špelin@
|
Hojla, punce Da ne boste mislile, da sem poniknila - vas pridno berem, za komentirat pa nisem prave volje, ker sem še vedno zelo žalostna Celo poletje sem bila od jutra do večera (razen za vikende) sama z vsem tremi otroki in sem komaj čakala na možev dopust in na malo morske relaksacije, tako da mi, prosim, ne zamerite, če ne zmorem biti ravno dobre volje. Naš družinski dopust je vsako leto samo 1x, za prihodnje leto sploh ne vemo, če bomo kam šli, ker imajo v moževi službi namen apartmaje prodat, za redno ceno pa ne bomo mogli nikamor. Zato sem še toliko bolj žalostna... Posledično pač manj pišem. Obenem sem vesela, da sem edina, ki ji je šel dopust v franže, ste vsaj druge vse imele prijetne dni in ste si nabrale nove energije Nisem vam "fovš", bi pa ta moment res rabila par dni oddiha, da se mi ne utrga. Poleg vsega smo vrgli stran celih 400 EUR, ker je bilo apartma za 12 dni pač treba plačati, čeprav je ostal prazen, vožnja 2x sem in tja je pa tudi požrla lepe denarce Ko sva z seštela te stroške, se nama je ob številki 400 pač rahlo zvrtelo Pa da ne rečem, da smo potem domov tovorili vso hrano in ostale zadeve, ki smo jih kupili na Hrvaškem za bivanje tam in še zdaj pijemo hrvaško mleko in si riti brišemo z njihovim sekret papirjem. Zelenjavo in sadje sem pa morala tam vreči stran, ker ne bi preneslo vožnje, niti nismo imeli prostora za še to... mixi, super, da je mala tako ješča Če ji GH ne dela težav, HB, naj punca je. Zdaj vem, kako je namreč hudo, če otrok enostavno noče ničesar - ne mleka, ne vode, ne čaja,.. In tega ne privoščim nikomur tilči, fajn čofotajte Aja, kakšen cucelj pa uporabljaš za kosmiče - na koliko luknjic in od katere firme? Tina 28 in Estrella*, zanimivo, da tudi fantje gledajo Winx nina7, sem videla kupončke od DM, ja, ampak nimam volje za kakšno nabavo. Je pa moj koristil popust, ko je šel kupovat prašek za pomivalca. Anitka, welcome back IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 Špelin@....kot te berem, si ena močna mamica in boš kmal požrla tale dopust dol po grlu...sam da je mali O.K. Poglej s te plati....še dobro, da je mel tvoj dopust, da je blo lažje za vse! Na morju bi se itak zredila tko si pa shujšala...sam zdej pa nehej (malo šale...upam, da boš tko vzela) Ful ti hvala za tvoje besede, mi veliko pomenijo Pride kdaj moment, ko nisem tako močna in kar vse pade z mene Moram nekako napolnit baterije... Zadnja slaba dva tedna sem delovala na "rezervi", ki se je zdaj dokončno spraznila in težko rinem naprej
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.9.2008 15:22:45 >
|