kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ No, jaz sem danes spravila v šolo veliko piko, malo pa za dve uri v vrtec, za začetek Velika pika ima eno zelo luštno in prijazno mlado učiteljico, mislim, da se bo dobro počutila. Mala me je pa iz vrtca kar nagnala, sem še nekaj govorila, ampak je rekla "dijo, čau" in mi mahala Upam, da ji je prijetno in bo rada hodila oj, isto je bilo z Petjo prejšnjj teden od pon do čet...no, v petek pa je začela nekaj protestirat, a se je hitro vnesla. Tudi danes je, ko jo je moj peljal prostestirala.....bom potem izvedela, kaj je bilo kasneje. A predvidevam, da so jo hitro potolažili. Gašper pa komaj čaka, da gre. V petek so imeli nalogo, da prinesejo najljubšo igračo in on se najraje igra z lego kockami. Tako da je nesel neke kocke, ko se avtke zlaga. Menda so kocke ostale med nekimi žebljički in upam, da jih bo dobil nazaj, ker res škoda, če se izgubiljo... aja, pa ne bit žalostna zaradi dopusta. Mi nismo šli iz enakega razloga kot vi, da ste šli v sindikalni apartma. Glavno je, da so otroci uživali, čeprav bi bilo mogoče za njih lepše, da gredo s starši na morje in ne s starimi starši. Tudi hiše ne bomo še popravljali letos...ja, to me veliko bolj žalosti kot pa dopust. Ne mi zamerit punce, a sem nekam depresivna zadnje dni...problemi službeno, zdravje, ....
|