|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
7.9.2008 9:03:15   
Tina 28
Estrela in SS....hvala za odgovor...mal me mori, ker se je Nejc (moj petletnik) ob teh starosti veselo smejal in vriskal...Anja pa se noče. Tud druge pravjo, da se že, jaz pa ne dočakam.

BTW Estrela...Itak ja vsaki mamici njen dojenček ful najlepši, ampak moram rečt, da je tvoja pupica pa očarljiva 100 na uro!!!user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
7.9.2008 9:11:36   
Estrella*
Tina28: no jaz mam tud "dobrega petletnika "doma,ki pa sploh ni nič vriskal in čebljal ampak se je samo drl in drl ko jesharuser posted image
Hočem rečt, da je bil po verbalni plati bolj lenko, je bil pa motorično razvit 100 na uro. Sedaj pa govori kot točauser posted image

Alja se zahvaljuje za pohvalouser posted image

Anitka: se ste že spočili? Počasi se čvekice vračate iz dopustkov in bo spet veselo na forumuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 977
7.9.2008 9:59:25   
Anonimen
Dobro jutro!

No mi smo pa dons malo dalj spali po dolgem času, je spala do šestih pa potem do pol desetih user posted image user posted image .
Anitka WB, pa da ste se fajn mel. Zdej pa hitr slikce gor dat.

Tina 28 naša se smejčka naglas tm od enega drugega meseca, prov un smeh k je pa se mi zdi res iz srca smo pa dočakali par dni nazaj. Pa sej veš, vsak otrok je drugačen eni prej eni malo kasnej, se bo že začela tud tvoja ko bo prišel njen čas.Nč skrbet.
Hijenca sej prov da mal pojamraš tuki, da si olajšaš dušo. Pa sej bo boljše, taki so pač desci...
SS zdej pa le hitro obrobo za v pojsteljico  kupit, da ne bo več takih noči user posted image . No če boš pa kej v Snovik hodila pa kr povej, da se spoznamo. Pa user posted image  za peko kruha.
Estrella user posted image user posted image user posted image  da bo z Aljo bolje pa da bo začela normalno papat.Bogica user posted image

Grem zdej kuhat

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 978
7.9.2008 10:04:04   
Estrella*
Tina28: sem viddla na junijkah, da imaš sinka, ki že plava. A ste ga sami nučili ali je šel v tećaj??? Kako to, da si šla za vaditelja plavanja??user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 979
7.9.2008 10:11:50   
Anonimen
Estrella a ne bo nč slikic s Turčije????

Neposredna povezava do sporočila: 980
7.9.2008 10:14:18   
Anonimen
Aja mi mamo pa jutri UZ kolkov, v sredo pa pikico dobimo. Pa da vidmo kok je kej zrasla. Men se zdi tko na uč velika ene 59cm, pa težka okol 5600.Pa da vidmo v sredo kolk sm falilauser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 981
7.9.2008 10:17:34   
Estrella*
nina: kaj bo danes dorega zaa kosilo??? Mi bomo kar govejo juho, čevape , riž z zelenjavo in solto. Upam, da bo moj skočil med lonce , ker se mi ne da prav nič.
A hodiš v Snovik??Mi smo tudi, ko smo bili še v Medvodah doma. Vsak dan bolj pogrešam moj krajuser posted image

Aljo se, prezgodaj hvalila s spanjemuser posted image Nekaj se ji je zmežlalo in sedaj po jutranjem hranjenju ne zaspi nazaj. Sdaj pa ne gre več moj vpeljani urnik 2x spanja najbolj ćez. Ma saj bo bolje!!

Neposredna povezava do sporočila: 982
7.9.2008 10:23:09   
Tina 28
Estrela...tečaj sem šla delat, ker učim v prvi triadi, kjer moramo učence v okviru športne vzgoje naučit pravilno plavat. (ni to učitelj, ampak vaditelj)....šoa je častila seminar najbolj potencialnim
oz. kdor še ni mel tega.user posted image
Nejc je pa letos splaval...ni bil v tečaju, ampak je tko vodn tip (riba po horoskopuuser posted image ).

Že lani na morju je plaval brez rokavčkov, če je mel plavutke in masko....ampak pod vodo z glavo...povrh še ni šlo.Zlo je športen tip, saj obvlaa večino športov, za katere mami pri njegovih letih še vedla ni!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 7.9.2008 10:25:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 983
7.9.2008 10:24:09   
tilči
Lep pozdrav..

