2008 15:49:58   
hijenca
Halo!

Stanje pri Vidku je nespremenjeno, ampak po mojem to ni driska. blato je takšne konsistence, kot je bila pri novorojenčku, tako svetlo, penasto. Mislim, da so to krivi riževi kosmiči. Grem zdaj študirat, če delujejo odvajalno, ker mislim, da ta riževa sluz točno to počne. Pa samo 3x sem mu dla, vsak večer eno žličko. Če ima katera kakšno idejo, kaj bi to bilo?? Je pa Videk kr dobro razpoložen, pa apetit ima in vse.

Špelin dobro te razumem, mi tudi lani nismo šli in sem bila zeloooo žalostna. Moj lani ni dobil dopusta, ker je menjal službo.  In potem je veselje parih mescov naenkrat prešlo v žalost. Še bolj bi se pa žrla, če bi že plačali. Bo bolje user posted image user posted image user posted image , jeze in žalosti pa ne zadržuj v sebi, kar ven z njo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
7.9.2008 15:56:53   
Estrella*
Špelin@: da ti zmanjkuje volje za pisat,ti rada verjamem. Baterijce boš nekako mogla nafilat, pa na drugačen način, saj imaš doma 3 sončke, ki ti močno močno rabijo.
Meni je včasih tudi hudo, ker mi mala ne napreduje tako lepo kot večina majčkov in me včasih kar prime, da ne bi več sodelovala na forumu(takrat pišem manj) , pa kar nekako vztrajam, saj vidim, da na koncu mi vaše vzpodbudne besede kljub vsemu pomagajo, da se boljše počutim in guram naprej.

Tina28: No, naš ma preprogo tudi bolj kot ne za okrasuser posted image Pa tako je silil, da bi jo dobil. Igra se pa tud z enakimi igračami. Verjetno je sedaj to "in" za petletnikeuser posted image

CatJa: imam tvoj GSM(da ne smetimo po majčicah) in ti sporočim, kdaj bom na vašem koncu strašilauser posted image

Sedaj čakam našo pinces, da se zbudi in gramo k teti v LJ, da ji naštelamo porograme na TV. Je že mal v letih(72) in ji tehnika "nije baš jaka strana"

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
7.9.2008 16:05:15   
Estrella*
Tina28: a si še doma na Gorenjskem?

Neposredna povezava do sporočila: 1015
7.9.2008 16:16:46   
Tina 28
Ja Estrella...nameravam ostat kar  za vednouser posted image . Si ti tudi iz tega konca? Še od prej sem pozabla napisat, da mi pediatrinja ni še nič svetovala, ker je še do 15.9. na dopustu...že skoraj cel mesecuser posted image

špelin@...saj veš...življenje je kot kurja lojstra...kratka, strma in usrana...zato je treba skoz pozitivno gledat, da se v takem dobr počutmo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1016
7.9.2008 16:23:20   
mixi
špelin@ mi je full žal za tvoj dopust ampak potolaži se s tem da si ga jaz ne morem privoščit niti za 2 dni, ker mam tako majhno porodniško pa poln kup stroškov vsak mesec.

Kar se tiče posvetovalnice vam sporočim ob priliki nove podatke, pa v torek bomo tudi končno cepljene za di-te-per, rotavirus in bomo pili tisto za otroško paralizo.

Drugače jaz se ne čudim če mi tamala tolko poje ker je kar velika pa mislim da nam tudi zobki že prihajajo ker ma odspodaj rahlo natečene dlesni, se full slini pa grize vse kar ji pride pod roke. Ima pa tudi še vedno full močen sesalni refleks in duda dudo in prst skupaj, pa ne vem kako da jo odvadim dudat palec.

Neposredna povezava do sporočila: 1017
7.9.2008 16:25:34   
mixi
Halo!

Stanje pri Vidku je nespremenjeno, ampak po mojem to ni driska. blato je takšne konsistence, kot je bila pri novorojenčku, tako svetlo, penasto. Mislim, da so to krivi riževi kosmiči. Grem zdaj študirat, če delujejo odvajalno, ker mislim, da ta riževa sluz točno to počne. Pa samo 3x sem mu dla, vsak večer eno žličko. Če ima katera kakšno idejo, kaj bi to bilo?? Je pa Videk kr dobro razpoložen, pa apetit ima in vse.
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

MISLIM DA RIŽ IN NJEGOVA SLUZ ZAPIRATA KER TO DAJEJO OTROKOM JEST KO MAJO DRISKO

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
7.9.2008 16:27:55   
mixi
CATJA kar se tiče kašic (kupljenih) sem full proti. jaz ji ne dajem nič kupljenega ker mamo doma na vrtu tolko sadja in zelenjave da se mi zdi brez veze kupovat, si vzamem pol urce pa ji doma skuham.

