Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 9:03:15
|
|
|
|
Tina 28
|
Estrela in SS....hvala za odgovor...mal me mori, ker se je Nejc (moj petletnik) ob teh starosti veselo smejal in vriskal...Anja pa se noče. Tud druge pravjo, da se že, jaz pa ne dočakam. BTW Estrela...Itak ja vsaki mamici njen dojenček ful najlepši, ampak moram rečt, da je tvoja pupica pa očarljiva 100 na uro!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 9:11:36
|
|
|
|
Estrella*
|
Tina28: no jaz mam tud "dobrega petletnika "doma,ki pa sploh ni nič vriskal in čebljal ampak se je samo drl in drl ko jeshar Hočem rečt, da je bil po verbalni plati bolj lenko, je bil pa motorično razvit 100 na uro. Sedaj pa govori kot toča Alja se zahvaljuje za pohvalo Anitka: se ste že spočili? Počasi se čvekice vračate iz dopustkov in bo spet veselo na forumu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 9:59:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! No mi smo pa dons malo dalj spali po dolgem času, je spala do šestih pa potem do pol desetih . Anitka WB, pa da ste se fajn mel. Zdej pa hitr slikce gor dat. Tina 28 naša se smejčka naglas tm od enega drugega meseca, prov un smeh k je pa se mi zdi res iz srca smo pa dočakali par dni nazaj. Pa sej veš, vsak otrok je drugačen eni prej eni malo kasnej, se bo že začela tud tvoja ko bo prišel njen čas.Nč skrbet. Hijenca sej prov da mal pojamraš tuki, da si olajšaš dušo. Pa sej bo boljše, taki so pač desci... SS zdej pa le hitro obrobo za v pojsteljico kupit, da ne bo več takih noči . No če boš pa kej v Snovik hodila pa kr povej, da se spoznamo. Pa za peko kruha. Estrella da bo z Aljo bolje pa da bo začela normalno papat.Bogica Grem zdej kuhat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:04:04
|
|
|
|
Estrella*
|
Tina28: sem viddla na junijkah, da imaš sinka, ki že plava. A ste ga sami nučili ali je šel v tećaj??? Kako to, da si šla za vaditelja plavanja??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:11:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Estrella a ne bo nč slikic s Turčije????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja mi mamo pa jutri UZ kolkov, v sredo pa pikico dobimo. Pa da vidmo kok je kej zrasla. Men se zdi tko na uč velika ene 59cm, pa težka okol 5600.Pa da vidmo v sredo kolk sm falila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:17:34
|
|
|
|
Estrella*
|
nina: kaj bo danes dorega zaa kosilo??? Mi bomo kar govejo juho, čevape , riž z zelenjavo in solto. Upam, da bo moj skočil med lonce , ker se mi ne da prav nič. A hodiš v Snovik??Mi smo tudi, ko smo bili še v Medvodah doma. Vsak dan bolj pogrešam moj kraj Aljo se, prezgodaj hvalila s spanjem Nekaj se ji je zmežlalo in sedaj po jutranjem hranjenju ne zaspi nazaj. Sdaj pa ne gre več moj vpeljani urnik 2x spanja najbolj ćez. Ma saj bo bolje!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:23:09
|
|
|
|
Tina 28
|
Estrela...tečaj sem šla delat, ker učim v prvi triadi, kjer moramo učence v okviru športne vzgoje naučit pravilno plavat. (ni to učitelj, ampak vaditelj)....šoa je častila seminar najbolj potencialnim oz. kdor še ni mel tega. Nejc je pa letos splaval...ni bil v tečaju, ampak je tko vodn tip (riba po horoskopu ). Že lani na morju je plaval brez rokavčkov, če je mel plavutke in masko....ampak pod vodo z glavo...povrh še ni šlo.Zlo je športen tip, saj obvlaa večino športov, za katere mami pri njegovih letih še vedla ni!
