|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del
8.9.2008 9:40:59   
CatJa
Joj, kak tečen dan. Kot jaz in moj Mark user posted image  Ne vem, a se ne naje, zdaj se mi je začel po več kot enem mescu spet zbujat ponoči. Potem sem danes še z Janom vstala ob šestih, ga je njegov stric v vrtec peljal. Potem sem previla in podojila Marka in veselo zlezla nazaj v posteljo. No, veselje ni prav dolgo trajalo, ker se je mali očitno odločil, da ma dost spanja user posted image  Zdaj pa kr skoz neki sitka user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
8.9.2008 9:47:07   
CatJa
user posted image

Kje se pa ta bejba skriva user posted image  A se še kar namaka kje na lepšem?

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
8.9.2008 9:50:41   
špelin@
CatJa, ful dobra tiralica user posted image user posted image

No, jaz sem danes spravila v šolo veliko piko, malo pa za dve uri v vrtec, za začetek user posted image  Velika pika ima eno zelo luštno in prijazno mlado učiteljico, mislim, da se bo dobro počutila. Mala me je pa iz vrtca kar nagnala, sem še nekaj govorila, ampak je rekla "dijo, čau" in mi mahala user posted image  Upam, da ji je prijetno in bo rada hodila user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 8.9.2008 9:51:25 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
8.9.2008 10:11:11   
MARTINA25
OJLA PUNCE!!!!!!

Tud pri nas imamo to težavo, da naša princeska ne zdrži več dolgo v ležečem položaju.....najlepš je takrat ko gremo na dolg sprehod in se začne na pol poti bunit v vozičku....nam ne preostane drugega kot da jo dvignemo in nesemo...takrat pa vriska o navdušenjauser posted image ....bomo najbž moralo počasi razmišljati o kengurujčku...baje da obstajajo tako od 0 pa naprej.....user posted image

V glavnem danes smo dobili prvo pikico, jokali kot dež....neutolažljiv jok....user posted image user posted image
Umirila se je šele ko smo pretopili prag zdravstvenega doma!!!Potem pa ji je tati kupil MAGIJA (oslička...Magi-magarac)hihhihihi, zdej pa vsa navdušena nad novo igračko!!!!

Torej še podatki za seznam:težka 6560g, velikost 64cm, obseg glavice 40,5!!!!!Smo kar veliki, kajne???

Pa še čestitke bivšima majčicama za male štručke!!!!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
8.9.2008 10:18:40   
jana81
berem nove poste in slučajno pogledam na igralno podlogo, kaj dela Nejc in glej ga vraga je zlezu čez celo podlogo na tla, zdej pa res vidim da ga ne morem niti minuto pustit samega.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
8.9.2008 10:20:21   
CatJa
špelin@, super, da mala nima problemov z vrtcem!

Naš Jan je pa že kar prvi teden fasal 'štrajfn' pod očko user posted image  Sem prišla v petek po njega, je prav bogi zgledal v bojnih ranah. Ga je en "prijateljček" zagrabil, stisnil in vlekel - za kožo na obrazu user posted image  user posted image  Ima pa že od lani od tega ta istega falota spominček in jutri greva z atijem v vrtec, čeprav se mi glupo zdi težit, ker vem, da se mali mimgrede sfajtajo. Ampak mogoče ne bi škodilo, da vzgojiteljica mal pazi na tega bojevnika ter da opozori starše, naj ga mal uravnavajo. Ker tokrat jo je fasal z roko, naslednjič ga lahk pa s kako igračo useka. Očko je falil glih za ene pol centimetra user posted image

Martina, user posted image  za cepljenje, pa čeprav je minilo v joku. Podkupovat je pa ne preveč, da se ne razvadi user posted image   user posted image Vredu babnca je

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 1081
8.9.2008 10:22:26   
jana81
no hotla sem pa pravzaprav to povedat da se je pravkar pokazala posledica celonočnega zizanja na 2 ure, ker ga je nadelu tak fejst da je bil dobesedno do mal pod vratom pokakan, komi sem ga umila user posted image

morem kr nazaj k njemu, ker je čist naspidiran dans.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
8.9.2008 10:24:43   
CatJa
jana, naš isto, v petih sekundah ga najdem obrnjenga z glavo v kontra smer in na tleh, dol z blazine. Čeprav sej na tleh se mu nima kaj hudega zgodit. Na postelji, pa čeprav na francoski, jih pa res ni za puščat.

