Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Aurea, lepa marelca...tudi sama razmišljam o kakšni taki pridobitvi, da je lahek in zavzame malo prostora v avtu. Kolikšna a je bila cena? Kasso, mislim, da je take vozek eden najlažjih in najkompaktnejših - samo 5,5 kg in res simpl za zložiti, za nositi pa imaš ročko ali pas za čez ramo (jaz sem ga čez ramo brez problema nosila 4 štuke do stanovanja - mi nimamo dvigala in sem res gledala, da bi kupila najlažjega in najboljšega za zložiti). Joj, tale tvoja tašča pa res rabi Špelinin valjar! Obup... Mi pa začnemo z GH čez 2 tedna, ko bo stara 6 mesecev. Estrella, bravo za Aljo, da spet ziza, pa čeprav bolj pogosto! IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Naty bom mal žleht ampak itak rabmo popestritev,kaj pomen tale stavek : Sva probala, če bo kaj boljše spal, če ne bo naju poslušal, ko se premetavava celo noč po postli. Kdaj se bova midba spet premetavala pa saj ni treba celo noč Pa brez zamere He, he Katy, ta je dobra si me nasmejala CatJa, ja, saj jaz našo Muro kanim uporabljati tudi do konca, ker je zakon, sploh za off road, ampak za kdaj pa kdaj pa rabim tudi eno lahko marelo, ker bom križ rabila še za kakšnega otroka . Saj res, kako se pa vaš stokke obnese na luknjastem makadamu in v gozdu? No, Tara, Lara in Manca so ravnokar dobile še en glas, oziroma petico Bobika da je Anže že boljše! In ne, mi tudi še nismo na Gh, bomo počakali do 6 meseca. Torej čez 14 dni začnemo ti, Catja in jaz, pa bomo lahko kakšno rekle Anitka pa pride verjetno malce kasneje na vrsto Oho, pa vidim, da nas je kar nekaj, še Tana7, pa Suzy85... pridne punce! Hijenca čestitke za 5 mesecev In ni panike - ko bo pripravljen, se bo že obrnil na trebušček, poskusi res še s kakšno igračko ga zvabiti, da se bo stegoval in skušal zagrabiti. Tana7, naša se tudi takoj prevali v kravco, še celo sredi noči, ko se zbudi in je še čisto koma, jo najdem v kravci Podnevi pa kar nekaj časa vztraja, nato pa se začne kregat - samo ne, da bi se sama prevalila, to pa ne... zjutraj še gre tole valjenje, čez dan pa se ji ne da več. Je pa normalno, da hočejo večkrat jesti, mi smo imeli to obdobje okrog dopolnjenega 5 meseca, ko se je zbujana na 1 do 1,5 ure nekaj dni, nato pa se je normaliziralo. Menda rabijo več hrane sedaj. Jana, ni vam treba imeti kopalk, zadostujejo plavalne plenice. Jaz sem ji sicer dala kopalke čez plenico, naslednjič pa ne bom več. Škoda dinarčkov. IZVIRNO SPOROČILO: kasso Varja se tudi še ne obrača. Brez problema pa je hitro na nogicah, če ji dam roke, medtem ko sedi. Kasso, na nogicah?