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 7.9.2008 10:25:02 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:24:09
|
|
|
|
tilči
|
Lep pozdrav.. Danes smo pa super spali. Sem mu zvečer dala riževe kosmiče v mleko in je smrčal kot hrček Mi gremo danes v Snovik. Smo mislili iti včeraj, pa je bil na sporedu nogomet .Smo se pa danes odločali med Šuštarsko v Tržiču in Snovikom, pa gre Nejc raje obnovit plavanje. Pa še Tilna bom lahko malo namočila, saj ga na morju nisem, ker je bila še zame malo mrzla voda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:24:16
|
|
|
|
Estrella*
|
Nina: dobro opravite jutri, da bovse 1A!. Kako pa to na uč izmeriš in stehtaš??? Da vidmo koiko si natančna, 9.9 imata pregled? Saj me kar malo sram , ampak iz Turčije mam samo par slikic in še te nimajo kaj pokazat. Sama se ne maram slikat in tud nimam kakšne žilice za slikanje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:28:56
|
|
|
|
tilči
|
Anitka za dopust SS za doma pečen kruh CatJa pozdravite se vsi Estrella boga Alja. Upam ,da bo sedaj bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:34:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Estrela...tečaj sem šla delat, ker učim v prvi triadi, kjer moramo učence v okviru športne vzgoje naučit pravilno plavat. (ni to učitelj, ampak vaditelj)....šoa je častila seminar najbolj potencialnim oz. kdor še ni mel tega. Nejc je pa letos splaval...ni bil v tečaju, ampak je tko vodn tip (riba po horoskopu ). Že lani na morju je plaval brez rokavčkov, če je mel plavutke in masko....ampak pod vodo z glavo...povrh še ni šlo.Zlo je športen tip, saj obvlaa večino športov, za katere mami pri njegovih letih še vedla ni! Zanimivo učiteljica Tina, na vaši šoli so zelo radodarni! Moj dragi je bil pa proti plavutkam(mali si jih je želel), češ, da se nikoli z njimi ne bo naučil plavat Pod vodo že gre, povrhu pa mogoče en ali dva zamaha, pa konec. Sem se odločila in gre konec meseca v tečaj. Sicer je svinjsko drag, a jaz ga ne uspem naučiti Če je tvoj sinko ribica je kake 3 mesce mlajši on mojga razgrajača Še eno vprašanje: a tvoj mali tudi gleda winxice?????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma nč posebnega, oslič pa krompirjeva solata. Sej drugač gremo skor vsako nedeljo k našim al pa k tašči na kosilo, dons pa nobenga ni doma pa morm zdej sama kuhat.Se mi prov nč ne da kuhat, zato pa mamo tkole neki na hitr . V snoviku pa že kr neki časa nism bla, sm pa razmišljala da bi blo fajn it kej s tamalo. Se lahko enkrat zmenmo pa da gremo skupaj. Več nas bo,bolj bo luštn. Kaj pravte punce? No evo Tilči gre že dons. Pol bo pa poročala kako je blo,kakšna je kej voda...Sej mislim da ma okol 3o stopinj, če se ne motim. Mal sm zafrknila zadnč za pregled, mamo ga 10.9, ne 9.9. Sej boš pol popravla na seznamu, ko bom mela že nove podatke. Aja no sej sm jo vagala, tko z mano v naročju, ni lih na oč , pa merla z metrom. Sam sej veš, to je bl tko tko. Joj joj a pol ne boš nč dala gor? pa sej vsaj kakšno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:41:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja jest sm si pa ta tedn full zalogo mleka,plenic,robčkov.....naredila.So mel v DM 15% popusta, če si mel pa še une nalepke je blo pa še 10%, tko da sm kr neki prišparala . Pa še zdej mam ene tri mesece mir, ne bom rabila skor nč kupovat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:44:37
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja Estrela...tud jih gleda in najbolj mu je všeč tista z rdečimi lasmi. Glih zdaj se je odlepil od TV-ja in že veselo razgraja. Sicer se jim pa s plavanjem nič ne mudi, glavn, da se v vodi dobr počut, pol bo tud brez problema plaval.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:44:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Lep pozdrav.. Danes smo pa super spali. Sem mu zvečer dala riževe kosmiče v mleko in je smrčal kot hrček Mi gremo danes v Snovik. Smo mislili iti včeraj, pa je bil na sporedu nogomet .Smo se pa danes odločali med Šuštarsko v Tržiču in Snovikom, pa gre Nejc raje obnovit plavanje. Pa še Tilna bom lahko malo namočila, saj ga na morju nisem, ker je bila še zame malo mrzla voda tilči: a sem jaz kaj spregledala al pa pobrkala; a ti ne dojiš oz. ne več? Se mi je zdelo, da si na Zbiljah dojila? No vprašanje je glede riževih kosmičev: a to jih daš v adaptirano mleko in potem on to spije po flaški???