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
8.9.2008 10:34:59   
MARTINA25
V  album sem dala par novih slikc naše mične gospodične!!!!user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
8.9.2008 10:38:17   
CatJa
user posted image

Na drugi slikci je pa ista ko naš, ko hoče zagrulit user posted image

Nč grem izkoristit si nekaj za jest nardit, predn se zbudi mali vreščač user posted image

John BEAUMONT

Neposredna povezava do sporočila: 1085
8.9.2008 11:10:00   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

No, jaz sem danes spravila v šolo veliko piko, malo pa za dve uri v vrtec, za začetek user posted image  Velika pika ima eno zelo luštno in prijazno mlado učiteljico, mislim, da se bo dobro počutila. Mala me je pa iz vrtca kar nagnala, sem še nekaj govorila, ampak je rekla "dijo, čau" in mi mahala user posted image  Upam, da ji je prijetno in bo rada hodila user posted image

oj, isto je bilo z Petjo prejšnjj teden od pon do čet...no, v petek pa je začela nekaj protestirat, a se je hitro vnesla. Tudi danes je, ko jo je moj peljal prostestirala.....bom potem izvedela, kaj je bilo kasneje. A predvidevam, da so jo hitro potolažili. Gašper pa komaj čaka, da gre. V petek so imeli nalogo, da prinesejo najljubšo igračo in on se najraje igra z lego kockami. Tako da je nesel neke kocke, ko se avtke zlaga. Menda so kocke ostale med nekimi žebljički in upam, da jih bo dobil nazaj, ker res škoda, če se izgubiljo...

aja, pa ne bit žalostna zaradi dopusta. Mi nismo šli iz enakega razloga kot vi, da ste šli v sindikalni apartma. Glavno je, da so otroci uživali, čeprav bi bilo mogoče za njih lepše, da gredo s starši na morje in ne s starimi starši. Tudi hiše ne bomo še popravljali letos...ja, to me veliko bolj žalosti kot pa dopust.
Ne mi zamerit punce, a sem nekam depresivna zadnje dni...problemi službeno, zdravje, ....

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
8.9.2008 11:34:36   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

V  album sem dala par novih slikc naše mične gospodične!!!!user posted image

ampak je res mična gospodična...pravi cartek...pa take lepe velike učke ima.user posted image

kasso vse se bo dobro izteklo verjemi, ker take pozitivne osebe kot si ne sme potret volja drugih, zdravje pa se bo tudi poštimalo. Ti pošiljamo vselik user posted image user posted image user posted image  in user posted image  user posted image da te pazijo.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 8.9.2008 11:37:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 1087
8.9.2008 11:35:14   
CatJa
Ne mi zamerit punce, a sem nekam depresivna zadnje dni...problemi službeno, zdravje, ....

user posted image    user posted image    user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
8.9.2008 11:35:25   
aurora28
Aradej in Kahlo iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Estrella, bomo probali po novi flaški, ker to od Aventa ne zna zagrabiti.
Špelin,  Catja, Jana in Martina pa še ostale najin Gal je tudi takšen, hoče biti pokonci, v vozičku zdrži le kratek čas in začne protestitat, izredno hitro se naveliča, najbolj zanimivo mu je na gugalnici, ko sedei na mamici in se skupaj guncava, tak bi lahko sedel ure in ure, v posteljici in na sedežni se obrača kot vrtavka user posted image user posted image mah bomo že zdržale, itak bodo še prekmalu zrastli. Jaz ga včasih kar posedem na sedežno in okrog obložim povštre, sam ga moram vsako minuto popravljati, ker prebrisanec mali dvigne rito gor in takoj zleze dol user posted image user posted image . Kdaj se otroku lahko dvigne sedež v vozičku v skoraj 90 °naklon - ali je potrebno počakati, da otrok že samostojno sedi ali lahko že prej?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
8.9.2008 11:36:02   
hijenca
Dobro jutro!

Naš fant bi tudi samo sedel, pa imamo HB ležalnik kjer lepo na pol sedi, ko se naveliča grema v kuhinjo in sedi v stolčku za hranjenje. Pa potem malo pri mami v postli, obdelan s povštri,... Voziček pa tako imamo že v polsedečem položaju, košaro smo pri dveh mesecih že pospravli.

Midva z Vidkom sma pred pol ure komaj vstala. zaspanca sma prava. Zjutraj ob 6. 3o se je zbudil, napapal, malo poklepetal z atijem, ki se je odpravljal v službo, potem pa ob osmih nazaj z mamo v postlo in spanje do 10.45.