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
7.9.2008 16:33:07   
Estrella*
Tina28: ne, nisem iz vaših koncov, sem  pa do nedavnega kar pogosto zahajala in sicer v Boh. Bistrco na kopanje. Sedaj me ni bilo že kakih 5 mesecevuser posted image V Bohinju sem bila nazadnje ko ste imeli lani štalo, mi smo pa še zadnji hip ujeli pot domov čez Pokljuko.
Posvetovalnico imate pa kar pozno. Bo šele takrat cepljena? 

(odgovor članu mixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
7.9.2008 18:33:04   
hijenca
mixi sem šla študirat za ta riž, pa res ne bi smel odvajat. Zdaj pa ne vem, od kod se je vzelo sedaj to, da kaka 5x na dan, prej sma komaj 1x na dan skupaj spravla.

Mu danes ne bom dala rižeka, pa bom vidla, če bo jutri isto.

Mislite, da bi lahko bila kakšna alergija na riž??

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 1021
7.9.2008 18:52:38   
tilči
Poročilo iz Snovika

Uživali smo maksimalnouser posted image , voda in zrak imata 32°c, mi smo bili notri, ker je zunaj pihalo.Nejc je bil ves čas v vodi,tudi Tilen je malo plaval in se smejal.user posted image Potem pa je od utrujenosti zaspal.

Špelin@...uporabljam cucelj od Mam, ki je prav za kašice. Pri Nejcu pa sem imela od Aventa s spremenljivim pretokom, ki ima tako črtico, da lahko gosta hrana teče skozi. Od Mam pa ima križec

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
7.9.2008 19:34:36   
aurora28
Haj, haj!

Mi smo uspešno prestali Galov Sveti Krst in je bilo super! Gal je bil izredno priden, župnika je tak pridno in sveto gledal, da so vsi v cerkvi govorili, kak je ta otrok priden user posted image . Ni niti enkrat zajokal, niti ko ga je župnik polil po glavi s sveto vodo, mu je še pasalo, ker je bilo v cerkvi res vroče. user posted image

Fešta je tudi uspela, tak smo se vsi najedli, da sem si na koncu vsega želela sam še posteljo, sam sanjaj svinja kukuruz user posted image user posted image .

Jana ja sem za čvek, se lahko zmeniva.

Gal je dobil veliko darilnih bonov in dinarčkov, ki bodo zelo prav prišli pri nakupu novih oblačil, stolčka za hranjenje, avtosedeža... Zelo sem vesela za svojega sinka, ki je prejel sveti krst. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
7.9.2008 19:40:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Špelin dobro te razumem, mi tudi lani nismo šli in sem bila zeloooo žalostna. Moj lani ni dobil dopusta, ker je menjal službo.  In potem je veselje parih mescov naenkrat prešlo v žalost. Še bolj bi se pa žrla, če bi že plačali. Bo bolje user posted image user posted image user posted image , jeze in žalosti pa ne zadržuj v sebi, kar ven z njo.

To si mi tako fajn napisala user posted image  Točno razumeš, o čem pišem. Veš, ko sem oddala post, sem ugotovila, da lahko komot izpadem cmera, ker sem napisala konkretno odo žalosti, ampak sem potem pomislila, da je kar ok, da na tak način vsaj dam iz sebe user posted image

mixi, verjemi, da si tudi jaz brez službe, s porodniško 315 EUR (mož ima povprečno plačo) s tremi otroki hudičevo težko privoščim dopust, zato smo šli na sindikalno varianto za dobrih 200 EUR (za 12 dni najema apartmaja). Pa da ne bi izpadlo, da jamram, ker smo se sami odločili za 3 otroke user posted image  Smo čarali, zato pa boli, ker je šel tisti denar, ki smo ga dobesedno odtrgali od ust, v tri krasne. Je.b.at ga user posted image

Saj se bom potolažila, vmes boste pa še kdaj brale (ali pa tudi ne, se da post preskočit user posted image ) moje izlivanje nemoči...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
7.9.2008 19:41:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Poročilo iz Snovika

Uživali smo maksimalnouser posted image , voda in zrak imata 32°c, mi smo bili notri, ker je zunaj pihalo.Nejc je bil ves čas v vodi,tudi Tilen je malo plaval in se smejal.user posted image Potem pa je od utrujenosti zaspal. 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Primerjava porodov
florecita

Tiste, ki ste rodile (vsaj) 2x: Zanima me, kako bi opisale svoja prva 2 poroda?

1. porod lažji,hitrejši in z manj bolečinami (19%)

2. porod lažji, hitrejši in z manj bolečinami (33%)

Oba približno enaka (23%)

2. porod hitrejši,vendar bolj boleč (24%)

Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!