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:48:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Ja Estrela...tud jih gleda in najbolj mu je všeč tista z rdečimi lasmi. Glih zdaj se je odlepil od TV-ja in že veselo razgraja. Sicer se jim pa s plavanjem nič ne mudi, glavn, da se v vodi dobr počut, pol bo tud brez problema plaval. našemu tud ta. Ga dražim, da je risanka za punce, pa pravi, da jih gledajo tudi njegovi sošolci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:53:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Lep pozdrav.. Danes smo pa super spali. Sem mu zvečer dala riževe kosmiče v mleko in je smrčal kot hrček Mi gremo danes v Snovik. Smo mislili iti včeraj, pa je bil na sporedu nogomet .Smo se pa danes odločali med Šuštarsko v Tržiču in Snovikom, pa gre Nejc raje obnovit plavanje. Pa še Tilna bom lahko malo namočila, saj ga na morju nisem, ker je bila še zame malo mrzla voda tilči: a sem jaz kaj spregledala al pa pobrkala; a ti ne dojiš oz. ne več? Se mi je zdelo, da si na Zbiljah dojila? No vprašanje je glede riževih kosmičev: a to jih daš v adaptirano mleko in potem on to spije po flaški??? Jaz že kake 3 tedne ne dojim več. Se ni hotel več priklopiti.Tako da mu dam eno žličko kosmičev v AM in spije po flaški, ampak zaenkrat samo zvečer. To sem sedaj naredila 2x
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 10:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Tilči katere riževe kosmiče mu pa to daš? A to je za po četrtem mesecu? Pa fajn čofotajte dons v Snoviku.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 11:03:10
|
|
|
|
Estrella*
|
tilči: atran dat. Pol ti kosmiči so rižolino, ali kaj drugega??? Ni mi šlo v glavo kako daješ kosmiče , pa dojiš No verjetno si bom jaz počrpala mleko in poskusla malo zagostit z rižom, ker samo mojega mleka noče pist po flaši. Joj, jaz bom doktorirala iz hranjenja moje Alči Glede plenic smo pri našem imeli kar hajke, ker jih kar ni hotel stran dat. Smo pa včkrat imeli za preobčlečt sabo in je bil skoz brez pleničke tud če smo kam šli.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 11:07:07
|
|
|
|
Estrella*
|
nina: vidim, da sva danes na isti valovni (riževi kosmiči) Pazi, da se ti oslič ne prismodi!!!!!!!!Mogoče bi pa res enkrat z malo vletela v Snovik. Se bomo zmenili. Upam, da ne bom vletela ravno ko zamenjajo vodo. Lani ko sem blq še se je to zgodilo in voda je bila mrzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 11:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja oslič se še ne cvre, sm ga zaenkrat samo spanirala, bom mal kasnej. Sm včeri neki gledala za tele riževe kosmiče pa ne vem kateri so K un rižolino je od šestega meseca naprej. Kaj pa uni piškotki k se dajo v mleko, mislim da so Plasmol al neki tazga Ja res bi se lohk zmenile kej za v Snovik, pa upam da ne bo premrzla voda . Pa pomoje bi blo fajn med tednom, k med vikendom je verjetn preveč ljudi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 11:34:52
|
|
|
|
Estrella*
|
nina, v Snovik bo treba med tednom definitivno, pa pazit, da ne bodo šolske počitnice Jaz poznam samo rižolino in sem mislila, da se ga da po 4 mesecu No, upam, da tilči kaj konkretnejšega pove. Sedaj pa bom šla v kuhinjo, ker očitno danes z mojim možekom ne bo nič!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 11:41:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Tilči katere riževe kosmiče mu pa to daš? A to je za po četrtem mesecu? Pa fajn čofotajte dons v Snoviku. Imava riževe kosmiče od Hippa, ki so za po 4. mesecu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del 7.9.2008 11:42:45
|
|
|
|
tilči
|
No. mi gremo sedaj plavat. Bom potem poročala, če je mrzla voda, upam, da ni
|
|
|
Šport & NosečnostJanjikaaaaZakaj bi se med nosečnostjo, vsaj v prvih mesecih odpovedale športnim aktivnostim (joga, pilates, fitnes, tek in drugi športi)?Strah pred škodovanjem dojenčku (
51%)
Premalo energije in volje (
16%)
Premalo časa (
5%)
S športom se tudi prej nisem ukvarjala (
28%)
Število vseh glasov: 164Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!