Še enkrat bom vprašala isto od včeraj, ker ste me po mojem malo spregledale user posted image

Kako se kaže alergija na hrano (riževe kosmiče), naš kaka pri vsekem obroku ne čisto vodeno, ampak penasto kot pri novorojenčku?? Začela sem sumit, da bi znali bit zobki, ker sem slišala, da imajo nekateri prej malo driske. Zdaj Videk že dva dni ni dobil rižeka, pa je še vedno blato penasto. Kaj bi to bilo!!! 

Zdaj ko je vse tako lepo barvno napisano, me sigurno ne boste spregledale user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
8.9.2008 11:41:53   
hijenca
Videk je pa star danes 4 mesce!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
8.9.2008 11:42:22   
jana81
hijenca jst sem te prebrala, ampak ti ne znam pomagat, naš včasih kaka čist tekoče, včasih so kakšni koški zraven, tak da sploh ne vem kaj je to. Najbolje da vprašaš P. ali pa na forum MON.

kateri stolček za hranjenje pa imaš?? mi ga bomo mogli počasi nabavit.

Še eno vprašanje a ima katera MTV ONE?? Ker danes je podelitev MTV music awards pa sam na MTV ONE, jst pa mam sam Adrio, Two, Hits in Dance (kar ponuja Siol)

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
8.9.2008 11:43:51   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Videk je pa star danes 4 mesce!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
8.9.2008 11:44:03   
CatJa
Po moje bi bilo najboljš, da pokličeš pediatra, ker tu lahko samo ugibamo. Lahko, da ni nič, lahko je alergija, a proti rota virusu je bil cepljen? Ker lahko, da je reakcija. Ne vem.

< Sporočilo je popravil CatJa -- 8.9.2008 11:45:07 >

John BEAUMONT

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
8.9.2008 11:48:11   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
8.9.2008 11:54:44   
hijenca
Sem poklicala P in pravi, da od rižeka to ni. Lahko bi bila kakšna viroza, ker pa blato ni čisto tekoče, pa mu naj kak čajek iz suhih borovnic skuham. Če pa bo tega še več, pa se naj pridema pokazat.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
8.9.2008 11:56:11   
hijenca
Hvala lepa Catja in Jana!!! Videk pošilja poljubčke. user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
8.9.2008 11:59:37   
hijenca

kateri stolček za hranjenje pa imaš?? mi ga bomo mogli počasi nabavit.

Mi smo kupli v petek od Peg Peregota Prima Pappa diner. 139 €, je pa super, Vid uživa v njem, ker zelo lepo napol sedi, Pa ima med nogicami plastično štangico in ga zaenkrat ne rabim pripasat. To sem tudi iskala, ker je zelo praktično. Ni pa poceni. Smo imeli krst pred 14 dnevi, pa smo s tistim denarjem kupili.user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
8.9.2008 12:03:51   
Anitka
Dan!

Joj jaz kar ne utegnem pisati in brati na RR-ji. V soboto smo prišli z morja, zvečer smo takoj šli na eno praznovanje srebrne poroke, včeraj na praznovanje RD moje sestre, danes pa še kar perem, pa spet sem sama za Gala čez dan. Pa navadil se je, da full protestira preden zadrema in se mi je prejle že kar malce rolalo v glavi od njegovega dretja. A vaši tudi to počno?

Pa seveda čestitke bivšima majčicamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom morda kasneje uspela še kaj več pokomentirat. Pa ko bom zmožna še kako slikco pokažem.

Ja jutri nas pa čaka posvetovalnica in cepljenjeuser posted image Upam, da bo ati lahko šel zraven, da bo našega korenjaka držal.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
8.9.2008 12:17:50   
tilči
Lep pozdrav...

Se prav vidi, da se dopusti bližajo koncu, ker je toliko za bratiuser posted image
Naš Nejc je že prišel tako daleč, da sam pove, da ga lulat, ne da ga moram skoz spraševati.user posted image
Tako da greva jutri na sistematski brez plenice. Mi vsaj ne bo noben težil, zakaj jih še nosi. Ja, tudi zanj je bil šok, ko je dobil bratca, glede na to, da sem prej bila samo njegova. Edino kakat še noče, rajši zadržujeuser posted image

Danes Tilen nekaj štrajka z dnevnim spanjem.user posted image No, saj če bo ponoči pridno spal, nimam nič proti.user posted image Tudi on noče več ležat.Igralni center je bolj za prah nabirat gor, razen če skupaj leživa na tleh in se igrava, potem je zanimivo. Počasi že prijemlje igračo in nosi v usta.Ker je Tilen zadnjič dobil pri P klovna, morava tudi z Nejcem jutri iti en traktor kupit, da ne bo fovšijeuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (78%)

/ (22%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!