Danes smo pa super spali. Sem mu zvečer dala riževe kosmiče v mleko in je smrčal kot hrčekuser posted image

Mi gremo danes v Snovik. Smo mislili iti včeraj, pa je bil na sporedu nogometuser posted image .Smo se pa danes odločali med Šuštarsko v Tržiču in Snovikom, pa gre Nejc raje obnovit plavanje. Pa še Tilna bom lahko malo namočila, saj ga na morju nisem, ker je bila še zame malo mrzla vodauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 984
7.9.2008 10:24:16   
Estrella*
Nina: dobro opravite jutri, da bovse 1A!. Kako pa to na uč izmeriš in stehtaš???user posted image user posted image user posted image Da vidmo koiko si natančna, 9.9 imata pregled?

Saj me kar malo sramuser posted image , ampak iz Turčije mam samo par slikic in še te nimajo kaj pokazat. Sama se ne maram slikat in tud nimam kakšne žilice za slikanje.

Neposredna povezava do sporočila: 985
7.9.2008 10:28:56   
tilči
Anitka   user posted image user posted image  za dopust

SS user posted image user posted image  za doma pečen kruh

CatJauser posted image user posted image  pozdravite se vsi

Estrella user posted image user posted image  boga Alja. Upam ,da bo sedaj bolje

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 986
7.9.2008 10:34:10   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Estrela...tečaj sem šla delat, ker učim v prvi triadi, kjer moramo učence v okviru športne vzgoje naučit pravilno plavat. (ni to učitelj, ampak vaditelj)....šoa je častila seminar najbolj potencialnim
oz. kdor še ni mel tega.user posted image
Nejc je pa letos splaval...ni bil v tečaju, ampak je tko vodn tip (riba po horoskopuuser posted image ).

Že lani na morju je plaval brez rokavčkov, če je mel plavutke in masko....ampak pod vodo z glavo...povrh še ni šlo.Zlo je športen tip, saj obvlaa večino športov, za katere mami pri njegovih letih še vedla ni!user posted image user posted image

Zanimivo učiteljica Tina, na vaši šoli so zelo radodarni! Moj dragi je bil pa proti plavutkam(mali si jih je želel), češ, da se nikoli z njimi ne bo naučil plavatuser posted image Pod vodo že gre, povrhu pa mogoče en ali dva zamaha, pa konec. Sem se odločila in gre konec meseca v tečaj. Sicer je svinjsko drag, a jaz ga ne uspem naučitiuser posted image
Če je tvoj sinko ribica je  kake 3 mesce mlajši on mojga razgrajačauser posted image  Še eno vprašanje: a tvoj mali tudi gleda winxice?????????

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 987
7.9.2008 10:35:37   
Anonimen
Ma nč posebnega, oslič pa krompirjeva solata. Sej drugač gremo skor vsako nedeljo k našim al pa k tašči na kosilo, dons pa nobenga ni doma pa morm zdej sama kuhat.Se mi prov nč ne da kuhat, zato pa mamo tkole neki na hitruser posted image .
V snoviku pa že kr neki časa nism bla, sm pa razmišljala da bi blo fajn it kej s tamalo. Se lahko enkrat zmenmo pa da gremo skupaj. Več nas bo,bolj bo luštn. Kaj pravte punce? No evo Tilči gre že dons. Pol bo pa poročala kako je blo,kakšna je kej voda...Sej mislim da ma okol 3o stopinj, če se ne motim.

Mal sm zafrknila zadnč za pregled, mamo ga 10.9, ne 9.9. Sej boš pol popravla na seznamu, ko bom mela že nove podatke. Aja no sej sm jo vagala, tko z mano v naročju, ni lih na očuser posted image user posted image , pa merla z metrom. Sam sej veš, to je bl tko tko.
Joj joj a pol ne boš nč dala gor? pa sej vsaj kakšno

Neposredna povezava do sporočila: 988
7.9.2008 10:41:26   
Anonimen
Aja jest sm si pa ta tedn full zalogo mleka,plenic,robčkov.....naredila.So mel v DM 15% popusta, če si mel pa še une nalepke je blo pa še 10%, tko da sm kr neki prišparalauser posted image . Pa še zdej mam ene tri mesece mir, ne bom rabila skor nč kupovat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 989
7.9.2008 10:44:37   
Tina 28
Ja Estrela...tud jih gleda in najbolj mu je všeč tista z rdečimi lasmi. Glih zdaj se je odlepil od TV-ja in že veselo razgraja. Sicer se jim pa s plavanjem nič ne mudi, glavn, da se v vodi dobr počut, pol bo tud brez problema plaval. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 990
7.9.2008 10:44:40   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Lep pozdrav..

Danes smo pa super spali. Sem mu zvečer dala riževe kosmiče v mleko in je smrčal kot hrčekuser posted image

Mi gremo danes v Snovik. Smo mislili iti včeraj, pa je bil na sporedu nogometuser posted image .Smo se pa danes odločali med Šuštarsko v Tržiču in Snovikom, pa gre Nejc raje obnovit plavanje. Pa še Tilna bom lahko malo namočila, saj ga na morju nisem, ker je bila še zame malo mrzla vodauser posted image

tilči: a sem jaz kaj spregledala al pa pobrkala; a ti ne dojiš oz. ne več? Se mi je zdelo, da si na Zbiljah dojila? No vprašanje je glede riževih kosmičev: a to jih daš v adaptirano mleko in potem on to spije po flaški???

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 991
7.9.2008 10:48:45   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ja Estrela...tud jih gleda in najbolj mu je všeč tista z rdečimi lasmi. Glih zdaj se je odlepil od TV-ja in že veselo razgraja. Sicer se jim pa s plavanjem nič ne mudi, glavn, da se v vodi dobr počut, pol bo tud brez problema plaval. 

user posted image user posted image user posted image user posted image  našemu tud ta. Ga dražim, da je risanka za punce, pa pravi, da jih gledajo tudi njegovi sošolciuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 992
7.9.2008 10:53:14   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Lep pozdrav..

tilči: a sem jaz kaj spregledala al pa pobrkala; a ti ne dojiš oz. ne več? Se mi je zdelo, da si na Zbiljah dojila? No vprašanje je glede riževih kosmičev: a to jih daš v adaptirano mleko in potem on to spije po flaški???

Jaz že kake 3 tedne ne dojim več. Se ni hotel več priklopiti.Tako da mu dam eno žličko kosmičev v AM in spije po flaški, ampak zaenkrat samo zvečer. To sem sedaj naredila 2x

Neposredna povezava do sporočila: 993
7.9.2008 10:58:11   
Anonimen
Tilči katere riževe kosmiče mu pa to daš? A to je za po četrtem mesecu?
Pa fajn čofotajte dons v Snoviku.

(odgovor članu tilči)
  Neposredna povezava do sporočila: 994
7.9.2008 11:03:10   
Estrella*
tilči: atran dat. Pol ti kosmiči so rižolino, ali kaj drugega??? Ni mi šlo v glavo kako daješ kosmiče , pa dojišuser posted image No verjetno si bom jaz počrpala mleko in poskusla malo zagostit z rižom, ker samo mojega mleka noče pist po flaši. Joj, jaz bom doktorirala iz hranjenja moje Alčiuser posted image

Glede plenic smo pri našem imeli kar hajke, ker jih kar ni hotel  stran dat. Smo pa včkrat imeli za preobčlečt sabo in je bil skoz brez pleničke tud če smo kam šli.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 995
7.9.2008 11:07:07   
Estrella*
nina: vidim, da sva danes na isti valovniuser posted image user posted image user posted image (riževi kosmiči) Pazi, da se ti oslič ne prismodi!!!!!!!!Mogoče bi pa res enkrat z malo vletela v Snovik. Se bomo zmenili. Upam, da ne bom vletela ravno ko zamenjajo vodo. Lani ko sem blq še user posted image se je to zgodilo in voda je bila mrzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Neposredna povezava do sporočila: 996
7.9.2008 11:17:34   
Anonimen
Ja oslič se še ne cvre, sm ga zaenkrat samo spanirala, bom mal kasnej.
Sm včeri neki gledala za tele riževe kosmiče pa ne vem kateri souser posted image K un rižolino je od šestega meseca naprej. Kaj pa uni piškotki k se dajo v mleko, mislim da so Plasmol al neki tazgauser posted image
Ja res bi se lohk zmenile kej za v Snovik, pa upam da ne bo premrzla vodauser posted image . Pa pomoje bi blo fajn med tednom, k med vikendom je verjetn preveč ljudi.

Neposredna povezava do sporočila: 997
7.9.2008 11:34:52   
Estrella*
nina, v Snovik bo treba med tednom definitivno, pa pazit, da ne bodo šolske počitniceuser posted image  Jaz poznam samo rižolino in sem mislila, da se ga da po 4 mesecuuser posted image No, upam, da tilči kaj konkretnejšega pove.
Sedaj pa bom šla v kuhinjo, ker očitno danes z mojim možekom ne bo nič!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
7.9.2008 11:41:45   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Tilči katere riževe kosmiče mu pa to daš? A to je za po četrtem mesecu?
Pa fajn čofotajte dons v Snoviku.

Imava riževe kosmiče od Hippa, ki so za po 4. mesecu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 999
7.9.2008 11:42:45   
tilči
No. mi gremo sedaj plavat. Bom potem poročala, če je mrzla voda, upam, da ni

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Šport & Nosečnost
Janjikaaaa

Zakaj bi se med nosečnostjo, vsaj v prvih mesecih odpovedale športnim aktivnostim (joga, pilates, fitnes, tek in drugi športi)?

Strah pred škodovanjem dojenčku (51%)

Premalo energije in volje (16%)

Premalo časa (5%)

S športom se tudi prej nisem ukvarjala (28%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!